Cum să spălați o toaletă britanică

Toaletele britanice vin într-o varietate de forme și dimensiuni. Mulți dintre cei mai în vârstă, în special cei găsiți în casele de turnee și la Cazare și mic dejun, necesită o mică know-how pentru a le spăla. În schimb, modelele noi de culoare dublă pot fi un pic dificil.

Pași

Metoda 1 din 3:
Spălând o toaletă cu o pârghie
  1. Imagine intitulată Flush O toaletă britanică Pasul 1
1. Stați pe toaletă și faceți depozitul. Deși multe țări au toalete "Squat Style", toaletele britanice sunt aproape întotdeauna concepute pentru ședință. În acest aspect, ele sunt, de obicei, similare cu celelalte toalete de stil occidental.
  • Imagine intitulată Flush O toaletă britanică Pasul 3
    2. Împingeți în jos maneta cu mâna. Asigurați-vă că împingeți pârghia cât mai departe, dar nu o țineți acolo pentru mai mult de o secundă. Eliberați-l rapid după ce simțiți-l opriți.
  • Imagine intitulată Flush O toaletă britanică Pasul 4
    3. Încercați din nou, dacă acest lucru nu a funcționat. Dacă o singură spălare nu a funcționat, așteptați până când toaleta se reîncărește și încercați din nou. De data aceasta, încercați să țineți maneta în partea de jos pentru câteva secunde. Unele toalete mai vechi necesită un pic mai mult timp pentru ca rezervorul să se scurgă sau să se umple.
  • Metoda 2 din 3:
    Îndepărtați o toaletă cu lanț
    1. Imagine intitulată Flush O toaletă britanică Pasul 5
    1. Faceți afacerea dvs. Stai pe toaletă, dă-ți deșeurile și apoi aruncați hârtia.
  • Imagine intitulată Flush O toaletă britanică Pasul 6
    2. Căutați lanțul de pe perete.Toaletele britanice mai vechi nu vin cu o pârghie. În schimb, ei au un lanț, care este de obicei atașat de perete.
  • Imagine intitulată Flush O toaletă britanică Pasul 7
    3. Trageți lanțul ușor în jos. Nu trageți prea tare sau puteți fixa lanțul sau maneta în partea de sus. Dacă apa nu curge sau curge foarte încet, este posibil să fie nevoie să încercați o mișcare mai rapidă. Nu trageți greu - creșteți viteza un pic.
  • Imagine intitulată Flush O toaletă britanică Pasul 8
    4. Eliberați lanțul de îndată ce ați auzit sau vedeți apă. Toaleta va continua spălarea. Nu este nevoie să țineți lanțul în jos și acest lucru poate provoca o defecțiune a toaletei.
  • În cazul în care toaleta continuă să ruleze mai mult de câteva minute, la spălare din nou, iar acest timp eliberează tensiunea pe lanț ușor. (Pe o toaletă funcțională în mod corespunzător, ar trebui să puteți lăsa să mergeți, dar toaletele mai vechi pot fi în lipsă.)
  • Metoda 3 din 3:
    Spălarea unei toalete cu toaletă dublă
    1. Imagine intitulată Flush O toaletă britanică Pasul 9
    1. Stai jos și îți îndeplini sarcina. Stați și vă ușurați intestinele. Aruncați hârtia igienică. Toaletele duble de spălare sunt, de obicei, dintr-o varietate mai modernă.
  • Imagine intitulată Flush O toaletă britanică Pasul 9
    2. Localizați butoanele de pe partea superioară a toaletei. Căutați semne care vă arată ce buton este.Unele toalete cu dublă spălare au decalcomanii care vă spun cât de multă apă oferă fiecare buton. Alții vor avea butoane mai mari pentru butoanele mai mari și butoanele mai mici pentru spălarea mai mică.
  • În unele cazuri, toaletele cu dublă spălare vor avea pârghii în sus și în jos în loc de butoane. Dacă este cazul, căutați semne care vă spun dacă să trageți maneta în sus sau să o împingeți în jos (în funcție de lichide sau solide depuse).
  • Imagine intitulată Flush O toaletă britanică Pasul 10
    3. Apăsați butonul corespunzător. Veți avea nevoie de spălare mai mică pentru lichide și spălarea mai mare pentru solide. Asigurați-vă că ați apăsat ferm butonul, în măsura în care va merge, dar nu-l țineți mai mult de o secundă.
  • Toaletele cu fasole dublu oferă, de obicei, a .8 galoane și 1.6 Gallon Flush.
  • sfaturi

    Înainte de a utiliza o toaletă nefamiliară, este o idee bună să localizați un piston, doar în caz.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar