Cum de a fixa o toaletă

Există ceva mai înspăimântător decât o toaletă pe care să le depășiți? O scârțâit, burbling, monstru defectuos al unei comode este frica de orice proprietar de case. Din fericire, cele mai frecvente probleme de toaletă pot fi ușor și rapid fixate prin diagnosticarea problemei corecte și făcând câteva ajustări simple.

Pași

Metoda 1 din 5:
Fixarea unei toalete înfundate
  1. Imagine intitulată Fix O toaletă Pasul 1
1. Închide apa. Dacă toaleta dvs. a devenit înfundată, nu încercați să o spălați sau veți risca să depășiți toaleta. Găsiți supapa de apă pe perete care conectează linia de plutire la toaletă și rotiți-o în sensul acelor de ceasornic până când se oprește. Apa ar trebui să înceteze să intre în rezervor.
  • Cu orice problemă de rezervor sau de spălare, veți dori să închideți mai întâi apa ca o precauție de siguranță. Curățați o toaletă care este supraîncărcată, este evident cea mai mare de bomberi.
  • Imagine intitulată Fix un pas de toaletă 2
    2. Ia un piston. Se numește ajutor al instalatorului pentru un motiv. Unele pluguri au forme complicate de bec și unele sunt cupe simple de aspirație, dar trebuie doar să vă asigurați că pistonul dvs. este suficient de mare pentru a acoperi deschiderea din partea de jos a vasului.
  • Asigurați-vă că există suficientă apă în castron pentru a acoperi paharul pistonului. Este mai ușor să ai niște apă pentru a forța înfundarea, dar acum că ai închis apa la care nu mai poți spăla din rezervor. Obțineți câteva cești de apă de la chiuvetă pentru a adăuga la castron dacă aveți nevoie.
  • Imagine intitulată Fix un pas de toaletă 3
    3. Fixați cupa de aspirație pe deschiderea din partea de jos a vasului. Pompează forțat și uniform. Ar trebui să începeți să auziți o gârbă în țeavă și să simțiți o clădire de presiune dacă ați creat o aspirație cu pistonul. După 5-10 pompe cu pistonul, rupeți sigiliul și vedeți dacă se pierde clogul. Dacă nu, încercați din nou.
  • Dacă puteți vedea înfundarea veniți, puteți încerca să spălați apa în jos fără a porni apa înapoi. Ar trebui să existe suficientă apă în castron pentru a-l spăla.
  • În cazul în care apa se îndepărtează de ea însăși după aruncare, întoarceți apa înapoi și lăsați-o să ruleze timp de câteva minute. Când apa se fixează, încercați să o spălați, dar să urmăriți cu atenție și asigurați-vă că nu începe să depășească. Închideți rapid apa dacă o face.
  • Imagine intitulată Fix O toaletă Pasul 4
    4. Utilizați un burder de instalator sau a "şarpe." Dacă înfundarea este aproape de partea de sus, pistonul ar trebui să-l primească. Dacă și-a făcut drumul în jos, cu toate acestea, este posibil să aveți nevoie de artileria grea. Un șnec de plumb, numit și a "şarpe," este, în esență, un fir lung pe care îl puteți cuprinde și ghida prin țeavă pentru a dezlănțui cu forța înfundarea și apoi reluați înapoi.
  • Îndreptați vârful șnecului în vasul de curgere și scoateți-l afară. Fi foarte atent să nu-l forțezi și să crapă încet și uniform.
  • Nu vrei să bați o conductă de țeavă sau să-l blocheze pe burtă. Când ați rulat șleful afară sau simțiți că ați spart înfundarea, reambalați-o înapoi și încercați să coborâți toaleta din nou sau să o spălați și să vedeți dacă înfundarea a funcționat.
  • Dacă nu doriți să cumpărați un șnec, puteți modela un dispozitiv simplu cu un cuier de sârmă pentru a încerca să ajungeți la clog.
  • Metoda 2 din 5:
    Fixarea unei toalete care rulează constant
    1. Imagine intitulată Fix O toaletă Pasul 5
    1. Scoateți partea superioară a rezervorului și ridicați brațul plutitor. Găsiți tija atașată la o minge care plutește pe partea superioară a apei și controlează aportul de apă din țevi în rezervor. Acesta este brațul plutitor. Dacă ridicați brațul și apa se oprește, atunci problema dvs. este că apa din rezervor nu vine suficient de mare pentru a opri și conductele primesc mesajul că mai multă apă trebuie să intre, așa că toaleta rulează constant sau adesea.
    • O toaletă de alergare poate costa o avere în apă pierdută. În timp ce poate părea ca un inconvenient minor, o toaletă de alergare este o problemă serioasă și de obicei ușor de fixabilă.
  • Imagine intitulată Fix O toaletă Pasul 6
    2. Verificați brațul plutitor pentru aliniere. Uneori, brațul plutitor va fi îndoit, astfel încât mingea să se frece sau să prindă pe partea laterală a rezervorului sau pe brațul cu bile. Spălați toaleta și vedeți dacă brațul ajunge pe ceva. Dacă o face, îndoiți brațul ușor, așa că plutește liber și se poate ridica la nivelul necesar.
  • Imagine intitulată Fix O toaletă Pasul 7
    3. Dacă nu pare să fie prins pe nimic, deșurubați mingea de la braț prin răsucirea în sens invers acelor de ceasornic. Uneori, apa va fi prinsă în minge, cântărește-o și păstrând apa să crească așa cum ar trebui. Dacă se întâmplă acest lucru, scoateți apa și înlocuiți mingea prin înșurubarea înapoi.
  • Dacă mingea este crăpată sau deteriorată în alt mod și permite apa în mod liber, înlocuiți-o cu una nouă.
  • Imagine intitulată Fix un pas de toaletă 8
    4. Verificați etanșarea flapperului. Dacă ridicarea pe braț nu stârnește apa curgătoare și reglarea brațului plutitor nu pare să ajute, problema este, probabil, cu ansamblul flapper, care creează etanșarea în partea de jos a rezervorului care duce la castron și se conectează la castron la mânerul toaletei de o tijă.
  • Opriți apa și spălați toaleta pentru a goli rezervorul de apă. Examinați clapeta pentru semne de uzură sau coroziune. Dacă găsiți acumularea de la apă sau de la alt gunk, scoateți-l cu un tampon de bucătărie sau cu un buzunar și vedeți dacă puteți obține flapperul pentru a crea o garnitură bună. Verificați, de asemenea, deschiderea pentru aceleași probleme de coroziune și curățați-o.
  • Dacă apa ajunge în continuare prin deschidere, examinați tija de sârmă care se conectează la mânerul de toaletă și asigurați-vă că este aliniat și permițând clapeta să cadă liber și să conecteze gaura. Ca și tija plutitoare, ar trebui să-l înțelegeți înapoi în loc relativ ușor sau să o înlocuiți cu una nouă. Unii sunt conectați cu un lanț care poate deveni încurcat sau slăbit și poate fi înlocuit, de asemenea.
  • Dacă niciunul dintre acestea nu pare să oprească toaleta de la alergare, probabil că trebuie să înlocuiți ansamblul de culcare.
  • Metoda 3 din 5:
    Fixarea ansamblului de culcare
    1. Imagine intitulată Fix O toaletă Pasul 9
    1. Determinați dacă aveți un ansamblu sigilat din plastic sau unul metalic. Multe ansambluri de balcorate mai noi, care controlează apa în timp ce curge în rezervor de conductele de apă și leagă brațul plutitor și ansamblul flapper împreună, sunt sigilate, ceea ce face dificilă sau imposibil de separat și de reparat. Aceste modele vor fi doar necesare înlocuirii șuruburilor filetate și înlocuirea acestuia cu un model similar.
    • Deșurubați brațul plutitor din ansamblu după oprirea apei și spălarea rezervorului. Apoi scoateți întregul ansamblu din tubul de suprapunere (tubul înalt care păstrează apă de la depășirea rezervorului).
    • Perk-ul unui ansamblu de plastic este că nu va coroda și costă mai puțin, dar nu o puteți rezolva dacă ceva nu merge bine. Un ansamblu metalic este mai rezistent și puteți încerca să îl reparați. Alegeți ce funcționează cel mai bine pentru dvs. dacă asamblarea are nevoie de înlocuire.
  • Imagine intitulată Fix O toaletă Pasul 10
    2. Pentru a fixa un ansamblu de metal, scoateți degetele. Pe cele mai vechi modele metalice, un cuplu de treiini vor ține supapa împreună. Deșurubați-le, dezvăluind șaibele sau garniturile între părțile supapei.
  • Examinați-le. Dacă oricare dintre acestea este uzată sau ruptă, va permite apa să se scurgă și ar putea fi cauza de toaletă. Dacă acest lucru pare a fi problema, înlocuiți pur și simplu garniturile și reasamblați ansamblul balconului. Dacă nu, va trebui să eliminați întregul ansamblu.
  • Imagine intitulată Fix un pas de toaletă 11
    3. Căutați un ansamblu de blocare în partea de jos a rezervorului din interior și în partea exterioară a rezervorului. Acest lucru ar trebui să fie ceea ce ține asamblarea în rezervor. Va trebui să o deșurubați de ambele părți cu o cheie reglabilă și să ridicați ansamblul liber.
  • În acest moment, ar trebui să strângeți brațele ansamblului de mercole, testarea pentru a vă asigura că funcțiile brațului și nimic nu pare a fi rupt, lipsă sau aliniat. Dacă nu vedeți nimic greșit, dar toaleta se execută încă și nici una dintre celelalte opțiuni de întreținere nu a ajutat, trebuie doar să înlocuiți ansamblul cu unul nou. De obicei, vor costa oriunde între 10 - $ 30.
  • Imagine intitulată Fix un pas de toaletă 12
    4. Înșurubați noul ansamblu de balcoane în poziție. Urmați inversarea pașilor pe care ați urmat-o în îndepărtarea ansamblului, înșurubându-l strâns și re-fixarea brațului plutitor (însă, va veni probabil cu un braț plutitor nou și, eventual, o nouă flacără). Întoarceți apă înapoi și lăsați toaleta să funcționeze timp de câteva minute înainte de a încerca să o spălați.
  • Metoda 4 din 5:
    Fixând o culoare slabă
    1. Imagine intitulată Fix un pas de toaletă 13
    1. Verificați nivelul apei din rezervor. Dacă nu există suficientă apă în castron pentru ao curăța bine, probabil că înseamnă că nu este suficientă apă în rezervor în primul rând. Găsiți brațul plutitor și încercați să vă îndoiți ușor pentru a permite mai multă apă să se umple în rezervor.
    • Aveți grijă să nu o ridicați prea mult pe tubul de supraîncărcare, sau rezervorul va funcționa constant.
  • Imagine intitulată Fix un pas de toaletă 14
    2. Verificați supapa de spălare din partea de jos a rezervorului. După închiderea apei și spălarea rezervorului, verificați pentru a vă asigura că supapa nu se închide prea curând, închiderea mai multor apă de la intrarea în castron.Dacă este, ajustați brațul tijei sau lanțul.
  • Ar trebui să existe trei sau patru setări de înălțime diferite pentru a permite ansamblului să se personalizeze la toaleta dvs. Încercați setări diferite până când suficientă apă curge în toaletă.
  • Imagine intitulată Fix O toaletă Pasul 15
    3. Verificați porturile de apă de pe partea inferioară a vasului de toaletă. Acestea vor deveni adesea înfundate cu mucegai sau rugină, deoarece este o zonă dificilă a toaletei de curățat. Luați o perie de toaletă cu curățător de toaletă la partea inferioară a jantei pentru a vă asigura că suficientă apă poate trece prin porturi.
  • Pentru a vedea dacă sunt înfundați fără a vă lipi capul în toaletă, utilizați o mică oglindă și verificați-le în reflecție.
  • De asemenea, puteți utiliza un cuier de sârmă pentru a curăța porturile dacă există ceva în care există ceva acolo, nu puteți ieși cu o perie.
  • Imagine intitulată Fix O toaletă Pasul 16
    4. Verificați dacă articulația care conectează rezervorul la vasul de toaletă este scursă. În general, o țeavă le conectează. Uită-te la baza rezervorului și verificați piulițele pentru a vedea dacă au nevoie de strângere, înlocuire sau șaibe noi.
  • Dacă o parte a rezervorului sau castronului este crăpată sau scurgeri, acest lucru poate duce la o culoare slabă sau la alte probleme și poate fi necesar să înlocuiți complet toaleta.
  • Metoda 5 din 5:
    Înlocuirea scaunului
    1. Imagine intitulată Fix O toaletă Pasul 17
    1. Scoateți scaunul vechi. Una dintre cele mai frecvente și ușor fixabile probleme cu o toaletă este un scaun rupt sau altfel defectuos care are nevoie de înlocuire. În primul rând, va trebui să scoateți scaunul vechi și să îl eliminați prin scoaterea piuliței din șuruburile de montare sub janta toaletei și tragând scaunul și capacul oprit.
    • Uită-te sub buza jantei de toaletă în cazul în care scaunul și capacul se conectează la castron. Ar trebui să vezi piulița și șaiba care dețin scaunul. Deșurubați-l cu o cheie de semilună reglabilă și scoateți mașina de spălat și piulița. Șuruburile ar trebui să alunece ușor de sus și puteți scoate scaunul.
    • Dacă piulița este blocată sau ruginită, pulverizați unele WD-40 pe ea pentru ao ajuta să se desprindă. Aveți grijă să nu vă luptați prea mult cu cheia prea mult și să riscați crăparea castronului toaletei cu cheia dvs. sau să vă loviți mâna pe ceva.
  • Imagine intitulată Fix O toaletă Pasul 18
    2. Obțineți un loc nou. În mod tipic, majoritatea toaletelor sunt fabricate în două dimensiuni, deci asigurați-vă că aveți dimensiunea potrivită pentru a se potrivi cu toaleta dvs. specială. Măsurați lățimea și lungimea castronului de la șurubul de montare la buză și luați măsurătorile la magazinul hardware sau articole de uz casnic pentru a vă asigura că aveți dimensiunea potrivită pentru toaleta dvs.
  • În timp ce sunteți la magazinul de hardware, probabil că doriți să cumpărați șaibe de înlocuire, nuci și șuruburi, cu excepția cazului în care scaunul vine cu ei. Asigurați-vă că se potrivesc cu toaleta. Luați-i pe cei vechi să aibă în mână pentru comparație.
  • Imagine intitulată Fix O toaletă Pasul 19
    3. Instalați noul scaun. Fixați șuruburile prin găurile din jantă de toaletă și înșurubați piulița pe castron. Aveți grijă să nu utilizați prea multă forță atunci când strângeți, dar asigurați-vă că scaunul este sigur.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    Avertizări

    Spălați-vă mâinile cu atenție atunci când lucrați la toaletă. Spălați-le adesea.
  • Dacă se rupe ceva, fiți extrem de atenți să nu vă tăiați. Marginile vor fi foarte ascuțite.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Cheie
    • Şurubelniţă
    • Cleşte
    • Noul ansamblu de balcorate sau piese de schimb
    • Scaunul de înlocuire
    • Șuruburi, șaibe și nuci
    • Îmbunătățirea brațului plutitoare
    • Flapper ansamblu
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar