Cum de a alege un inel de logodnă secundar

Deoarece cumpărarea unui inel de logodnă este o achiziție atât de importantă, este înțelept să luați în considerare modul în care vă vorbește stilul sau partenerul dvs. Dacă sunteți în căutarea unui design unic cu caracteristici fermecătoare, luați în considerare cumpărarea unui inel secundar. Cumpărarea unui inel secundar sau a unui inel de epocă vă poate economisi bani, deoarece acestea costă adesea mai puțin decât cumpărarea unei piese noi. Dacă căutați vânzători de renume, întrebați despre autenticitatea inelului și stilurile de studiu pe care le iubiți, veți putea alege un inel de logodnă de calitate.

Pași

Metoda 1 din 4:
Cumpărături pentru un inel de logodnă secundar
  1. Imagine intitulată Alegeți un inel de logodnă secundar Pasul 1
1. Vizitați un bijutier local respectat. Unele magazine de bijuterii poartă o selecție de inele de logodnă secundare sau de epocă. Cercetarea bijutierilor locali pentru a găsi un magazin de încredere în zona dvs. Luați în considerare cât timp a fost deschis afacerea și întrebați prietenii sau familia dacă sunt familiarizați cu afacerea. Un bijutier de renume va avea în mod obișnuit un gemolog și servicii de reparare și redimensionare internă.
  • Imagine intitulată Alegeți un inel de logodnă secundar Pasul 2
    2. Căutați o vânzare imobiliară sau dealer de anticuri reputați. Găsiți o vânzare imobiliară în zona dvs. sau vizitați un dealer antic pentru a găsi un inel de logodnă unic. Vânzările imobiliare sunt vânzări de lichidare sau licitații în cazul în care activele unei persoane sunt vândute, care adesea includ bijuterii. Căutați un magazin de antichitate care este specializat în bijuterii și vizitați unul care a fost în afaceri de câțiva ani.
  • Imagine intitulată Alegeți un inel de logodnă secundar Pasul 3
    3. Cumpara online. Există multe magazine și vânzători online care se specializează în bijuterii antice. Puteți găsi o mare varietate de stiluri, desene și pietre prețioase pe care nu le puteți întâlni într-un magazin de cărămidă și mortar. Asigurați-vă că ați citit recenziile cumpărătorului și accesați vânzătorii cu întrebări cu privire la inel înainte de a efectua o achiziție online. Unele vânzători online pot chiar să vă aranjeze să veniți să vedeți inelul în persoană.
  • Răsfoiți site-urile web cum ar fi Brilliant Pământ, Etsy, Ebay, Liberton și DIB-uri și au intrat în contact cu vânzătorii Dacă un inel vă interesează interesul.
  • Metoda 2 din 4:
    Asigurarea autenticității și calității unui inel
    1. Imagine intitulată Alegeți un inel de logodnă secundar Pasul 4
    1. Întrebați despre istoria inelului. Indiferent dacă cumpărați un inel la un magazin de bijuterii de cărămidă sau de mortar sau la magazinul de antichitate sau cumpărați de la un vânzător online, asigurați-vă că puneți întrebări despre istoria și starea inelului. Un vânzător cinstit va fi în măsură să furnizeze câteva informații despre inel, de unde a venit și cum a fost dobândită.
  • Imagine intitulată Alegeți un inel de logodnă secundar Pasul 5
    2. Solicitați un certificat de autenticitate. Când faceți cumpărături pentru inele de logodnă secundare, întrebați vânzătorul dacă pot oferi un certificat de autenticitate. Acest certificat detaliază calitatea și măsurătorile unei bijuterii, autenticitatea acestuia și identifică materialele prezente în inel. Acest document vă ajută să vă asigurați că obțineți o calitate, un inel autentic.
  • Verificați dacă certificatul a provenit dintr-un laborator independent GEM, cum ar fi Institutul Gemologic al Americii (G.I.A.), Institutul Gemologic Internațional (I.G.I.), Gemology Science International (G.S.I) sau Societatea Americană GEM (a.G.S.).
  • Imagine intitulată Alegeți un inel de logodnă secundar Pasul 6
    3. Obțineți o apreciere independentă. În plus față de solicitarea unui certificat de autenticitate, organizați un studiu independent de evaluare a caracteristicilor inelului. Un evaluator va studia valoarea inelului, starea sa, perioada de timp a fost făcută, autenticitatea și informațiile producătorului acesteia. După aceea, veți primi o documentație scrisă a autenticității inelului, care este utilă pentru asigurarea inelului.
  • Imagine intitulată Alegeți un inel de logodnă secundar Pasul 7
    4. Verificați calitatea unui diamant. Diamantele pot veni într-o varietate de forme și dimensiuni. Înainte de a cumpăra un inel de diamante secundare, revizuiți greutatea, claritatea, culoarea și greutatea carat a inelului de diamant care vă interesează. Familiarizarea cu aceste patru caracteristici vă poate ajuta să vă asigurați că cumpărați un inel de așteptare de calitate.
  • Tăierea descrie modul în care diamantul a fost modelat pentru a reflecta lumina. Tăieturile ar trebui să fie la adâncimea și unghiul potrivit pentru a produce o strălucire de foc.
  • Un diamant cu o claritate ridicată are o bază minimă sau fără imperfecțiuni. Aceste pete sunt numite incluziuni. Dacă cumpărați un diamant cu incluziuni, asigurați-vă că nu sunt pe partea de sus sau în mijlocul diamantului. Imperfecțiunile din aceste locații pot afecta modul în care se reflectă lumina.
  • Diamantele vin într-o varietate de culori și selectând una peste cealaltă este o chestiune de preferință personală. Culorile de diamant includ de obicei argintul, alb, clar și nuanțe de galben.
  • Un carat este o unitate de măsură care descrie greutatea unui diamant. Diamantele cu carate mai înalte sunt mai scumpe, dar un diamant inferior carat poate apărea mai mare în montajul sau setarea corectă.
  • Metoda 3 din 4:
    Studierea stilurilor de inel din diferite perioade
    1. Imagine intitulată Alegeți un inel de logodnă secundar Pasul 8
    1. Căutați modele delicate și naturale. Inelele care au fost fabricate în secolele al XVIII-lea și al XIX-lea sunt de obicei clasificate ca Georgian, Victorian sau Edwardian. Aceste inele încorporează de obicei motive delicate de natură cum ar fi flori, plante, frunze și chiar insecte în metal. Dacă doriți să aveți un inel de logodnă complicat, organic, căutați inele din aceste perioade de timp.
    • Inelele georgiene încorporează de obicei flori, frunze și alte elemente naturale în design, dar este destul de dificil să găsim aceste inele mai vechi intacte.
    • Inelele victoriane au încorporat, de asemenea, motive naturale, împreună cu inimile, păsările și arcurile. În plus față de diamante, opalurile pot fi găsite în inelele victoriene.
    • Inelele Edwardian au fost delicate și de obicei făcute din platină. Aceste modele au inclus adesea milgrane, ceea ce descrie o mică parte a margelelor sau perle care se înfășoară în jurul marginilor inelului sau a pietrei.
  • Imagine intitulată Alegeți un inel de logodnă secundar Pasul 9
    2. Magazin pentru inele care se concentrează mai degrabă pe artă, decât pe pietre prețioase. Art Nouveau a fost un stil popular la începutul secolului al XIX-lea. Accentul a fost pus pe artizanat, astfel încât modelele complicate, organice au avut prioritate față de material și pietre prețioase.
  • Imagine intitulată Alegeți un inel de logodnă secundar Pasul 10
    3. Optați pentru un design geometric. În timpul epocii de jazz, a existat o trecere de la desene naturale la stilurile geometrice cu linii ascuțite. Art Deco Inele de logodnă folosite adesea smaralde, rubine și safire mai des decât diamantele. Mormântul lui King Tut a fost descoperit în Egipt în acest timp, atât de multe inele de artă de deco sunt inspirate de liniile geometrice, ridicate de artă egipteană antică.
  • Imagine intitulată Alegeți un inel de logodnă secundar Pasul 11
    4. Du-te la Hollywood Glam cu un stil retro. Ringurile retro sunt inspirate de stilul de la Hollywood din anii 1930. Aceste inele sunt mari, îndrăznețe și adesea încorporează pietre semi-prețioase, cum ar fi ametist și citrină în desenele lor. Aceste inele folosesc adesea aur în loc de platină.
  • Imagine intitulată Alegeți un inel de logodnă secundar Pasul 12
    5. Alegeți un inel modern. Inelele moderne descriu inele făcute în timpul și din anii 1950. În acest timp, a existat o mulțime de creștere economică. Concentrația de proiectare se deplasează de la modele complicate, liniare și pietre prețioase semi-prețioase. Inelele moderne au ca scop evidențierea unui diamant spumant, astfel încât stilul a devenit mai puțin dramatic și complicat decât desenele trecutului.
  • Metoda 4 din 4:
    Cercetarea beneficiilor de a cumpăra un inel secundar
    1. Imagine intitulată Alegeți un inel de logodnă secundar Pasul 13
    1. Du-te verde cu un inel secundar. Cumpărarea unui inel secundar este o opțiune responsabilă și etică ecologică. Inelele de logodnă secundare sunt mai bune pentru mediul înconjurător, deoarece nu trebuiau să aibă loc procese miniere suplimentare. În plus, inele de logodnă de epocă sau inele secundare făcute anterior în 1990 sunt cel mai probabil fără conflicte și nu conțin diamante care au fost exploatate folosind forța de muncă slave.
  • Imagine intitulată Alegeți un inel de logodnă secundar Pasul 14
    2. Economiseste bani. Cumpărarea unui inel secundar poate fi mai puțin costisitoare decât cumpărarea unui inel nou. Există, în general, o marcare de 100% până la 200% pe inelele de diamante noi, iar această piatră se depreciază în mod rapid în valoare după cumpărare. Opting pentru un inel secundar sau de vintage vă poate ajuta să rămâneți în cadrul bugetului dvs.
  • Imagine intitulată Alegeți un inel de logodnă secundar Pasul 15
    3. Purtați un inel unic cu o istorie. Inelele second-hand și inelele de epocă cresc în popularitate datorită stilurilor lor unice, folosirea lor interesantă a materialelor și pietrelor prețioase și desenele lor delicate, artizanale. Aceste inele poartă, de asemenea, o istorie distinctă care să-și îmbunătățească romantismul, caracterul și simbolismul. Luați în considerare cumpărarea unui inel secundar pentru o bucată de o singură dată.
  • Un inel de la o rudă decedată pe care ați iubit-o poate fi o opțiune excelentă dacă ați avut vreun milion de familii înmânate la dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar