Cum să faci intrarea triplă h

Toată lumea știe că triple h este "Regele regilor" Și niciodată nu lasă pe nimeni să uite asta. În afară de a face faimosul său finisher, pedigree, poți începe să acționezi ca el în timp ce își face intrarea. Iată un articol despre cum să faceți intrarea de lupte triplu H.

Pași

  1. Imaginea intitulată face triplu h
1. Au unele apă În gură înainte de a începe intrarea. Nu o gură plină, dar un pic este bine.
  • Imaginea intitulată face triplu h
    2. Începeți fie muzica "Regele regilor" sau "Jocul" de motörhead.După primele cuvinte de cuplu (chiar ca muzica reală începe), ieșiți și stați la intrare cu a sticlă de apă. Stați acolo când vă uitați la pământ, apoi căutați încet în sus Drept înainte. Puteți privi în jur dacă doriți.
  • Imaginea intitulată face triplu h
    3. Începeți să mergeți pe culoar sau pe rampă. Luați câțiva pași și pulverizați apa în timp ce vă scuturați capul. Pulverizarea poate dura de câteva ori pentru a fi perfectă dacă aveți tendința de a ieși afară.
  • Imaginea intitulată face triplu h
    4. Mergeți la inelul și opriți-vă. Uita-te la "mulțime" și continuați să mergeți spre partea dreaptă a inelului (dreapta).
  • Imaginea intitulată face triplu h
    5. Luați o altă gură de apă (nu înghițiți totul) și aruncați sticla de apă. Dacă inelul este în interior, în special pe covor, asigurați-vă că capacul este închis.
  • Imaginea intitulată face triplu h
    6. Du-te pe șorțul de pe exteriorul inelului și se confruntă cu mulțimea. Plasați mâna dreaptă (degetul mare) pe frânghia de sus și mâna stângă de partea dvs. Se uită în jur de câteva secunde. Apoi arătați ca și cum vă flexați mușchii într-o poziție în jos și puneți-vă capul în jos. Frământați brațele și capul în timp ce îndoiți înapoi spre coarda inelului. De îndată ce vă aprindeți, pulverizați din nou apa. Nu ai înghițit ultima sip, ai făcut-o?
  • Imaginea intitulată face triplu h
    7. Intrați în inel și mergeți pe unul dintre buzunarele de colț pentru a pune (pentru fete) pentru mulțime.
  • sfaturi

    Triple H și-a început inelul de inel atunci când sa întors în 2002 de la al doilea quad rupt în picior. Primul său meci al anului a fost împotriva lui Booker T la Summerslam. Înainte de aceasta, el a mers și a căzut doar în jurul inelului pentru adversarul său. A face poza in-ring este de până la tine și stilul tău.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar