Cum să pliați un șervețel pentru un inel de șervețel

De ce să folosiți o pliere pătrată plictisitoare pentru șervețele dvs. atunci când aveți ocazia de a vă condimenta masa? Ambele șervețele de pânză și de hârtie oferă zeci de posibilități de pliere - când sunt asociate cu inele decorative de șervețel, există și mai mult! Plierea unui șervețel pentru un inel poate fi la fel de simplu sau ca fiind complex, așa cum doriți să fie, deci nu ezitați să alergeți sălbatic cu propriile dvs. creații!

Pași

Metoda 1 din 4:
Făcând un ușor "Sufla" Fold
  1. Imagine intitulată Fold un șervețel pentru un inel de șervețel Pasul 1
1. Răspândiți sertarul plat. Această metodă de pliere de șervețel este rapidă, simplă și ușor de duplicat, făcând o alegere bună pentru începători. Pentru a începe, puneți șervețele de șervețel pe masă sau pe suprafața de lucru. Aplatizați orice pliuri sau crestături pe care le vedeți.
  • Rețineți că această metodă funcționează cel mai bine cu șervețele mari, pătrate, pânză. Pentru rezultatele mai frumoase, utilizați servetele fără riduri, pete sau capete fraied.
  • Imagine intitulată Fold un șervețel pentru un inel de șervețel Pasul 2
    2. Ridicați șervețelele de către centrul său. Prinde centrul sertarului dintre degetul mare și arătătorul dvs. Ridicați-l astfel încât să nu atingă masa sau suprafața de lucru. Șervetele ar trebui să se așeze sub mâna blândă, curgătoare.
  • Imagine intitulată Fold un șervețel pentru un inel de șervețel Pasul 3
    3. Netezi orice falduri. Dacă este necesar, utilizați mâna liberă pentru a îndrepta paturile șervețelului, astfel încât să se blocheze liber. Alternativ, scuturați-l și în jos de câteva ori cu mâna pe care o împiedicați.
  • Când ați terminat, șervețelele ar trebui să stea în jos, ca o pereche de draperii.
  • Imagine intitulată Fold un șervețel pentru un inel de șervețel Pasul 4
    4. Glisați inelul de șervețel peste capătul ciupit. Prindeți secțiunea de mijloc a șervețelului cu mâna liberă pentru ao menține în poziție. Apoi, folosiți mâna pe care ați fixat șervețele cu glisarea inelului peste capătul pliat al șervețelului și trageți-l.
  • Dacă este posibil, împingeți-vă ceva în șervețel până când este ținut în poziție de cea mai mare parte a șervețelului. Nu toate servetele sunt destul de groase pentru acest lucru - dacă al tău nu este, glisați doar inelul cu un centimetru sau două și setați șervețelele în jos.
  • Imagine intitulată Fold un șervețel pentru un inel de șervețel Pasul 5
    5. Umfla ambele capete. Apoi, pur și simplu umfliți capătul desfăcut al șervețelului pentru a da un volum atrăgător de vizibil - acest lucru este cel mai ușor cu șervețelele de pânză hefty. Pentru a adăuga panache, dați partea inferioară inferioară a șervețelului, de asemenea, puful rapid. Felicitări! Ai terminat. Aranjați-vă șervețele pe măsură ce doriți.
  • Există multe modalități diferite pe care le puteți aranja șervețelele pentru un impact maxim - de exemplu, poate doriți să plasați servetele direct pe o farfurie pentru a atrage atenția asupra acestuia sau pentru a le pune pe toți într-un coș în mijlocul mesei, astfel încât oaspeții dvs. le poate lua, deoarece au nevoie de ele. Depinde de tine!
  • Metoda 2 din 4:
    Făcând un fan
    1. Imagine intitulată Fold un șervețel pentru un inel de șervețel Pasul 6
    1. Crează șervețele în jumătate. Această metodă nu este mult mai greu decât cea de bază "sufla" ori mai sus, dar ea Se uită incredibil de elegant, făcându-l o alegere minunată atunci când încerci să-ți impresionezi prietenii. Pentru a începe, puneți-vă un șervețel și pliați-l în jumătate. Apăsați în jos pe foldă pentru a face o cremă fermă. Desfaceți servetele.
    • Pentru această metodă, este mai important decât normal să utilizați un șervețel rigid, pătrat. Aceste tipuri de servetele dețin creează mai ușor decât șervețelele de hârtie, făcând finala "ventilator" forma arata mult mai clară. În plus, dacă nu utilizați un șervețel pătrat, dimensiunile ventilatorului dvs. pot fi oprite.
  • Imagine intitulată Fold un șervețel pentru un inel de șervețel Pasul 7
    2. Acordeon-pliați șervețele. Plierea paralelă cu creasta pe care ați pus-o în șervețel, faceți pliuri alternante dintr-o parte la alta. Scopul este de a se potrivi cu aproximativ patru până la șase pliuri pe fiecare parte a creasei centrale - numărul precis nu contează. Apăsați în jos pentru a forma crescături în timp ce mergeți. Când ați terminat, șervețul tău pliat ar trebui să fie o lungă, slabă, "acordeon-ing" bandă.
  • Rețineți că creasta dvs. originală ar trebui să acționeze ca una dintre faldurile din dvs "acordeon". Este posibil să aveți nevoie să ajustați ușor lățimea plierelor pentru a le face să se alinieze perfect cu creasta. De-a lungul timpului, acest lucru devine mai ușor.
  • Imagine intitulată Fold un șervețel pentru un inel de șervețel Pasul 8
    3. Pliați șervețul acordeon în jumătate. Apoi, găsiți punctul de mijloc al benzii dvs. de eliberare și îl îndoiți peste el, astfel încât marginile sale să se alinieze. Acest lucru ar trebui să vă lase cu un capăt rotund, îndoit (probabil prea gros la înălțime la acest punct) și un capăt deschis, ventilat.
  • Imagine intitulată Fold un șervețel pentru un inel de șervețel Pasul 9
    4. Introduceți capătul pliat în inel. Acum, tot ce trebuie să faceți este să puneți șervețele în inelul tău. Trageți inelul peste capătul pliat al șervețelului până când este vorba despre până la jumătatea drumului. Trageți pe marginile capătului deschis al șervețelului pentru a le ventila și a afișa faldurile acordeonului. Felicitări! Ai terminat.
  • Ca de obicei, puteți face o declarație îndrăzneață pur și simplu punerea acestui șervețel îndoit în centrul plăcii dvs. Ați putea dori, de asemenea, să încercați să puneți capătul pliat într-o sticlă slabă sau o flaut de șampanie pentru un aranjament exotic, de păun.
  • Metoda 3 din 4:
    Făcând o rolă dublă
    1. Imagine intitulată Fold un șervețel pentru un inel de șervețel Pasul 10
    1. Pliați șervețele în jumătate. Acest fold este simplu, formal, și ușor - perfect pentru pregătirile de ultimă oră pentru o nuntă sau o petrecere de fantezie. Pentru a începe, pliați marginea inferioară a șervețelului până la partea de sus pentru a face un dreptunghi. Pentru a fi clar, marginea inferioară a șervețelului trebuie să fie pliată, iar marginea superioară trebuie să fie deschisă.
    • În timp ce un șervețel pătrat este cel mai bine aici, materialul șervețelului nu este la fel de important pentru rola dublă, deoarece este pentru alte tipuri de pliuri de șervețel, deoarece șervetele nu trebuie să-și susțină greutatea proprie. Astfel, aceasta este o alegere fină dacă lucrați cu șervețele de hârtie.
  • Imagine intitulată Fold un șervețel pentru un inel de șervețel Pasul 11
    2. Rulați un capăt al șervețelului la mijloc. Apoi, luați o parte a șervețelului și rotiți-o strâns spre interior. Opriți când ajungeți la punctul mijlociu al șervețelului. Utilizați inelul șervețelului sau o placă pentru a ține această rolă în poziție în timp ce abordați cealaltă margine.
  • Imagine intitulată Fold un șervețel pentru un inel de șervețel Pasul 12
    3. Rotiți celălalt capăt în mijloc. Apoi repetați aceeași procedură de rulare pentru cealaltă parte a șervețelului. Cele două rulouri ar trebui să se întâlnească în mijlocul șervețelului. Acestea ar trebui să fie de aproximativ aceeași dimensiune - dacă nu sunt, poate doriți să faceți ajustări minore, astfel încât să fie simetrice.
  • Imagine intitulată Fold un șervețel pentru un inel de șervețel Pasul 13
    4. Trageți inelul peste rulouri. Pur și simplu trageți inelul peste șervețul dublu laminat, astfel încât să se odihnească aproximativ în punctul de mijloc. Asta este! Servetele dvs. sunt gata să fie date oaspeților dvs. sau aranjați cum vă rog. Dacă aveți o panglică de rezervă care se află în jur, aceste rulouri slabe arată chiar mai bine legate de un arc!
  • Nu uitați să vă aranjați șervețelele de șervețele în sus - altfel, vor arăta ca o rolă sau un pachet obișnuit.
  • Metoda 4 din 4:
    Făcând o dublă lumânare
    1. Imagine intitulată Fold un șervețel pentru un inel de șervețel Pasul 14
    1. Îndoiți șervețele în diagonală. Acest fold uimitor arată uluitor când este tras corect, dar nu necesită mult mai mult decât oricare dintre faldurile standard de mai sus, surprinzător. Pentru a începe, puneți șervețele pe masă pe masă sau pe suprafața de lucru și rotiți una din colțurile de sus la colțul inferior opus. Șervetele tale ar trebui să arate ca un triunghi când ai terminat.
    • Ca mai sus, un șervețel rigid, pătrat, funcționează cel mai bine aici. Puteți constata că acest fold are nevoie de mai multă rigiditate decât oricare dintre celelalte din acest articol - mai mult decât celelalte, acest fold utilizează puterea naturală a cârpei pentru a susține greutatea șervețului.
  • Imagine intitulată Fold un șervețel pentru un inel de șervețel Pasul 15
    2. Rulați de la capătul lung până la punct. Apucați capătul lung, larg al șervețelului și începeți să îl rostogoliți spre punctul de triunghi. Rulați cât mai strâns posibil. Cu cât îți rogi mai bine șervețele, cu atât mai ușor va fi capabil să-și țină forma finală, deci cu atât mai strâns, cu atât mai bine.
  • Când ați terminat, șervețul tău ar trebui să arate ca o rolă îngustă, slabă,. Marginile șervețelului trebuie să facă linii diagonale repetate pe suprafața rolei.
  • Imagine intitulată Fold un șervețel pentru un inel de șervețel Pasul 16
    3. Pliați șervețele în jumătate. Având grijă să nu lăsați ruloul să se dezvăluie, să pliați șervețelele aproximativ la punctul său de mijloc. "Puncte" La capetele ruloului trebuie să se alinieze unul cu celălalt. Țineți o prindere pe baza pliată a șervețelului pentru ao păstra de la unulare.
  • Imagine intitulată Fold un șervețel pentru un inel de șervețel Pasul 17
    4. Stuff capătul pliat în inelul tău. Apoi, luați capătul pliat al șervețului dvs. și împingeți-l în inel (ar trebui să se potrivească destul de strâns - dacă inelul este prea mare sau prea mic, acest lucru poate fi complicat). Cele două margini laminate ale șervețelului trebuie să stea în poziție verticală, asemănătoare cu o pereche de lumânări slabe. Felicitări! Ai terminat.
  • Un mare truc pentru aranjarea șervețelelor cu această îndoire este de a aduce marginea pliată a șervețelului cu partea inferioară a inelului și stau în poziție verticală. Inelul ar trebui să semene cu marginea unui sfeșnic, sporind aspectul asemănător lumanarilor. Rețineți, totuși, că acest aranjament este foarte ușor de schimbat.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar