Cum să croșetați o pălărie de pisică

Cu aceste instrucțiuni, puteți croșeta o pălărie fermecătoare pentru pisicile dvs.

Pași

  1. Imagine intitulată croșetat o pisică pisică pas 1
1. Lanțul 4- Strat Stitch În primul lanț realizat. Acest lucru va face un inel pentru a croșeta.
  • Imagine intitulată croșetat o pisică Pasul 2
    2. Un singur croșetat 7 în inel, utilizați o cusătură de alunecare pentru a se alătura, croșetat unic în primul croșetat: 7 croșete singulare.
  • Imagine intitulată croșetat o pisică pisică pasul 3
    3. Lanțul 2, de lucru prima jumătate de croșetat dublu în aceeași cusătură ca și lanțul 2 lucrați 2 jumătăți de croșete duble în fiecare cusătură în jurul într-o cusătură de alunecare în prima jumătate a croșetului dublu făcut: 14 croșete duble jumătate.
  • Imagine intitulată croșetat o pisică Pasul 4
    4. Lanțul 3, dublu croșetat în aceeași cusătură ca lanțul 3, dublu croșetat 2in fiecare cusătură în jurul, alunecare cusatura în primul croșetat dublu fabricat: 28 Crochete duble.
  • Imagine intitulată croșetat o pisică Pasul 5
    5. Lanțul 1, un singur croșetat 8 într-un cerc, lanțul 13, săriți 4 cusături, re-atașați folosind o cusătură de alunecare. (Aceasta va crea prima gaură a urechii.) Un singur croșetat 10 mai multe cusături într-un cerc, lanțul 13, săriți 4 cusături, re-atașați folosind cusături de alunecare, un singur croșetat 3, cusături de alunecare în primul croșetat.Până acum pălăria dvs. ar trebui să înceapă să curbe un pic, ceea ce este ceea ce doriți.
  • Imagine intitulată Crochet O pălărie de pisică Pasul 6
    6. Lanțul 1, croșetat unic 7 într-un cerc. Notă: Acum veți lucra în "Gaura urechii", astfel încât să lucrați în spațiul sub el, dar este practic ca să lucrați cu o cusătură normală. Un singur croșetat 16 în "gaura", un singur croșetat în fiecare cusătură până când ați lovit următoarea gaură ureche, un singur croșetat 16 în gaură, un singur croșetat 3, cusatura de alunecare în primul croșetat un singur croșetat fire și legați-vă.Țese în fire se termină cu ac de fire.

    Explicație alternativă:Lanțul 1, croșetat unic în următoarele 7 cusături.Un singur croșetat 16 în jurul lanțului de 13.Croșetat unic în fiecare cusătură până la lanțul următor.Un singur croșetat 16 în jurul lanțului de 13.Un singur croșetat în următoarele 3 cusături, cusături de alunecare în primul croșetat unic făcut.
  • Imagine intitulată croșetat o pisică de pisică intro
    7. Terminat! Acum, mingea mică de blană este gata să se confrunte în momentele reci!
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Puteți face o curea de bărbie. Tăiați un 6 inch (15.2 cm) bucată de fire de fire și legați-o pe mijlocul gaura urechii, încercați pălăria pe pisicuta pentru a determina cât timp ar trebui să fie cureaua de bărbie, să țineți locul și să tăiați firele suplimentare, dar lăsați-vă un centimetru au loc să lege vag.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Dimensiune H 5.Cârlig de croșetat 00 mm
    • Fire cu greutate medie
    • Acul firului
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar