Cum să găsiți dimensiunea inelului

Comandarea unui inel poate fi complicată dacă nu sunteți sigur de dimensiunea inelului. În timp ce un bijutier vă poate oferi cea mai precisă măsurătoare, nu este întotdeauna convenabil să faceți o întâlnire cu una. Din fericire, puteți face o slujbă destul de precisă acasă. Măsurați degetul cu o bandă flexibilă de măsurare și convertiți măsurarea utilizând o diagramă a dimensiunii inelului sau a unui conducător. Alternativ, dacă dețineți deja un inel de montare, procesul este chiar mai ușor! Puteți obține dimensiunea dvs. prin compararea inelului dvs. la o diagramă de dimensionare circulară.

Pași

Tipărirea inelului printabilă

Inel Sizer

Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

Metoda 1 din 2:
Măsurați degetul
  1. Imagine intitulată Găsiți dimensiunea inelului Pasul 2
1. Înfășurați banda de măsurare flexibilă în jurul degetului. Înfășurați banda aproape de articulație. Aceasta este cea mai groasă parte a degetului tău, iar inelul tău va trebui să alunece peste el confortabil. La urma urmei, luarea și în afara inelului nu ar trebui să fie dureroasă! Alegeți o bandă de măsurare a unei pânză sau plastic pentru o măsurare mai precisă. Puteți încerca o bandă de măsurare a metalelor, dar va fi mult mai greu să înveți în jurul degetului și ar putea provoca răniri.
  • Pentru o măsurare și mai ușoară, verificați diferitele site-uri web ale bijutierului pentru Sizers de inel printabil. Puteți folosi aceste lucruri ca o măsură de bandă, numai dimensiunile inelului sunt vizibile pe conducătorul în sine, ceea ce înseamnă că nu trebuie să convertiți măsurătorile.
  • Nu înfășurați hârtia prea strânsă. Scopul pentru o potrivire confortabilă, dar confortabilă.
  • Iată un fapt distractiv: chiar și aceleași degete pe diferite mâini sunt diferite dimensiuni. Asigurați-vă că utilizați degetul exact care va purta inelul. Pentru un inel de logodnă, ar trebui să vă dați degetul pe inelul stâng, nu drept.
  • Dimensiunea degetelor tale tinde să se schimbe pe tot parcursul zilei. Ciudat, dreapta? Pentru cele mai bune rezultate, măsurați la sfârșitul zilei.
  • Imagine intitulată Găsiți dimensiunea inelului Pasul 4
    2. Înregistrați măsurarea în cazul în care banda se suprapune. Faceți acest lucru pe o bucată separată de hârtie cu un stilou sau un creion. Puteți înregistra măsurarea în inci sau milimetri, în funcție de distribuitor. Mulți vor avea atât măsurători disponibile, dar un comerciant cu amănuntul european ar putea avea decât măsurători în milimetri.
  • Dacă utilizați un sizer tipărit, marcați punctul în care se suprapune direct pe conducătorul însuși.
  • Imagine intitulată Găsiți dimensiunea inelului Pasul 5
    3. Comparați măsurarea la o diagramă de dimensionare. Acum că aveți numerele, este timpul să vă găsiți dimensiunea. Puteți găsi aceste diagrame la mulți retaileri online de bijuterii. Dacă doriți, puteți imprima graficul pentru o referință ușoară, dar nu este necesară. Aceste diagrame convertesc măsurătorile în dimensiuni de apel - de exemplu, 2.34 "(59.5mm) ar fi o dimensiune 9.
  • Dacă măsurarea dvs. scade între două dimensiuni, mergeți la cea mai mare dimensiune.
  • Dacă utilizați un Sizer Inel imprimat, verificați unde ați marcat suprapunerea pentru a vă afla dimensiunea dvs.
  • Metoda 2 din 2:
    Folosind o diagramă de dimensionare circulară
    1. Imagine intitulată Găsiți dimensiunea inelului Pasul 6
    1. Găsiți și imprimați o diagramă de dimensionare a inelului. Mulți comercianți cu amănuntul de bijuterii online oferă diagrame tipărite care arată o serie de cercuri de diferite dimensiuni. Pentru o precizie mai bună, uitați-vă la o diagramă de dimensionare de la distribuitorul personal. În acest fel, veți ști că dimensionarea pe grafic se va potrivi cu dimensionarea produselor lor.
    • O diagramă distorsionată ar putea duce la o dimensionare inexactă, ceea ce înseamnă că inelul pe care îl ordonați nu se potrivește. Asigurați-vă că orice opțiuni de scalare a imprimantei sunt dezactivate.
  • Imagine intitulată Găsiți dimensiunea inelului Pasul 7
    2. Găsiți un inel pe care îl dețineți care se potrivește cu degetul pe care încercați să îl mărim. Alegeți un inel de montare excelent care se potrivește perfect, dar nu este prea strâns. Din nou, asigurați-vă că inelul se potrivește cu degetul corect - chiar și degetele de două inel pot fi diferite dimensiuni!
  • Dacă nu dețineți un inel, faceți unul prin înfășurarea unor sârme sau hârtie în jurul degetului și folosiți acest lucru.
  • Imagine intitulată Găsiți dimensiunea inelului Pasul 8
    3. Puneți inelul dvs. peste cercurile din diagramă. Cercul ar trebui să se potrivească interiorul inelului pentru potrivirea perfectă. Dacă sunteți blocat între două dimensiuni apropiate, mergeți la dimensiunea mai mare.
  • Motivul pentru care doriți să mergeți mai mare este că degetul dvs. se va umfla pe tot parcursul zilei. Dacă inelul este prea mic, va fi prea strâns.
  • Nu potriviți cercul cu exteriorul inelului, altfel inelul va fi prea mic pentru dvs.
  • sfaturi

    Majoritatea magazinelor de bijuterii se vor încărca o singură dată pentru redimensionare, chiar dacă inelul trebuie redimensionat de mai multe ori. Un magazin de renume nu trebuie să vă taxeze separat pentru fiecare încercare.
  • Anumite inele metalice nu pot fi redimensionate, în timp ce altele au limitări de redimensionare. Consultați bijutierul dvs. dacă aveți întrebări sau preocupări.
  • Degetele dvs. ar putea, de asemenea, să se umfle dacă sunteți însărcinată sau luați anumite medicamente. Luați acest lucru în considerare când măsurați dimensiunea inelului.
  • Dacă faceți cumpărături pentru o bandă de nuntă, aflați dacă inelul dvs. este a "confort potrivit" grup. Confort se potrivește, în timp ce mult mai confortabil, poate uneori să afecteze dimensiunea inelului. Lăsați bijutierul să știe dacă intenționați să achiziționați un inel de potrivire a confortului.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar