Cum să cumpărați bijuterii de argint sterlină

Sterling Silver este unul dintre cele mai populare materiale folosite pentru a face bijuterii datorită accesibilității, durabilității și aspectului său. Este un aliaj (un amestec de metale) care conține 92.5% argint în greutate. Restul 7.5% este alcătuită din alte metale, de obicei cupru, pentru a le oferi o forță adăugată. Cu toate acestea, nu toate bijuteriile de argint sterlină sunt create egale. Cumpărătorii ar trebui să știe ce să caute, atât în ​​magazin, cât și online, pentru a găsi elemente de calitate care vor dura ani de zile.

Pași

Partea 1 din 3:
Partea 1: Determinarea autenticității și a calității
  1. Imagine intitulată Cumpărați bijuterii de argint Sterling Pasul 1
1. Căutați semnul distinctiv. Sterling Silver în u.S. este aproape întotdeauna marcat cu o gravă mică de 925, .925 sau 92.5. Aceasta este una dintre căile de a știți dacă este adevărat argint. Alte țări au standarde diferite, astfel încât să acorde o atenție la semnul distinctiv pe orice bucată de bijuterii pe care le cumperi.
  • Deoarece argintul este prea moale pentru a fi utilizat pentru bijuterii durabile, argintul pur este amestecat cu alte metale. Silver Silver conține 7.5% alte metale, făcându-l 92.5% pură - deci .Marcu 925.
  • Imagine intitulată Cumpărați bijuterii de argint Sterling Pasul 2
    2. Urmăriți cuvântul "placate." Dacă un element este descris ca "placat cu argint", atunci nu este sterlină de argint. Asta înseamnă că este acoperită în argint pentru aspect, dar piesa în sine este adesea făcută din nichel, cupru sau un alt metal. Acest strat de argint va purta în cele din urmă departe.
  • Imagine intitulată Cumpărați bijuterii de argint Sterling Pasul 3
    3. Inspectați piesele pentru construcția de calitate. Testați toate clapetele pentru a fi siguri că sunt sigure, dar nu sunt greu de deschis. Pune lanțuri plate pentru a verifica orice înclinare sau îndoire în metal. Și asigurați-vă că postările de cercei sunt drepte și nu se îndoaie ușor.
  • Noua bijuterii de argint sterlină ar trebui să fie strălucitoare și să nu prezinte semne de tarină. Dacă cumpărați bijuterii folosite, Tarnish nu înseamnă neapărat că este o calitate slabă. Veți avea nevoie pur și simplu Curățați-l.
  • Partea 2 din 3:
    Partea 2: Achiziționarea de argint sterlină într-un magazin
    1. Imagine intitulată Cumpărați bijuterii de argint Sterling Pasul 4
    1. Cercetare magazine locale care vând bijuterii de argint sterlină. Decideți dacă doriți să vizitați un magazin de departament, un magazin de bijuterii dedicate sau un magazin de revânzare. Magazinele departamentului pot oferi vânzări și promoții frecvente, dar și ei înregistrează în mod regulat prețurile mai mari decât bijutierii independenți. Personalul de la un magazin de bijuterii este, de asemenea, probabil să fie mai informat despre produse. Magazinele de anticuri, magazinele de economie și piețele de purici sunt, de asemenea, o opțiune dacă sunteți deschis la bijuterii de mâna a doua.
    • Căutați recomandări de la prieteni sau de familie despre unde au cumpărat bijuterii de argint sterlină în trecut. Site-urile de recomandare localizate, cum ar fi Yelp, vă pot oferi o bună înțelegere a calității produselor și a serviciului clienți la magazinele din apropiere.
  • Imagine intitulată Cumpărați bijuterii de argint Sterling Pasul 5
    2. Vizitați magazinul și inspectați mai multe bucăți de bijuterii. Alegeți dintre cercei, coliere, brățări, inele, pandantive și multe altele. Căutați semnul distinctiv și testați toate clemele și suporturile. Utilizați o buclă de lupă sau buclă de bijutie dacă doriți să inspectați mai atent piesele.
  • Imagine intitulată Cumpărați bijuterii de argint Sterling Pasul 6
    3. Adresați-vă unui asociat magazinului pentru detalii despre piesă. Asociatul ar trebui să vă poată spune cine este designerul, ce metale este compus piesa și unde se află semnul distinctiv. Plecați dacă asociatul refuză să răspundă la o întrebare sau pare reticent să găsească pe altcineva care să vă poată răspunde la întrebări.
  • Nu vă fie frică să întrebați despre politica de returnare a magazinului. Orice magazin de bijuterie sau departament reputat ar trebui să aibă unul în scris.
  • Imagine intitulată Cumpărați bijuterii de argint Sterling Pasul 7
    4. Asigurați-vă achiziția. Odată ce ați stabilit că sunteți confortabil cu calitatea și prețul unei bucăți, cumpărați-l. Păstrați orice documentație pe care asociația vă oferă - chitanțe, dovada autenticității sau instrucțiunile de îngrijire.
  • Partea 3 din 3:
    Partea 3: Cumpărarea bijuterii de argint sterlină online
    1. Imagine intitulată Cumpărați bijuterii de argint Sterling Pasul 8
    1. Site-uri de cercetare care vând bijuterii de argint sterlină. Comercianții cu amănuntul cum ar fi Amazon și Overstock.com oferă o gamă largă de bijuterii și facilitează căutarea a ceea ce doriți. Multe magazine de bijuterii de cărămidă și mortar oferă toate produsele lor de vânzare online, de asemenea. Etsy este o altă opțiune dacă cauți ceva manual sau vintage.
    • Dacă faceți cumpărături pentru un inel, veți dori Aflați dimensiunea inelului Deoarece nu veți putea încerca diferite dimensiuni înainte de cumpărare.
  • Imagine intitulată Cumpărați bijuterii de argint Sterling Pasul 9
    2. Selectați un element și citiți toate informațiile furnizate. Ar trebui să existe o descriere detaliată cu măsurătorile elementului și detalii despre compoziția metalică. De asemenea, ar trebui să existe mai multe fotografii pentru a vă arăta piesa din mai multe unghiuri. Dacă aveți întrebări, contactați vânzătorul pentru mai multe informații.
  • Imagine intitulată Cumpărați bijuterii de argint Sterling Pasul 10
    3. Citiți politica de returnare. Site-ul va enumeră fie politica de returnare în cadrul detaliilor produsului, fie va exista o pagină separată cu o politică mai largă de returnare pentru toate elementele de pe site. Asigurați-vă că site-ul vă permite să returnați piesa dacă nu vă place, nu doar dacă este deteriorată în timpul transportului de expediere.
  • Imagine intitulată Cumpărați bijuterii de argint Sterling Pasul 11
    4. Achiziționați și urmăriți elementul. Dacă este o piesă scumpă, programați expedierea, astfel încât să ajungă în timp ce sunteți acasă pentru a evita furtul. Sau au fost expediate la biroul dvs. dacă angajatorul dvs. permite acest lucru. Multe site-uri oferă urmărirea expedierii, astfel că urmăriți actualizările de urmărire pentru a vedea unde este elementul dvs.
  • sfaturi

    Deşi .925 este cel mai comun semn distinctiv pentru bijuteriile de argint Sterling, altele pe care le-ați putea întâlni sunt sterlină, argint sterlină, SIL și STER. Aceste semne comerciale pot sau nu pot fi cu majuscule.
  • Când învățați cum să cumpărați bijuterii de argint sterlină, ați putea dori să achiziționați buclă de bijutier. Acest instrument vă permite să examinați îndeaproape bijuteriile și să măriți defectele.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar