Cum de a alege un inel de logodnă minimalist

Când alegeți un inel de logodnă, mulți oameni aleg să meargă cu ceva subevaluat și clasic în locul unui inel care face parte dintr-un FAD. Inelele de logodnă minimalistă sunt simpliste, subestimate și mici. Banda este, de obicei, neadornică sau cu umeri mici, iar piatra trebuie să fie mică și simplă în design. Dacă doriți un inel simplu, mergeți la un inel de logodnă minimalist. Pentru a alege acest tip de inel, alegeți o bandă cu puțin sau deloc detalii și o piatră mică.

Pași

Partea 1 din 3:
Alegerea stilului trupei tale
  1. Imagine intitulată Alegeți un inel de logodnă minimalist Pasul 1
1. Du-te pentru o bandă netedă pentru un aspect minimalist complet. O bandă netedă fără înfrumusețare, detalii sau pietre încorporate este cea mai minimalistă bandă pe care o puteți alege. Aceste trupe au, în general, un cadru de solitaire, piatră simplă.
  • Bandele netede pot avea finisaje diferite, cum ar fi lustruite, satin, perie sau ciocănitoare.
  • Bandele simple pot fi conectate la pietre elaborate și detaliate. Este posibil să trebuiască să decideți dacă doriți o bandă netedă, minimalistă cu o setare de piatră care nu este la fel de minimă ca și trupa.
  • Imagine intitulată Alegeți un inel de logodnă minimalist Pasul 2
    2. Alegeți un detaliu cu bandă minimalistă. Nu toate benzile minimaliste sunt complet netede. Unele au emoții simple care adaugă un pic de personalitate și unicitate la inel. Puteți alege dintr-o bandă divizată sau câteva pietre încorporate în bandă.
  • De exemplu, o bandă minimalistă poate avea două linii de metal simplu pe bandă. De asemenea, poate avea câteva pietre mici încorporate în trupa de lângă setarea principală sau au pietre mari simple încorporate în bandă. Unele trupe pot avea chevroni sau linii gravate în bandă.
  • De asemenea, puteți alege un inel cu mici diamante care merg tot drumul, dar fiecare diamant este așezat în bandă într-o formă circulară, geometrică sau lacardă până la capăt.
  • Imagine intitulată Alegeți un inel de logodnă minimalist Pasul 3
    3. Decide asupra unui metal. Orice metal poate fi utilizat într-un inel de logodnă minimalist. Aur galben, aur alb și platină sunt cele mai populare alegeri. Aceste metale sunt tradiționale și clasice, care se potrivesc cu stilul simplu al unui inel de logodnă minimalist.
  • Rose Gold este o altă alegere populară pentru inele de logodnă. Cu toate acestea, datorită nuanței roz "Blush" a aurului, poate fi o alegere greșită pentru inelul dvs. de logodnă minimalist. Cu toate acestea, puteți cumpăra sau crea o trupă minimalistă frumoasă și setarea cu aur de trandafir.
  • Partea 2 din 3:
    Alegerea setării de piatră
    1. Imagine intitulată Alegeți un inel de logodnă minimalist Pasul 4
    1. Alegeți o piatră. Inelele de logodnă pot fi făcute din orice piatră. Diamantele sunt cele mai clasice și găsite în multe inele de logodnă minimalistă. Cu toate acestea, puteți alege orice piatră pe care doriți. Multe inele de logodnă sunt făcute cu rubine, smaralde, safire și chiar opal sau perle.
    • Deși majoritatea inelelor de angajament au o piatră, nu trebuie să cumpărați unul cu o piatră. Puteți alege să nu aveți piatră și doar o bandă simplă sau o bandă împodobită pentru inelul dvs. de logodnă.
  • Imagine intitulată Alegeți un inel de logodnă minimalist Pasul 5
    2. Du-te pentru o piatră mai mică pentru un aspect minimalist. Pietrele mai mici sunt ceea ce alcătuiesc nucleul aspectului unui inel de logodnă minimalist. Acest lucru subliniază aspectul simplu, elegant fără pietre strălucitoare, peste dimensiuni. Pietrele minimaliste pot fi orice formă, dar nu vor prelua cea mai mare parte a degetului.
  • De exemplu, dacă alegeți un diamant, nu va avea un diamant multi-karat. În schimb, va avea ceva mai mic și mai simplu.
  • Pietrele dintr-un inel de logodnă minimalist nu trebuie să fie arătate. Ele sunt frumoase în simplitatea lor și se potrivesc cu stilul dvs. de viață subevaluat.
  • Imagine intitulată Alegeți un inel de logodnă minimalist Pasul 6
    3. Decide cu privire la o formă. Pietrele minimaliste iau multe forme diferite. Aici puteți arăta propriul stil unic sau partea creativă. Puteți alege o piatră simplă sau piatră de cerc sau puteți merge la un dreptunghi, triunghi, diamant, lacardrop sau altă formă geometrică. Puteți obține chiar o piatră în formă neuniformă.
  • Unele inele de logodnă minimalistă au trei până la cinci pietre rotunde mici încorporate în bandă.
  • Puteți găsi inele de logodnă minimaliste unice cu o setare în forma unui obiect, ca o floare mică, frunze sau chiar un munte din metal.
  • Partea 3 din 3:
    Cumpărături pentru inel
    1. Imagine intitulată Alegeți un inel de logodnă minimalist Pasul 7
    1. Determinați bugetul inelului. Înainte de cumpărături pentru un inel de logodnă, decideți cât de mult doriți să cheltuiți pe inel. Având un buget vă va ajuta să știți care stochează și ce inele pe care le puteți lua chiar.
    • Setați un preț pe care nu îl veți trece. Asigurați-vă că rămâneți la acest preț și nici măcar nu vă gândiți la inele care sunt mai scumpe.
  • Imagine intitulată Alegeți un inel de logodnă minimalist Pasul 8
    2. Răsfoiți multe inele diferite înainte de a cumpăra. Nu cumpărați niciodată un inel de logodnă la primul magazin de bijuterii pe care îl vizitați. Ar trebui să vizitați întotdeauna mai multe magazine, astfel încât să puteți compara prețurile și să vă uitați la toate opțiunile dvs. Există multe tipuri diferite de inele de logodnă minimalistă, deci ar trebui să vă luați timpul să găsiți cel perfect pentru dvs.
  • De asemenea, puteți încerca navigarea online pentru a vedea ce inele sunt oferite.
  • Imagine intitulată Alegeți un inel de logodnă minimalist Pasul 9
    3. Cercetare înainte de a cumpăra. Deoarece inelele de logodnă sunt investiții serioase, ar trebui să faceți cercetări înainte de a vă face selecția finală. Începeți prin găsirea bijutierilor de renume în zona dvs. și online. Acest lucru vă va ajuta să evitați vizitarea locurilor în care nu veți obține cel mai bun produs. Adresați-vă prietenilor, membrilor familiei și colegilor despre sugestii pentru care să faceți cumpărături și citiți recenzii despre bijutieri online înainte de a vă cumpăra.
  • Verificați banda și pietrele pentru calitate. De asemenea, trebuie să întrebați bijutierul cu privire la durabilitatea setării, a pietrei și a trupei și a politicii lor privind înlocuirea sau repararea deteriorării și uzurii inelului.
  • Întrebați bijutierul despre politicile de returnare sau dacă vor redimensiona inelul.
  • Imagine intitulată Alegeți un inel de logodnă minimalist Pasul 10
    4. Utilizați prudență atunci când faceți cumpărături online. În funcție de locul în care locuiți, este posibil să nu aveți acces la magazine care vând inele de logodnă minimaliste sau inele pe care le doriți. Există multe magazine online gratuite, unde puteți achiziționa inele de logodnă sau puteți construi propriul inel. Cu toate acestea, deoarece nu veți putea vedea inelul în persoană, utilizați întotdeauna prudență atunci când faceți cumpărături online.
  • Citiți recenzii de la alți clienți care au cumpărat de la vânzător. Mergeți dincolo de site-ul magazinului. În schimb, căutați recenzii pe site-urile de consum, care pot sta probleme pe care site-ul magazinului nu le poate adresa.
  • Cercetarea calității pietrei magazinului și durabilitatea benzilor.
  • Aflați politica de returnare a magazinului dacă inelul nu se potrivește sau nu vă place. De asemenea, trebuie să vă dați seama de politica magazinului asupra pietrelor care vor pierde sau alte probleme cu inelul.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar