Cum să faceți față unei fiice dificile de optsprezece ani

Copiii dvs. pot fi greu de înțeles uneori, dar trebuie să fie asigurați că le iubești. Vorbind cu ei, vor începe să se deschidă puțin mai mult, mai ales dacă știu că nu vor fi judecați și că au un mediu deschis în care să-și exprime sentimentele.

Pe măsură ce interacționați cu fiica voastră, lăsați-o să vadă că sunteți un adult matur, capabil să fie sensibil la o atmosferă încărcată, fără a fi aruncați de indivizi acuzați. Ea poate sau nu poate să recunoască de ce, dar ea vă va respecta și să învețe de la dvs. în timp ce dezvoltați strategii pentru a face față ei.

Pași

  1. Imagine intitulată Schimbarea scutecelor Teen Pasul 18
1. Vorbește cu fiica ta. Dacă nu o întrebi de ce este supărată sau supărată, atunci ea va trage puțin mai mult. Dacă nu este dispusă să vorbească despre asta, puneți-vă cu înțelepciune îngrijorarea pentru moment și cereți întrebări deschise despre ziua ei, obiectivele ei, interesele sau prietenii ei. Adresați-vă întrebări interesante. Interogări cum ar fi: "Cum a mers ziua ta?" poate fi doar un răspuns cu un "bun."Dacă începe să aibă încredere în tine, este posibil să vă împărtășiți despre voi înșivă. Fiți sensibili la cât de mult este dispusă să audă și să vorbească la fiecare interacțiune.
  • Imagine intitulată Schimbarea scutecelor Teen Pasul 19
    2. Adresați-vă fiicei dvs. dacă există ceva despre care vrea să vorbească. Liniștii-o spunându-i că o iubești și vei fi întotdeauna acolo. Lasă-i să știe că vrei ceea ce este mai bine pentru ea, dar are nevoie să se deschidă și să-ți spună cum se simte, ca să poți vorbi cu ea despre asta.
  • Imaginea intitulată de confort fiica dvs. după o întrerupere a pasului 4
    3. Întreabă-i sfatul. Discutați cu ea despre lucrurile pe care le experimentați și întrebați cu adevărat perspectiva asupra situației. Întrebați cum ați putea face lucrurile în mod diferit, chiar dacă credeți că știți răspunsul.Se va demonstra că apreciați opinia ei.
  • Imaginea intitulată de confort fiica dvs. după o întrerupere a pasului 6
    4. Gândiți-vă la ceea ce este 18 este ca pentru ea. Ea este suficient de mare ca să se căsătorească, suficient de mare pentru a părăsi școala, a lua un loc de muncă, a se alătura armatei, fii mamă etc. În mod obișnuit, în vârstă de 18 ani au o mulțime de noi stres - nu numai cu școala, dar, de asemenea, având în vedere o carieră și trăiesc în viitor înainte. Ea poate încerca doar să-și sortească viața și să afle cine este ea. Modul în care acționează ar putea fi pur și simplu calea de a face față tuturor acestor probleme ale vieții.
  • Imaginea intitulată Stai cu cel mai bun prieten al tău Pasul 2
    5. Găsiți o activitate pe care o puteți face împreună acolo unde nu se va simți judecată (uită-te prin wikihow!). Acest lucru îl permite, de asemenea, să știe că vă pasă. Faceți o activitate (sau două) de câteva ori pe săptămână, dacă este posibil.
  • Imagine intitulată Heal Family Rănile Pasul 3
    6. Verificați-o sau interacționați ușor cu ea în fiecare zi, dar și de câteva ori pe tot parcursul zilei sau ori de câte ori sunteți acasă. (Chemând-o să vadă cum face și ea contează). Regularitatea este importantă. Verificați-o doar pentru a vedea cum face ea. Nu fiți aruncați de un temperament. Dar nu vă opriți până nu a crescut să aibă încredere în tine. Dacă aveți timp, întrebați ușor întrebările deschise. Au credință în ea și în viitorul ei.
  • sfaturi

    Dacă împingeți problemele cu ea, ar putea să o facă mai îndepărtată, așa că fii conștient.
  • Încercați să vedeți lucruri din perspectiva ei.
  • Când vorbește, asigurați-vă că ascultați și luați-i sentimentele!
  • Doar o întrebați dacă are nevoie să obțină ceva de pe piept, poate fi un mare ajutor. Nu este întotdeauna ușor să vă deschideți pe cineva, chiar dacă este mama ta. Ar putea fi teamă că va fi judecată sau te va supăra.
  • Daca ea face deschideți și dezvăluie un secret / o problemă cu care se ocupa, asigurați-vă că nu o judeca sau le spune ce a făcut greșit. Probabil că deja știe lucrurile pe care le-a greșit, dar ea caută reasigurare și / sau recomandări utile.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar