Cum să răsturnați o monedă

Flipping O monedă este o modalitate excelentă de a soluționa o simplă dispută sau de a lua o decizie rapidă între două opțiuni strâns potrivite. Este un truc simplu de a face doar un pic de coordonare. Chiar mai distractiv, există mai multe lucruri pe care le puteți învăța să prezic mai bine modul în care moneda va ateriza și de a găsi modalități distractive de a impresiona sau trick, prietenii tăi.

Pași

Partea 1 din 2:
Flipping moneda
  1. Imagine intitulată Flip un pas de monedă 1
1. Alegeți moneda potrivită. Nu există într-adevăr a "Cel mai bun" monedă pentru aruncarea. Este cu adevărat despre preferința personală și dimensiunea mâinii. Monedele mai noi cu marcaje mai bine definite pot face mai ușor să vă numiți aruncarea. Pe monedele mai noi, puteți simți fețele și marginile un pic mai bine.
  • Dacă vă răsturnați moneda ca parte a unui truc, este bine să aveți în minte o monedă specifică. Nu neapărat pentru că va face orice diferență, dar pentru că vă oferă ceva pentru a vorbi ca parte a misiunii tale.
  • 2. Faceți un pumn cu degetul mare în sus. Degetul mare este degetul care va împinge moneda în aer. Veți dori să vă îndreptați astfel încât moneda să se ridice.
  • 3. Puneți degetul mare sub degetul arătător. Nu vreți să lipiți tot drumul între primele două degete, doar scoateți marginea degetului mare acolo. Când vă aduceți degetul pentru aruncare, acest lucru vă va oferi o mică rezistență, ajutând să creați o mișcare rapidă pentru a lovi moneda.
  • 4. Plasați moneda peste decalajul creat de degetul mare și degetul arătător. Ar trebui să stea pe partea de sus a ambelor degete, și să nu cadă când nu o țineți în poziție. Nu veți ține moneda în poziție când îl răsturnați, deci trebuie să stați acolo fără ajutor.
  • 5. Trageți rapid degetul mare. Această mișcare rapidă va împinge moneda în aer, făcându-l să se întoarcă peste și peste. De asemenea, puteți împinge mâna în sus ca și dumneavoastră. Făcând ușor acest lucru vă va da o aruncare mai ușoară, ceea ce înseamnă că moneda se va întoarce mai puține ori.
  • 6. Urmăriți moneda în aer. Acest lucru nu este de a urmări flips, doar pentru ca tu o puteți prinde, fie urmăriți-l dacă se rostogolește după lovirea podelei. Flipping moneda nu vă va face nici un bun dacă nu îl puteți găsi pentru a vedea ce parte a venit.
  • Partea 2 din 2:
    Ghicitorul unui flip de monedă
    1. Imagine intitulată Flip un pas de monedă 7
    1. Decideți cum se va sfârși. Trebuie să știți ce veți căuta când aruncați moneda în aer. O vei prinde, sau să lase să lovească terenul? Dacă o prindeți, dezvăluie moneda ca și ea sau flip-o pentru a plasa în altă parte (oferindu-i un flip final)? Dacă îl utilizați pentru a lua o decizie cu o altă persoană, luarea acestor decizii clare vă va împiedica pe vreunul dintre voi să vă plângeți după urmare rezultatul.
    • Pe de altă parte, dacă vă simțiți confortabil cu pașii de mai jos și puteți seta moneda și puteți scoate seama repede, puteți pune cealaltă persoană de la gardă și poate obține un rezultat mai favorabil.
  • Imagine intitulată Flip un pas de monedă 8
    2. Fii chooser. Dacă este posibil, asigurați-vă că sunteți singurul capete sau cozi, astfel încât să puteți vedea condițiile de aruncare și să vă faceți în consecință.
  • Alternativ, puteți, de asemenea, asigurați-vă că sunteți singurul care aruncați moneda. În felul acesta veți putea controla condițiile pentru a vă oferi o margine.
  • 3. Vedeți ce parte este în sus. În timp ce o aruncare a monedelor este în general considerată o propunere de 50-50, diferitele modele de pe fiecare față fac de fapt mai mult o posibilitate de 51-49 în favoarea părții orientate spre sus. Care nu poate părea o mare diferență, dar când încerci să ghicești corect, fiecare mic pic ajută. Acest lucru funcționează cel mai bine cu noi monede. O monedă mai veche este, cu atât mai mult a fost scufundată sau a câștigat în alt mod imperfecțiunile, ceea ce schimbă fizica în spatele fiecărei aruncări.
  • Ia în considerare modul în care aruncarea se va încheia și. Dacă tosser (dvs. sau cealaltă persoană) va prinde moneda și va răsturna pe o altă suprafață (mâna, o masă), apoi alegeți partea îndreptată în jos. Flipul suplimentar după ce terenurile de monede va reprezenta diferența.
  • Dacă sunteți Tosser și doriți un mic grad suplimentar de ascundere, puteți judeca partea de monedă de către simț. "Cozi" partea are, de obicei, un design mai ornate, deci ar trebui să se simtă mai bogat pe degetul tău decât "Capete."
  • 4. Păstrați-vă soiurile moi. O aruncare mai moale va determina moneda să se întoarcă mai puține ori, ceea ce înseamnă că puteți urmări mișcarea mai ușoară.
  • 5. Practicați-vă flippingul. Ca orice abilitate, flipping o monedă este ceva ce vă puteți îmbunătăți cu practica. Cu cât o faci mai mult, cu atât mai consistent poți să-ți faci articulele, ceea ce vă poate face un judecător mai bun de câte ori moneda va flip în aer.
  • sfaturi

    Dacă utilizați coinul aruncați pentru a lua o decizie semnificativă, luați în considerare pe scurt modul în care fiecare rezultat posibil vă va face să vă simțiți. Puteți chiar să vă uitați la fiecare parte a monedei pentru a vizualiza posibilitățile. Este posibil să găsiți că acest tip de răspuns imediat va face alegerea mai clară în mintea voastră și nu veți avea nevoie de aruncare.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar