Cum să vă decorați casa pe un buget

Dacă sunteți într-un buget, ar putea părea imposibil să vă redecorați casa. La urma urmei, mobilierul și decorul de acasă pot fi foarte scumpe dacă cumpărați totul simultan. Din fericire, însă, există o mulțime de modalități de a economisi bani pe măsură ce vă împrospătați aspectul casei dvs. Încercați să cumpărați obiecte puțin la un moment dat și să cumpărați mâna a doua sau să găsiți vânzări mari ori de câte ori puteți. De asemenea, căutați modalități creative de a reproiecta elementele pe care le aveți deja sau chiar lucruri de upycle pe care le găsiți în timp ce faceți cumpărături!

Pași

Metoda 1 din 3:
Adăugarea personalității cu detalii mici
  1. Imaginea intitulată Decorează casa dvs. într-un pas de buget 1
1. Afișați elementele dvs. preferate în aer liber. Arătând ceva ce ai deja este o modalitate excelentă de a decora fără a cheltui bani deloc. Dacă aveți o piesă care vă face întotdeauna să zâmbiți, ca o moștenire specială sau o pictura pe care o iubiți, puneți-o undeva, vă petreceți mult timp, ca dormitorul, bucătăria sau camera de zi. Pe măsură ce alegeți alte elemente pentru acea cameră, încercați să vă gândiți la ceea ce va merge cu piesele pe care le iubiți cel mai mult.
  • De exemplu, dacă închideți o pictură în camera de zi, căutați perne de aruncare sau un covor care au aceleași culori ca pictura.
  • Scoateți obiectele pe care nu le iubiți și doar afișați decorul pe care îl place foarte mult. Elementele dvs. preferate vor deveni piese de declarație și veți aprecia ceea ce aveți mai mult.
  • Imaginea intitulată Decorează casa dvs. într-un buget Pasul 2
    2. Alegeți elemente colorate luminos pentru a atrage atenția asupra unei zone. Dacă există o caracteristică în casa dvs. pe care o doriți cu adevărat, cum ar fi o manta cu o turnare interesantă sau un raft în care vă păstrați cărțile, atrageți atenția asupra acestuia cu culori strălucitoare. Ochiul dvs. va fi tras automat la nuanțele mai luminoase, ceea ce face ca zona să iasă într-adevăr.
  • De exemplu, ați putea pune o vază de sticlă strălucitoare pe un raft pentru a adăuga un pop de culoare sau puteți să atârnați o pictură colorată pe perete deasupra șemineului dvs. pentru ao arăta.
  • Uită-te prin lucrurile pe care trebuie să le găsești deja culori strălucitoare sau să cumperi piese de accent pe vânzare sau la magazinele secundare.
  • Imaginea intitulată Decorează-vă casa într-un buget pas 3
    3. Aranjați elemente în grupuri impare numerotate. Din anumite motive, oamenii găsesc un număr ciudat de articole mai plăcute să se uite la grupurile numerotate chiar. Pe măsură ce decideți unde să plasați decor în jurul casei dvs., puteți ridica stilul prin lipirea unor aranjamente impare.
  • De exemplu, ați putea încerca stivuirea a 5 cărți împreună pe un raft, flanked de 2 bookends grele sau ați putea folosi un număr impar de cadre de imagine dacă creați un zid de galerie.
  • De asemenea, puteți face o tableau din obiecte diferite, cum ar fi o vază, o pictură se aplecă de perete și un castron mic plin cu pietre frumoase.
  • Acesta este un truc simplu pe care îl puteți folosi pentru a vă împrospăta decorul fără a cumpăra nimic nou!
  • Imaginea intitulată Decorează-vă casa într-un pas bugetar 4
    4. Cumpărați foi și așternuturi în vânzare pentru a vă actualiza dormitorul. Căutați vânzări de acasă sezonier pe tot parcursul anului, iar când găsiți unul bun, cumpărați noi foi, perne și un mâner pentru dormitorul tău. Această schimbare mică poate face ca dormitorul să se simtă mai luxos și poate trage camera împreună și dacă găsiți o afacere bună, nu trebuie să costă prea mulți bani.
  • Dacă aveți o mașină de cusut, puteți chiar să faceți plăcile dvs!
  • Cumpărați doar perne de aruncare sau o pătură de aruncare într-un model de distracție sau culoare, dacă nu vă puteți permite să cumpărați un set complet de așternuturi de la o dată.
  • Imaginea intitulată Decorează-vă casa într-un buget Pasul 5
    5. Cumpărați sau faceți perne noi de aruncare pentru canapeaua dvs. pentru a vă personaliza zona de living. Aruncarea pernelor fac ca canapeaua să pară mai invitații și confortabile și pot ajuta, de asemenea, să trageți designul camerei împreună. Alegeți perne într-o culoare folosită în altă parte în cameră sau găsiți-le într-un design care merge cu tema camerei.
  • De exemplu, dacă camera dvs. are o temă naturală, ați putea alege perne cu un design cu frunze, copaci sau păsări.
  • Puteți chiar să vă recuperați pernele vechi de aruncare pentru a le oferi o privire nouă. Cumpărarea copertelor de pernă este mai ieftină și poate schimba aspectul articolelor pur și simplu și ieftin.
  • Imaginea intitulată Decorează-vă casa într-un buget Pasul 6
    6. Asigurați-vă propriile perdele pentru a adăuga o atingere frumoasă în orice fereastră. Perdele adaugă o notă de eleganță într-o cameră, dar draperii de cumpărare poate fi foarte scumpă. Dacă nu găsiți o vânzare bună pe perdele pe care le iubiți, încercați să vă faceți propria dvs. Pur și simplu coaseți un buzunar în partea de sus a unei benzi lungi de țesături, hem cealaltă capătul și conduceți o tijă de perdea prin buzunar.
  • De asemenea, puteți face propriul dvs. cortină de duș pentru a vă împrospăta baia! Doar asigurați-vă că utilizați o căptușeală de căptușeală de duș impermeabilă, astfel încât țesătura să nu fie colorată cu apă.
  • Perdelele de duș și foi pot fi modelate și în perdele. Dacă găsiți un model sau o culoare pe care o iubiți, nu ezitați să le utilizați pentru draperie.
  • Imaginea intitulată Decorează casa dvs. într-un pas bugetar 7
    7. Actualizați-vă cabinetul trage, robinete și alte hardware mici. Butoanele de pe dulapurile și sertarele, mânerele de pe chiuveta și cadă, iar butoanele de pe aparatele tale pot deveni totuși și plictisitoare în timp. Înlocuiți-le pentru a împrospăta aspectul băii și bucătăriei fără a cheltui o mulțime de bani.

    Bacsis: Dacă vă place hardware-ul pe care îl aveți deja, dar este văzută zile mai bune, încercați să o oferiți o curată bună cu spumă de melamină sau oxigen.

  • Imaginea intitulată Decorează-vă casa într-un buget Pasul 8
    8. Adăugați o atingere a naturii cu plante de plante, flori și fructe. Proprietații sunt calme, frumoase și bune pentru mediul înconjurător, făcându-le un plus perfect pentru decorul interior. Cu toate acestea, dacă vă este frică, nu aveți un deget verde, puteți umple o vază sau un castron cu flori proaspete sau fructe și puteți schimba ori de câte ori încep să întoarcă maro.
  • Puteți chiar să utilizați plante artificiale sau flori, dar amintiți-vă să le prafați în mod regulat!
  • Imaginea intitulată Decorează-vă casa într-un pas de buget 9
    9. Asigurați-vă propria artă cu cadre de imagine ieftin. Arta încadrată nu trebuie să fie scumpă să arate uimitoare. Cumpărați câteva cadre ieftine care sunt aceleași culori, formă sau dimensiune. Apoi, Fotografiile Frame ale celor dragi, flori presate, pagini de calendar vechi sau chiar imagini pe care le tipăriți online!
  • Grupați mai multe cadre împreună pentru a crea peretele dvs. de galerie proprie.
  • Dacă aveți mici păsări pe care doriți să le afișați, plasați-le într-o cutie de umbră și atârnă-le pe perete.
  • Metoda 2 din 3:
    Găsirea articolelor ieftine sau gratuite
    1. Imaginea intitulată Decorează-vă casa într-un buget Pasul 10
    1. Rearanjați mobilierul pe care îl aveți deja în casa dvs. Cea mai ușoară modalitate de a vă reîmprospăta casa este să vă rearanjați mobilierul și să vă mutați decorul în jur. Gândiți-vă la modul în care doriți ca spațiul dvs. să vă uitați când ați terminat decorarea. Apoi, du-te de la loc în cameră, uitându-se la fiecare bucată de mobilier sau obiect decorativ. Încercați să vă imaginați cum ați putea reutiliza fiecare piesă și ați putea fi surprinsă de ce puteți veni!
    • Uneori doar mișcând o bucată mare de mobilier, cum ar fi canapeaua sau patul tău, vă poate oferi o perspectivă cu totul nouă într-o cameră!
    • Cu o mică imaginație, ați putea găsi că nopții în camera dvs. de rezervă ar face un stand minunat de televiziune sau un trunchi vechi ar putea deveni masa perfectă de cafea!
    • Încercați să păstrați cât mai multe posesiunile dvs. curente, după cum puteți. Veți petrece mult mai mulți bani pe care îl redecorați dacă încercați să înlocuiți totul imediat.
    • Utilizați lucruri pe care nu le-ați folosi în mod normal în scopuri diferite - ca un trunchi vechi ca o masă de cafea sau o eșarfă ca un zid agățat.
  • Imaginea intitulată Decorează-vă casa într-un pas de buget 11
    2. Adresați-vă familiei și prietenilor dvs. dacă au mobilier sau decor pe care nu le doresc. Ajungeți la rețeaua dvs. și lăsați-i să știe că încercați să schimbați lucrurile în jurul casei dvs. Țineți minte, totuși, că nu ar trebui să luați nimic decât dacă vă place foarte mult sau aveți nevoie de ea. În caz contrar, veți adăuga aglomerație la casa ta.
  • Dacă știți pe cineva care se mișcă, s-ar putea să fie fericiți să scape de niște obiecte și le puteți scoate de pe mâini. Chiar și ele nu sunt perfecte, puteți picta obiecte sau le puteți schimba pentru a se potrivi stilului dvs.
  • Puteți posta chiar pe mass-media socială dacă cineva are un element specific pe care îl căutați.
  • Imaginea intitulată Decorează-vă casa într-un buget Pasul 12
    3. Magazin second-hand pentru a găsi piese pe care le iubești la o reducere profundă. Dacă faceți cumpărături pe un buget, magazinele de tip, magazinele secundare, vânzările de curte, piețele de purici și vânzările imobiliare pot fi o modalitate excelentă de a găsi elemente pe care nu le-ați putea permite altfel. Uneori puteți găsi chiar elemente noi sau ca produse noi la o reducere imensă.
  • Magazinele secundare tind să aibă o mulțime de cifre de afaceri în inventarul lor, astfel încât să doriți să vizitați aceleași magazine câteva momente diferite prin procesul de redecorare, mai ales dacă vă place genul de elemente pe care le transporta. Dacă aveți nevoie, călătoriți la magazinele din cartierele din apropiere pentru a găsi o selecție mai largă.
  • Cumpărăturile după sărbători și în timpul primăverii este o idee bună, deoarece oamenii tind să-și curățească casele atunci.
  • Nu vă descurajați să cumpărați ceva care are vopsea cioplită, o dent sau este ușor uzată - acest lucru poate fi ușor fixat și adăugați caracterul.
  • Dacă observați că un element a fost la un anumit magazin pentru o vreme fără a vinde, întrebați managerul dacă ar fi dispuși să vă vândă la o reducere. Acest lucru poate fi deosebit de util dacă cumpărați mobilier mare, deoarece magazinul va fi uneori dornic să recupereze spațiul lor de podea.
  • Bacsis: Fiți atenți la prețurile articolelor, chiar și într-un magazin secundar. Unele magazine, în special cele specializate în antichități, pot fi în continuare destul de scumpe.

  • Imaginea intitulată Decorează casa dvs. într-un pas bugetar 13
    4. Căutați vânzări dacă cumpărați articole noi. Nu simți că tot ceea ce cumperi trebuie să fie dedicat. Mulți comercianți cu amănuntul oferă vânzări mari pe tot parcursul anului, în special în jurul sărbătorilor. Uită-te în ziarul tău local, urmăriți vânzările de publicitate de reclame TV, sau verificați site-urile magazinelor, astfel încât să știți când vine o vânzare.
  • De asemenea, puteți să vă înscrieți pentru e-mailuri de la unele dintre magazinele care vă plac, astfel încât să puteți fi anunțat când va veni o vânzare. Există chiar site-uri web care sunt dedicate găsirii unor oferte și vă puteți înscrie și pentru alerte de e-mail de la ei.
  • Verificați magazinele dvs. preferate online - Există, de obicei, o reducere pentru cumpărăturile online și vă va economisi timp, de asemenea.
  • De asemenea, nu uitați să verificați secțiunea clearance-ul odată ce sunteți în magazin. Adesea, magazinele vor pune o reducere abruptă a mărfurilor care au rămas de la o promovare sezonieră sau o colecție mai veche. Aceste vânzări nu sunt de obicei anunțate.
  • Imaginea intitulată Decorează-ți casa într-un buget Pasul 14
    5. Refinish sau reupefier pentru a da un aspect nou. Când faceți cumpărături, mai ales dacă vă uitați la elementele secundare, acordați mai multă atenție formei mobilierului decât culoarea acestuia. Puteți să vă așezați pe pata existentă pe mobilierul din lemn și să-l repuneți sau să-l vopsiți pentru a le oferi un aspect complet nou. De asemenea, puteți reupa mobilierul acoperit cu țesături, cum ar fi canapele, reclinii și scaune de mese!
  • Uneori, puteți economisi o mulțime de bani prin cumpărarea de mobilier neterminat din lemn. Asta înseamnă că lemnul este încă în starea sa naturală și nu a fost sigilată sau colorată. Încercați să căutați online pentru a găsi un magazin lângă dvs. care este specializat în mobilier neterminat.
  • Încercați să schimbați sertarul trage pe un dresser pentru a le oferi un aspect proaspăt, actualizat. Chiar mai bine, puteți cumpăra sertar ieftin trage de la un magazin de îmbunătățire la domiciliu pentru doar câțiva dolari!
  • Puteți chiar să înlocuiți spuma în perne uzate pentru a face piesa să pară la fel de bună ca și noi.
  • Imaginea intitulată Decorează casa dvs. într-un pas de buget 15
    6. Nu încercați să redecorați totul imediat. Dacă sunteți într-un buget, nu este practic să încercați să cumpărați totul în același timp. În schimb, încercați să îmbrățișați ideea că redecorarea casei dvs. este un proiect pe termen lung. Faceți puțin timp în weekend-uri pentru a vâna pentru o mare înțelegere sau o comoară unică pe care o veți iubi.
  • S-ar putea ajuta să se concentreze asupra unei încăperi la un moment dat, dar nu lăsați să vă împiedice să cumpărați ceva pentru o altă cameră dacă vedeți foarte mult. Dacă vă redecorați mai întâi camera de zi, dar veți vedea mângârul perfect de la distanță, de exemplu, ați putea dori să o cumpărați dacă puteți.
  • Dacă cumpărăturile nu sunt lucrurile tale preferate de făcut, găsiți un prieten care va fi fericit să meargă cu tine. Care va ajuta experiența mai distractivă pentru dvs.
  • Nu vă simțiți ca și cum trebuie să terminați un spațiu la un moment dat. Mai ales dacă sunteți într-un buget, poate fi greu să așteptați piesa perfectă pentru a merge mai departe sau pentru a găsi mâna a doua. Ridicați lucrurile când găsiți o afacere bună și toți vor veni împreună în cele din urmă.
  • Metoda 3 din 3:
    Efectuarea actualizărilor ieftine
    1. Imaginea intitulată Decorează-vă casa într-un buget Pasul 16
    1
    Vopsea pereții cu un nou strat de vopsea pentru a împrospăta o cameră. Dacă vă dețineți casa dvs. sau aveți permisiunea de la proprietarul dvs., pictura este un mod ieftin de a lumina totul și de a face să arate mai nou. Luați totul din camera pe care puteți și acoperiți podeaua cu o cârpă de picătură. Apoi, acoperiți peretele în 1-2 straturi de grund, lăsați-i pe cei uscați și se întorc peste pereți cu culoarea vopselei aleasă.
    • Culorile luminoase vor face o cameră să fie mai mare, deci evitați culorile foarte întunecate într-o cameră mică.
    • Culori cool, cum ar fi albastru și verde, sunt relaxante, deci sunt o alegere excelentă pentru dormitoare. Culorile calde sunt foarte primitoare, deci sunt minunate pentru zonele de locuit și bucătării.
    • Puteți chiar să obțineți creativi prin pictura unui perete o culoare diferită sau prin adăugarea de dungi, chevroni sau vopsea de tablă pentru pereți.
    • Dacă vă place aspectul tapetului, dar nu aveți loc în bugetul dvs., utilizați un șablon pentru a picta un model pe pereți în schimb!
    • Dacă aveți uși întunecate sau ușile din lemn, puteți picta și acele pentru un aspect proaspăt, actualizat.
  • Imaginea intitulată Decorează-vă casa într-un buget Pasul 17
    2. Schimbați corpurile de iluminat într-o cameră pentru o upgrade rapidă. Luminările de lumină datate sau urâte pot aduce în jos aspectul unei încăperi, chiar dacă nu le acordați conștient. Dacă puteți găsi o afacere bună pe un nou dispozitiv de iluminare, schimbarea dvs. este de obicei destul de ușoară. Doar opriți alimentarea în cameră la întrerupătorul de circuit, scoateți vechiul dispozitiv de iluminare și reziduați cea nouă. Aveți grijă să potriviți firele negative și pozitive, apoi atașați noul element de fixare la tavan cu parantezele și șuruburile furnizate.
  • Nu simți că trebuie să cumperi în mod necesar un nou corpuri de lumini. Uneori, tot ce-i ia o curățare bună sau un strat de vopsea de pulverizare pentru a aduce o viață nouă la corpurile de iluminat pe care le aveți deja.
  • Adăugarea unei noi umbre sau a unui capac este ieftină și poate actualiza rapid aspectul unor corpuri mai vechi.
  • Dacă nu vă simțiți confortabil să lucrați cu cablarea dvs., ar fi meritat să salvați și să aveți un electrician să facă treaba.
  • Bacsis: Dacă aveți o mulțime de lămpi, încercați să actualizați nuanțele de lampă!

  • Imaginea intitulată Decorează casa dvs. într-un buget Pasul 18
    3. Acoperiți spatele unei biblioteci cu hârtie de contact pentru ao da un aspect nou. Bibliotecile oferă o mulțime de stocare practică, deci chiar dacă nu sunteți îndrăgostiți de dvs., ar fi mai bine să o păstrați. Din fericire, puteți da o viață nouă, acoperind pereții din spate cu hârtie de contact colorată, resturi de fundal sau chiar țesături. Acest lucru va lumina biblioteca și va oferi un contrast frumos pentru a arăta ceea ce afișați pe rafturi.
  • De asemenea, puteți picta biblioteca, dacă doriți. Vopsea o culoare diferită de pereți pentru ao face să iasă în evidență sau să-l vopsească aceeași culoare dacă vrei să arate că este o parte a peretelui.
  • Imaginea intitulată Decorează casa dvs. într-un buget Pasul 19
    4
    Adăugați ornamentele arhitecturale la pereții tăi. Aranjarea arhitecturală, numită și turnarea sau decorarea decorativă, poate face o cameră să arate scumpe, dar nu costă neapărat o mulțime. Încercați să îl instalați în jurul tavanului sau la etaje, pe dulapurile dvs. sau în jurul ferestrelor dvs. pentru a crea o privire de lux pe un buget.
  • Puteți găsi chiar și turnarea stick-on, făcând acest proiect ușor și ieftin!
  • Pentru a imita aspectul matritelor, adaugati decuparea cu 6 inci deasupra podelei si vopsea decalajul pentru a se potrivi cu ornamentul. Acest lucru vă va oferi aspectul ornamentelor arhitecturale pentru mai puțin de jumătate din prețul obișnuit.
  • Imaginea intitulată Decorează-vă casa într-un buget Pasul 20
    5. Adăugați covoare pentru a aduce căldură într-o cameră. Covoarele și covoarele creează un sentiment confortabil, cald, dar înlocuind covorul dvs. poate fi foarte scump. În schimb, căutați vânzări pe covoarele de suprafață care se potrivesc cu tema sau paleta de culori pentru fiecare cameră.
  • Dacă cumpărați un covor nou este prea scump, vizitați un magazin de pardoseală și întrebați dacă au resturi de vinil. Acestea sunt bucăți de vinil lăsate din proiectele anterioare care sunt prea mici pentru a reutiliza, dar sunt adesea suficient de mari pentru a fi utilizate ca un covor de zonă. Pentru a personaliza aspectul chiar mai mult, vopsiți un design pe rămășiță cu vopsele acrilice și sigiliul cu sealator de beton.
  • Imaginea intitulată Decorează-vă casa într-un buget Pasul 21
    6. Atârnați oglinzile pentru a face o cameră să se simtă mai mare. Căutați oglinzi mari la magazinele secundare și la magazinele de îmbunătățire a casei, apoi le instalați oriunde aveți nevoie de mai mult spațiu. Oglinzile ajută la crearea unei iluzii optice pe care un spațiu este mai mare decât este într-adevăr, astfel încât oglinzile de perete sunt o mare atingere în camerele mai mici sau în holurile înguste. În plus, oglinzile vor reflecta orice lumină care se află în cameră, făcându-l să arate mai strălucitor.
  • Dacă vă place forma unei oglinzi, dar nu a cadrului, încercați să o pictați!
  • Dacă aveți o oglindă nefumără în baie și nu vă puteți permite o nouă, vă puteți încadra oglinda prin atașarea semioanelor în jurul tuturor celor patru laturi.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Căutați idei de design DIY pentru proiecte distractive pentru a vă decora casa pe care o puteți face singur!
  • Daca esti Decorarea unei case vechi, S-ar putea să doriți să aveți un inspector de acasă verificați mai întâi casa dvs. pentru a determina dacă există probleme structurale pe care trebuie să le adresați în prealabil.
  • Avertizări

    Ori de câte ori pictați, amortizarea sau șlefuirea ceva, asigurați-vă că camera este bine ventilată și luați pauze regulate pentru a obține aer curat.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar