Cum să găsiți semnul dvs. În creștere

Semnul tău în creștere (numit și ascendentul tău) este semnul zodiacal care creștea pe orizontul estic în momentul în care v-ați născut. Semnul dvs. în creștere tinde să descrie modul în care oamenii vă văd când vă întâlnesc mai întâi, dar cine nu au ajuns încă să vă cunoască foarte bine. Pentru a vă determina semnul în creștere, va trebui să colectați un pic de informații despre nașterea dvs. După ce ați obținut aceste informații, puteți să vă uitați la o diagramă de semnătură în creștere, utilizați un calculator de semnare în creștere sau aveți o diagramă completă Natal realizată de un astrolog. Odată ce știți semnul dvs., veți fi gata să o interpretați!

Pași

Partea 1 din 3:
Colectarea informațiilor despre nașterea ta
  1. Imagine intitulată Găsiți semnul dvs. în creștere Pasul 1
1. Notați luna, ziua și anul nașterii dvs. Sunt șanse, știți deja ziua de naștere. Notați aceste informații, astfel încât să fie la îndemână. Verificați dublu certificatul de naștere sau întrebați unul dintre părinții dvs. dacă nu sunteți sigur.
  • Imagine intitulată Găsiți semnul dvs. în creștere Pasul 2
    2. Determinați timpul nașterii dvs. Dacă nu știți timpul de naștere, puteți obține aceste informații prin întrebarea membrilor familiei dvs. sau vă uitați la certificatul dvs. de naștere. Cu cât este mai exact timpul de naștere, cu atât este mai precis semnul dvs. în creștere va fi.
  • Este esențial să vă restrângeți timpul de naștere până la cel puțin o fereastră de 2 ore.
  • Asigurați-vă că știți dacă timpul este sau PM.
  • Imagine intitulată Găsiți semnul dvs. în creștere pasul 3
    3. Figurați locația unde v-ați născut. Locația dvs. sa născut, de asemenea, joacă un rol, în parte din cauza zonelor de timp. Adresați-vă părinților sau examinați certificatul de naștere. Figurați orașul și starea de naștere sau cel puțin, încercați să vă determinați fusul orar de naștere.
  • Imagine intitulată Găsiți semnul dvs. în creștere Pasul 4
    4. Calculați diferențele locale de timp dacă veți folosi o diagramă de semnătură în creștere. Timpurile furnizate pe o diagramă de semnătură în creștere sunt prevăzute în incremente de 2 ore. Dacă v-ați născut într-un loc în care răsăritul soarelui a fost semnificativ mai târziu (sau mai devreme) decât 6:00, poate fi necesar să vă ajustați timpul de naștere pentru ca graficul să funcționeze. De asemenea, este posibil să aveți nevoie să contabilizați timpul de economisire a luminii de zi.
  • Dacă a fost răsăritul soarelui mult mai devreme de 6:00, scădea 1-2 ore de la timpul de naștere.
  • Dacă a fost răsăritul soarelui mult mai târziu de 6:00, adăugați 1-2 ore la timpul de naștere.
  • Dacă ziua dvs. de naștere a căzut în timpul timpului de economisire a zilei, scădea 1 oră de la timpul de naștere.
  • Uită-te la Almanacul unui fermier din anul în care v-ați născut pentru a aduna aceste informații.
  • Astrologii profesioniști și în creștere calculatoarele semnelor vor face aceste schimbări pentru dvs.
  • Partea 2 din 3:
    Găsirea semnului dvs. în creștere
    1. Imaginea intitulată Găsiți semnul dvs. în creștere Pasul 5
    1. Determinați-vă semnul soarelui. Pentru a vă determina semnul în creștere, va trebui să cunoașteți semnul dvs. de soare. Acesta este semnul zodiacal pe care îl aveți cel mai probabil să vă familiarizați. Acest semn conturează multe aspecte ale personalității dvs. Semnele soarelui se bazează pe ziua de naștere. Iată o defalcare:
    • Aries (21 martie - 19 aprilie)
    • Taur (20 aprilie-20 mai)
    • Gemeni (21 mai - 20 iunie)
    • Cancer (21 iunie-22 iulie)
    • Leo (23 iulie-22 august)
    • Fecioara (23 august-22 septembrie)
    • Libra (23 septembrie-22 octombrie)
    • Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)
    • Sagetator (22 noiembrie-21 decembrie)
    • Capricorn (22 decembrie-19 ianuarie)
    • Varsator (20 ianuarie - 18 februarie)
    • Pesti (19 februarie - 20 martie)
  • Imaginea intitulată Găsiți semnul dvs. în creștere Pasul 6
    2. Consultați o diagramă de semnătură în creștere. Pe axa orizontală a unei diagrame de semnare în creștere, veți vedea cele 12 semne de soare enumerate. Pe axa verticală, veți vedea ferestre de 2 ore de timp. Derulați peste până când localizați semnul soarelui. Apoi derulați în jos până la fereastra de timp în care v-ați născut.
  • Vizita http: // Mail zilnic.Co.Marea Britanie / Femail / Articol-4745806 / Ce-S-Rising-Sign.HTML Pentru a vedea un exemplu de diagramă de semnătură în creștere.
  • Nu uitați să vă țineți cont de timpul răsăritului local atunci când vă determinați timpul de naștere.
  • Imagine intitulată Găsiți semnul dvs. în creștere Pasul 7
    3. Utilizați un calculator de semnare în creștere. Există multe calculatoare online gratuite care vă pot ajuta să vă determinați semnul în creștere. Conectați ziua de naștere, anul, timpul și locația. Este posibil să vi se solicite să includeți și adresa dvs. și / sau adresa de e-mail. Faceți clic pe "Enter" și consultați semnul dvs. în creștere.
  • Vizita https: // cafeastrologie.com / ce-mi-ascendent-semn.HTML Pentru a vedea un exemplu de calculator de semnare în creștere.
  • Imagine intitulată Găsiți semnul dvs. în creștere Pasul 8
    4. Aveți o diagramă completă a natalului. Găsiți un astrolog profesionist (personal sau online) sau utilizați o resursă online gratuită, pentru a vă extrage diagrama completă Natal. Graficul dvs. natal vă va evidenția Soarele, Luna și Rising Semnes. De asemenea, va conține mai multe informații despre locațiile planetelor în momentul nașterii dvs. și cum acest lucru vă afectează personalitatea.
  • Vizita http: // astro.Cafestarologie.com / natal.php Pentru a solicita o diagramă natală.
  • Astrologii profesioniști vor percepe oriunde de la 80 USD la 175 USD pentru o lectură personalizată.
  • Partea 3 din 3:
    Interpretarea semnului dvs. în creștere
    1. Imagine intitulată Găsiți semnul dvs. în creștere Pasul 9
    1. Aflați despre Aries Rising. Oamenii cu un semn în creștere în Berbec sunt plecați. Ei consideră că este ușor să atingi o conversație oriunde merg. Ele sunt generoase cu complimente, dar ele pot fi, de asemenea, blunt când vorbesc. Ei știu cum să acționeze rapid, dar uneori pot fi impulsivi. Ei se bucură de faptul că sunt în roluri de conducere, deși sunt adesea neliniștiți.
  • Imaginea intitulată Găsiți semnul dvs. în creștere Pasul 10
    2. Citiți despre Taur Rising. Persoanele cu un semn în creștere în Taur sunt capabili să-și păstreze răcoarea în toate situațiile. Dacă se întâmplă să fie supărați sau supărați, ei nu lasă de obicei să arate. Persoanele cu un semn în creștere în Taur sunt bune la ascultarea și acordarea atenției altora atunci când vorbesc. Ele sunt, de asemenea, foarte reduse. Din ambele motive, ele sunt adesea bune la oferirea de sfaturi.
  • Imagine intitulată Găsiți semnul dvs. în creștere Pasul 11
    3. Înțelegeți Gemenii Rising. Persoanele cu un semn în creștere în Gemeni sunt fundamentale curioase. Vor să încerce totul o dată. Oamenii cu un semn în creștere în Gemeni ar putea fi greu să se concentreze numai pe un lucru la un moment dat, dar oamenii din acest semn în creștere sunt bune la multitasking. Acești oameni tind să fie ocupați și uneori nervoși. Îi place să se deplaseze, iar interesul lor poate sări de la subiect la subiect.
  • Imagine intitulată Găsiți semnul dvs. în creștere Pasul 12
    4. Investighează creșterea cancerului. Persoanele cu un semn în creștere în cancer sunt excelente rezolvatoare de probleme. Ei pot vorbi orice dispută și pot ajunge la o înțelegere. Acești oameni sunt blânzi și plăcuți și pot citi bine curele altora. Persoanele cu un semn în creștere în cancer tind să aibă abilități puternice de memorie și sunt, de obicei, oameni orientați spre familie.
  • Imagine intitulată Găsiți semnul dvs. în creștere Pasul 13
    5. Studiul Leo Rising. Oamenii care au Leo ca semnul lor în creștere tind să fie buni, Frank, și oameni generoși, deși pot fi puțin forțați uneori. Acești oameni fac adesea lideri buni, inspirând pe cei din jurul lor să încerce mai greu. Oamenii cu un Leu cresc adesea dețin idealuri mari și se vor purta cu harul. Ele sunt plăcute și tind să aibă mulți prieteni.
  • Imagine intitulată Găsiți semnul dvs. în creștere Pasul 14
    6. Îmbrățișează Fecioara Rising. Oamenii cu semnul lor în creștere în Fecioară sunt, în general, inteligenți și discuții. Acești oameni iubesc să învețe și sunt eficienți în comunicarea ideilor lor. Au pus o mare grijă în igiena lor personală și modul în care arată. Oamenii cu un semn în creștere la Fecioară sunt predispuși la îngrijorare, deoarece au minți foarte active. Ele sunt modeste și cred că lucrurile înainte de a lua măsuri.
  • Imagine intitulată Găsiți semnul dvs. în creștere pasul 15
    7. Aflați despre Libra Rising. Persoanele cu un semn în creștere în Libra sunt de obicei destul de dramatice și se bucură de faptul că au fost atenția. Ele sunt fermecătoare și bine plăcute. Ei tind să se înțeleagă cu ceilalți. Ei se bucură de frumusețe în toate formele, cum ar fi arta, moda și lumea naturală. Ei nu-i place foarte mult disarmonie și încearcă să facă cele mai multe situații egale și pașnice. Ei preferă să colaboreze cu ceilalți, mai degrabă decât să lucreze singuri.
  • Imagine intitulată Găsiți semnul dvs. în creștere Pasul 16
    8. Investigați scorpionul în creștere. Persoanele cu un semn în creștere în Scorpion pot fi dificil de citit. S-ar putea să fie greu de conectat la început, dar acești oameni sunt loiali și pasionați odată ce le cunoașteți. Scorpionul în creștere a oamenilor pot fi sarcastici sau sarky, și au tendința de a avea un simț întunecat al umorului. Acești oameni fac medici buni pentru că sunt conduși, serioși și concentrați.
  • Imagine intitulată Găsiți semnul dvs. în creștere Pasul 17
    9. Înțelegeți Sagetator Rising. Persoanele cu un semn în creștere în Sagetator sunt adesea joviali și gregari: se înțeleg cu toată lumea și nu sunt judecători. Ei pot să scrie uneori pentru că ei spun ceea ce este în mintea lor fără a se ține înapoi. Ei se bucură de călătorie și în aer liber. Le puteți găsi adesea că lucrează ca avocați sau judecători, deoarece au un mare respect față de justiție.
  • Imagine intitulată Găsiți semnul dvs. în creștere Pasul 18
    10. Studiu Capricorn în creștere. Persoanele cu un semn în creștere în Capricorn tind să se întâlnească ca fiind grave și contemplative. Acești oameni termină ceea ce încep și sunt organizați și condusi. Din aceste motive, persoanele cu un semn în creștere în Capricorn tind să facă bine în afaceri. Ei sunt interesați de știință și de religie. Ele sunt auto-dependente și vise puternice.
  • Imagine intitulată Găsiți semnul dvs. în creștere Pasul 19
    11. Citiți pe Aquarius Rising. Persoanele cu un semn de creștere a acvariilor sunt adesea gânditori profund care doresc să facă lumea un loc mai bun. Ele sunt inteligente, raționale și bune la dezvoltarea unui argument. Persoanele cu semnul în creștere a Vărsătorului sunt de obicei bine plăcute, deși văzute ca excentrice. Ei au opinii puternice, dar ele sunt, de asemenea, generoase și simpatice față de ceilalți.
  • Imaginea intitulată Găsiți semnul dvs. în creștere Pasul 20
    12. Aflați despre Pesti cresc. Persoanele cu un semn în creștere la Pesti tind să fie visători și idealiști. Acești indivizi iubesc să-și folosească imaginația și visele de vis. Ei ar putea fi timizi sau chiar sensibili. Ei tind să aprecieze muzica, arta și în aer liber. Persoanele cu Pesti crescute tind să facă scriitori și povestiri bune.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar