Cum să uscați pantofii în uscător

În loc să suferiți prin pantofi umedi sau zile de așteptare pentru a le usca, aruncați-le în uscător timp de câteva minute! Legați împreună curelele împreună și atârnați pantofii de la ușa uscătorului. Acest lucru va preveni deteriorarea mașinii și vă va ajuta să vă păstrați sănătatea, deoarece pantofii nu se vor lovi pe măsură ce se usucă. Rețineți că nu trebuie să uscați țesături de animale, cum ar fi piele sau piele, în uscător, deoarece se vor usca prea mult.

Pași

Metoda 1 din 2:
Folosind uscătorul
  1. Imagine intitulată Pantofi uscați în uscătorul Pasul 1
1. Verificați eticheta pantofilor pentru a vedea dacă vă puteți usca mașina. Uită-te în interiorul pantofilor pentru a-și găsi informațiile de îngrijire. Acesta este, de obicei, listat pe călcâiul sau limba interioară. Eticheta ar trebui să vă spună dacă le puteți usca sau dacă aveți nevoie să le uscați la aer.
  • De exemplu, dacă vedeți un pătrat, cu un X în el, nu le uscați în mașină. Dacă există un cerc în piață, puteți usca pantofii cu căldură redusă.
  • Imagine intitulată pantofi uscați în uscătorul Pasul 2
    2. Masina uscata de panza, bumbac sau pantofi din poliester. Dacă nu găsiți eticheta de îngrijire a pantofilor sau a fost frecat, luați în considerare materialul din pantofii. Poți probabil să folosești uscătorul dacă pantofii sunt din bumbac, panza, nailon sau poliester.
  • Evitați uscarea mașinilor pe bază de animale, cum ar fi pielea sau suedezi, deoarece se usucă țesătura și o poate face crack.
  • Este posibil să nu doriți să uscați pantofii cu paiete sau alte ornamente pentru că pot cădea.
  • Imagine intitulată Pantofi uscați în uscătorul Pasul 3
    3. Lega un nod cu ambele șireturi. Puneți pantofii astfel încât să se alăture unul lângă celălalt și să adune lacesul. Apoi, legați un nod cu ambele șireturi, astfel încât pantofii sunt legați împreună.
  • Imagine intitulată Pantofi uscați în uscătorul Pasul 4
    4. Așezați pantofii în mașină și închideți curelele din ușă. Țineți pantofii de laces și trageți-i peste ușă, astfel încât pantofii să fie în uscător. Puteți face acest lucru pentru un uscător frontal sau de încărcare. Păstrați ținuturile și închideți ușa, astfel încât șireturile sunt blocate în poziție.
  • Încercați să poziționați lacesul, astfel încât nodul este în afara uscătorului. Acest lucru va împiedica pătrunderea pantofilor în uscător după ce ați pornit mașina.
  • Unele uscătoare au chiar un suport de uscare pe care le puteți introduce și puneți pantofii umedi pentru a le usca.
  • Imagine intitulată Pantofi uscați în uscătorul Pasul 5
    5. Rotiți uscătorul la setarea uscată a aerului. Dacă aparatul dvs. nu are această setare, programați-l la cea mai mică temperatură. Este important să folosiți căldură puțin sau deloc, astfel încât pantofii să nu se micșoreze pe măsură ce țesătura se usucă.
  • Imagine intitulată pantofi uscați în uscătorul Pasul 6
    6. Uscați pantofii timp de 20 de minute și verificați-le. Porniți aparatul și lăsați pantofii să se usuce timp de aproximativ 20 de minute. Apoi, deschideți cu atenție ușa și prindeți pantofii înainte de a cădea. Simțiți interiorul pantofilor pentru a vă asigura că sunt uscați.
  • Dacă pantofii nu sunt complet uscați, atârnați-le din nou pe ușă și uscați-le pentru încă 5 minute.
  • Metoda 2 din 2:
    Prevenirea deteriorării uscătorului și a pantofilor dvs
    1. Imagine intitulată pantofi uscați în uscătorul Pasul 7
    1. Evitați aruncarea pantofilor liberi în uscător. Dacă ați aruncat vreodată o pereche de pantofi în uscător, probabil că sunteți familiarizat cu sunetul puternic de lovire pe care îl fac. Nu ar trebui să puneți pantofi liberi în uscător, deoarece acest banging repetat poate deteriora interiorul mașinii și în afara pantofilor.
    • Dacă nu puteți să închideți pantofii de la ușă de laces, încercați să împachetați pantofii într-o pungă de spălătorie cu ochiuri. Puneți sacul în uscător, împreună cu mai multe prosoape, care vor împiedica lovirea pantofilor împotriva mașinii.
  • Imagine intitulată pantofi uscați în uscătorul Pasul 8
    2. Aerul vă usucă pantofii pentru a le împiedica. Din păcate, este greu să spui cum va afecta căldura de la un uscător. În funcție de calitate și de ceea ce sunt făcute pantofii, uscarea lor în mașină se pot răsuci sau se pot micșora. Pentru cel mai bun rezultat, atârnați pantofii de lacesul de la o linie de îmbrăcăminte sau plasați-le pe un raft de uscare plat și lăsați-i să se usuce pentru o zi sau două.
  • Dacă puteți, puneți pantofii în lumina soarelui, deoarece lumina soarelui poate dezinfecta pantofii.
  • Imagine intitulată pantofi uscați în uscătorul Pasul 9
    3. Limitați cât de des vă uscați pantofii din mașină. Pantofii dvs. probabil că nu vor fi deteriorați dacă ați pus ocazional în uscător. Cu toate acestea, țesătura și tălpile pantofilor se vor micșora sau vor urca cu atât mai mult vă uscați mașina.
  • Dacă puteți, alternați între uscarea aerului și mașina dvs. se usucă.
  • sfaturi

    Dacă pantofii au izolați detașabili, scoateți-le înainte de a vă spăla și uscați pantofii pentru a le împiedica să deterioreze.
  • Asigurați-vă că încălțămintea sunt curate. Poti Spălarea mașinii și le rotiți pentru a îndepărta excesul de apă înainte de a le arunca în uscător.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar