Cum se îmbracă pentru un spectacol de largă

Când te duci la un spectacol de pe Broadway, vei vedea oameni într-o gamă largă de costume, de la blugi și de la combinații de tricou la rochii de cocktail și costume complete. Dar, indiferent de ce purtați, veți intra pentru a vedea spectacolul dvs. atâta timp cât aveți un bilet valid. Acestea fiind spuse, standardul general este de afaceri casual, și a vedea un spectacol poate fi un timp foarte distractiv pentru a te îmbraci! Indiferent dacă doriți să arătați Über elegant și sofisticat sau sunt mai preocupați de confort, avem câteva idei minunate pentru a vă inspira.

Pași

Metoda 1 din 4:
Afaceri casual costume
  1. Imagine intitulată rochie pentru un spectacol de largă 1
1. Purtați pantaloni negri, o bluză frumoasă și apartamente pentru un ansamblu simplu. Aceasta este o opțiune excelentă dacă veți merge în jurul valorii de toată ziua sau dacă vii direct de la serviciu. În ceea ce privește pantalonii, puteți alege de la pantaloni slabi la cei cu picioare lățate - chiar și jambierele sunt în regulă, atâta timp cât sunt în formă bună și ceva ce ai fi confortabil purtând la birou.
  • De exemplu, o pereche de pantaloni negri slabi împerecheați cu apartamente nud și o bluză roșie roșie este un aspect distractiv. Vei fi confortabil, dar cu siguranță nu se va simți subdestimat.
  • Adăugați un blazer frumos la costumul dvs. Dacă doriți să vă îmbraci și mai mult.
  • Imagine intitulată rochie pentru un spectacol de pe Broadway Pasul 2
    2. Păstrați lucrurile simple, dar elegant, cu pantaloni și o cămașă frumoasă. Aceasta este o opțiune excelentă dacă doriți să vă îmbraciți, dar nu doriți să arătați înfundat. Pantaloni conică și o bluză curgătoare ar arăta minunat, sau pantaloni de rochie și o cămașă buton-up ar fi perfect perfectă pentru a purta la un spectacol de largă.
  • O regulă bună de degetul mare este să vă întrebați dacă ați purta costumul dvs. la o întâlnire la birou. În timp ce vă puteți îmbrăca cu siguranță, acesta este un ghid minunat de urmat dacă doriți să arătați un pic dressier.
  • Imagine intitulată rochie pentru un spectacol de pe Broadway Pasul 3
    3. Pereche o fustă cu un top frumos pentru un aspect drăguț dar adecvat. Un exemplu perfect de acest tip de îmbrăcăminte de afaceri-casual este o fustă de creioane cu o bluză albă tucked. Simțiți-vă liber să obțineți creativ cu modele de amestecare și potrivire și țesături dacă doriți să arătați un pic de artă. Asigurați-vă că ați adus o haină sau pulover în cazul în care se răcește în teatru și ia în considerare poartă pantofi comfy (dar drăguț) dacă veți merge în jurul valorii de mult.
  • Se amestecă și se potrivesc modelele purtând ceva ca un vârf alb-negru dungat și o fustă de imprimare de leopard.
  • Păstrați lucrurile clasice cu o fustă lungă florală și o bluză tucked-in.
  • Purtați o fustă pliată cu o bluză buton-up pentru un aspect chic pus împreună.
  • Pentru o vibrație obișnuită, evitați să purtați ceva mai scurt decât lungimea genunchiului.
  • Imagine intitulată rochie pentru un spectacol de pe Broadway Pasul 4
    4. Creați un aspect clasic cu pantaloni Khaki și un polo. Acest lucru este perfect acceptabil pentru Broadway, și vă veți simți confortabil pe tot parcursul întregului spectacol. Pentru a vă asigura că erorile dvs. de îmbrăcăminte din partea Casual-Dar-To-Prea-Casual, verificați dacă cămașa și pantalonii se potrivesc bine și sunt pată și fără riduri.
  • Terminați acest costum cu o pereche de oxford, loafers, broguri sau adidași plăcuți.
  • De exemplu, pantalonii Khaki cu un polo verde și adidași maro ar arăta atractiv.
  • Metoda 2 din 4:
    Dressy Opțiuni
    1. Imagine intitulată rochie pentru un spectacol de pe Broadway Pasul 5
    1. Planificați-vă să îmbrăcăminte dacă mergeți la un spectacol despre noaptea de deschidere. O așteptare standard pe Broadway este că arăți Fancier în noaptea de deschidere, deoarece este un eveniment atât de mare pentru actori și toată lumea pune la spectacol! Dacă biletele dvs. sunt pentru o primă afișare, puneți un pic de gândire și planificați în costumul dvs., astfel încât să arătați nivelul potrivit de respect pentru toată lumea de la teatru.
    • În timp ce veți vedea cel mai adesea oamenii într-o serie de costume de afaceri, în noaptea de deschidere, este mult mai obișnuit să vezi tuxedos, costume și rochii de crescătorie.
    • De asemenea, vă puteți îmbrăca absolut pentru un spectacol de largă, chiar dacă nu se deschide noaptea! Este doar o tradiție așteptată pentru cei care merg la prima vizionare a unei producții.
  • Imagine intitulată rochie pentru un spectacol de largă Pasul 6
    2. Puneți-vă cel mai bun picior înainte prin îmbrăcăminte într-un costum sau tuxedo. Pentru noaptea de deschidere, optați pentru culori mai întunecate. Dacă mergeți la o matinee, o gri mai ușoară și maro ar funcționa și el. Pentru pantofi, purtați peripi negre sau oxforduri și verificați dublu că sunt liberi liberi înainte de a ieși din ușă.
  • Dacă mergeți la spectacol cu ​​altcineva, coordonați cu ei. Dacă poartă un tuxedo sau o rochie, ar trebui să purtați un tuxedo. Sau dacă poartă o rochie de cocktail, un costum ar fi un meci de potrivire.
  • Imagine intitulată rochie pentru un spectacol de pe Broadway Pasul 7
    3. Creați o vibrație feminină cu o rochie și tocuri. O rochie florală este romantică, în timp ce o rochie de cocktail tinde la partea crescătoare. Rochii de bodycon sunt montate, în timp ce o rochie Maxi vă oferă mai mult spațiu pentru a vă deplasa. Deși există o mulțime de opțiuni de a alege, toate acestea sunt potrivite pentru a purta la un spectacol de largă. Purtați o pereche de pompe și o pereche frumoasă de cercei sau câteva brățări Jangly pentru a vă completa costumul.
  • În timpul iernii, adăugați o haină lungă, purtați o pereche de chilot sau jambiere, și schimbați pompele pentru cizme elegante de gleznă pentru a rămâne cald.
  • Țineți minte că veți sta în câteva ore. În funcție de modul în care ajungeți la teatru, s-ar putea să mergeți prea mult. În timp ce doriți să arătați bine, de asemenea, nu doriți să fiți incomod pentru întregul spectacol.
  • Dacă luați metroul sau mergeți la spectacol, luați în considerare purtați apartamente și aducerea tocurilor de-a lungul sacului. Puteți schimba odată ce ajungeți la teatru.
  • Imagine intitulată rochie pentru un spectacol de pe Broadway Pasul 8
    4. Uită-te sublim într-un costum de pantaloni personalizați. Acesta este un costum simplu, dar foarte dur. Negrul este clasic, dar nu vă fie frică să purtați un costum mai colorat dacă doriți să ieșiți. Adăugați pompe clasice sau Oxfords pentru a vă completa costumul.
  • Puteți să vă arătați stilul cu accesorii distractive, cum ar fi cercei mari de instrucțiuni, o geantă de mână colorată sau un ceas unic.
  • Creați un aspect sofisticat și elegant, purtând o bluză neagră sau buton-up sub un costum de pantaloni negri.
  • Acest ansamblu este, în esență, pantalonii echivalentă a micului rochie neagră.
  • Metoda 3 din 4:
    Ansambluri casual
    1. Imagine intitulată rochie pentru un spectacol de largă Pasul 9
    1. Optați pentru un salt ușor sau Romper în timpul lunilor mai calde. Dacă sunteți îngrijorat de a deveni prea cald, o tinuta ușoară, fluxul este răspunsul! Acest aspect perechi mare cu sandale sau apartamente. Finalizați lucrurile cu niște brățări roșii, un ceas frumos sau o pereche de cercei de declarație.
    • Dacă doriți să treceți acest aspect la lunile cooler, adăugați un cardigan lung, greu și glezne.
  • Imagine intitulată rochie pentru un spectacol de largă Pasul 10
    2. Purtați jambierele și un top frumos pentru o getup de configurare. În ceea ce privește jambierele, verificați dacă acestea sunt făcute dintr-un material mai gros, astfel încât să nu se văd, mai ales dacă purtați un top mai scurt. O bluză, o tunică sau chiar un tricou moale sub un cardigan ar arăta frumos pentru partea de sus.
  • Pentru a păstra acest costum de a obține prea casual, săriți flip-flop-urile sau sandalele și, în schimb, purtați apartamente sau o pereche de adidași de modă.
  • Imagine intitulată rochie pentru un spectacol de pe Broadway Pasul 11
    3. Păstrați lucrurile simple cu un combo de blugi și adidași. Există o captură aici, totuși, acei blugi și adidași trebuie să fie curate, fără rupere și bine amenajate. Denimul întunecat tinde să arate un pic mai frumos decât denim decolorat, iar blugi potriviți sunt cel mai bine dacă te duci în acest traseu, pentru că te vor ține de a privi prea casual. De asemenea, alegeți o pereche de adidași mai la modă și lăsați-vă pe cei colorați la noroi.
  • De exemplu, blugi slabi spălați cu ușurință cu un tricou negru clasic sau pulover și adidași de modă gri este un costum casual care este încă potrivit pentru teatru.
  • Pentru o opțiune ușor dresser, purtați un sus buton-up sau adăugați un sacou frumos la costumul dvs.
  • Dacă purtați un buton-Up, adăugați un Bowtie pentru un fler suplimentar. Acesta vă va ridica instantaneu aspectul în timp ce nu vă îndepărtați de confortul dvs.
  • Imagine intitulată rochie pentru un spectacol de pe Broadway Pasul 12
    4. Top un buton de denim cu un sacou de sport pentru o tinuta casual-rece. Veți arăta destul de dapper și vă simțiți chiar mai bine în acest combo drăguț. Purtați blugi, jambiere sau pantaloni negri. Finalizați costumul cu o pereche elegantă de pantofi.
  • Pe măsură ce un Goer Broadway o pune, dacă doriți să îmbrăcați ocazional, "Gândiți-vă la un pas în jos de la afaceri casual" când vă îmbrăcați.
  • Metoda 4 din 4:
    Orientări generale
    1. Imagine intitulată rochie pentru un spectacol de pe Broadway Pasul 13
    1. Purtați ceea ce ați purta la o cină frumoasă sau brunch. Acest lucru este sfat destul de simplu, dar vă poate ajuta să decideți ce să purtați într-un vârf! Pentru o show de seară, obțineți un pic mai îmbrăcat, ca și cum ați vrea să mergeți la o cină plăcută. Pentru o matinee, gândiți-vă la ceea ce ați purta la un brunch de sărbători.
    • Marele lucru despre lovirea unui spectacol de larway este că este posibil să se potrivească. Există atât de mulți oameni cu toate stilurile diferite care, dacă nu purtați pijamale la orice spectacol sau o rochie de seară cu lungime întreagă la o matinee, veți fi bine bine.
  • Imagine intitulată rochie pentru un spectacol de pe Broadway Pasul 14
    2. Distrează-te de piesele excesive, cum ar fi pantaloni scurți și flip-flops. După cum am spus mai devreme, nu există reguli specifice pentru ceea ce puteți sau nu puteți purta la un spectacol de larway, dar există câteva lucruri care vă pot face să vă simțiți puțin din loc. În plus față de pantaloni scurți și flip-flops, evitați să purtați lucruri cum ar fi hainele de gimnastică, pantalonii de jogging, vârfurile de culturi, pantalonii și hainele cu găuri în ele (chiar dacă sunt menite să se uite în acest fel).
  • Uneori se întâmplă lucruri care sunt în afara controlului tău, cum ar fi blocat din camera dvs. de hotel sau pierzându-vă bagajele și ați putea avea opțiuni limitate. Dacă este cazul, utilizați întotdeauna biletele și mergeți la spectacol, chiar dacă nu sunteți în stare să vă îmbrăcați așa cum ați sperat.
  • Imagine intitulată rochie pentru un spectacol de pe Broadway Pasul 15
    3. Aduceți de-a lungul unui pulover sau haina în cazul în care teatrul este rece. Mai ales în lunile mai calde, aerul condiționat ar putea funcționa la o explozie completă. Planificați înainte, astfel încât să puteți fi confortabil pentru întregul spectacol prin aducerea unui al doilea (sau al treilea) strat cu dvs.
  • O eșarfă mai mare funcționează ca un accesoriu de modă și îl puteți pune în jos în jurul umerilor sau asupra picioarelor dvs. dacă vă veți răcește în timpul spectacolului.
  • Imagine intitulată rochie pentru un spectacol de pe Broadway Pasul 16
    4. Purtați pantofi sensibili dacă participați la un "cameră de cameră în picioare". Rochia ta ar putea arăta fantastică cu acea pereche de tocuri înalte, dar picioarele tale te vor ura după 3 sau mai multe ore de în picioare. Pantofi plat, adidași la modă atletic, sau ceva similar vă va salva picioarele.
  • Același lucru merge dacă veți merge foarte mult pentru a ajunge la teatru. Nimeni nu te va judeca pentru a alege pantofi sensibili!
  • În ceea ce privește pantofii, verificați dacă sunt pată, scuff, și rupe gratuit înainte de a ieși din ușă. Pantofii uzați vor face instantaneu costumul dvs. să pară puțin mai puțin dapper sau la modă.
  • Imagine intitulată rochie pentru un spectacol de pe Broadway Pasul 17
    5. Împrospătați înainte de a merge la teatru. În funcție de stilul personal, este posibil să doriți să faceți un duș, să vă faceți părul sau să puneți pe un machiaj înainte de a ieși din ușă. Țineți minte că veți fi aproape de alți patroni, deci este o curtoazie frumoasă să vă asigurați că tu și hainele tale mirosi cele mai bune.
  • În timp ce doriți să miroșiți bine, rezistă tentației de a adăuga câteva spritze suplimentare de parfum sau colonie. Prea mult de un lucru bun poate fi încă, prea mult, prea mult.
  • Dacă te îmbraci pentru un spectacol, este un moment minunat să faci ceva special cu părul tău. Luați în considerare o amendă, dacă purtați o rochie sau o coadă laterală elegantă pentru un aspect mai casual.
  • sfaturi

    Asigurați-vă că ajungeți cu cel puțin 10 minute înainte ca spectacolul să înceapă! Dacă doriți să luați o băutură sau să vă verificați haina, să vă planificați un plus de 10-15 minute pentru a vă asigura.
  • Cel mai important lucru de reținut este să te distrezi și să fii tu însuți. Văzând un spectacol de larway este o scuză excelentă pentru a purta ceva special dacă doriți!
  • Adăugați stilul și flerul la costumul dvs. cu accesorii. O simplă adăugare ca o pălărie metory, eșarfă curgătoare, geantă de mână colorată sau cravată specială vă poate scoate costumul împreună frumos.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar