Cum se îmbracă în egipt ca o femeie

Indiferent dacă mergeți în istoria antică, orașele moderne sau plajele fascinante, Egiptul este o țară pe care nu doriți să o pierdeți. Din moment ce Egiptul este o societate mai mare musulmană, există câteva lucruri de bază pe care trebuie să le țineți minte atunci când vă împachetați dulapul. În general, încercați să păstrați genunchii, umerii și clivarea acoperită pentru o vizită plăcută și sigură.

Pași

Metoda 1 din 3:
Costumele casual
  1. Imagine intitulată rochie în Egipt ca o femeie pas 1
1. Acoperiți umerii într-un tricou sau pulover. O regulă bună este să-ți păstreze întotdeauna umerii acoperite în Egipt, indiferent cât de fierbinte este. Topurile de tancuri cu Strappy și cămășile fără bretele sunt o cămașă și tricouri cu maneci sunt bine.
  • În timpul zilei, probabil că veți dori un tricou de potrivire liber pentru a rămâne rece. Noaptea, un pulover sau o jachetă ar putea fi frumos, deoarece începe să se răcească.
  • Imagine intitulată rochie în Egipt ca o femeie pasul 2
    2. Stick cu fuste sau rochii libere care sunt mai lungi decât la genunchi. MIDI Fuste, fuste maxi, rochii Midi, și rochii maxi sunt toate bine atâta timp cât merg în genunchi. Mini fuste și rochii nu sunt în regulă, așa că lăsați-i pe cei acasă.
  • Fuste flori și rochii sunt minunate pentru căldura egipteană, așa că faceți câteva!
  • Imagine intitulată rochie în Egipt ca o femeie pasul 3
    3. Du-te pentru pantaloni ușor sau capris care opresc peste genunchi. Blugi slabi sunt bine atâta timp cât se opresc mult sub genunchi, dar denimul poate fi puțin greu în timpul zilei. Pantalonii potriviți, cum ar fi lenjeria, sunt minunate, cum ar fi lenjeria, mai ales în vremea mai caldă.
  • Jambierele și alte funduri de potrivire a formelor sunt în regulă, pe măsură ce acestea au trecut genunchii și asociate cu un vârf tunic lung pentru a vă acoperi bum.
  • Imagine intitulată rochie în Egipt ca o femeie pasul 4
    4. Evitați îmbrăcămintea strânsă sau dezvăluirea îmbrăcămintei, astfel încât să nu ieșiți în evidență. Orice care se conformează corpului dvs. sau arată pielea (sau clivajul) nu este acceptabil să poarte în Egipt. Când aveți îndoieli, du-te pentru ceva liber care acoperă corpul tău.
  • Deși nu este executorie prin lege, purtarea îmbrăcămintei de revelatoare vă va primi probabil o mulțime de priveliști și comentarii din partea localnicilor.
  • Imagine intitulată rochie în Egipt ca o femeie Pasul 5
    5. Purtați un tricou peste costumul de baie pentru a respecta cultura lor modestă. Dacă mergeți înotați, puteți purta un costum modest de baie în apă, cu un tricou peste el. Dacă vă simțiți incomod într-un costum de baie, puteți înota doar într-un tricou și capris.
  • Dacă sunteți într-o piscină hotelia cu alți turiști, nu trebuie să purtați o cămașă peste costumul tău.
  • Asigurați-vă că aduceți o îmbrăcăminte de acoperire și conservatoare pentru a purta pe drumul spre și de la plajă.
  • Imagine intitulată rochie în Egipt ca o femeie pasul 6
    6. Optați pentru încălțămintea confortabilă, apropiată, astfel încât să puteți merge cu ușurință. Dacă veți merge mult în jurul orașului, mergeți la adidași care au o pernă suplimentară. Puteți purta sandale dacă doriți, dar asigurați-vă că sunt destul de confortabili încât puteți lua treci lungi în ele.
  • Dacă stați într-o pensiune, aduceți o pereche de flip flops pentru a vă proteja picioarele în dușurile comune.
  • Metoda 2 din 3:
    Imbracaminte formale
    1. Imagine intitulată rochie în Egipt ca o femeie pasul 7
    1. Purtați pantaloni lungi și o cămașă cu mânecă lungă pentru evenimente de seară. Pe măsură ce vremea devine mai rece, poate doriți să acoperiți puțin mai mult. Dacă te duci la un restaurant frumos, încercați să purtați o cămașă cu mânecă lungă și pantaloni cu picioare largi.
    • Pantalonii de bumbac sunt minunați pentru deșert, deoarece ei ajută la îndepărtarea umidității.
  • Imagine intitulată rochie în Egipt ca o femeie pasul 8
    2. Du-te cu o rochie de maxi care curge pentru a rămâne rece în timpul evenimentelor în timpul zilei. Genunchi-lungime sau rochii mai lungi sunt bine pentru a purta în timpul zilei. Materialul curgător al unei rochii Maxi vă poate ajuta să vă răcoriți și în căldura deșertului.
  • Ați putea încerca, de asemenea, o rochie sau o fustă midi.
  • Imagine intitulată rochie în Egipt ca o femeie pasul 9
    3. Perechea o rochie de cocktail cu o acoperire sau o jachetă pentru petreceri formale. Cele mai multe partide formale sau fanteziste au un cod de îmbrăcăminte foarte liber, ceea ce înseamnă că rochii scurte de cocktail sunt în regulă. Cu toate acestea, ar trebui să purtați îmbrăcăminte conservatoare pe drumul spre și de la petrecere pentru a evita orice priviri sau comentarii.
  • Dacă veți purta bijuterii, încercați să o păstrați minimal. Inelele strălucitoare și colierele vă pot atrage atenția în timp ce mergeți în jurul orașului, mai ales noaptea.
  • Imagine intitulată rochie în Egipt ca o femeie pasul 10
    4. Purtați sandale cu toc înalt pentru a vă îmbraci un pic. Dacă vrei să te îmbraci puțin, nu merge drept pentru tocuri înalte. În schimb, purtați sandale confortabile pentru a face mai ușor pe străzile urbane neuniforme.
  • Dacă doriți să purtați tocuri la o petrecere, încercați să le luați cu dvs. în geantă și schimbați odată ce ajungeți la locul de desfășurare.
  • Imagine intitulată rochie în Egipt ca o femeie pasul 11
    5. Puneți mâneci lungi și pantaloni dacă intrați într-o moschee. Mosques și teritoriile religioase sunt mult mai conservatoare și stricte. Dacă intrați într-una din aceste clădiri, asigurați-vă că picioarele și brațele sunt complet acoperite.
  • Dacă călătoriți cu orice bărbați, ei vor trebui să poarte pantaloni.
  • Dacă se întâmplă pe o moschee și nu sunteți pe deplin acoperită, nu vă faceți griji! Oamenii care lucrează acolo vă va da o haină asemănătoare roților pentru a purta în timp ce sunteți înăuntru.
  • Imagine intitulată rochie în Egipt ca o femeie pasul 12
    6. Acoperiți părul cu o eșarfă dacă introduceți o moschee. În timp ce nu trebuie să purtați un hijab tot timpul, dacă introduceți toate zonele religioase, vi se va cere să vă acoperiți părul. Transportați o eșarfă sau un șal mare, subțire pentru a arunca dacă vă îndreptați într-o moschee.
  • Dacă doriți să purtați o hijab tot timpul când sunteți în Egipt, puteți! Acest lucru vă poate ajuta să vă amestecați cu localnicii și să vă atrageți atenția în timp ce vă plimbați în jurul orașului.
  • Metoda 3 din 3:
    Meteo considerații
    1. Imagine intitulată rochie în Egipt ca o femeie pas 13
    1. Stick la haine ușoare, confortabile, astfel încât să nu vă veți încălzi. Vremea din Egipt este caldă și umedă cea mai mare parte a anului, astfel încât hainele atât de strânse și țesăturile grele pot fi destul de incomode. Alegeți articole de îmbrăcăminte de umiditate, pentru a vă menține răcoritoare și confortabile pe călătoriile dvs.
    • Bumbac, lenjerie și denim sunt țesături ușoare ușoare pentru Egipt.
  • Imagine intitulată rochie în Egipt ca o femeie pasul 14
    2. Ambalați jachete și pulovere pentru nopți răcite, mai ales în timpul iernii. În timp ce ar putea fi fierbinte în timpul zilei, temperaturile tind să scadă noaptea în Egipt. De asemenea, devine un pic rece în timpul iernii, așa că aduceți o jachetă ușoară sau un cardigan cu dvs. când sunteți afară și despre.
  • Unele case din Egipt nu au încălzire în ele, așa că faceți câteva jachete suplimentare și jachete dacă vizitați în timpul iernii.
  • De asemenea, puteți utiliza eșarfa de cap pentru a vă menține brațele calde noaptea.
  • Imagine intitulată rochie în Egipt ca o femeie pasul 15
    3. Aduceți o jachetă de ploaie ușoară dacă vizitați coasta. Dacă vizitați Alexandria sau oriunde de-a lungul coastei mediteraneene, vremea tinde să fie ploioasă în timpul iernii și a primăverii. Cairo nu are o mulțime de ploaie, dar încă mai vrei să împachetezi o jachetă de ploaie, astfel încât să fii pregătit.
  • Imagine intitulată rochie în Egipt ca o femeie pas 16
    4. Purtați ochelari de soare pentru a combate soarele aspru. În timp ce acest lucru pare a fi un nu-brainer, uitarea ochelarilor de soare vă poate ruina în mod serios ziua. Încercați să aduceți câteva perechi doar în cazul în care pierdeți sau rupeți unul pentru a vă proteja ochii în timpul zilei.
  • Acest lucru este deosebit de important dacă veți călători în afara orașului, unde soarele reflectă nisipul.
  • sfaturi

    În general, puteți purta tot ce doriți în stațiuni și zone turistice grele.

    Avertizări

    Afișările publice de afecțiune sunt foarte încruntate în cultura egipteană.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar