Cum se îmbracă cu o sumă

A trăi cu o somsie este mult mai ușor decât poate părea la început, mai ales când vine vorba de îmbrăcăminte de purtare pe care vă bucurați! Puteți purta în continuare multe dintre hainele pe care le iubiți - trebuie doar să vă schimbați cum le purtați pentru a vă menține stoma din vedere. Purtarea mai multor cămăși, fundul cu talie înaltă, și profitând de accesorii cum ar fi jachetele și eșarfele, vă pot păstra privirea la modă în ciuda osomiei tale!

Pași

Metoda 1 din 3:
Purtând moda feminină
  1. Imagine intitulată rochie cu o etapă de osomie 1
1. Purtați lenjerie elastică de înaltă tăiere, pentru a vă acoperi confortabil ostomia. Dacă sacul dvs. de osomie este mai mic pe abdomen, îl puteți ascunde cu ușurință prin lovirea acestuia în lenjeria dvs. Lenjeria de lenjerie de-a lungul talie nu numai că vă va păstra sacul de osomie ascunsă, dar va ajuta, de asemenea, să o susțină. Lenjeria elastică oferă cea mai bună combinație de confort și protecție pentru sacul dvs.
  • Imagine intitulată rochie cu o etapă de osomie 2
    2. Purtați pantaloni cu întârziere cu o bandă de burtă dacă punga dvs. este ridicată pe talie. Pantalonii cu talie mare pot să se strecoare pe stomas cu plasare mai mare și pot provoca disconfort. Pantaloni cu tăieturi reduse se potrivesc sub punga și stoma, eliminând orice răsturnare și tugging. Asigurați-vă sacul și stoma cu o bandă de burtă pentru a ascunde zona și a oferi o protecție suplimentară.
  • Stratificați un camisol și un cardigan drăguț sau o jachetă peste pantaloni cu tăiat scăzut pentru a vă camufla mai mult zona stoma.
  • Imagine intitulată rochie cu o pasare 3
    3. Selectați pantaloni cu talie înaltă dacă sacul dvs. stă mai jos pe talie. Pantalonii cu talie mare se vor potrivi mai confortabil peste stoma. Pantalonii pliați sunt cel mai bine pentru a vă ascunde sacul - pliurile vor distrage atenția de la zonă.
  • Alternativ, încercați să purtați pantaloni de maternitate. Acest stil de pantaloni are o bandă deja atașată de talie și va acoperi în mod adecvat sacul de osmic.
  • Alegeți pantaloni elastici, dacă doriți un confort suplimentar.
  • Purtați pantalonii cu bluza preferată sau cu partea superioară. Puteți purta vârfuri mai stricte cu pantaloni de înaltă legătură, deoarece pantalonii dvs. vor oferi o acoperire amplă pentru sacul dvs.
  • Imagine intitulată rochie cu o etapă de osomie 4
    4. Alegeți cămăși și bluze potrivite pentru a vă ascunde punga așa cum se umple. Cămășile libere fac ușor să vă păstrați sacul ascuns, deoarece sunt atât de mult mai spațioase decât vârfurile strânse. O cămașă liberă se va bucura peste întregul dvs. mijloc, făcându-ți sacul indiscutabil. Pentru a crește efectul de camuflaj și a păstra totul în loc, purtați o bandă de burtă peste stoma și sacul.
  • Purtând o trupă de burtă sub o cămașă strâmtă, va împiedica zona și păstrați sacul confortabil securizat. Alegeți orice culoare vă place, deși nuanțele neagră, albe și nude funcționează cel mai bine cu cele mai multe costume.
  • Peplum Tops vor acoperi stoma într-un mod măgulat, dar poate să se prăbușească pe măsură ce se umple sacul. Contra acest lucru prin stratificarea unei trupe de burtă sub partea de sus.
  • Purtați o bluză de tunică drăguță cu o pereche de jambiere și apartamente de balet confortabile pentru un aspect drăguț, romantic.
  • Stratificați un rezervor de flutterie cu blugi și sandale slabe pentru a crea un costum de vreme simplă și caldă.
  • Imagine intitulată rochie cu o pasare de oțetă 5
    5. Purtați fuste și pantaloni scurți cu talie mare și pantaloni scurți pentru a vă subțire zona taliei. Doriți să vă asigurați că talia fusta sau pantaloni scurți ajunge suficient de sus pentru a vă ascunde sacul de osomie. Când mergeți la cumpărături, încercați pe fuste și pantaloni pe care doriți să vă asigurați că talia este suficient de mare. Alegeți o fustă de orice lungime pe care o preferați. Fuste și pantaloni scurți creează un efect de slăbire pe talie și să facă geanta mai greu la fața locului. Dungile verticale tind să arate cele mai măgulitoare!
  • Pereche o fustă drăguță cu lungime medie cu un pulover baggy, ciorapi și cizme de gleznă pentru un costum de vreme rece.
  • Împreună cu cea mai mică pereche de pantaloni scurți cu un top sau bodysuit colorat color. Încercați să alegeți o culoare care apare în modelul de pe pantaloni scurți cel puțin. Bodysuitele sunt minunate pentru a crea un aspect elegant, în timp ce topurile rezervoarelor pot fi trase peste talie.
  • Imagine intitulată rochie cu o etapă de osomie 6
    6. Stratificați o bandă de burtă sub o rochie pentru a vă ascunde sacul de osomie. Acoperirea taliei cu o bandă de burtă face ca îmbrăcămintea dvs. preferată să fie mult mai ușoară. Îndoiți banda de burtă după alunecare, astfel încât sacul dvs. de osomie poate sta confortabil în interiorul trupei și rămâne pus.
  • Pentru mai multe camuflaje și suport, purtați o centură decorativă, decorativă peste rochie.
  • Alternativ, căutați rochii cu șarpe sau talie pentru a vă ascunde stoma și pentru a vă ajuta să-l păstrați în siguranță.
  • Rochii patterned sunt o altă modalitate excelentă de a vă menține sacul de ostare inteligent și ascuns la modă.
  • Imagine intitulată rochie cu o etapă de osomie 7
    7. Alegeți pantaloni scurți de biker sau pantaloni de yoga pentru a vă susține sacul în timp ce lucrați. Aceste tipuri de fund vă vor permite să vă mențineți activi, păstrându-vă, de asemenea, sacul din vedere și ascuns în siguranță împotriva dvs.
  • Protejați-vă sacul cu un gard de stoma dacă intenționați să participați la sporturile de contact.
  • Împerecheați aceste funduri cu un sutien sportiv, topul rezervorului sau alte atletice de vârf ale dvs.
  • Pantalonii de biker pot fi purtați sub o altă pereche de pantaloni atletici pentru mai mult suport.
  • Imagine intitulată rochie cu o etapă de osomie 8
    8. Du-te înot în bikinis cu talie mare sau costume de baie de o singură bucată. Bikinisul cu talie mare și o singură bucată oferă acoperirea de care aveți nevoie pentru a vă menține sacul ascuns și în poziție. Alternativ, dacă doriți să purtați un bikini obișnuit, acoperiți-vă sacul cu o bandă de burtă realizată din același material ca și fundul costumului de înot.
  • Pantalonii băieți sunt, de asemenea, o opțiune excelentă, flexibilă pentru fundul de îmbrăcăminte.
  • Imagine intitulată rochie cu o etapă de osomie 9
    9. Alegeți orice tip de pijamale, atâta timp cât sunt confortabile pentru dvs. Cele mai multe pijamale sunt întinse și pe partea conservatoare, făcându-l ușor să se îmbrace cu geamul dvs. de osomie în minte. Ați putea dori, de asemenea, să puneți o înfășurare pe timp de noapte pentru a vă menține opoziția în poziție pe măsură ce dormiți.
  • Luați în considerare o epocă de baggy sau potrivirea de sus și de jos cu un model drăguț.
  • Metoda 2 din 3:
    Alegerea îmbrăcămintei masculine
    1. Imagine intitulată rochie cu o etapă de osomie 10
    1. Purtați jocuri de jockey pentru a vă menține sacul înclinat și protejat. Modul în care Jockey Briefsy sunt cusute le permite să țină mai ușor sacul în poziție mult mai ușor, în timp ce se potrivește confortabil. Căutați briefuri de jockey cu elastic în jurul taliei, astfel încât să se poată întinde cu punga pe măsură ce umple.
  • Imagine intitulată rochie cu o etapă de osomie 11
    2. Alegeți cămășile modelate pentru a atrage atenția de la sac. Cămășile modelate au câștigat destul de mult popularitate în moda bărbaților. Puteți găsi cămăși în gamă largă de modele pentru a vă potrivi personalității. Redați-vă cu tricouri diferite și butoanele până când găsiți un stil vă place. Puteți găsi că oamenii sunt prea desenați de modelul unic de pe cămașa dvs. pentru a vă observa stomia!
  • Strat un buton de flanelă peste un tricou, blugi și cizme de dantelă pentru a recrea o privire clasică.
  • Purtați un tricou modelat în florale sau grafică cu gresie (cum ar fi mașinile sau păsările) cu blugi sau pantaloni scurți pentru a adăuga mai multe despre propria dvs. personalitate în costumele dvs.
  • Imagine intitulată rochie cu o etapă de osomie 12
    3. Alegeți pantaloni care sunt mai largi de cel puțin o dimensiune pentru a vă adapta stomia. Va trebui să vă ascundeți stoma în interiorul pantalonilor dacă se află chiar deasupra taliei. Pantalonii de dimensiuni mai mari vă vor oferi suficient spațiu pentru a vă sprijini confortabil sacul și stoma. Pantalonii plisați tind să fie cea mai eficientă la ascundere. Dacă doriți, puteți cumpăra, de asemenea, pantaloni special făcuți pentru persoanele cu saci de osmy. Acest stil de pantaloni vine cu un buzunar construit pentru a vă susține sacul.
  • Purtați o pereche de blugi de denim scăzut sau Khakis cu cămașa preferată modelată! Pantalonii dvs. vă vor sprijini și vă vor ascunde sacul, în timp ce o cămășie frumoasă se va atrage atenția de la stoma.
  • Imagine intitulată rochie cu o etapă de osomie 13
    4. Purtați o jachetă sau vesta cu hainele dvs. pentru a vă ascunde în continuare stomia. Un strat suplimentar de îmbrăcăminte va acoperi sacul, făcându-l mai greu pentru alții să observe chiar și după cum se umple. Puteți purta jachete și veste pentru o gamă largă de ocazii. Cu toate acestea, jachetele sunt purtate cel mai bine în temperaturi mai plăcere, în timp ce vestele sunt mai bine să poarte atunci când este mai cald.
  • Strat un simplu vesta sau o jachetă peste un tricou cu blugi confortabili pentru un aspect răcoros și casual.
  • Alternativ, purtați un vesta de costum sau o jachetă pe o cămașă buton și legați cu pantaloni potriviți pentru a crea un costum elegant, formal.
  • Imagine intitulată rochie cu o etapă de osomie 14
    5. Purtați suspensii dacă centurile dvs. devin prea strânse în jurul stomei. Centurile vechi pot să nu poată găzdui punga de osomie așa cum se umple. Suspensii vor ține pantalonii dvs. la fel de eficient, în timp ce se potrivesc și mai ușor în jurul stomiei. Majoritatea suspendatorilor sunt elastici, deci ar trebui să puteți găsi o pereche de încredere în orice dimensiune.
  • Stratificați suspendatorii sub cămașa dvs. pentru un aspect mai casual sau peste cămașa dvs. pentru ocazii oficiale.
  • Imagine intitulată rochie cu o etapă de osomie 15
    6. Protejați-vă sacul cu un gard de stoma dacă jucați Contact Sports. În timp ce nu aveți nici o lipsă de opțiuni pentru uzura atletică cu sacul de osmic, ar trebui să investiți într-o gardă stoma robustă pentru a vă acoperi sacul, mai ales dacă participați în mod regulat la forme mai intense de exercițiu. Un gardă stoma vă va păstra sacul în siguranță de la eventualele daune aduse de sporturile de contact. De asemenea, puteți purta o centură de osomie dacă participați la un exercițiu de impact mai mic.
  • Imagine intitulată rochie cu o etapă de osomie 16
    7. Alegeți trunchiuri de înoturi mari pentru a vă ascunde sacul la plajă sau la piscină. Acest tip de costume de baie va face mai ușor să vă mențineți sacul din vedere, mai ales dacă acesta este plasat mai jos pe corpul vostru. Poate doriți să purtați un tricou peste pantaloni scurți de înot dacă punga dvs. este mai mare. Nu vă faceți griji cu privire la submarinul sacului în apă - sunt menite să fie rezistente la apă.
  • Imagine intitulată rochie cu o etapă de osomie 17
    8. Alegeți orice îmbrăcăminte de somn care vă face cel mai confortabil. Nu trebuie să purtați nimic special ca pijamalele dvs. Puteți să rămâneți la lenjerie veche veche sau o pereche de fundal. Cele mai multe forme de pijamale sunt suficient de libere pentru a găzdui o pungă de osomie.
  • Metoda 3 din 3:
    Accesoriu cu o pungă de osomie
    1. Imagine intitulată rochie cu o etapă de osomie 18
    1. Stratificați costumele dvs. pentru a vă menține stoma bine ascunsă. Împreună o mulțime de vârfuri modelate și fund confortabili cu cardigane libere stratificate peste costum. Stomia ta poate fi mai greu să se ascundă așa cum se umple. Purtarea îmbrăcămintei și modelelor stratificate ajută la acoperirea zonei.
    • Purtați o centură subțire peste un vârf sau o rochie, chiar sub bustul dvs. Aceasta va crea doar o variație vizuală suficientă în jumătatea superioară a costumului dvs. pentru a vă ajuta să vă ascundeți sacul de osomie.
  • Imagine intitulată rochie cu o etapă de osomie 19
    2. Accesați cu eșarfe și jachete pentru a vă ascunde punga în timp ce se extinde. După cum sunteți afară, puteți întâmpina situații în care nu puteți ajunge imediat la o baie, dar sacul dvs. este complet. Purtarea unei eșarfă sau a unei jachete de lumină va ajuta la acoperirea zonei mai ușor, ascundeți pungi de osomie umflate până când puteți avea grijă de ele.
  • Purtați un cardigan deschis sau o jachetă Kimono peste un rezervor de top și blugi pentru un efect de ascundere la modă.
  • Imagine intitulată rochie cu o etapă de osomie 20
    3. Exprimați-vă cu o pereche îndrăzneț de pantofi! În timp ce ar putea fi mai greu să purtați hainele pe care le-ați bucurat, vă puteți răsfăța liber în orice pereche de pantofi doriți! Asigurați-vă pantofii centrală a costumului dvs. prin alegerea perechilor superbe pe care nu ați putea să o purtați mai înainte. Experimentați cu culori și tipuri diferite.
  • O pereche fabuloasă de pantofi va deflecta, de asemenea, atenția departe de talie și stoma ta.
  • Purtați o pereche de cizme roșii luminoase pentru a declanșa un costum negru!
  • Apartamentele Lace-up sunt un stil de pantofi distractiv și flexibil care sunt potrivite pentru multe setări diferite.
  • Imagine intitulată rochie cu un pas de osomie 21
    4. Experimentați cu accesorii colorate și vibrante. Decoratiuni de par, bijuterii, legături și alte accesorii nu sunt doar modalități minunate de a-ți exprima stilul unic, dar pot păstra atenția de pe stoma ta. Redați-vă cu o varietate de accesorii până când veți găsi ceva ce vă place.
  • Împreună o rochie casual închisă, cu o pălărie roșie strălucitoare.
  • Purtați o colț luminos, modelat, cu un costum semi-formal sau formal.
  • sfaturi

    Fii încrezător indiferent de ce decideți să purtați! Punga dvs. de osomie de obicei nu va atrage prea multă atenție, mai ales odată ce știți cum să vă îmbrăcați cu el. Purtați costumele pe care le doriți și ieșiți în stil și cu capul deținut înalt!
  • Modelele sunt eficiente pentru păstrarea ochilor rătăciți departe de geanta dvs. și concentrați mai mult pe tine și pe costumul tău.
  • Alegeți culorile întunecate pentru a vă face zona de sac mai puțin vizibilă. Purtați o fustă neagră sau subțire, fustă neagră sau jambiere.
  • Aplicați machiaj îndrăzneț și atractiv pentru a atrage ochiul spre față. Luați în considerare rujul roșu, purpuriu sau roz și eyeliner ascuțite, pisici.
  • Avertizări

    Scoateți înfășurarea buricului de îndată ce începe să se simtă incomod.
  • Goliți-vă sacul în mod regulat înainte de a umple complet. Acest lucru vă va ajuta să vă păstrați geanta mai puțin evidentă pentru alți oameni, mai ales dacă ați ales un costum mai strâns.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar