Cum să îmbrăcăm l.a. Casual

În Los Angeles, zilele sunt suficient de calde pentru a trăi în topurile rezervoarelor, sandalele și fustele scurte, iar seriile reci oferă o oportunitate amplă de stratificare cu jachete sau ponchos. Datorită viberii casual, t-shirt-shirt și denim sunt practic o uniformă în orice moment al anului. Dressing La Casual este vorba despre alegerea unor tăieturi și țesături bine făcute, care sunt la fel de confortabile ca ele elegante.

Pași

Partea 1 din 3:
Construirea unui dulap casual
  1. Imagine intitulată rochie l.a. pas cu pas 1
1. Începeți să vă cultivați colecția de tricou. Stilul casual începe cu tee de bază. Se pare că acest element clasic este incredibil de versatil. Este un top adecvat pentru aproape orice situație dacă stilul este corect. Colecția dvs. ar trebui să includă o varietate de culori și tăieri pe care le puteți amesteca și potrivi cu pantaloni sau fuste pentru a crea aspect diferit nesfârșit.
  • Negru, alb și gri sunt esențiale, dar nu vă fie frică să purtați culori mai luminoase cum ar fi roz și galben pentru a ieși afară.
  • Femeile din La purtați tricouri cu totul de la blugi slabi și jambiere la miniskirturi sau peste rochii. Dacă doriți să vă îmbrăcați aspectul, purtați un tricou din mătase sau o altă țesătură de lux. De asemenea, ați putea purta arochie de tricou pentru un dressier, luați clasicul.
  • Bărbații poartă tricouri cu blugi sau pantaloni. Tricouri întunecate, amenajate Adăugați o vibrație urbană casuală, dar upscale în privința dvs.
  • Imagine intitulată rochie l.a. pas cu pas 2
    2. Umpleți dulapul cu denim. Denim este un capse de dulap atât pentru bărbați, cât și pentru femei din LA. Casual și Chic, blugi pot fi îmbrăcați sau până la aproape orice ocazie. Majoritatea oamenilor au mai multe perechi de blugi în diferite clătiri și se potrivește. Cel puțin, aveți o pereche de blugi slabi și o altă pereche de blugi mai slabi pentru zilele când chiar vrei să te simți casual.
  • Pentru a îmbrăca o privire, purtați blugi de spălare întunecată.
  • Femeile pot arunca pe tocuri pentru a face instantaneu Denim Look Classier.
  • Nu uitați denim în alte forme, cum ar fi fuste, cămăși și jachete.
  • Imagine intitulată rochie l.a. pas cu pas 3
    3. Joacă cu tăieturi interesante. Deoarece este acasă la mii de oameni notabili, nu este o surpriză faptul că LA este de modă înainte. Mergeți pe stradă și veți vedea că oamenii purtând o varietate de tăieturi și modele care izbucnesc din matriță. LA este un loc bun pentru a experimenta cu haine pe care nu le puteți găsi într-un mall standard suburban.
  • Drapey, tăieturile asimetrice sunt populare pentru femei. Încercați o rochie simplă de schimbare cu o tăietură interesantă înapoi sau o margine brută de-a lungul fundului sau purtați o tunică curgă peste jambiere sau pantaloni scurți. Dacă doriți să arătați un pic mai feminin sau veți ieși la o dată de prânz, o rochie este întotdeauna cea mai bună opțiune. Du-te pentru rochii din jersey liberă cu curele subțiri.
  • Pentru bărbați, încercați o jachetă sau blazer cu o tăietură interesantă pe un tricou de bază.
  • Imagine intitulată rochie l.a. pas cu pas 4
    4. Arunca pe un pulover sau un sacou. Oamenii din LA știu că atunci când soarele coboară, temperatura scade câteva grade. Serile sunt plăcut răcoroase în comparație cu zilele fierbinți aprinse. Dacă intenționați să ieșiți la apusul soarelui, aduceți-vă de-a lungul unui strat luminos pe care îl puteți arunca după întuneric.
  • Drapey Cardigane, Jachete din piele montate, iar tranșee sunt toate populare în LA.
  • Stilurile pentru bărbați includ jachete și blazere sau jachete aruncate când soarele coboară.
  • Imagine intitulată rochie l.a. pas cu pas 5
    5. Unelte de iarnă. În timp ce temperatura nu scade prea mult sub 50 ° F (10 ° C) în LA, este încă o idee bună să ai o jachetă sau două în dulapul tău atunci când e ceață și rece. Cea mai mare parte a dulapului dvs. poate face tranziția de la vară la iarnă dacă sunteți savury despre stratificarea pentru căldură. O mare colecție de eșarfe vă va ajuta, de asemenea, să rămâneți cald în stil.
  • Femeile pot purta ciorapi calzi sau jambiere sub fuste, și purtați pulovere și jachete peste tancuri și teșe.
  • Bărbații pot face tranziția prin schimbarea pantalonilor pentru pantaloni lungi și purtând cardiganuri și jachete de peste tei.
  • Imagine intitulată rochie l.a. pas cu pas 6
    6. Căutați țesături naturale. Los Angelenos sunt preocupați de sănătate și wellness, așa că le pasă de ce materiale sunt folosite în țesăturile pe care le poartă în fiecare zi. Nu veți vedea o mulțime de poliester și plastic într-un dulap La Casual. Țesături naturale cum ar fi amestecurile de bumbac sau din lână și pielea sunt alegerile goale.
  • Țesăturile și colorantele organice devin din ce în ce mai frecvente. Verificați companiile care au linii de îmbrăcăminte ecologică.
  • Practicile de fabricație sunt, de asemenea, importante pentru persoanele din LA. Căutați haine casual care au fost făcute la nivel local, mai degrabă decât produse din fabrică într-o altă țară.
  • Partea 2 din 3:
    Accesorizarea aspectului dvs. casual
    1. Imagine intitulată rochie l.a. pas cu pas 7
    1. Utilizați accesorii pentru a vă prezenta stilul personal. Îmbrăcămintea la Casual este o pânză bună goală pentru a juca cu accesorii. Tonurile de umbre de pământ sunt distractive pentru a juca cu accesorii care stau în evidență în loc de concurență. Alama, aurul de trandafir și argintul sunt metale populare pentru a juca, dar ați putea purta și accesorii fabricate din lemn sau argilă.
    • Dacă vă place accesoriile, du-te pentru un aspect boem. De exemplu, ați putea purta un colier al unei declarații îndrăznețe, cercei cu buclă și un teanc de brățări de argint.
    • Pe de altă parte, mentalitatea la Casual este că mai puțin este mai mult. Accesorii subestimate ca un lanț de aur simplu sau un singur brățară de argint vă ajută să rămâneți casual și confortabil, în timp ce vă îmbraci, de asemenea, arată puțin.
  • Imagine intitulată rochie l.a. pas cu pas 8
    2. Protejați-vă de soare în stil. Soarele este mai strălucitor în LA, iar în plus față de purtarea de protecție solară, veți avea nevoie de unele accesorii pentru a vă proteja. Au o bună colecție de pălării și ochelari de soare, puteți să amestecați și să potriviți pentru a crea diferite aspecte la casual.
  • Imagine intitulată rochie l.a. pas cu pas 9
    3. Jucați jucăuș cu încălțăminte. Încălțămintea poate transforma complet un costum standard La Casual, ajutându-vă să faceți tranziția de la o zi la noapte sau de setarea exterioară la setarea interioară, cu o swap simplu. Costumul casual, blugi și un tricou, pot fi îmbrăcați cu o pereche de pantofi de tenis converse sau îmbrăcați cu tocuri, ajutându-vă să vă potriviți oriunde ați merge pe tot parcursul zilei.
  • Sandalele, flip-flop-urile și tocurile deschise sunt populare în LA pe tot parcursul anului.
  • Adidasii completează garderoba La Casual și vă mențin confortabil toată ziua.
  • Imagine intitulată rochie l.a. pas cu pas 10
    4. Împachetați câteva elemente de îmbrăcăminte pentru a arunca noaptea. În LA, probabil că nu trebuie să vă transformați complet aspectul pe timp de noapte (dacă nu mergeți la un restaurant sau o petrecere cu adevărat fantezie). Doar scoateți câteva accesorii dacă ieșiți la un restaurant sau un club.
  • Femeile poartă de obicei rochii de summerie sau fuste și tocuri când ieșesc, dar ai putea să scapi de purtând blugi de spălare întunecată, o tunică frumoasă și tocuri.
  • Bărbații își pot schimba adidașii pentru o pereche de pantofi de rochie și se pot arăta la un club care poartă blugi, un tricou și un blazer frumos.
  • Imagine intitulată rochie l.a. pas cu pas 11
    5. Accesați-vă costumele de baie. De când LA este chiar pe plajă, oamenii purtau de multe costume de baie toată ziua. Alegeți costum de costume de baie pe care vă simțiți confortabil, deoarece probabil că veți trăi în ea ore întregi. Acoperiri precum Sarongs sau pantaloni scurți de jean și vârfuri cu pietre oferă o mică acoperire suplimentară atunci când faceți tranziția de la răcirea pe plajă pentru a merge la un spațiu interior.
  • Accesați-vă costumele de baie ca orice alt costum. Purtați bijuterii, pălării, ochelari de soare și eșarfe.
  • Luați în considerare cumpărarea unei pungi mari care se dublează ca o pungă de plajă. Toes și alte pungi mari sunt populare în LA.
  • Partea 3 din 3:
    Dressing pentru cartier
    1. Imagine intitulată rochie l.a. pas cu pas 12
    1. Du-te nebun în Veneția Beach. Este un cartier eclectic în care experimentarea de modă este încurajată. Când oamenii spun "orice merge" Aici înseamnă într-adevăr. Dacă aveți o piesă uimitoare, ați murit să purtați, purtați-o la plaja din Veneția. Dacă preferați să rămâneți casual și confortabil, luați în considerare îmbrăcarea costumului casual cu accesorii funky sau pantofi.
  • Imagine intitulată rochie l.a. pas cu pas 13
    2. Stați confortabil în Parcul Griffith și în alte locuri în aer liber. La este cunoscut ca un oraș de conducere, dar Griffith Park și alte zone de parc necesită o mulțime de mers pe jos. Puteți purta haine și pantofi confortabili în timp ce căutați, de asemenea, elegant.
  • În loc să poarte mari adidași de turism alb, alegeți o pereche mai raționalizată și chic.
  • Luați un rucsac elegant, astfel încât să puteți transporta apă și alte elemente esențiale.
  • Imagine intitulată rochie l.a. pas cu pas 14
    3. Îmbrăcați-vă pe Beverly Hills. S-ar putea să intrați într-o celebritate sau două dacă vă decideți să mergeți la cumpărături de tip boutique pe Rodeo Drive. Puteți să stați la Casual, dar ați putea dori să vă îmbrăcați aspectul cu tocuri și câteva accesorii de înaltă clasă, astfel încât să arătați ca o parte naturală a scenei Beverly Hills.
  • În Beverly Hills veți vedea adesea femeile purtând tocuri, chiar și în timpul zilei.
  • Bărbații ar trebui să poarte pantofi frumos și un sacou la restaurante din zonă.
  • Imagine intitulată rochie l.a. pas cu pas 15
    4. Exprimați-vă în Beachwood Canyon și Los Feliz. Aceste cartiere sunt acasă pentru artiști, muzicieni și alții care doresc să se creeze cu stilul lor. Aspectul La Casual este proeminent aici, deci veți vedea o mulțime de oameni care poartă țesături naturale, denim și accesorii subestimate.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar