Cum să îmbrăcați blugi

În timp ce blugi sunt considerate în mod tradițional uzură casual, perechea potrivită poate fi ușor îmbrăcată pentru următoarea dvs. victorie casuală, dată romantic sau noapte cu prietenii. Atâta timp cât începeți cu blugi potriviți, puteți crea un aspect de îmbrăcăminte cu partea superioară, pantofi și accesorii.

Pași

Partea 1 din 5:
Alegerea blugiilor potrivite
  1. Imagine intitulată Dress Up Jeans Pasul 1
1. Asigurați-vă că blugi se potrivesc corect. Alegeți o pereche de blugi care vă plătește figura și se potrivește corpului tău. Evitați blugi care sunt prea confortabili în șolduri și coapse. Pentru un aspect de îmbrăcăminte, ar trebui să evitați, de asemenea, blugi care sunt liberi și baghete.
  • Imagine intitulată Dress Up Jeans Pasul 2
    2. Alegeți blugi care se potrivesc bine în talie. Asigurați-vă că blugi se ridică suficient de mare în talie pentru a oferi o acoperire când stai jos. Blugi cu creștere redusă, de obicei, arată mai tineresc și casual decât alte stiluri, deci optați pentru o creștere medie sau înaltă pentru un aspect dressier.
  • Imagine intitulată Dress Up Jeans Pasul 3
    3. Evitați blugi cu găuri sau pete. Blugi tulburi sunt populare, dar ei dau o atmosferă extrem de casuală. Dacă încercați să vă îmbraci, asigurați-vă că blugi nu au găuri și nu sunt libere de pete.
  • Imagine intitulată Dress Up Jeans Pasul 4
    4. Alegeți blugi întunecați peste culori mai ușoare dacă le aveți. Încă poți să te îmbraci la blugi de spălare medie, dar nuanțele mai întunecate ale denimului arată mai frumos și mai formal decât nuanțele mai ușoare. Blugi de spălare întunecată sunt, de asemenea, cele mai potrivite pentru ocaziile de afaceri casual.
  • În plus față de Blues Dark, ați putea alege și blugi negri și întuneric blugi gri.
  • Imagine intitulată Dress Up Jeans Pasul 5
    5. Du-te cu o tăietură clasică, cum ar fi tăiat boot sau drept, pentru versatilitate. Un Jean slab poate lucra în anumite circumstanțe, dar pot arăta mai mult stea de rock decât îmbrăcămintea. Boot-tăiat sau blugi cu picior drept mai asemănătoare cu pantalonii și vor lucra pentru aproape orice dintr-o noapte distractivă cu prietenii la o întâlnire ocazională cu un nou client.
  • Imagine intitulată Dress Up Jeans Pasul 6
    6. Purtați un Jean colorat pentru un aspect îndrăzneț și elegant. Negru negru sau alb poate fi îmbrăcat cu ușurință relativă. S-ar putea, de asemenea, să puteți crea un aspect de îmbrăcăminte prin împerecherea unui denim colorat cu o bluză într-o culoare sau un model coordonator.
  • Partea 2 din 5:
    Selectarea unui top
    1. Imagine intitulată Dress Up Jeans Pasul 7
    1. Purtați o cămașă clasică buton-jos pentru un aspect clar. O cămașă cu maneci lungi arată clar, curată și de afaceri atunci când o trageți într-o pereche de blugi. Căutați o cămașă într-o culoare simplă sau una cu pinstripe verticale, apoi împerecheați-o cu o pereche de blugi întunecați pentru un aspect de afaceri-casual.
    • Încercați să purtați un buton alb, cu mâneci lungi în jos într-o pereche de blugi de tăiat boot într-o spălare întunecată pentru un aspect preppy.
  • Imagine intitulată Dress Up Jeans Pasul 8
    2. Alegeți o bluză de mătase sau dantelă pentru un aspect elegant. Țesături feminine cum ar fi dantelă, șifon și mătase instantaneu orice costum arată dansier. Sofisticarea vârfului dvs. va dovedi probabil mai mult decât suficient pentru a contracara natura obișnuită a bluzelor voastre.
  • O bluză de mătase flori și o pereche de pompe este o opțiune bună dacă doriți să îmbrăcați o pereche de blugi într-o spălare medie.
  • Imagine intitulată Dress Up Jeans Pasul 9
    3. Încercați un pulover frumos cu blugi pentru a vă îmbraci într-o zi rece. Timid de pulovere voluminoase și lipiți cu tăieturi elegante. Căutați pulovere cu un neckline interesant, cum ar fi un gât de barcă, v-gât sau un gât de echipaj.
  • Îmbrăcați o pereche de blugi subțire, purtând un pulover solid pe o cămașă colorată. Alegeți o cămașă colorată într-o nuanță strălucitoare pentru a aduce un popular neașteptat de culoare în costum.
  • Imagine intitulată Dress Up Jeans Pasul 10
    4. Alegeți o imprimare îndrăzneață dacă vă place să fiți centrul atenției. Lovituri geometrice izbitoare, dungi largi și florale îndrăznețe sunt amprentele mari pentru a împerechea cu blugi întunecați pentru a le îmbrăca. Dacă optați pentru o imprimare îndrăzneață, păstrați-vă pantofii și accesoriile simple.
  • Pentru a vă menține vârful îndrăzneț de a vă prelua costumul, încercați să o așezați sub o jachetă. De exemplu, ați putea purta un tee cu dungi orizontale mari sub un blazer. Când este purtat cu o pereche de blugi într-o potrivire relaxată, veți avea o privire care este rece și casual în timp ce este adecvat pentru majoritatea setărilor.
  • Imagine intitulată Dress Up Jeans Pasul 11
    5. Alegeți o imprimare delicată pentru un aspect mai subtil. Dacă sunteți în căutarea de a se amesteca mai degrabă decât să ieșiți, ați putea căuta un top într-o imprimare delicată, ca un mic model floral, pinstripes sau puncte elvețiene.
  • O cămașă buton-jos cu pinstripes împerecheată cu un denim de spălare întunecată și o pereche de loafers vă vor fi pregătiți pentru vineri ocazional.
  • Imagine intitulată Dress Up Jeans Pasul 12
    6. Pereche un vârf sparkly cu blugi pentru o noapte. Sequinele și metalicele pot orbi într-adevăr sub lumini strălucitoare, dar blugi vă vor împiedica să vă uitați suprasolicitați. Acesta este un aspect minunat pentru o noapte fete sau o dată.
  • O cămașă neagră acoperită cu paiete negre este o modalitate clasică de a obține scânteia pe care o iubești. Împerecheați-l cu tocurile sau apartamentele dvs. preferate pentru un aspect de noapte, care este corect.
  • Imagine intitulată Dress Up Jeans Pasul 13
    7. Arunca o rochie peste blugi pentru un aspect feminin. Alegeți o primăvară jucăușă, curgerea de primăvară sau de vară pentru a arunca o pereche de blugi slabi. Gravite spre rochii de lungime a genunchiului. De asemenea, lipiți cu rochii care sunt puțin mai casual în natură, mai degrabă decât rochii formale sau rochii de lucru.
  • O rochie de genunchi, imperiu-talie într-o culoare îndrăzneață arată drăguț când este purtat peste o pereche de pantaloni de lungime de gleznă subțire. Pereche cu pompe de platformă pentru a vă alungi picioarele.
  • Imagine intitulată Dress Up Jeans Pasul 14
    8. Alegeți un tricou simplu, montat sau rezervor de sus pentru a afișa accesorii. Pe cont propriu, o cămașă simplă și blugi pot arăta încă casual, dar combinația face o panza perfectă pentru jachete personalizate, pantofi străluciți și accesorii bogate. Stick cu culori solide peste teorii grafice și gravitați spre culori neutre, cum ar fi alb, negru și maro pentru cea mai mare versatilitate.
  • Dacă aveți un accesoriu ca un colier sau o cataramă de centură, într-adevăr doriți să vă arătați, purtați o jachetă deschisă și puneți un tricou simplu în blugi.
  • Partea 3 din 5:
    Stinoindu-ți aspectul
    1. Imagine intitulată Dress Up Jeans Pasul 15
    1. Adăugați un blazer peste partea de sus pentru a crea un aspect mai profesionist. O blazer clasic poate îmbrăca cu ușurință o cămașă simplă și blugi, transformându-l din fiecare zi casual la afaceri-casual. Căutați un blazer montat într-o culoare tradițională, cum ar fi negru, marină sau gri adâncă.
    • Alternativ, căutați un blazer într-o culoare strălucitoare pentru a adăuga un pic de condimente și personalitate în aspectul dvs.
    • Orice pereche de blugi arată grozav cu un tee albă albă, un blazer și o pereche ascuțită de pantofi. Pentru a face aspectul mai feminin, adăugați pe un colier de declarație sau un teanc de brățări cu ochi.
    Sfat de experți
    Susan Kim

    Susan Kim

    Profesional Stylistussan Kim este proprietarul Sum + Stil Co., o companie de stil personal bazat pe Seattle axat pe modă inovatoare și abordabile. Ea are peste 5 ani de experiență în industria modei și a primit AA de la Institutul de modă de Design & Merchandising.
    Susan Kim
    Susan Kim
    Stilist profesionist

    Blazers pot lucra și pentru un aspect de noapte: Profesional Stylist Susan Kim spune: "Dacă purtați blugi întunecați pentru o noapte, purtați un Cami Cami Cam și o pereche de tocuri frumoase deschise. Apoi, adăugați un blazer pentru a vă da costumul unui aspect lustruit. Puteți să vă scoateți întotdeauna blazerul mai târziu în noaptea dacă doriți să vă arătați Cami-ul."

  • Imagine intitulată Dress Up Jeans Pasul 16
    2. Purtați o jachetă cu un umăr puternic pentru o privire de înaltă modestă. Umerii structurați fac o declarație de modă, deci căutați un sacou cu detalii interesante umăr. O privire acestor beneficii puternice de a fi îmbrăcați cu o pereche de blugi.
  • O jachetă de piele cu umeri puternici arată foarte bine purtată cu blugi subțire, cizme de gleznă și un simplu tee sau rezervor.
  • Imagine intitulată Dress Up Jeans Pasul 17
    3. Încercați o jachetă făcută pentru a vă accentua talia. O jachetă îndrăzneață adaugă structura costumului dvs., cu ușurință, îmbrăcându-vă chiar și cele mai simple combinații de cămașă / Jean.
  • Purtați o pereche de blugi cu picior drept într-o culoare întunecată, cu o haină de șanț cu bandă și o pereche de pantofi practici pentru un aspect fără nonsens pe care îl puteți purta aproape oriunde.
  • Imagine intitulată Dress Up Jeans Pasul 18
    4. Alunecați pe un pulover de cardigan montat pentru un aspect feminin. Când doriți să vă jucați feminitatea, un cardigan montat în cremă sau alb este doar chestia. Căutați un cardigan cu detalii feminine, cum ar fi butoanele Faux Pearl, pentru a face blugi să arate chiar și Dressier.
  • Purtați cardiganul dvs. montat peste un vârf frumos, ca un camisol lactor. Completați aspectul cu o pereche de blugi tăiate, o catenă de perle, și Mary Janes.
  • Partea 4 din 5:
    Alegerea pantofilor
    1. Imagine intitulată Dress Up Jeans Pasul 19
    1. Donați tocurile preferate pentru o modalitate rapidă de a îmbrăca blugi. Adăugarea unei perechi de tocuri este una dintre cele mai rapide modalități de a face Denim Look Dressier. Stiletto Heels lucrează mai ales bine, dar tocurile de pisoi pot lucra, de asemenea. Du-te pentru negru sau un alt neutru pentru un aspect clasic, în timp ce un pantof luminos poate adăuga o atingere îndrăzneață.
    • O pereche scăzută de tocuri se poate îmbrăca un tricou simplu și o combinație de blugi de boot, în timp ce o pereche de stilettos va aduce eleganță la blugi relaxați cu piciorul drept.
  • Imagine intitulată Dress Up Jeans Pasul 20
    2. Purtați o pereche de apartamente pentru eleganță simplă. O pereche frumoasă de apartamente este o modalitate clasică de a arăta împreună. Alegeți apartamentele de balet pentru un aspect feminin sau pantofi de barcă pentru o linie de stil de vintage.
  • Împuternicirile, cum ar fi arcurile sau pietrele, pot adăuga mai mult fler la o pereche de apartamente.
  • Purtați un pulover cu gât de echipaj cu blugi drepți și o pereche de pantofi de barcă pentru un aspect clasic preppy.
  • Imagine intitulată Dress Up Jeans Pasul 21
    3. Alegeți un pantof îndrăzneț pentru a vă face popularea popului. Dacă aveți blugi întunecați și un vârf de îmbrăcăminte într-o culoare neutră, luați în considerare un pantof strălucitor, ca o pompă roșie sau un plat de piele de crocodil, pentru a adăuga o răsucire chic în costum.
  • Arătați stilul de stradă răcoros, cu o pereche de pantofi de piele de culoare strălucitoare și o pereche de blugi de lungime gleznă, cu o cămașă de oxford tucked.
  • Imagine intitulată Dress Up Jeans Pasul 22
    4. Încercați un boot de modă de gleznă pentru un aspect modern. Bocancii din piele au un aspect natural sofisticat, iar cizmele cu lungimea gleznei au devenit deosebit de populare în ultimii ani. Cizmele de lungime ale gleznelor funcționează bine cu aproape orice tăietură, de la tăierea clasică a cizmei la piciorul mai modern slab.
  • Purtați o pereche de cizme de gleznă cu un călcâi scăzut sub o pereche de blugi tăiate de boot și un tricou acoperit cu o eșarfă pentru aspectul perfect de cădere.
  • Imagine intitulată Dress Up Jeans Pasul 23
    5. Alegeți un boot de modă la genunchi pentru a vă îmbraci blugi slabi. Cizmele de genunchi pot arăta, de asemenea, la modă și, dacă ar fi asociat cu un jean întunecat și o bluză frumoasă, pot face un costum de aspect chic. Pereche aceste cizme cu un Jean Skinny Skinny și zip boot-ul peste jean. Purtând aceste cizme sub blugi învinge scopul de a avea un boot cu o înălțime atât de înaltă.
  • Purtați cizme de echitație în genunchi cu blugi slabi și un pulover lung pentru stilul de iarnă preppy.
  • Imagine intitulată Dress Up Jeans Pasul 24
    6. Optați pentru o pereche conservatoare de loafers pentru birou. În loc să obțineți prea casual cu pantofii dvs. în vineri ocazional, păstrați-vă încălțămintea profesională. Stick cu loafe de piele de înaltă calitate pentru a adăuga structură și profesionalism la blugi.
  • O cămașă Oxford asociată cu blugi întunecați, cu blugi cu picior drept și o pereche de piele de piele este amestecul perfect dintre întinderea și îmbrăcămintea pentru o întâlnire de lucru informală sau o cină cu prietenii.
  • Imagine intitulată Dress Up Jeans Pasul 25
    7. Experimentați cu clipuri de pantofi pentru a adăuga glam suplimentar la aspectul dvs. Acestea arata ca barrettes pentru pantofii dumneavoastra si ofera o modalitate rapida si usoara de a îmbrăca o pereche de apartamente altfel simple.
  • Încercați să purtați o cămașă neagră și o pereche de blugi subțire pentru a arăta cu adevărat clipurile de încălțăminte strălucitoare.
  • Partea 5 din 5:
    Adăugarea de accesorii
    1. Imagine intitulată Dress Up Jeans Pasul 26
    1. Aruncați o eșarfă de modă pentru a vă îmbraci un vârf simplu. O eșarfă de mătase sau satin într-o culoare strălucitoare, îndrăzneață îmbrăcăminte pentru blugi pentru mai multe ocazii. Puteți purta unul cu o cămașă buton-jos pentru a vă îmbraci blugi pentru birou sau puteți purta unul cu un tricou montat pentru a vă îmbraci blugi pentru weekend.
  • Imagine intitulată Dress Up Jeans Pasul 27
    2. Purtați o centură pentru a adăuga structura în costum. O centură frumoasă poate fi doar chestia de care aveți nevoie pentru a vă bucura de ansamblul dvs. de la Casual la Chic. Căutați o centură frumoasă din piele, dar nu vă fie frică de o cataramă cu centură de pescuit. Tuck în cămașa dvs. pentru poloneză suplimentară.
  • Imagine intitulată Dress Up Jeans Pasul 29
    3. Optați pentru perle pentru a crea un aspect clasic, conservator. Perlele sunt cele finale în sofisticarea atemporală. O parte simplă de perle în jurul gâtului sau cercei perla supuse pot face chiar blugi să arate dressy.
  • Imagine intitulată Dress Up Jeans Pasul 30
    4. Aruncă o pungă colorată peste umăr pentru un aspect distractiv, jucăuș. Ca coliere colorate și brățări, acest element de stil vă poate ajuta să vă transformați costumul într-un ansamblu semi-dress pentru o noapte cu prietenii. Nu poate, totuși, să lucreze pentru birou sau o ocazie mai solicitantă.
  • Imagine intitulată Dress Up Jeans Pasul 31
    5. Transporta o piele de piele pentru un aspect masculin. Purtând instantaneu o geantă de piele vă face să arătați ca și cum ați merge undeva importanți. Căutați o pungă în piele bine făcută, cu hardware și cusături de calitate pentru a vă asigura că durează.
  • Asigurați-vă că aspectul dvs. casual este chiar mai tras-împreună prin adăugarea unei pungi bogate din piele de cămilă la blugiul dvs. Tucked-in și Boot-Boot.
  • Imagine intitulată Dress Up Jeans Pasul 32
    6. Alegeți o pungă mai mică, mai subtilă pentru ocazii drenate. Pentru o dată romantică sau o funcție de seară, luați în considerare un ambreiaj sau altă pungă mică care atârnă o curea delicată. Portourile mai mici arată în mod natural un pic diferit de portofele mai mari, mai ales într-o culoare neutră, cum ar fi negru sau maro.
  • Imagine intitulată Dress Up Jeans Pasul 33
    7. Îmbrăcați-vă aspectul folosind produse cosmetice dacă purtați machiaj. Pentru un aspect clasic care nu este copleșitor, concentrați-vă pe o singură caracteristică și jucați-o. Purtați o nuanță îndrăzneață de ruj sau vă dați ochii fumului, apoi păstrați restul arătător simplu.
  • Imagine intitulată Dress Up Jeans Pasul 28
    8. Încercați un colier ciudat, colorat sau brățări de brățară pentru o noapte. Acestea pot să nu facă costumul dvs. să arate mai profesionist, dar o bucată de bijuterii colorată poate ajuta la transformarea ei pentru o noapte cu prietenii.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar