Cum se îmbracă ca kylie jenner

Kylie Jenner este bine-cunoscut pentru aspectul iconic care combină atât confortul, cât și stilul. În timp ce Kylie tinde să poarte o mulțime de branduri de lux, poți să-ți recreeze cu ușurință câteva din costumele ei cu ceea ce aveți în propriul dvs. dulap sau cu niște îmbrăcăminte ieftină din magazinul dvs. local de îmbrăcăminte. Se amestecă și se potrivesc diferitelor costume până când găsiți un ansamblu care să capteze cu adevărat energia elegantă a lui Kylie, la modă.

Pași

Metoda 1 din 2:
Recrearea costumelor casual ale lui Kylie
  1. Imagine intitulată rochie ca Kylie Jenner Pasul 1
1. Pereche un vârf tăiat cu pantaloni confortabili pentru o vibrație casual. Uită-te prin dulapul tău pentru un sud sau pulover care se taie deasupra stomacului. Alunecă într-o pereche de jambiere, pantaloni de yoga, blugi sau orice alte pantaloni pe care le aveți la îndemână. Puteți să vă relaxați acasă în acest costum sau să ieșiți în oraș, dacă doriți!
  • De exemplu, puteți asocia un pulover decupat neutru cu o pereche întunecată de jambiere sau pantaloni. În trecut, Kylie a purtat o mulțime de cămăși și pulovere tăiate cu pantaloni confortabili.
  • Costumele lui Kylie implică în mod obișnuit o mulțime de tonuri neutre, cum ar fi albe, alb-negru sau negru. Vedeți dacă puteți încorpora aceste nuanțe în costumele dvs!
  • Imagine intitulată rochie ca Kylie Jenner Pasul 2
    2. Sweatpants și o bluză pentru un ansamblu confortabil. Uită-te prin dulapul tău pentru perechea preferată de transpiratori, împreună cu o bluză care se potrivește confortabil. Rețineți că Kylie poartă o mulțime de costume monocromatice și neutre-tonede, deci căutați sweatpants și bluze care sunt aceleași culori, cum ar fi gri sau alb.
  • Este în regulă dacă echipamentul dvs. nu se potrivește exact - ce contează cel mai mult este că vă simțiți confortabil.
  • Kylie a fost cunoscută de jachetele de rock și o bluză pe unele dintre ieșirile ei.
  • Imagine intitulată rochie ca Kylie Jenner Pasul 3
    3. Alunecați în pantaloni de vinil și o cultură neutră. Căutați o pereche elegantă, aproape strălucitoare de pantaloni. Împerecheați un vârf de cultură cu aceste pantaloni, astfel încât să puteți arăta o piele mică în timp ce rămâneți confortabil și relaxat.
  • De exemplu, purtați o cultură albă superioară cu o pereche de pantaloni de vinil luminos de culoare, cum ar fi verde roz sau verde de var. Finalizați-vă costumul cu o pereche confortabilă de pantofi, împreună cu niște ruj roz și fard de strălucire.
  • Aceasta este o opțiune excelentă dacă încercați să vă îmbraci ca Kylie pentru o petrecere de costume.
  • Imagine intitulată rochie ca Kylie Jenner Pasul 4
    4. Purtați un costum de denim pentru un aspect monocromatic. Căutați dulapul pentru un costum de denim, care poate fi o opțiune elegantă pentru o noapte. Dacă nu aveți un costum, alunecați în perechea preferată de blugi albastri, care va servi ca bază a costumului dvs. Apoi, uita-te prin dulapul tău pentru un vârf de denim sau jachetă care se potrivește cu culoarea blugiului tău destul de îndeaproape. În mod ideal, doriți ca echipamentul dvs. să arate cât mai uniform și monocromatic posibil.
  • De exemplu, împerecheați niște blugi albastru deschis, cu o jachetă albastră de albastru, împreună cu o pereche de adidași neutri sau alte pantofi confortabili.
  • Kylie a fost văzută purtând un costum de denim albastru, împreună cu o geantă de geantă neutră.
  • Imagine intitulată rochie ca Kylie Jenner Pasul 5
    5. Se amestecă și se potrivește cu niște pantaloni cu o tee confortabilă. Puneți-vă perechea preferată de pantaloni de înaltă legătură, împreună cu un tricou pe care îl place foarte mult. În timp ce Kylie este renumit pentru îmbrăcămintea ei iconică, ea este, de asemenea, cunoscută pentru ansamblurile sale confortabile. Jucați în jurul diferitelor teșe până când veți găsi un costum care vă vorbește cu adevărat!
  • De exemplu, alunecați într-o pereche de pantaloni strălucitori, apoi puneți-vă tricoul preferat. La nivelul un sacou confortabil suprasolicitat - ca o atingere de finisare, puteți purta părul în jos sau în sus într-o coadă de cal pentru a emula semnătura lui Kylie.
  • Imagine intitulată rochie ca Kylie Jenner Pasul 6
    6. Alunecați într-o pereche de adidași albi pentru un aspect simplu și elegant. Puteți termina aproape despre orice costum cu adidași albi, fie că este vorba de loungewear sau un costum de partid casual. Dacă doriți să mergeți la extra mile, purtați adidași albi de la un brand pe care sponsorii Kylie, ca adidas.
  • De exemplu, puteți purta adidași albi cu un vârf de cultură și pantaloni de înaltă lățime, sau le purtați cu niște brevetate și o bluză confortabilă.
  • Metoda 2 din 2:
    Imită ansamblurile lui Kylie`s Fancier
    1. Imagine intitulată rochie ca Kylie Jenner Pasul 7
    1. Alegeți rochii, bluze și fuste care arată o piele mică. Rețineți că Kylie are un sentiment foarte sigur de modă, care poate fi văzut într-o mulțime de haine pe care le poartă la evenimente publice. Alegeți miniskirts și rochii care vă arată picioarele sau încercați o bluză cu un neckline plung. Aceste tipuri de echipamente vă pot ajuta cu adevărat să capturați spiritul sensului de modă al lui Kylie.
    • De exemplu, puteți purta o rochie lungă, cu o gât de înclinare și o fantă care expune ambele picioare. Pentru a completa aspectul, legați-vă părul într-un bun și puneți pe un ruj distinctiv roșu sau roz.
    • Pentru un aspect mai ambițios, alegeți articole de îmbrăcăminte care sunt puțin vederi, ca un buzunar sau o bluză pură.
  • Imagine intitulată rochie ca Kylie Jenner Pasul 8
    2. Pregătește-te pentru o noapte, purtând un jumpsuit elegant. Căutați un costum de fixare care se potrivește confortabil. Puteți juca în jur cu mâneci lungi și cu mâneci scurte sau încercați ceva care este undeva între ele! Pentru a captura într-adevăr stilul lui Kylie, încercați să vă îmbrăcați costumul cu accesorii ambițioase, ca o centură ciudată.
  • De exemplu, puteți purta un jumpsuit colorat solid, cu pantofi și mănuși potrivite, împreună cu o centură neutră.
  • Imagine intitulată rochie ca Kylie Jenner Pasul 9
    3. Doll up Un costum profesionist cu o rochie de blazer. Găsiți un blazer mare pentru a servi drept punct focal al costumului dvs. Alegeți o îmbrăcăminte neutră care coboară coapsele superioare. Pentru a face o declarație mai îndrăzneață, alunecați în jambierele de pește sau metallice pentru a adăuga niște pizzazz la costumul dvs.
  • De exemplu, puteți asocia o rochie de blazer neutră, cu jambiere strălucitoare și pantofi cu toc înalt. Pentru a vă termina costumul, legați-vă părul în sus și puneți niște cercei încurcați, împreună cu un ruj neutru și o fard de ochi.
  • Imagine intitulată rochie ca Kylie Jenner Pasul 10
    4. Alunecați într-o rochie preluată înainte de a merge la o petrecere. Pompa stralucirea la max cu un costum care prinde cu adevarat lumina. Căutați orice rochie din dulapul dvs. care are paiete cusute undeva pe corset. Sensul lui Kylie de modă este vorba despre a face o declarație elegantă, dar strălucitoare, iar paietele ajută la realizarea acestui lucru perfect.
  • De exemplu, purtați o rochie scurtă sau lungă de culoare solidă, cu paiete care acoperă întreaga îmbrăcăminte. Completați aspectul cu machiajul neutralizat și un pic de lider pe pomeții dvs.
  • Imagine intitulată rochie ca Kylie Jenner Pasul 11
    5. Încercați pe un pantaloni strălucitor sau niște pantaloni strălucitori și un blazer. Căutați prin garderoba dvs. pentru haine care împachetează într-adevăr un pumn strălucitor. Puneți deoparte orice pantaloni strălucitori, pantaloni, blazers sau alte îmbrăcăminte profesionale, astfel încât să puteți bucura împreună un costum frumos pentru o noapte.
  • Sentimentul de modă al lui Kylie poate fi destul de îndrăzneț, și este complet bine dacă nu este o potrivire bună pentru propriul stil personal.
  • Imagine intitulată rochie ca Kylie Jenner Pasul 12
    6. Optați pentru tocuri înalte neutre sau stiletto. Căutați pantofi elegant care adaugă o mulțime de înălțime pentru costumele dvs. Rețineți că Kylie este un fan al tonurilor neutre sau moi, și tinde să încorporeze aceste culori într-o mulțime de articole de îmbrăcăminte și accesorii. Pentru un aspect de fancier, treceți prin dulapul dvs. și căutați pantofi de fantezie care se potrivesc în această schemă de culori.
  • De exemplu, căutați pantofi care sunt neutri sau o culoare moale, cum ar fi roz. Sheer, tocuri înalte sunt, de asemenea, o opțiune bună.
  • Imagine intitulată rochie ca Kylie Jenner Pasul 13
    7. Purtați accesorii și încălțăminte cu aspect fantezist. Dacă aveți fondurile, încercați să adăugați o pungă de marcă de nume, urmăriți sau pereche de pantofi la costumul dvs. Dacă aceste tipuri de articole sunt puțin din gama dvs. de preț, căutați accesorii și încălțăminte accesibile care arată high-end, dar sunt vândute pentru un preț bugetar.
  • De exemplu, dacă nu aveți un ceas Michael Kors, vizitați un magazin de îmbrăcăminte ieftin și vedeți dacă au vreun ceas frumos pe care îl puteți adăuga la costumul dvs.
  • sfaturi

    Chiar dacă admirați Kylie, nu simțiți că trebuie să vă îmbrăcați ca o imagine oglindă a ei! Utilizați sensul de modă al lui Kylie pentru a vă ajuta să vă ghidați propriile alegeri de stil.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar