Cum de a alege pantaloni de maternitate

Dacă ați ajuns la punctul în sarcină în care pantalonii dvs. nu se potrivesc, precum și ei, ar putea fi timpul să investească în unele pantaloni de maternitate. Alegeți pantaloni de maternitate care se potrivesc bine și care au o mulțime de spațiu pentru burta dvs. pentru a continua să crească. Pantalonii de maternitate vin în toate aceleași stiluri ca pantaloni obișnuiți, astfel încât să puteți găsi ceva care funcționează pentru dvs. Dacă doriți să vă opriți să cumpărați pantaloni de maternitate sau să o săriți cu totul, există unele modificări pe care le puteți face la dulapul dvs. existent.

Pași

Metoda 1 din 3:
Găsirea dimensiunii pants-ului de maternitate dreapta
  1. Imagine intitulată Alegeți pantaloni de maternitate Pasul 1
1. Așteptați până când burta începe să arate să înceapă să cumperi haine de maternitate. Acest lucru începe de obicei să se întâmple la aproximativ 12 până la 16 săptămâni în timpul sarcinii, dar s-ar putea întâmpla mai devreme sau mai târziu pentru dvs. Puteți începe să căutați haine de maternitate cât mai curând 8 săptămâni sau până la 20 de săptămâni, în funcție de modul în care hainele tale vechi vă montează. Rețineți că burta dvs. este mai probabil să începeți să arătați mai devreme dacă aceasta nu este prima dvs. sarcină.
  • S-ar putea să vă puteți potrivi în hainele dvs. obișnuite pentru primele 3 până la 4 luni de la sarcină, dar când timpul continuă, hainele voastre vor începe să se simtă mai strânse în jurul taliei.
  • Nu încercați să strângeți în haine prea strânse! Purtați articole de potrivire mai ușoare în dulapul dvs. până când sunteți gata să cumpărați haine de maternitate.
  • Imagine intitulată Alegeți pantaloni de maternitate Pasul 2
    2. Găsiți pantaloni de maternitate în dimensiunea pe care ați purtat-o ​​înainte de a fi însărcinată. Pantalonii de maternitate folosesc același sistem de dimensionare ca pantaloni obișnuiți, dar sunt făcuți să se adapteze unei burții în creștere, deci nu este nevoie de obicei de o dimensiune. Folosind același sistem de dimensiuni ca îmbrăcămintea obișnuită, pur și simplu vă ușurează să vă găsiți dimensiunea în îmbrăcămintea de maternitate.
  • De exemplu, dacă purtați o dimensiune 8 în majoritatea mărcilor de blugi albastre înainte de a fi însărcinată, atunci veți purta cel mai probabil o dimensiune 8 în blugi de maternitate.
  • Puteți merge în sus sau în jos o dimensiune, după cum este necesar pentru confort. De exemplu, dacă o dimensiune 8 se simte confruntată, apoi încercați o dimensiune 10.
  • Imagine intitulată Alegeți pantaloni de maternitate Pasul 3
    3. Încercați pantalonii înainte de a le cumpăra pentru a vă asigura că se potrivesc. Hainele de maternitate se potrivesc diferit de marca la marca, iar anumite stiluri s-ar putea simti mai confortabil sau arata mai bine pe tine. De asemenea, puteți găsi că anumite elemente se potrivesc mai bine în diferite puncte din timpul sarcinii. Încercați pantaloni de maternitate înainte de a le cumpăra pentru a vă asigura că se potrivesc și că vă place modul în care arată și simt. Dacă comandați pantaloni online, asigurați-vă că puteți returna pantalonii dacă nu se potrivesc.
  • Dacă sunteți la începutul sarcinii, întrebați dacă magazinul are o curea pe burtă pe care o puteți folosi pentru a vă ajuta să găsiți pantaloni care vă vor potrivi în mod corespunzător.
  • Bacsis: Planificați să cumpărați 2 perechi de pantaloni de maternitate împreună cu alte caracteristici de dulciuri de maternitate, cum ar fi sutiene confortabile și lenjerie de corp, vârfuri de fixare, o fustă sau o rochie și pantofi confortabili.

  • Imagine intitulată Alegeți pantaloni de maternitate Pasul 4
    4. Alegeți pantaloni care se întind și vă dau loc să crească. Multe stiluri de pantaloni de maternitate au o talie elastică care trece peste sau sub burtă și asta se va conforma burții dvs., pe măsură ce crește. Asigurați-vă că pantalonii sunt făcuți dintr-un material care are și unele întinde. Dacă pantalonii nu le dau prea mult, atunci este posibil să aveți nevoie să urcați la o dimensiune sau să vă optați pentru un alt tip de pantaloni de maternitate.
  • De exemplu, dacă încercați pe o pereche de blugi de maternitate la 26 de săptămâni, iar talia se simte ca și cum este la limita sa, apoi mergeți la următoarea dimensiune sau alegeți un alt brand.
  • Metoda 2 din 3:
    Selectarea unui stil
    1. Imagine intitulată Alegeți pantaloni de maternitate Pasul 5
    1. Alegeți blugi de maternitate cu o bandă care se simte confortabilă pe tine. Puteți găsi blugi de maternitate care au o bandă de burtă încorporată, care trece peste sau sub ciocni sau puteți alege blugi de maternitate care stau foarte scăzută, astfel încât să nu meargă peste burtă deloc. Selectați stilul care se simte cel mai confortabil pentru dvs. Unele maternitate comună Jean Waistbands includ:
    • Jersey Basque (o bandă de burtă încorporată care se întinde pe măsură ce crește burta)
    • Sub-Bump (acest lucru poate funcționa cel mai bine la începutul sarcinii)
    • Brumă
    • Drawstring
    • Flow-front cu curele reglabile
    • Extindere-talie cu panouri laterale elastice
  • Imagine intitulată Alegeți pantaloni de maternitate Pasul 6
    2. Du-te cu pantaloni care sunt potriviți pentru sezon. Gândiți-vă când veți purta pantaloni sau blugi. Câte luni aveți până la data scadenței și ce anotimpuri vor trece în acel moment? În funcție de sezon, este posibil să aveți nevoie de pantaloni care sunt răciți, cald, umiditatea-răsucire sau ușor.
  • De exemplu, dacă veți purta pantalonii până la primăvară și vară, atunci veți dori cel mai probabil pantalonii ușoare, de umiditate, făcute dintr-un material respirabil, cum ar fi bumbacul sau lenjeria.
  • Dacă veți purta pantalonii prin toamnă și iarnă, atunci veți dori ceva cald și gros, cum ar fi denim, lână sau corduroy.
  • Imagine intitulată Alegeți pantaloni de maternitate Pasul 7
    3. Optați pentru jambiere sau jelgings dacă doriți ceva ușor de mutat. Luați în considerare tipurile de activități pe care intenționați să le faceți în pantalonii dvs. Jambierele sau jeging-urile (jean albastru) sunt o alegere bună dacă doriți ceva care se va mișca cu dvs. și că nu se va simți restrictiv. Chiar dacă nu sunteți foarte activ, jambierele sau jeging-urile sunt o alegere confortabilă și, de asemenea, se împerechează bine cu multe topuri și rochii diferite.
  • Încercați să obțineți o pereche de jambiere negre sau întuneric de denimuri întunecate pentru ceva care se va potrivi aproape orice în dulapul dvs.
  • Căutați jambiere de umiditate sau jelgings dacă intenționați să vă exercitați sau să fiți activi în ele.
  • Imagine intitulată Alegeți pantaloni de maternitate Pasul 8
    4. Încearcă o pereche de blugi dacă te duci pentru un aspect ocazional. Blugi de maternitate sunt o opțiune elegantă și confortabilă pentru pantalonii de maternitate. Le puteți îmbrăca cu o bluză frumoasă sau îmbrăcați-i cu un tricou. Găsiți o pereche care se potrivește confortabil prin șolduri, coapse și picioare, precum și în jurul burții voastre.
  • Nu vă îndepărtați de tăieturile la modă, cum ar fi blugi slabi și blugi de bootCok, în timp ce sunteți însărcinată. Puteți purta orice stil de blugi de maternitate care vă fac să vă simțiți bine și că vă potriviți confortabil.
  • Imagine intitulată Alegeți pantaloni de maternitate Pasul 9
    5. Du-te cu pantaloni dacă vrei să te uiți profesionist sau dressy. Este o idee bună să investiți în cel puțin o pereche de pantaloni de rochie de maternitate pe care le puteți purta cu o bluză frumoasă sau pulover. Aceasta este o opțiune excelentă pentru ocazii speciale sau de a purta la muncă. Optați pentru pantaloni care includ o bandă de burtă încorporată și care se potrivesc bine prin șolduri, coapse și picioare.
  • Negru, Gri, și Marina sunt toate opțiunile minunate pentru pantaloni de maternitate. Ei se vor împerechea bine cu o mulțime de articole diferite în dulapul tău.
  • Bacsis: Rețineți că probabil va trebui să continuați să purtați pantaloni de maternitate timp de câteva luni după naștere.

    Metoda 3 din 3:
    Purtați pantaloni non-maternitani în timpul sarcinii
    1. Imagine intitulată Alegeți pantaloni de maternitate Pasul 10
    1. Selectați pantaloni de la 1 la 2 dimensiuni mai mari decât dimensiunea obișnuită dacă nu doriți să cumpărați pantaloni de maternitate. Dacă nu doriți să cumpărați pantaloni de maternitate imediat sau deloc, puteți purta și îmbrăcăminte obișnuită ușor mai mare în timpul sarcinii. Acest lucru ar trebui să ofere suficientă slabă suplimentară pentru ca pantalonii să se potrivească cu burta și șoldurile.
    • De exemplu, dacă în mod normal purtați o dimensiune 12, mergeți cu o dimensiune 14 sau 16.
    • Dacă purtați în mod normal un mic, mergeți cu un mediu sau mare.

    Bacsis: Rețineți că cumpărarea de haine non-maternitate într-o dimensiune mai mare nu poate fi la fel de măgulitoare ca îmbrăcăminte de maternitate.

  • Imagine intitulată Alegeți pantaloni de maternitate Pasul 11
    2. Căutați pantaloni cu creștere redusă dacă doriți să evitați să trageți pantaloni peste burtă. Blugi, pantaloni și jambiere care stau jos pe șoldurile tale vor elimina nevoia de a găsi pantaloni care sunt liberi pe talie. În schimb, puteți opta pentru pantaloni cu o talie care se va opri sub burtă.
  • De exemplu, puteți opta pentru blugi cu rider, pantaloni de yoga cu o bandă de spate, sau jambiere care stau jos pe șolduri.
  • Imagine intitulată Alegeți pantaloni de maternitate Pasul 12
    3. Optați pentru șnur și talie elastică dacă doriți ca ceva ușor de ajustat. Pantaloni care au o închidere de remorcare sau care au o bandă elastică cu o mulțime de întindere sunt o altă opțiune bună. Acestea se vor simți libere și confortabile în jurul buricului dvs. și le puteți ajusta cu ușurință pe măsură ce burta crește.
  • De exemplu, ați putea purta transpirații cu o cravată desenată atunci când vă relaxați la domiciliu sau derulați comisioanele.
  • Pentru ceva dans, purtați o pereche de pantaloni negri cu o bandă elastică.
  • Imagine intitulată Alegeți pantaloni de maternitate Pasul 13
    4. Utilizați o bandă elastică dacă doriți să extindeți banda de talie a unei perechi de blugi. Puneți blugi și zipați-le în măsura în care vă puteți confortabil. Apoi, introduceți capătul unei benzi de păr elastice prin intermediul butonului de pe blugi. Pliați banda de păr în jumătate și apoi bucleți ambele capete ale benzii de păr peste buton pentru a fixa talia.
  • Acest lucru funcționează cel mai bine la începutul sarcinii atunci când aveți nevoie doar de un pic suplimentar pentru a vă menține blugi.
  • Puteți utiliza această tehnică pentru alte tipuri de pantaloni care au o închidere a butonului.
  • Imagine intitulată Alegeți pantaloni de maternitate Pasul 14
    5. Purtați o bandă de burtă peste pantaloni dacă nu le puteți închide. Puteți achiziționa un accesoriu numit o bandă de burtă pentru a vă ajuta să vă faceți mai mult pantalonii dvs. obișnuiți. Zip pantalonii la fel de mult ca și tine, și apoi glisați banda de burtă peste porțiunea de sus a pantalonilor pentru a ascunde deschiderea.
  • Acest lucru funcționează cel mai bine atunci când nu mai puteți închide pantalonii mai mult de jumătate.
  • sfaturi

    Hainele de maternitate pot fi scumpe! Pentru a economisi bani, vânzări de magazin, căutați obiecte secundare sau împrumutați haine de maternitate de la prieteni și familie care au fost însărcinate.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar