Cum să fii elegant într-o hoodie

Hoodies au o reputație pentru a fi dezavantaj, în cea mai mare parte din cauza materialului de bulgărească pe care îl fac adesea, precum și în mod liber, concret că mulți tind să aibă. Cu toate acestea, în ultimii ani au experimentat destul de mult o makeover. Există mai multe opțiuni decât oricând, inclusiv cele de designer! Cheile de a face un hoodie arata elegante aleg o potrivire buna, opting pentru materiale de calitate superioara, si li se potriveste cu haine care completa si contrasteaza aspectul lor casual.

Pași

Metoda 1 din 3:
Selectarea unui stil de hoodie
  1. Imaginea intitulată Fii elegant într-o etapă de hoodie 1
1. Alegeți o haodie simplă într-o culoare întunecată, neutră. Hoodies sunt de obicei considerate a fi haine ocazionale, dar o modalitate ușoară de a le îmbracă instantaneu și de a adăuga un anumit stil se alegând o culoare întunecată, cum ar fi negru sau gri închis. Culorile întunecate, simple vor îmbunătăți automat aspectul Hoodie și va crea un aspect de grăsime. Dacă îl împerecheați cu denim întunecat și cu formatori de bază, puteți arăta atât lustruit, cât și ocazional.
  • Încercați să împerecheați un hoodie gri închis cu blugi negri slabi.
  • Dacă găsiți o haodie neagră simplă pentru a fi un pic plictisitor, optați pentru o culoare bogată în întuneric, cum ar fi Maroon sau Marina.
  • Imaginea intitulată Fii elegant într-o etapă de hoodie 2
    2. Selectați o hoodie din țesătură de calitate. Hoodies au o reputație pentru un-eleganță în câteva motive, iar una dintre cele mai importante se datorează faptului că sunt fabricate halatele clasice ale materialelor de bluză. Nu există cu siguranță nimic în neregulă cu acest stil de hoodie, dar dacă doriți să arate la modă, pas cu un material de înaltă calitate. Căutați hoodies din materiale de vârf, cum ar fi tricoul de bumbac pur, bumbac periat și fleece.
  • Dacă aveți banii suplimentari de cheltuit, luați în considerare o hoodie făcută dintr-un amestec de cașmir-mătase.
  • Imaginea intitulată Fiți elegantă într-un hoodie Pasul 3
    3. Opt pentru Hoodies montate. Dacă doriți ca hoodie să arate lustruit, evitați versiunile supradimensionate și rele care se îmbină în jurul zonei stomacului. Acestea vor crea iluzia unei pauze și vor arăta nedorite în general. Căutați hoodies care au o potrivire subțire pentru a crea o siluetă elegantă, la modă.
  • Dacă este posibil, încercați un hoodie înainte de a face o achiziție pentru a vă asigura că se potrivește așa cum doriți, mai ales dacă cheltuiți bani în plus pe o țesătură high-end.
  • Metoda 2 din 3:
    Alegerea îmbrăcămintei complementare
    1. Imaginea intitulată Fiți elegantă într-un hoodie Pasul 4
    1. Împerechează-o cu o rochie sau o fustă. Un aspect popular este combinația de hoodie casual cu ceva un mic crescător, cum ar fi o rochie sau miniskirt. Contrastul creează o vibrație nervoasă care se sprijină spre. Încercați să purtați o haină de fleece zip-up cu o rochie lungă cu o imprimare girică, cum ar fi un floral. Pentru a reduce în mod mai mult contrastul, adăugați o pereche de cizme de luptă.
    • Puteți, de asemenea, să o încercați cu o rochie scurtă, de cocktail sau o fustă de dantelă.
  • Imaginea intitulată Fii elegant într-un hoodie Pasul 5
    2. Purtați un hoodie zip-up sub o jachetă de biker din piele neagră. Hoodies fac de-a lungul ei înșiși, dar ei pot arăta mai elegant (și vă păstrează chiar mai cald) dacă purtați unul sub un sacou frumos. Încercați să purtați o hoodie neagră sub o jachetă din piele neagră. Asigurați-vă că scoateți capota, astfel încât să fie vizibilă și atârnă în spate, pe partea de sus a jachetei.
  • Dacă pielea neagră nu este stilul tău, încercați să purtați un hoodie gri sub o jachetă denim. Este important să scoateți încă capota, astfel încât să fie vizibilă, totuși.
  • Imaginea intitulată Fii elegant într-o hoodie Pasul 6
    3. Purtați-l cu blugi slabi sau pantaloni de îmbrăcăminte. Acesta este un alt stil modern care utilizează contrastul pentru a face o declarație. Optați pentru un hoodie subțire, și împerecheați-o cu blugi slabi sau pantaloni care sunt structurați pentru a avea un aspect bine adaptat, cum ar fi pantalonii de îmbrăcăminte. Puteți chiar să faceți o hoodie neagră subțire la birou dacă o purtați cu o pereche de pantaloni de rochii drăguțe într-o culoare neutră, cum ar fi gri.
  • Hoodie vă oferă aspectul dvs. global o atmosferă de atletism, în timp ce creați încă o siluetă elegantă, care arată suficient de dressivă pentru a fi considerată afaceri casual.
  • Metoda 3 din 3:
    Adăugarea de accesorii
    1. Imaginea intitulată Fiți elegantă într-un hoodie Pasul 7
    1. Împerechează-o cu pantofi elegant. Pentru mulți, pantofii sau formatorii atletici sunt alegerea implicită atunci când purtați un hoodie. Acest lucru poate arăta grozav, dar dacă vrei să creezi o atmosferă deosebit de elegantă, purtați-o cu o pereche frumoasă de pantofi, cum ar fi cizme negre, pantofi de îmbrăcăminte cu degetele sau pantofi din piele roșie. Acest contrast special poate arăta foarte lustruit. Asigurați-vă că vă lipiți cu o hoodie raționalizată, care se potrivește perfect pentru a vă păstra elegantul general de siluetă.
    • Puteți chiar să optați pentru o pereche de încălțăminte de declarație, cum ar fi cizmele de luptă din piele de brevet într-o culoare albastră strălucitoare. Experimentați cu orice pantof clasic de îmbrăcăminte într-o nuanță atrăgătoare.
  • Imaginea intitulată Fiți elegantă într-un hoodie Pasul 8
    2. Purtați-o cu ochelari de soare de studiu. O pereche minunată de ochelari de soare poate face ca aproape orice să arate mai răcitor și asta include o hoodie. Încercați o pereche de ochelari de soare de culoare neagră neagră de culoare neagră, sau o pereche supradimensionată cu lentile cu oglindă rotundă într-o culoare distractivă, cum ar fi portocaliu strălucitor.
  • Dacă aveți banii de cheltuit, du-te pentru o pereche frumoasă de ochelari de soare de designer pentru a amplifica cu adevărat stilul. Cu toate acestea, puteți crea același efect cu o pereche de ochelari de soare mai accesibili cu un cadru modern.
  • Imaginea intitulată Fiți elegantă într-o etapă Hoodie 9
    3. Încercați cu un capac tricot sau beanie. Acest lucru vă va menține capul cald în timpul lunilor de iarnă rece, creând, de asemenea, o atmosferă inspirată în stilul de stradă. Căutați o pălărie de fâșie de pescuit într-o culoare neutră întunecată, cum ar fi gri închis sau negru. Puteți să-l potriviți cu Hoodie sau să creați un contrast la modă prin purtarea cu un hoodie într-o culoare complet diferită. Țineți restul costumului dvs. simplu pentru a finaliza acest aspect.
  • De asemenea, ați putea încerca să purtați o haină simplă, cu un capac tricot cu dungi sau cu bebeluși pentru a crea un alt tip de contrast.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar