Cum de a crea o casă de șobolan

Îngrijirea unui șobolan de companie începe cu înființarea unui a cușcă adecvată Pentru ca el să trăiască. Este, de asemenea, o idee minunată de a construi o playhouse prietenoasă cu șobolan pentru a alerga în jurul momentului când este în afara cuștii și sub supravegherea dvs. Puteți construi o casă simplă de șobolan din cutii de carton sau bastoane de ambarcațiune, apoi extindeți-vă la casă și faceți-o cât mai fantezie după cum doriți!

Pași

Metoda 1 din 2:
Efectuarea unei case multiple din cutii de carton
  1. Imaginea intitulată Creați o casă de șobolan pas 1
1. Apuca 2 cutii de carton care sunt de aproximativ 12 × 12 × 8 in (30 × 30 × 20 cm). Dulapurile de livrare online sunt o alegere excelentă aici, dar într-adevăr orice tip de cutie de carton robust va face. Ele pot fi mai mari sau mai mici de 12 × 12 × 8 în (30 × 30 × 20 cm), dar asigurați-vă că sunt suficient de spațioase pentru ca șobolanul să se deplaseze în jurul confortabil în.
  • Dacă și când alegeți să vă extindeți casa de șobolan, veți găsi că multe tipuri de cutii de pantofi din carton, cutii de cereale și așa mai departe de a face materiale de construcție utile.
  • Imaginea intitulată Creați un pas de șobolan Pasul 2
    2. Scoateți clapetele de sus sau sigilați și tăiați luminatoarele în ele. Dacă doriți o vizualizare clară asupra șobolanului dvs. în orice moment, tocmai ați tăiat clapetele de sus ale ambelor cutii cu foarfece sau cu un cuțit în stil stil. Șobolanul dvs. ar putea prefera un pic de capac, totuși, luați în considerare prinderea clapelor de sus închise cu banda de ambalare și tăierea luminatoarelor 1-2 în fiecare cutie.
  • Pentru a face un luminator, utilizați un conducător pentru a desena 3-4 în (7.6-10.2 cm) pătrat pe unul dintre clapele de sus sau urmăriți un luminator rotund prin utilizarea capacului de la ceva asemănător cu o fulgere de ovăz. Apoi, tăiați cu grijă luminatorul cu un cuțit ascuțit de crafting.
  • Asigurați-vă că puteți vizualiza șobolanul în interiorul casei în orice moment.
  • Imaginea intitulată Creează o casă de șobolan pas 3
    3. Tăiați 4 în ușile (10 cm) într-o parte a fiecărei casete. Utilizați un conducător și un cuțit de crafting pentru a tăia o ușă pătrată de 4 in (10 cm) în ambele casete. Alternativ, puteți utiliza un capac de ovăz (sau similar) pentru a urmări ușile rotunde în lateral.
  • Indiferent dacă faceți uși pătrate sau rotunde, faceți ambele dimensiuni. De asemenea, asigurați-vă că fiecare este aliniat cu partea inferioară a laterală a cutiei. În acest fel, se vor alinia în mod corespunzător când lipiți cutiile împreună.
  • Imaginea intitulată Creați un pas de șobolan Pasul 4
    4. Linia ușilor și lipiți sau bandă cutiile împreună. Poziționați cele două casete una lângă alta, astfel încât ușile să se alinieze doar la dreapta. Fie utilizați banda de ambalare pentru a fixa cele 2 casete în poziție, fie stoarceți un adeziv al școlii albe (lipici PVA) între pereții de legătură și apăsați împreună.
  • Dacă aveți 2 cutii identice și doriți să se alinieze perfect, măsurați cu atenție la localizarea ușilor.
  • Imaginea intitulată Creați o casă de șobolan Pasul 5
    5. Tăiați ferestrele în celelalte pereți ale cutiilor, după cum doriți. Măsurați și tăiați 3-4 în (7.6-10.2 cm) ferestre pătrate (sau rotunde) în 1-2 din celelalte laturi ale fiecărei casete. Acestea vă vor da mai multe unghiuri de vizionare în cutii și să le facă să arate și să se simtă mai mult!
  • Dacă sunteți deosebit de greu, puteți crea o fereastră din 4 pătrate mai mici, cu benzi subțiri de carton lăsate între ele, astfel încât aveți o fereastră de lumină divizată!
  • Pentru a vă asigura că șobolanul nu poate face o încercare de evadare dintr-una din ferestrele de șobolan (sau ușile), a înființat întotdeauna casa de șobolan în interiorul unei dovezi de evacuare Rat Play Area.
  • Imaginea intitulată Creați o casă de șobolan Pasul 6
    6. Conectați o altă cutie cu un tunel de ovăz, dacă doriți. Utilizați cuțitul de crafting pentru a tăia fundul de pe o cutie de ovăz de carton. Urmăriți forma circulară a poate pe un perete exterior al casei existente, precum și pe o cutie suplimentară. Tăiați cercurile, astfel încât acestea să fie de la 0.5 în (1.3 cm) mai mic în diametru decât tracingurile. Utilizați banda de ambalare pentru a conecta cana la fiecare cutie sau pentru a lipi totul împreună cu lipici fierbinte.
  • Înainte de a utiliza un pistol fierbinte, citiți toate instrucțiunile de produs și urmați toate precauțiile de siguranță. De asemenea, păstrați un ochi apropiat de șobolani, astfel încât să nu încerce să se înmoaie pe oricare dintre adezivii uscați din casă.
  • Imaginea intitulată Creați un pas de șobolan Pasul 7
    7. Continuați să vă extindeți casa de șobolan cu casete și accesorii noi. Odată ce începeți să adăugați la casa dvs. de șobolan, veți găsi greu să vă opriți! Încercați să adăugați în unele camere mai mici din cutii de pantofi sau cutii de cereale. În cele din urmă, puteți dori chiar să o transformați într-o casă cu mai multe niveluri, cu cutii stivuite (și securizate) pe partea de sus unul de celălalt.
  • Pentru a crea acces între nivele, faceți rampe din bucăți robuste de carton sau bastoane de ambarcațiuni cu adeziv fierbinte (care este, bastoane de popsicle) împreună pentru a face o scară înclinată.
  • Puteți crea un cartier de șobolan cu mai multe case prin lipirea lor pe o foaie mare de carton. Puteți face chiar trotuare prin bastoane de ambarcațiuni la cald!
  • Metoda 2 din 2:
    Construirea unei case mici din bastoane de ambarcațiuni
    1. Imaginea intitulată Creați o casă de șobolan pas 8
    1. Utilizați stick-uri de ambarcațiuni Jumbo ca materiale de construcție. În timp ce oamenii tind să le numească bastoane popsicle, nu credeți că trebuie să mâncați caseta după cutia de tratate congelate pentru a colecta o grămadă de ele! Cumpărați bastoane de ambarcațiuni de dimensiuni jumbo-aproximativ 5.9 în × 0.7 în (15.0 cm × 1.8 cm) în dimensiune - la orice distribuție a consumabilelor de crafting sau online.
    • Va fi probabil nevoie de aproximativ 200 de bastoane de artizanat pentru a face chiar și o mică casă de șobolan, așa că mergeți și cumpărați cutia mare!
  • Imaginea intitulată Creați o casă de șobolan Pasul 9
    2. Adezivul de ambarcațiuni pe o bucată de carton pentru a crea o podea. Utilizați foarfece de artizanat pentru a elimina capetele rotunjite de pe 30 de bastoane de ambarcațiuni. lipici fierbinte în jos în 2 rânduri de 15 pe o bucată groasă de carton care este de cel puțin 12 în × 12 în dimensiune (30 cm x 30 cm).
  • Când ați terminat, podeaua ar trebui să fie de aproximativ 10 ani.5 în × 10.5 în (27 cm × 27 cm).
  • Odată ce cleiul se usucă, tăiați orice carton în exces în jurul bastoanelor cu un cuțit de crafting stilou, sau lăsați-l ca-este.
  • Dacă doriți să răsturnați articulațiile din podelele dvs. pentru un aspect de crescătorie, tăiați 15 din bastoanele de ambarcațiune în jumătate. Apoi alternați rândurile de pardoseală (longitudinal) între 2 bastoane întregi și 1 baston întreg în linie între 2 jumătăți de bastoane.
  • Imaginea intitulată Creați o casă de șobolan Pasul 10
    3. Creați 2 pereți laterali din rânduri de bastoane de ambarcațiuni. Pentru a face un perete, așezați 15 bastoane unul lângă altul. Tăiați unul rotunjit de la fiecare dintre cele 4 bastoane de ambarcațiuni și lipici 2 dintre ele pe vârfurile celor 15 bastoane, plasând capetele plate ale celor 2 bastoane laterale. Lipiți celelalte 2 ambarcațiuni de-a lungul fundului în același mod.
  • Repetați procesul pentru a face celălalt perete lateral.
  • Dacă doriți să adăugați ferestre sau uși pe pereții laterali, urmați instrucțiunile în altă parte a acestei metode pentru a face pereții din față și din spate.
  • Setați pereții deoparte pentru moment.
  • Imaginea intitulată Creați un pas de șobolan Pasul 11
    4. Construiți un perete din spate cu 2 ferestre tăiate din ea. Tăiați 8 ambarcațiuni în 3 secțiuni egale și aruncați secțiunile centrale. Alinați 2 bastoane întregi, 4 din vârfuri și fund, 3 bastoane întregi, 4 mai multe vârfuri și fund, apoi 2 mai multe bastoane întregi. Adezivul pe suporturile de sus și de jos, realizate din 2 bastoane de ambarcațiuni, după cum ați făcut cu pereții laterali.
  • Cadru în 2 ferestre prin tăierea ambarcațiunilor de tăiere la dimensiune și lipind-le în jurul deschiderii fiecărei ferestre. Acest lucru le dă mai multă integritate structurală și arată bine!
  • Imaginea intitulată Creați un pas de șobolan Pasul 12
    5. Faceți peretele frontal cu o ușă și o fereastră. Așezați peretele din față în același mod în care ați făcut peretele din spate, dar utilizați numai cea de-a treia din cele 4 bastoane de ambarcațiune, astfel încât deschiderea ușii să se extindă la podea. Lipiți 2 ambarcațiuni bastoane din partea de sus pentru a fixa peretele, apoi lipiți un întreg și unul tăiat în partea de jos (lăsând un spațiu pentru deschiderea ușii). Cadru în ușă cu bucăți de tăiere din bastoane tăiate tăiate la dimensiune.
  • Setați acest zid deoparte și acum.
  • Imaginea intitulată Creați o casă de șobolan Pasul 13
    6. Creați o ușă frontală opțională pentru casa dvs. de șobolan. Dacă doriți să adăugați o ușă swinging, tăiați 3 bastoane în jumătate și așezați-le alături, laturile rotunjite cu fața în jos. Tăiați un băț la lungime și lipiți-o peste partea de sus. Lipiți o pereche de 1 în (2.5 cm) lungimi de șir la partea frontală superioară a ușii.
  • Când asamblați casa, lipiți celelalte capete ale șirurilor în partea superioară a cadrului pentru deschiderea ușii.
  • Imaginea intitulată Creați o casă de șobolan Pasul 14
    7. Puneți pereții în poziție și lipiți-le împreună. Stați un perete în poziție verticală pe podeaua ambarcațiunilor și rulați adezivul fierbinte de-a lungul bazei sale. Când adezivul se usucă suficient pentru a ține acel perete în poziție verticală, lipiți un perete adiacent în același mod, apoi lipiți cele 2 pereți împreună acolo unde se întâlnesc. Repetați procesul cu celelalte 2 pereți.
  • În timp ce puteți face această parte singură, este un pic mai ușor cu un al doilea set de mâini. Dacă folosiți, totuși, un ajutor, asigurați-vă că știu cum să rămână în siguranță în jurul unui pistol de lipici fierbinte și lipici.
  • Imaginea intitulată Creați o casă de șobolani pasul 15
    8. Construiți un acoperiș plat detașabil. Îndepărtați o margine rotunjită de 30 de bastoane de ambarcațiuni. Lăsați-le în 2 rânduri de 15, astfel încât capetele plat (pe care le-ați tăiat) să atingă. Îndepărtați un capăt de la încă 6 bastoane și lipiți 2 în partea de sus, mijlocul și partea inferioară a acoperișului plat pentru a adăuga suport. Răsturnați acoperișul și lipiți 2 bastoane mai mult în mijloc pentru a adăuga suport suplimentar în zona în care se întâlnesc cele două rânduri de 15 bastoane.
  • Doar puneți acest acoperiș pe partea de sus a casei pentru a vă oferi șobolanii un pic de acoperire, apoi ridicați-l când doriți să vedeți ce se întâmplă acolo!
  • În cele din urmă, poate doriți să încercați mâna la realizarea unui acoperiș înclinat detașabil. De asemenea, puteți face garduri, pasarele, scări, camere noi și nivele și tot felul de adăugiri frumoase - toate din bastoane!
  • sfaturi

    Configurați casa dvs. de șobolan într-o siguranță Play Area În cazul în care șobolanii dvs. vor fi în siguranță și în imposibilitatea de a se pierde.
  • Trageți niște graffiti pe laturi. "Nu este permis CATZ" este una populară!
  • Avertizări

    Supraveghează șobolanii în orice moment în timp ce se joacă în casa lor. Ei ar putea să se sufle sau să se îmbolnăvească prin mestecarea pe bandă, lipici sau alte materiale.
  • Nu folosiți lemnul spalțat pentru nimic din clubul dvs. Acest lucru poate provoca durere serioasă, așa că imaginați-vă ce ar putea face șobolanilor dvs!
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    Efectuarea unei case multiple din cutii de carton

    • 2 sau mai multe cutii de carton
    • Cuțit de crafting
    • Rigla
    • Adeziv fierbinte sau bandă de ambalare
    • Ovăzul de ovăz (opțional)

    Construirea unei case mici din bastoane de ambarcațiuni

    • Pachet mare de bastoane de ambarcațiuni Jumbo
    • Crafting foarfece
    • Adeziv fierbinte și pistol de lipici
    • 12 în × 12 în (30 cm × 30 cm) bucată de carton
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar