Cum de a construi o casă în sims 2

Construirea unei case în Sims 2 poate părea un proces dificil și obositor. Sims 2 oferă multe instrumente și opțiuni de construcție, în special cu varietatea pachetelor de expansiune disponibile și există atât de multe lucruri de luat în considerare de la pereți la podea până la decorare și mai mult și poate fi copleșitor. Dar cu aceste direcții puteți face ceva de la un conac la o club cu ușurință.

Pași

  1. Imagine intitulată Construiți o casă în Sims 2 Pasul 1
1. Planificați dimensiunea casei dvs. Cele mai importante lucruri de luat în considerare sunt dimensiunea familiei și cât de mulți bani aveți. O casă cu 2 persoane ar fi, probabil, mai mică decât o casă cu 8 persoane, dar asta e alegerea Creatorului. Fiecare familie începe cu 20.000 de dolari, cu toate acestea cu un cod de cheat de bani (Mothmelode), puteți avea până la 999.999999999 la un moment dat. De asemenea, gândiți-vă dacă doriți o grădină, o piscină, curte, etc. A face o schiță sau "plan" Din ce casa ta va fi ca.
  • Imagine intitulată Construiți o casă în Sims 2 Pasul 2
    2. Decideți câte camere vor fi acolo. Băile sunt, în general, mai mici (cu excepția cazului în care este o baie publică) și camerele de zi tind să fie mai mari. Au dormitoare pentru fiecare sim, dacă nu sunt căsătoriți sau îndrăgostiți. Adolescenții, copiii și bebelușii / copiii mici își ia propria cameră, cu excepția cazului în care doriți să le împărtășească.
  • Imagine intitulată Construiți o casă în Sims 2 Pasul 3
    3. Faceți clic pe "Loturi și case" pictograma și apoi faceți clic pe "Loturi goale" simbol. Loturile variază de la foarte mici (3 x 1) până la foarte mare (5 x 6). Doar amintiți-vă că puteți crea două și trei case de poveste, deci nu alegeți una imensă pentru o mică familie.
  • Imagine intitulată Construiți o casă în Sims 2 Pasul 4
    4. Alegeți între teren sau fundație. Pentru unii oameni, folosind Fundația este mult mai ușor de a crea o casă cu. Trageți peste zona în care doriți ca casa să fie localizată. Includeți orice punți și porți pe care doriți să le includeți la nivelul solului. Așezați o cale de acces și / sau un garaj înainte de cultina. Dacă doriți să aveți o grădină sau o curte din față, începeți fundația câteva plăci departe de zona cutiei poștale.
  • Imaginea intitulată Construiți o casă în Sims 2 Pasul 5
    5. Pune pereții. Folosind instrumentul de perete, schițați forma fizică a casei, lăsând orice punți și porți pe care le doriți în afara pereților (notați că o fundație necesită pași pentru a intra în casă, astfel încât să lăsați o pridvor mică pentru ușa din față și oricare altul Ușile!)
  • Imaginea intitulată Construiți o casă în Sims 2 Pasul 6
    6. Creați camere adăugând pereți în interiorul casei. Utilizarea pereților diagonali face ca o structură estetică, dar amintiți-vă că majoritatea elementelor nu pot fi locuri pe un zid diagonal.
  • Imagine intitulată Construiți o casă în Sims 2 Pasul 7
    7. Adăugați ferestre și uși. Windows Adăugați "mediu inconjurator" la starea de spirit a lui Sim. Asigurați-vă că aveți o ușă în fiecare cameră, deoarece puteți folosi și arce în camere de zi și bucătării. Stilul casei dvs. cu ușile din sticlă pe camere sau birouri de studiu.
  • Imagine intitulată Construiți o casă în Sims 2 Pasul 8
    8. Adăugați vopsea pe pereți și podele. Încercați să alegeți culorile care se potrivesc în viața reală, cum ar fi țiglă brună în bucătărie, punte din lemn în afara, covorul de bronz în sufragerie, sau doar să meargă sălbatic și să amestece totul într-o singură cameră!
  • Imagine intitulată Construiți o casă în Sims 2 Pasul 9
    9. Adăugați mobilier. Puneți canapele, televizoare, biblioteci sau mașini arcade în camera de zi, se adaugă un coș de gunoi, un cuptor, un frigider, un contrabaluri și un telefon în bucătărie și să pună toalete, chiuvete și dușuri în baie.
  • Imagine intitulată Construiți o casă în Sims 2 Pasul 10
    10. Adăugați o scară dacă doriți oa doua poveste. Există două modalități de a face acest lucru: puteți utiliza instrumentul de scară completă pentru a plasa o scară sau puteți utiliza instrumentul Mini Scara.Pentru a utiliza acest lucru, mergeți la un nivel și plasați pătratele de podea unde doriți ca scara să ajungă la etajul al doilea și apoi să meargă la scara scara, alegeți tipul de scări pe care doriți să îl utilizați și plasați cursorul peste aterizare.Acest lucru nu va funcționa dacă nu există suficient spațiu pentru a construi scara.
  • Așezați pereții exteriori pentru al doilea etaj. Al doilea etaj se poate de dinamic, deoarece nu aveți nevoie de ele să se potrivească cu primul etaj. De asemenea, puteți plasa punțile la etajul al doilea.
  • Imagine intitulată Construiți o casă în Sims 2 Pasul 11
    11. Așezați pereții interiori la etajul al doilea, creând camerele pe care doriți să le aveți.Va trebui să plasați podele în toate aceste camere, de asemenea.Puteți plasa o podea simplu din lemn în camerele pe care doriți să le aveți, apoi să le editați mai târziu.
  • Imagine intitulată Construiți o casă în Sims 2 Pasul 12
    12. Utilizați instrumentul de acoperiș pentru a crea acoperișul în stil pe care doriți. Puteți utiliza producătorul de acoperiș auto sau puteți intra și personaliza acoperișul cu formă diferită. Puteți întotdeauna să vă întoarceți și să schimbați culoarea și forma mai târziu.
  • Imaginea intitulată Construiți o casă în Sims 2 Pasul 13
    13. Creați un mediu extern. Așezați niște țiglă sau pietriș, puneți niște scaune frumoase, cumpărați unele echipamente de exerciții și înființați o grădină sau unii copaci. Poate doriți chiar să construiți o seră.(Dacă aveți anotimpuri) Dacă este așa, construiți o cameră și puneți niște grădini acolo și poate pomi fructiferi.
  • Imagine intitulată Construiți o casă în Sims 2 Pasul 14
    14. Utilizați instrumentul de gard pentru a crea garduri. Plasați barierele acolo unde este necesar pentru punți și porți.De asemenea, trebuie să utilizați instrumentul pas pentru a plasa scări în cazul în care sunt necesare. Îmbrăcați o grădină folosind gardurile de flori.
  • Imagine intitulată Construiți o casă în Sims 2 Pasul 15
    15. Obțineți lumini configurate. Fi creativ cu luminile luând în considerare ceea ce doriți ca tema camerei să fie. Și opriți cu luminile plictisitoare de tavan. Experimentați cu lămpi de perete, lămpi de masă și poate unele lămpi de podea.
  • Imagine intitulată Construiți o casă în Sims 2 Pasul 16
    16. Să vă distrați și să vă amintiți că creativitatea este esențială! Utilizați niveluri divizate, sau poduri, poate adăugați un lac înoată! Casele Sim sunt proiectate de dvs. așa cum doriți să fie! Cel mai important, este bine să mergi nebun cu casa ta. Atâta timp cât simtele pot intra în fiecare cameră și au ceea ce au nevoie, puteți merge sălbatic cu casa!
  • sfaturi

    Permiteți aproximativ 3 plăci în hol. Sims trebuie să se miște și dacă sunt blocați, ei vor fi frustrați și vor începe să-și fluture mâinile la tine.
  • Dacă nu mai aveți bani, obțineți o slujbă decentă și lucrați până când veți obține suficienți bani pentru a vă îmbunătăți casa.
  • Variază structura camerelor dvs. O casă pătrată sau dreptunghiulară cu toate camerele pătrate sau dreptunghiulare este plictisitoare. Puneți aici un zid diagonal, poate adăuga o extensie în formă de L. Pentru tehnici mai avansate, încercați jumătăți de pereți, scări modulare sau case de nivel superior.
  • Surf Internetul pentru exemple de alte case SIM au făcut. Trage inspirație de la ei.
  • Luați în considerare aspirațiile Sims atunci când vă furnizați casa dvs. O SIM-ul de cunoștințe va avea nevoie cu siguranță de biblioteci, telescoape și lucruri din acea natură pe care o simțimă de familie nu ar putea avea nevoie.
  • Dacă sunteți confundat cu privire la modul de utilizare a controalelor sau ce fac instrumentele, încercați tutorialele care vin cu jocul. (Când ecranul vine după încărcările jocului, ar trebui să existe o pictogramă de blocuri. Faceți clic pe acesta).
  • Dacă nu aveți mulți bani, luați în considerare utilizarea elementelor alternative. Nu aveți nevoie de elemente de vârf, un stereo poate fi utilizat în locul unui televizor, scaunele de bază pot fi utilizate în locul unei canapele și Sims pot partaja un dormitor.
  • Cele mai multe case pe care le construiți, cu atât mai bine "Simțiți-vă pentru designul acasă" vei avea. Cele mai multe familii pe care le-ai trăit în cartierul tău, cu atât mai multe șanse să interacționeze unul cu celălalt.
  • Utilizați cheat " Motherlode " pentru a obține 50.000 de bani imediat.Apăsați CTRL, SHIFT și C în același timp și tastați-l în Motodlode în caseta care ar trebui să vină
  • Dacă mergeți pentru realism, păstrați câteva lucruri de bază în minte
  • Camera de zi este în fața casei
  • Băile sunt, de obicei, în spate, în jurul unui colț sau în spatele plantelor dacă au ferestre de dimensiuni normale și dacă sunt în față, vor avea ferestre mici și înalte.
  • Furnizați-vă casa pe măsură ce construiți camerele pentru a reduce cantitatea de spațiu gol și "Nu știu ce să pun acolo"S. Dacă nu mai aveți spațiu sau nu aveți nevoie de mult spațiu, puteți face camera mai mică sau mai mare acum, mai degrabă decât după ce ați făcut totul.
  • Nu faceți intrarea într-o cameră cum ar fi camera de zi printr-o cameră mai privată, cum ar fi o baie sau un dormitor. Utilizați zone comune, cum ar fi holurile sau alte camere publice pentru a conecta camere.
  • Bucătăriile sunt, în general, în spatele casei, dar unele sunt în față.
  • Permiteți o cantitate realistă de cameră în fiecare cameră.O bucată medie de mobilier necesită utilizarea a 4 pătrate pe grilă.Camerele prea mari vor apărea goale.
  • Pentru a utiliza Boolprop Cheat Go Ctrl, Shift și C în același timp.Apoi ar trebui să vină o cutie.Tipul în Boolprop TestingcheatSenabled Adevărat și Du-te în vecinătate și înapoi (în cazul în care dvs. în vecinătatea dvs. merge deja în casă)
  • Pentru a face obiecte diagonale Utilizați cheat: Boolpropallow45DeGreenglenfrotation Adevărat. Copiați și lipiți dacă acest lucru este greu de reținut. Utilizare < > să se rotească în diagonală, deoarece mouse-ul nu va funcționa.
  • Avertizări

    Construirea unei case în Sims 2 are avantaje și dezavantaje. Asigurați-vă că aveți destui bani pentru a construi și umple casa cu lucruri pe care le cunoașteți Simul sau Sims va avea nevoie. (Asigurați-vă că SIM sau SIM-urile dvs. nu vor fi foarte fericite).
  • Amintiți-vă să opriți Cheat Boolprop. Dacă nu reușiți să faceți acest lucru, ar putea corupe jocul.
  • Folosind Boolpropallow45deGreenglenfrotation Cheat va face unele obiecte de lucru și unele nu vor. Unii vor glisa.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Obțineți jocul. (Sims 2)
    • Simoleonii pentru construirea casei
    • O familie pentru a decide cum vei face casa.
    • Creativitate
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar