Cum se creează fluxul de aer într-o cameră

În lunile de vară, poate fi greu să se răcească dacă nu aveți - sau nu doriți să cheltuiți bani în aer condiționat. Din fericire, puteți crea cu ușurință fluxul de aer în camerele dvs. pentru a aduce o briză și pentru a vă răci! Pentru soluții simple, încercați să deschideți o fereastră sau să creați ventilație încrucișată sau - pentru o reparație mai permanentă - faceți modificări ușoare în camera sau clădirii, astfel încât să puteți rămâne răcoroasă toată vara.

Pași

Metoda 1 din 3:
Folosind soluții simple
  1. Imagine intitulată Crearea fluxului de aer într-o cameră Pasul 1
1. Deschideți ușa pentru a crește cu ușurință fluxul de aer. Dacă puteți, deschideți o ușă pentru a permite aerului fierbinte care construiește în camera dvs. pentru a curge și a echilibra temperatura în jurul casei dvs.
  • Dacă camera are mai multe uși, își propune toate cele deschise pentru a crește fluxul de aer în cameră.
  • Imagine intitulată Crearea fluxului de aer într-o cameră Pasul 2
    2. Deschideți o fereastră dacă doriți să vă păstrați ușa închisă. Dacă aveți aerul care suflă în cameră, deschiderea unei ferestre va ajuta să o îndepărtați, creând fluxul de aer. Puteți utiliza această metodă cu o ușă închisă, atâta timp cât aveți aerul din A / C.
  • Trebuie doar să deschideți fereastra de la 1 la 2 inci (2.5 până la 5 ani.1 cm) Pentru a începe desenarea aerului cald din cameră!
  • Imagine intitulată Creați fluxul de aer într-o cameră Pasul 3
    3. Asigurați-vă că aerul aer condiționat este deschis dacă aveți A / C. Un aparat de aer condiționat poate ajuta la crearea fluxului de aer chiar dacă nu doriți să îl configurați "misto." Pur și simplu asigurați-vă că ventilația este deschisă și pusă în modul ventilator, astfel încât să puteți avea aer care circulă prin cameră și vă puteți răci!
  • Imagine intitulată Creați fluxul de aer într-o cameră Pasul 4
    4. Utilizați fani de tavan și casetă pentru a genera circulația. Dacă nu aveți aer condiționat, achiziționați o cutie sau un ventilator de tavan pentru o modalitate rentabilă de a circula aerul.
  • Metoda 2 din 3:
    Crearea ventilației încrucișate
    1. Imagine intitulată Crearea fluxului de aer într-o cameră Pasul 5
    1. Plasați un ventilator cu cutie montat pe fereastră care se îndreaptă spre interior. În mod ideal, încercați să plasați ventilatorul cutiei într-o fereastră care se confruntă cu vântul. Montați caseta astfel încât să se confrunte în interiorul camerei și să împingă aerul mai rece în spațiu.
    • Pentru a face caseta dvs. Fan cel mai eficient, închideți fereastra cât mai mult posibil după ce plasați ventilatorul cutiei în fereastră.
  • Imagine intitulată Crearea fluxului de aer într-o cameră Pasul 6
    2. Plasați un al doilea ventilator de cutie montat pe fereastră în camera orientată spre exterior. Puneți al doilea fan într-o fereastră mai mare, dacă este posibil, ca aerul cald se ridică și se fixează să arunce spre exterior. Puneți-o într-o fereastră care nu se confruntă cu vântul. Trageți fereastra în partea de sus a ventilatorului.
  • Acest proces creează un vid, tragând aerul prin cameră și răciți-l în jos.
  • Imagine intitulată Creați fluxul de aer într-o cameră Pasul 7
    3. Utilizați fanii reversibili dacă vântul din zona dvs. schimbă direcția frecvent. Fanii reversibile vă dau opțiunea de a transforma fanii în jurul valorii de puțin până la nici o ridicare greu, astfel încât să puteți avea cea mai tare cameră posibilă.
  • Imagine intitulată Creați fluxul de aer într-o cameră Pasul 8
    4. Adăugați fanii suplimentari în mijlocul unei încăperi mari. Dacă spațiul este mare, încurajați mișcarea aerului prin plasarea unui alt ventilator în mijlocul camerei. Ventilatorul ar trebui să arunce spre ventilator orientat spre exterior pentru a încuraja aerul să iasă.
  • Metoda 3 din 3:
    Modificarea camerei sau a clădirii
    1. Imagine intitulată Creați fluxul de aer într-o cameră Pasul 9
    1. Tăiați un 1 până la 1.5 inci (2.5 până la 3 ani.8 cm) deschiderea în ușă. Un mic 1 până la 1.5 inci (2.5 până la 3 ani.8 cm) acasă în ușa dvs. poate crea flux de aer și se răcește în cameră.
    • Puteți lăsa ușa ca-este sau introduceți un grătar de transfer pentru a face tăierea mai puțin evidentă.
  • Imagine intitulată Creați fluxul de aer într-o cameră Pasul 10
    2. Instalați o conductă de returnare. Conducte de revenire Împingeți aerul înapoi la aparatul de aer condiționat, permițându-i să fie utilizat din nou. Care ajută la creșterea fluxului de aer, deoarece aerul rece venind în cameră are undeva undeva.
  • Dacă nu aveți deja aceste lucruri în casa dvs., ele pot fi scumpe de instalat.
  • O modalitate de bază de a crea conducte de aer de retur este de a tăia o gaură în podea în cavitatea peretelui. Conectați-l în cameră și aerul de întoarcere cu folie de metal.
  • Imagine intitulată Creați fluxul de aer într-o cameră Pasul 11
    3. Utilizați canale de salt pentru a permite fluxul de aer în și în afara camerei. Ducele de jump sunt tunelurile în formă de U care creează același efect ca ieșirea din ușă deschisă, deoarece permit aerului să curgă din nou din cameră când vine prin AC Vent. Pentru cele mai bune rezultate, instalați canale de salt în mansardă. A instala:
  • Tăiați găurile în gips-carton de tavan.
  • Așezați canalul de salt deasupra camerelor și conectați registrele de pe conductă la grinzi.
  • Sigilați registrele la gips-carton folosind caulk.
  • Apoi sigilați registrele la canal utilizând legăturile aprobate și banda metalică.
  • În camere, plasați un grătar de plafon sub conductă.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar