Cum să mănânci pe webkinz

Pe Webkinz, puteți obține materiale de crafting pentru a utiliza noua caracteristică de crafting. Crafting permite jucătorilor să creeze elemente care nu sunt disponibile în altă parte în joc. Prin achiziționarea unui tabel de crafting, obținerea de materiale de artizanat din saci de crafting și după rețete pentru a crea elemente, puteți să vă asigurați articolele proprii în joc. Thiswill te ghidează prin crafting pe webkinz.

Pași

  1. Imagine intitulată face un cont Webkinz Pasul 7.jpg
1. Conectați-vă la contul dvs. Webkinz. Deschideți aplicația Webkinz pe dispozitivul dvs. și conectați-vă utilizând numele de utilizator și parola. Face un cont Dacă nu aveți deja unul făcând clic pe mine nou sau să vă conectați cu numele de utilizator și parola dvs. Webkinz Classic.
  • Imagine intitulată Craft pe Webkinz Pasul 1.jpg
    2. Achiziționați o masă de crafting. Mergeți la magazinul W și căutați prin secțiunea tabelele sub mobilier pentru a găsi o masă de crafting. Achiziționați unul cu Kinzcash și puneți-l în casa dvs.
  • Există mai multe mese de crafting disponibile pentru cumpărare în magazinul W, fiecare dintre care vă permit să aruncați lucruri diferite. Din acest motiv, vă recomandăm să achiziționați mai multe sau pe toți să vă satisfacă nevoile dvs. de crafting.
  • Banca de lucru dulgher vă permite să crăciți mobilierul.
  • Tabelul de crafting vă oferă abilitatea de a furniza decorațiuni.
  • Masa de redactare a designerului vă permite să craft Wallpaper și pardoseli.
  • Modelele frumoase de cusut vă permite să îmbrățișați îmbrăcămintea.
  • Sobe, disponibile în secțiunea bucătăriei W-shop, vă permit să creați alimente noi pentru animalul dvs. de companie. Ele nu sunt mese de crafting, dar urmează același proces pentru a crea rețete.
  • Imagine intitulată Craft pe Webkinz Pasul 2.jpg
    3. Verificați rețetele. După plasarea mesei de crafting în camera dvs., faceți clic pe ea pentru a vizualiza rețetele disponibile. Fiecare tabel vine cu câteva rețete demo și puteți debloca alte rețete prin provocări sau aveți acces temporar la rețetele sezoniere. Observați care materiale aveți nevoie pentru a accesa elementul.
  • Imagine intitulată Craft pe Webkinz Pasul 3.jpg
    4. Obțineți materialele necesare pentru a furniza articolul. Majoritatea materialelor utilizate în crafting pot fi obținute numai prin intermediul pungilor de crafting. Pungi de crafting pot fi câștigate pe roata wow, prin provocări sau să fie acordate pentru autentificarea zilnică. Trageți și plasați o pungă de crafting în casa dvs. pentru ao deschide și a primi unele materiale de artizanat.
  • Unele rețete solicită și alte elemente sau ingrediente, care pot fi de obicei achiziționate la magazinul W sau în cazul alimentelor, obținute prin grădinărit.
  • Imagine intitulată Craft pe Webkinz Pasul 4.jpg
    5. Deschideți rețeta. Faceți clic din nou pe masa de crafting pentru a deschide rețeta dorită. Verificați că aveți materialele potrivite și cantitatea necesară din fiecare.
  • Imagine intitulată Craft pe Webkinz Pasul 5.jpg
    6. Trageți și plasați materialele în locația corespunzătoare. Din docul tău, trageți fiecare dintre materialele la locația lor desemnată din rețetă. Asigurați-vă că ați tras și scăderea până când aveți o cantitate adecvată a fiecărui material pe masă.
  • Imagine intitulată Craft pe Webkinz Pasul 6.jpg
    7. Craft articolul. Odată ce ați tras toate materialele în locațiile lor în rețetă, faceți clic pe butonul CRAFT pentru a programa elementul și faceți clic pe revendicare pentru a le revendica și a fi adăugat la docul dvs. Acum puteți folosi articolul din joc.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar