Cum se schimbă farurile hid

Farurile HID sunt unul dintre puținele tipuri de faruri care sunt puse pe mașini pentru a le oferi lumina puternică care creează o vizibilitate mai mare în timp ce conduceți. Cu toate acestea, poate provoca o anumită confuzie dacă apare un caz în cazul în care trebuie să modificați și / sau să reconectați farurile ascunse la mașina dvs.

Pași

  1. Imagine intitulată Instrumente necesare pentru locul de muncă
1. Achiziționați toate instrumentele necesare pentru a elimina toate clemele, șuruburile și șuruburile și reconectați-le. Ca regulă generală de degetul mare, veți avea nevoie de o cheie de 7mm, de 8 mm și 10mm sau o cheie de pinion care se poate conecta la cheile cheii și un instrument de îndepărtare a clemei. Pentru o instalare mai ușoară, ați putea dori să utilizați un jack lift și Jack se află mai ales dacă lucrați la o mașină scăzută la sol.
  • Imagine intitulată cadreimg_0052
    2. Ridicați bine autovehiculul pe mufa prin plasarea plăcii de ridicare pe cadrul mașinii sub ușile din față. Ridicați mașina de aproximativ 6 inci de pe sol sau suficient pentru dvs. pentru a putea vedea confortabil Boltsunderneath Bumper. Vor exista aproximativ 5-8 șuruburi pentru îndepărtarea de dedesubt.
  • Imagine intitulată topclipsforbumperimg_0048
    3. Deschideți capota mașinii. Localizați clemele de protecție care țin capacul barei de protecție pe bara de protecție și șuruburile de 8 mm sau clemele ținând bara de protecție în poziție de sus. Scoateți clipurile utilizând dispozitivul de îndepărtare a clemei prin plasarea marginilor furcii de instrumente sub fiecare clip și tragând în sus. Odată eliminat, puteți anula șuruburile de 8 mm ținând bara de protecție în partea de sus.
  • Imagine intitulată ifandbumper clipsimg_0045
    4. Scoateți restul șuruburilor ținând bara de protecție cu ajutorul restului tastelor cheie sau a clipului. Vor fi șuruburi sau clipuri pe binele de anvelope ale fiecărei părți a mașinii, care va trebui să fie anulată și 5-9 șuruburi sub bara de protecție, care va trebui să fie anulată pentru a debloca complet autoturismele.
  • Imagine intitulată removeBumpeRIMG_0056
    5. Așezați dispozitivul de îndepărtare a clemei între bara de protecție și firul interior și trageți. Aplicați o forță pentru fiecare parte a barei de protecție din anvelopă pentru a dezactiva bara de protecție de unde clipuri în interiorul interior și exterior.
  • Imagine intitulată FoglightSescidelampsimg_0055
    6. Deconectați lămpile laterale și lămpile de ceață. Cele mai multe mașini vor avea lămpi laterale și lumini de ceață integrate în bara de protecție. Scoateți conectorii de la luminile de ceață și trageți în afară de firul provenit din mașină. Faceți asta de două ori cu lămpile laterale. Acest lucru vă va deconecta pe deplin bara de protecție.
  • Acum că bara de protecție este complet deconectată, scoateți bara de protecție și plasați-o pe o suprafață curată moale pentru a evita zgârierea vopselei.
  • Imagine intitulată clipsimg_0092
    7. Localizați șuruburile 3-4 ținând farurile în poziție. Folosind o tastă de 10 mm și / sau cheie pentru a le debloca pe toate. Trageți încet farul liber din poziția sa pe cadrul mașinii și localizați cele 2 conectori care leagă farurile la mașină. Scoateți mai întâi becul becului farului, trăgând pe clema care poate avea nevoie de un driver cu șurub cu capul plat pentru a trage. Scoateți conexiunea semnalului de întoarcere utilizând aceeași metodă ca prima conexiune.
  • 8. Scoateți lumina veche din poziția sa și plasați-o într-o zonă moale pentru a evita zgârieturile și pentru a împiedica murdăria pe ele. Trageți lent farul și ar trebui să pop dreapta.
  • 9. Conectați noul faruri HID la firele de conectare din mașină la firul lor respectiv. Un conector va fi pentru semnalele de întoarcere și ar trebui să aibă 4 pini în interiorul firului de conectare de pe capetele feminine și masculine ale conexiunii. Acest fir va fi, de asemenea, cel mai aproape de grilă. O clipiți la firul de semnalizare de la noul far. Celălalt Connect va fi pentru becul dvs. HID și firul care trebuie conectat la acesta va fi cel mai aproape de firul mașinii care avea, de asemenea, 4 pini în conectorul.
  • Imagine intitulată WarmingIMG_0096
    10. Verificați dacă luminile funcționează înainte de a începe reasamblarea. Au un prieten sau un helper să rotească farurile și să transforme semnalele pe manual din interiorul mașinii. Observați dacă luminile funcționează corect în funcție de fiecare fascicul pornit sau oprit.
  • Imagine intitulată reboltimg_0092 (1)
    11. Bolțați farul înapoi în poziție folosind cheia de 10 mm. Aliniați corect găurile farurilor la fiecare ținut în cadru pentru a evita îndepărtarea șuruburilor care pot duce la un far liber și / sau agățat. Le strângeți strâns, dar fără a folosi forța de acces.
  • 12. Reconectați lămpile laterale și luminile de ceață pe bara de protecție. Backtracking Cum ați îndepărtat inițial bara de protecție, începeți prin reconectarea conectorilor de sârmă la luminile de ceață și pe sidelampurile și asigurați-vă că sunt tăiate corespunzător.
  • Imagine intitulată Finishproductimg_0095
    13. Puneți bara de protecție înapoi. Îndepărtați bara de protecție în firul interior. Șurubați șuruburile de 7 mm, situate mai întâi în partea de jos a barei de protecție. Odată ce bara de protecție este tăiată în mod corespunzător în fender, începeți să înșurubați din nou acele șuruburi în anvelopă. Plasați capacul barei de protecție în pozițiile sale în partea superioară a barei de protecție și începeți plasarea clemelor de protecție pentru a ține capacul pe bara de protecție reală. Plasați șurubul final de 8 mm în partea superioară a barei de protecție pentru ao menține în poziția finală.
  • Avertizări

    Asigurați-vă că mașina este ridicată și asigurată înainte de a ajunge sub ea!
  • Mașina trebuie oprită înainte de deconectarea și reconectarea cablajului pentru faruri și lămpi!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar