Cum se adaugă un link către povestea dvs. Instagram pe android

Thiste parere cum să conectați o pagină web la o imagine sau un videoclip în povestea dvs. Instagram, folosind Android. Trebuie să fii un cont verificat și / sau să ai 10.000 de adepți pentru a adăuga un link la povestea ta.

Pași

  1. Imaginea intitulată Adăugați o legătură la povestea dvs. Instagram pe Android Pasul 1
1. Deschideți Instagram pe Android. Pictograma Instagram arată ca o pictogramă de cameră albă pe un fundal purpuriu și portocaliu. Puteți găsi pe meniul Apps.
  • Imaginea intitulată Adăugați o legătură la povestea dvs. Instagram pe Android Pasul 2
    2. Atingeți pictograma casei mici. Acest buton este situat pe o bară de navigare din colțul din stânga jos al ecranului. Acesta vă va deschide hrana de origine.
  • Imaginea intitulată Adăugați o legătură la povestea dvs. Instagram despre Android Pasul 3
    3. Apasă pe
    Imagine intitulată Android7Camera1.jpg
    pictograma. Acest buton este în colțul din stânga sus al ecranului. Acesta vă va deschide camera.
  • Imaginea intitulată Adăugați o legătură la povestea dvs. Instagram pe Android Pasul 4
    4. Luați o fotografie sau un videoclip pentru povestea dvs. Atingeți pictograma cercului alb din partea de jos a ecranului pentru o fotografie sau țineți-o în jos pentru video.
  • Alternativ, puteți atinge pictograma galeriei din colțul din dreapta jos al ecranului și selectați o imagine sau un videoclip de la rola de cameră Android.
  • Imaginea intitulată Adăugați o legătură la povestea dvs. Instagram pe Android Pasul 5
    5. Atingeți pictograma de legătură din partea de sus. Acest buton arată ca două bucăți de lanț legate între ele lângă pictograma autocolante din partea de sus a ecranului. Acesta vă va permite să adăugați un link web la imaginea sau videoclipul dvs.
  • Trebuie să fii un cont verificat și / sau să ai 10.000 de adepți pentru a adăuga un link la povestea ta. În caz contrar, nu veți vedea această pictogramă pe ecran.
  • Imaginea intitulată Adăugați o legătură la povestea dvs. Instagram pe Android Pasul 6
    6. Introduceți un link URL în Introduceți link camp. Puteți utiliza tastatura pentru a introduce un link URL aici sau pentru a lipi textul din clipboard.
  • Imaginea intitulată Adăugați o legătură la povestea dvs. Instagram pe Android Pasul 7
    7. Atingeți pictograma Blue Checkmark. Acest buton se află în colțul din dreapta sus al ecranului. Acesta va salva link-ul dvs. URL și îl încorpora la imaginea sau videoclipul dvs.
  • Imaginea intitulată Adăugați o legătură la povestea dvs. Instagram pe Android Pasul 8
    8. Apasă pe + Povestea ta buton. Acest buton este în colțul din stânga jos al imaginii sau video. Va posta povestea zilnică. Vizitatorii vor fi acum capabili să vă aducă povestea și să viziteze pagina web legată.
  • sfaturi

    Avertizări

    Dacă nu sunteți un cont verificat sau aveți cel puțin 10.000 de adepți, Instagram nu vă permite să adăugați un link la povestea dvs.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar