Cum să modificați dimensiunea barei de activități de desktop windows

Bara de activități Windows poate fi făcută mai mare și mai mică fără cunoștințe tehnice reale! Poate doriți să o faceți mai mare sau mai mică, opriți-o să se ascundă sau să inversați și chiar să o puneți la partea de sus sau pe părțile laterale ale ecranului. Acest ghid vă va arăta cum să faceți toate aceste lucruri.

Pași

  1. Imagine intitulată Alter Dimensiunea barei de activități de desktop Windows Pasul 1
1. Deblocați bara de activități. Pentru a modifica dimensiunea barei de activități desktop Windows, asigurați-vă că bara de activități nu este blocată. Pentru a vedea dacă este blocat sau nu, faceți clic cu butonul din dreapta pe orice spațiu gol pe bara de activități și verificați dacă nu există nicio verificare de lângă "Blocați bara de activități". Dacă există, faceți clic pe "Blocați bara de activități" o dată pentru ao debloca.
  • Imagine intitulată modifică dimensiunea barei de activități de desktop Windows Pasul 2
    2. Așezați cursorul mouse-ului pe linia din partea de sus a barei de activități. Indicatorul se va transforma într-o săgeată cu două capete.
  • Imagine intitulată modifică dimensiunea barei de activități de desktop Windows Pasul 3
    3. Faceți clic și trageți marginea barei de activități. Aceasta va crește dimensiunea barei de activități. Alternativ, trageți marginea barei de activități pentru a face este mai mică.
  • Imagine intitulată Alter Dimensiunea barei de activități de desktop Windows Pasul 4
    4. Repoziționați bara de activități. Puteți repoziționa bara de activități spre dreapta, la stânga sau la partea de sus a ecranului. Pur și simplu faceți clic și trageți bara de activități în partea de sus, stânga sau din dreapta a ecranului.
  • Acest lucru poate fi util atunci când bara de activități blochează ceva în partea de jos a ecranului. Puteți să mutați temporar bara de activități din calea.
  • Imagine intitulată modifică dimensiunea barei de activități de desktop Windows Pasul 5
    5. Dezactivați auto-ascunderea automată. Computerul dvs. poate să ascundă automat bara de activități din punct de vedere. Dacă aceasta este o supărare pentru dvs., utilizați următorii pași pentru a dezactiva ascunderea automată:
  • Faceți clic dreapta pe orice spațiu gol din bara de activități.
  • Clic Setări bara de activități (Proprietăți pe Windows 7 & 8) în partea de jos a meniului pop-up.
  • Faceți clic pe comutatorul de comutare de lângă "Ascunde automat bara de activități în modul Desktop."
  • Faceți clic pe comutatorul de comutare de lângă "Ascunde automat bara de activități în modul Tablet."
  • Imagine intitulată modifică dimensiunea barei de activități de desktop Windows Pasul 6
    6. Faceți mici icoanele din bara de activități mici. Dacă doriți să faceți mici pictogramele în bara de activități mici, utilizați următorii pași:
  • Faceți clic dreapta pe orice spațiu gol din bara de activități.
  • Clic Setări bara de activități (Proprietăți pe Windows 7 & 8) în partea de jos a meniului pop-up.
  • Faceți clic pe comutatorul de comutare de lângă "Utilizați butoanele mici de sarcini."
  • Imagine intitulată modifică dimensiunea barei de activități de desktop Windows Pasul 7
    7. Clic
    Imagine intitulată android7expandless.jpg
    În colțul din dreapta jos (numai Windows 8 & 10). Este pictograma care seamănă cu un suport care indică în sus. Aceasta afișează toate mini-icoanele ascunse într-o cutie pop-up. Puteți ajusta care pictograme doriți să fiți în bara de activități sau în caseta de icoane ascunse făcând clic și trageți pictograme de la bara de activități la caseta ascunsă a pictogramelor și viceversa. Acest lucru vă permite să mutați niște icoane de pe bara de activități, creând mai mult spațiu în bara de activități.
  • Imagine intitulată modifică dimensiunea barei de activități de desktop Windows Pasul 8
    8. Blocați din nou bara de activități. În acest stadiu, puteți bloca din nou bara de activități dacă doriți. Pentru a face acest lucru, faceți clic dreapta pe orice spațiu gol din bara de activități și faceți clic pe Blocați bara de activități.
  • Avertizări

    Creșterea dimensiunii bara de activități poate fi deșeurilor care a fost altfel utilă pentru dvs.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar