Cum se adaugă un link către wordpress

WordPress este o platformă de blogging care a câștigat 18 milioane de utilizatori prin intermediul sistemului său de identificare a utilizatorului. Bloggerii pot scrie pe mai multe bloguri și pot alege aspectul lor Posturi. Ele pot, de asemenea, să-și actualizeze blogul prin adăugarea de text, imagini sau linkuri de pe un computer sau un telefon mobil. Link-urile sunt o modalitate comună de informații prin site-urile media și blogurile sociale. Conectează informațiile la un blog prin încorporarea unei adrese URL în textul unui blogger pe care cititorul îl poate face clic pentru a ajunge la adresa URL. Acest articol vă va arăta cum să adăugați un link către WordPress.

Pași

  1. Imagine intitulată Adăugați un link către WordPress Pasul 1
1. Conectați-vă la contul dvs. WordPress Blog.
  • Dacă nu aveți un blog WordPress, accesați pagina de pornire WordPress și faceți clic pe butonul portocaliu care spune "Începeți aici." Te va duce prin procesul de înscriere.
  • Imagine intitulată Adăugați un link către WordPress Pasul 2
    2. Click pe "Contul meu". Acesta este situat în partea stângă a barei de scule, în partea de sus a paginii.
  • Imagine intitulată Adăugați un link către WordPress Pasul 3
    3. Derulați în jos pe tabloul de bord. Tabloul de bord este lista din partea stângă a paginii. Găsi "Posturi" Tablo. Acest lucru vă va aduce într-un meniu al tuturor postărilor dvs. de blog.
  • Fie faceți clic pe titlul unui post pentru a adăuga un link către un post existent sau faceți clic pe albastru "Adăuga nou" butonul de lângă "Posturi" antetul din partea de sus a paginii. Veți fi dus la editorul vizual care vă permite să formatați cu ușurință textul pentru postările dvs.
  • Imagine intitulată Adăugați un link către WordPress Pasul 4
    4. Introduceți textul pe care doriți să îl conduceți la link-ul dvs. Apoi, evidențiați-o folosind cursorul dvs. sau evidențiați textul deja scris.
  • Notă: Puteți lipi pur și simplu adresa URL a link-ului în post - cu toate acestea, este o practică mai populară la cuvintele hyperlink pe care un utilizator le poate selecta făcând clic pe Text.
  • Imagine intitulată Adăugați un link către WordPress Pasul 5
    5. apasă pe "Inserați / editați link-ul" butonul de pe bara de instrumente orizontală de deasupra casetei de text. Pictograma arată ca 2 legături cu lanț conectat. Va apărea o casetă pop-up.
  • Imagine intitulată Adăugați un link către WordPress Pasul 6
    6. Lipiți adresa URL în prima casetă. Alegeți un titlu pentru adresa URL în a doua cutie. Notă: Acest titlu nu va apărea în postarea dvs. va apărea atunci când un cititor se îndreaptă spre link-ul cu un cursor. Linkul va fi subliniat automat în textul dvs. pentru a permite cititorului să știe că există o legătură.
  • Imagine intitulată Adăugați un link către WordPress Pasul 7
    7. Alegeți dacă doriți ca link-ul să se deschidă într-o filă nouă. Bifați caseta de sub link-ul dvs. pentru a confirma acest lucru. Acest lucru este adesea preferabil, deoarece dacă un utilizator face clic pe un link, le poate lua departe de blogul dvs.
  • Imagine intitulată Adăugați un link către WordPress Pasul 8
    8. Link Wordpress posturi de pe propriul dvs. blog într-un mod similar. Când apare caseta pop-Up Link, faceți clic pe cuvintele "Sau legătura cu conținutul existent."
  • Acest lucru va aduce postările anterioare și vă va permite să vă conectați la postul respectiv. Probabil că nu doriți să verificați caseta care deschide linkul într-o filă nouă.
  • Imagine intitulată Adăugați un link către WordPress Pasul 9
    9. Faceți clic pe albastru "Actualizați" butonul din partea de jos a paginii de editare a postării pentru a actualiza / salva postul pe blogul dvs.
  • sfaturi

    Pentru a elimina un link, evidențiați textul link-ului și alegeți "Unelk" pictograma de lângă "Inserați / editați link-ul" pictograma. Arată ca o legătură cu lanț rupt.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar