Cum de a bloca facebook pe crom

Toți te-ai cum să blochezi Facebook pentru computere utilizând Google Chrome. Pentru a face acest lucru, puteți utiliza extensia site-ului bloc, care este gratuit pentru Chrome. Nu puteți bloca Facebook în mod specific în aplicația Google Chrome Mobile.

Pași

Metoda 1 din 1:
Folosind site-ul blocului
  1. Imagine intitulată Block Facebook pe Chrome Pasul 1
1. Du-te la Blocați pagina de extindere a site-ului. Acest lucru va aduce fereastra site-ului bloc.
  • Imagine intitulată Block Facebook pe Chrome Pasul 2
    2. Clic + ADĂUGAȚI LA CROM. Este un buton albastru în colțul din dreapta sus al ferestrei site-ului bloc.
  • Imagine intitulată Block Facebook pe Chrome Pasul 3
    3. Clic Adaugă extensie când vi se solicită. Acest lucru va instala extensia site-ului bloc.
  • Imagine intitulată Block Facebook pe Chrome Pasul 4
    4. Reîmprospătați cromul. Clic În partea de sus a ferestrei cromate. Acest lucru va reîmprospăta cromul și va pune pictograma site-ului bloc în partea dreaptă sus a browserului crom.
  • Imagine intitulată Block Facebook pe Chrome Pasul 5
    5. Faceți clic pe pictograma site-ului bloc. Seamănă cu A "www" cu un cerc și slash prin el. O veți găsi în partea dreaptă din dreapta a ferestrei cromate. A face acest lucru solicită un meniu derulant.
  • Imagine intitulată Block Facebook pe Chrome Pasul 6
    6. Clic Opțiuni. Această opțiune este în meniul derulant al site-ului bloc. O nouă filă cu setările site-ului Block se va deschide.
  • Imagine intitulată Block Facebook pe Chrome Pasul 7
    7. Introduceți adresa Facebook. Tip https: // Facebook.COM / în "Adauga pagina" câmpul de text. Veți găsi acest câmp de text în partea de sus a paginii.
  • Imagine intitulată Block Facebook pe Chrome Pasul 8
    8. Clic Adauga pagina. Este un buton verde în partea dreaptă a "Adauga pagina" câmpul de text. A face acest lucru va adăuga Facebook pentru a bloca lista de blocuri a site-ului. Când un utilizator încearcă să se deschidă Facebook, site-ul Block le va redirecționa pe o altă pagină.
  • Puteți introduce oa doua adresă (e.G., https: // Google.COM / în "Redirecționați către" câmpul de lângă adresa Facebook pentru ao deschide când oamenii încearcă să deschidă Facebook.
  • Imagine intitulată Block Facebook pe Chrome Pasul 9
    9. Clic Închide. Este un buton albastru din partea de jos a paginii. Acest lucru va închide site-ul blocului. Facebook va rămâne blocat până când îl deblocați.
  • sfaturi

    Versiunea Premium a site-ului Block vă permite să setați o parolă de dezinstalare care să împiedice utilizatorii să permită blocarea Facebook sau de dezinstalare a blocului bloc.

    Avertizări

    Nu există nici o modalitate de a bloca Facebook din setările Chrome.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar