Cum să contactați guvernatorul lui alabama

Guvernatorul Alabama este un fel de președinte al statului. La fel ca președintele, trebuie să semneze facturile pentru a le face legea și sunt responsabili pentru aplicarea acestor legi. Începând cu luna ianuarie 2021, actualul guvernator al Alabama este Kay Ivey. Dacă doriți, puteți contacta biroul ei prin mai multe moduri. De asemenea, puteți trimite cereri speciale. Thisewill vă învață cum să contactați guvernatorul din Alabama.

Pași

Metoda 1 din 5:
Contactarea prin telefon
  1. Imagine intitulată Contact Alabama
1. Apel (334) 242-7100 Pentru comutatorul de stat. Acesta este numărul de telefon pe care îl puteți apela pentru întrebări generale sau pentru a vă exprima opinia.
  • Dacă trebuie să trimiteți faxului guvernatorului, numărul de fax este de 334-353-0004.
Metoda 2 din 5:
Contactarea prin e-mail
  1. Imagine intitulată Contact Alabama
1. Navigați la Formular de contact. Acest formular este locul unde puteți trimite mesaje care exprimă opinia dvs. personalului guvernatorului. În timp ce este puțin probabil ca guvernatorul să vadă mesajul dvs., personalul ei va fi, iar informațiile din mesajul dvs., combinate cu alte mesaje, vor fi transmise la ea.
  • Imagine intitulată Contact Alabama
    2. Introduceți informațiile dvs. de contact. Aceste informații vor permite biroului guvernatorului să vă răspundă. Trebuie să completați toate formularele, cu excepția sufixului, care este opțională.
  • Imagine intitulată Contact Alabama
    3. Selectați-vă subiectul. Trebuie să selectați ce problemă contactați guvernatorul, astfel încât să poată fi trimis la departamentul corect.
  • Imagine intitulată Contact Alabama
    4. Scrieți mesajul dvs. în "Comentarii" cutie. Acesta este mesajul care va fi trimis guvernatorului.
  • Imagine intitulată Contact Alabama
    5. Rezolva captcha. Acest lucru ajută la oprirea depunerilor de spam.
  • Imagine intitulată Contact Alabama
    6. Trimiteți formularul. Faceți clic pe Email acest formular. Acest lucru vă va trimite mesajul.
  • Metoda 3 din 5:
    Contacte din motive specifice
    1. Imagine intitulată Contact Alabama
    1. Invitați guvernatorul la evenimentul dvs. Dacă găzduiți un eveniment mare și credeți că are sens pentru guvernator să participe, atunci puteți solicita participarea acesteia prin completarea acest formular. Rețineți că guvernatorul nu va participa la evenimentul dvs. decât dacă este foarte mare și este suficient de important pentru a participa.
    • Biroul guvernatorului nu poate confirma cererile de mai mult de 4 săptămâni din cauza dificultăților de planificare.
  • Imagine intitulată Contact Alabama
    2. Programeaza o intalnire. Dacă trebuie să vă întâlniți cu guvernatorul pentru a discuta o problemă importantă, atunci puteți solicita o întâlnire completă acest formular. Solicită mai mult de 4 săptămâni, probabil că nu vor fi confirmate.
  • Este important să vă amintiți că, dacă nu sunteți cineva pe care un guvernator îl va întâlni în mod normal, cum ar fi un oficial local sau un proprietar mare de afaceri, cererea dvs. va fi respinsă.
  • Imagine intitulată Contact Alabama
    3. Primiți un certificat de recunoaștere. Un certificat de recunoaștere este un certificat special pe care guvernatorul îl prezintă să felicite persoanele care au făcut mari realizări sau au atins repere, cum ar fi o pensie sau o aniversare. Puteți solicita unul pentru dvs. sau pentru alții. Și nu trebuie să fiți celebru sau să aveți nici un statut special pentru a obține unul. Pentru a solicita un certificat, completați acest formular.
  • Imagine intitulată Contact Alabama
    4. Cereți o proclamare. O proclamație este ca o declarație a guvernatorului care este obișnuit să sensibilizeze cu privire la anumite lucruri. Dacă doriți să creșteți gradul de conștientizare cu privire la o problemă care afectează starea Alabama, atunci puteți solicita ca guvernatorul să declare o proclamare. Pentru a solicita o proclamare, completați acest formular. Rețineți că trebuie să îndepliniți următoarele cerințe pentru solicitarea dvs. de aprobare:
  • Trebuie să fii rezident al Alabama.
  • Trebuie să trimiteți cererea cu mai mult de 30 de zile înainte de proclamarea solicitată.
  • Problema trebuie să fie de mare importanță pentru statul Alabama.
  • Imagine intitulată Contact Alabama
    5. Trimiteți o cerere de pavilion. Puteți solicita fie că un pavilion din Alabama sau SUA să fie zburat la capitol pentru cineva care să le onoreze. La fel ca un certificat de recunoaștere, nu trebuie să fii celebru sau să ai nici un statut special pentru a obține un steag pentru tine. Pentru a cere un pavilion să fie zburat pentru dvs. sau altcineva, completați acest formular, și apoi trimiteți un pavilion de stat de 3 `x 5` Alabama sau un steag din SUA, care este steagul va fi zburat, la următoarea adresă:

    Oficiul guvernatorului
    ATTN: Servicii constitutive
    600 Dexter Avenue
    Montgomery, Al 36130
  • Metoda 4 din 5:
    Contactați pe Lt. Guvernator
    1. Imagine intitulată Contact Alabama
    1. Sunați la guvernatorul locotenent la (334) 216-9590. Lt. Guvernatorul este ca vicepreședintele statului. Ei preiau pentru guvernator dacă nu mai pot servi și ei prezidează Senatul de Stat. Începând cu data de 2020 noiembrie, actualul lt. Guvernatorul Alabama este Ainsworth.
  • Imagine intitulată Contact Alabama
    2. E-mail Ltgov @ Ltgov.Alabama.Gov. Această adresă de e-mail duce la LT. Biroul guvernatorului.
  • Alternativ, puteți completa, de asemenea, "Intrebari generale" formează această pagină.
  • Imagine intitulată Contact Alabama
    3. Solicitați o aspect sau o întâlnire cu LT. Guvernator. Pentru a face acest lucru, completați formularele corespunzătoare această pagină. Vă rugăm să rețineți că, pentru a participa la un eveniment, trebuie să fie pentru un eveniment mare pentru un scop semnificativ. Și, pentru a întâlni o persoană, trebuie să fie cineva cum ar fi un proprietar oficial local sau de afaceri mare.
  • Metoda 5 din 5:
    Trimiteți o solicitare de înregistrări publice
    1. Imagine intitulată Contact Alabama
    1. Verificați mai întâi înregistrările publicate în mod regulat. Statul publică în mod regulat cheltuielile de la fondul de urgență al guvernatorului, iar jurnalele de zbor guvernatorilor pe site-ul lor. Dacă sunteți în căutarea acestor informații, vă puteți salva ceva timp și bani, vizualizând aceste înregistrări Aici.
  • Imagine intitulată Contact Alabama
    2. Trimiteți o solicitare biroului guvernatorului. Rețineți că este posibil să plătiți taxe de procesare pentru a prelua informațiile referitoare la solicitarea dvs. Să depună o cerere de înregistrări publice către biroul guvernatorului, tipăriți și completați acest formular. Apoi îl puteți scana înapoi într-un e-mail la OpenRecords @ guvernator.Alabama.Gov, sau puteți trimite hârtia prin poștă regulată la:

    STATUL ALABAMA, Biroul Guvernatorului
    600 Dexter Avenue, camera N-103
    Montgomery, AL36130
  • sfaturi

    Pentru informații despre COVID-19, vizitați covid19.Alabama.Gov.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar