Cum să construim un pericol profitabil, scăzut, închisoare liberă în arhitectul închisorii

Este în întregime posibilă (în mod legitim) să construiască o revoltă liberă, un pericol scăzut, funcționând cu o închisoare de înaltă capacitate în mai puțin de 20 de zile (joc), este doar să rădăcină și să urmeze câteva reguli simple.

Pași

  1. Imaginea intitulată Construiți un pericol profitabil, scăzut, închisoarea fără revoltă în arhitectul închisorii Pasul 1
1. Do nu Luați toate granturile inițiale dintr-o dată.
  • Deși nu există nici o pedeapsă pentru utilizarea fondurilor din alte motive decât cele destinate sau pentru a nu finaliza sarcini legate de subvenție într-un anumit moment, având toate numerarul disponibil imediat de pe lilieci, vă face să vă imprutate.
  • Planificați-vă închisoarea în primul rând în modul de planificare și luați subvenții numai pe măsură ce aveți nevoie de ele pentru a finaliza fazele proiectului dvs. Dacă aveți doar 10 prizonieri, există un beneficiu relativ mic în construirea unui bloc de celule masive. Puteți extinde cu ușurință clădirile, deci începeți mici și construiți doar la fel de multă fundație pe cât aveți nevoie de fapt. Extindeți fundațiile pe măsură ce este nevoie de capacitatea dvs.
  • Prin faptul că nu luați toate granturile de îndată ce acestea sunt disponibile, vă va forța să vă gândiți de două ori înainte de a începe un proiect major de construcție. Nu este nimic mai rău decât construirea unei fundații masive și fără a avea bani să-l umple.
  • Imaginea intitulată Construiți un profitabil, pericol scăzut, închisoare gratuită în arhitectul închisorii Pasul 2
    2. Utilizați inițial o celulă de reținere. Celulele de exploatare sunt mult mai ieftine decât celulele individuale și vă pot permite să ridicați rapid numerele deținuților (și, prin urmare, venitul zilnic).
  • Puneți paturi, televizoare și telefoane în celula de exploatare. Ele nu sunt cerințe, dar vă vor păstra prizonierii mult mai fericiți mai fericiți. Fără ei, somnul, nevoile de familie, familia și recreerele vor fi spirale în afara controlului înainte de ao cunoaște, iar revoltele vor apărea.
  • Asigurați-vă că există un pat per prizonier într-o celulă de exploatație, un telefon și TV la fiecare 3-5 prizonieri și o toaletă la fiecare 10 sau atât de prizonieri care împărtășesc celula. O bancă este suficientă indiferent de numerele de prizonieri, deoarece acestea vor fi mult mai înclinate să utilizeze bănci în cantină, în curte sau în alte zone în timpul liber.
  • Ținând ușile celulare închise chiar și în timpul zilei (când ușile celulare regulate rămân deschise). Asigurați-vă că există un singur gardian în fiecare celulă de exploatație pentru a evita prizonierii să se blocheze pentru perioade lungi de timp.
  • Nu vă grăbiți să construiți celule individuale pentru prizonieri (cu excepția eventualității de până la 15 ani, pentru a primi bonusul de completare de 10.000 $). Atâta timp cât există paturi, televizoare și telefoane, prizonierii vor rămâne fericiți într-o celulă de exploatație timp de câteva zile sau săptămâni, permițându-vă să lucrați la alte lucruri, cum ar fi rufele și atelierele ca o prioritate inițială. Celulele care dețin ușor pot fi rupte și spațiul convertit în celule standard mai târziu (unde veți avea deja paturi pentru ele).
  • Deținuții nu încearcă, de asemenea, să renunțe la celulele deținere, astfel încât să folosiți acest lucru în avantajul dvs. mai devreme până când sunteți gata să abordați potențialul de prizonieri.
  • Imaginea intitulată Construiți un profitabil, pericol scăzut, închisoare gratuită în arhitectul închisorii Pasul 3
    3. Păstrați prizonierii ocupați. Ar trebui să încercați să instalați televizoare, telefoane, toalete și bănci în curte (dacă intenționați să păstrați timpul de curte programată pe regim) și cantină (mai ales dacă aveți mai multe "Mâncând" ori în fiecare zi).
  • Prizonierii care au mâncat deja mai devreme în acea zi și nu mai au nevoie de foame sau care nu au nevoie de exerciții, vor vizita în continuare fie cantina, fie curtea în timpul unei alimentații sau curte definite. Ei nu vor, cu toate acestea, să mănânce sau să-și exercite și, prin urmare, se vor opri când intră în zonă și vor ajunge în cale. Telefoanele, televizoarele și toaletele le vor permite să participe la alte nevoi în aceste perioade de zi când nu pot merge în altă parte. De asemenea, le împiedică din calea prizonierilor care trebuie să participe la aceste nevoi.
  • Imaginea intitulată Construiți un profitabil, pericol scăzut, închisoarea gratuită în arhitectul închisorii Pasul 4
    4. Setați cantitatea de mâncare și varietatea la înălțime. Prizonierii foame sunt prizonieri revoltați, prizonierii bine hrăniți sunt prizonieri de mulțumiri. Dacă sunt bine hrăniți, ei vor pune cu multe alte probleme, mai ales la începutul anului.
  • Imaginea intitulată Construiți un profitabil, pericol scăzut, închisoare gratuită în arhitectul închisorii Pasul 5
    5. Implementarea cercetării ca primă prioritate. Setați bucătăria, depozitele etc. ca personal la cât mai curând posibil, acest lucru va împiedica prizonierii să obțină cele mai grave tipuri de arme.
  • Imaginea intitulată Construiți un profitabil, un pericol scăzut, închisoarea revoltă gratuită în arhitectul închisorii Pasul 6
    6. Nu lăsați spațiu gol în programul dvs. zilnic. Spațiul alb este, în esență, blocarea deținuților dvs. vor fi forțați să se întoarcă la celulele lor fără a satisface nevoile, cum ar fi divertismentul, familia sau libertatea, pe care prizonierii nu le place cu adevărat.
  • Înlocuiți tot spațiul gol cu "Timp liber" Inițial, și vor participa la propriile lor nevoi destul de fericit.
  • Imaginea intitulată Construiți un pericol profitabil, scăzut, închisoare gratuită în arhitectul închisorii Pasul 7
    7. Închiderea muncii în penitenciare cât mai curând posibil. Este singura șansă pe care o ai de a face o închisoare profitabilă și revoltă liberă.
  • Odată ce ați cercetat munca în penitenciare, convertiți o parte din acest timp liber în muncă, dar încă se asigură că există suficient timp liber pentru prizonieri pentru a participa la celelalte nevoi.
  • Uniformele murdare și împrejurimile nu fac prizonieri fericiți și vor avea ca rezultat plângeri serioase. Asigurați-vă că camerele de spălătorie și dulapurile de curățare sunt instalate și angajate de îndată ce forța de muncă este disponibilă. Prizonierii pot fi înlocuiți mai târziu de către Panitori pentru a păstra închisoarea curată dacă preferați, dar acestea pot fi cercetate mai târziu.
  • Împărțiți ziua de lucru în sus. Pierdeți o mică eficiență - în funcție de aspectul închisorii dvs., poate dura până la 30 de minute pentru prizonieri pentru a ajunge la atelier și a începe să lucreze - dar prizonierii tăi sunt mult mai fericiți pentru asta. Două schimburi de lucru de 4 ore defalcate cu câteva ore de timp liber sunt mult mai bune pentru moralul prizonier decât o schimbare de 7 sau 8 ore, iar pierderile financiare sunt destul de minime.
  • Mai multe ateliere mai mici (dar interconectate) sunt mai bune decât una mare. Deși pentru eficiență, ar trebui să fie toți în aceeași cameră sau complexă, să împărtășească o intrare și ieșiri, iar prizonierii ar trebui să poată trece liber de la un atelier la altul, spargându-l în unități mai mici folosind gard și (blocat deschis) Ușile vă vor permite să alocați mai mulți prizonieri să lucreze în PI, crescând foarte mult profiturile zilnice.
  • Imagine intitulată Construiți un pericol profitabil, scăzut, închisoarea fără revoltă în arhitectul închisorii Pasul 8
    8. Mențineți un bun gardă la raportul prizonier. Scopul în mod obișnuit pentru 1 gardă pe zonă închisă (bloc de celule, cantină, atelier, spălătorie etc.) pe care prizonierii au acces la, plus aproximativ 5-10% din capacitatea prizonierului de gardieni, cu un minim de 4 gardieni neasociați în orice moment.
  • Imaginea intitulată Construiți un pericol profitabil, scăzut, închisoarea fără revoltă în arhitectul închisorii Pasul 9
    9. Păstrați contrabanda din închisoarea voastră. Detectarea contrabandei este imperativă.
  • Deși scumpe, detectoarele de metal sunt imperative în asigurarea că închisoarea dvs. se execută fără probleme. La minim, asigurați-vă că prizonierii trebuie să treacă printr-unul la intrarea și părăsiți cantina, atelierul, zona de vizitare și bucătăria (dacă intenționați să utilizați prizonierii pentru a lucra bucătăriile - fiți atenți dacă faceți acest lucru ca bucătăriile sunt contrabande GoldMines). În mod ideal, le face, de asemenea, să treacă printr-unul înainte de a se întoarce în celulele lor sau în orice zonă cu toaletă sau TV, unde pot stista contrabandă, dar acest lucru poate fi un obiectiv pe termen lung.
  • Patrolii de câine ajută la detectarea contrabandei nemetalice, nemetalice. Cu toate acestea, în versiunile actuale ale jocului, acest lucru nu este atât de important, deoarece nu are o valoare reală a prizonierilor. Pot fi utilizate numai instrumente sau arme, iar toate acestea sunt metalice.
  • Cu toate acestea, câinii sunt foarte utili în detectarea posibilelor tuneluri, deși în prezent par să arunce o mulțime de fals pozitive.
  • Căutați fiecare bloc de celule cel puțin o dată în fiecare zi.Cel mai bun moment pentru a face acest lucru este în timpul mesei sau curților, deoarece toți prizonierii vor ieși din blocul de celule (și, prin urmare, nu va fi căutat în mod inutil, ceea ce reprezintă o plângere serioasă care crește nivelul de pericol în închisoare). Faceți clic pe un pat sau toaletă în fiecare bloc de celule și alegeți "Căutați blocul de celule". Acest lucru va căuta orice loc de ascundere posibil în blocul de celule, ca un shakedown, dar fără a mânia prizonierii. Asigurați-vă că cel puțin un gardian este atribuit cantinei (nu doar pentru ao patrula) în acest sens, deoarece toți gardienii disponibili, inclusiv cei de pe patrulare, își vor părăsi postările pentru a efectua căutarea.
  • Imaginea intitulată Construiți un profitabil, un pericol scăzut, închisoarea revoltă gratuită în arhitectul închisorii Pasul 10
    10. Utilizați câinii și CCTV cu ușurință. În versiunile actuale ale jocului, este mult mai bine să cheltuiți banii pe gardieni suplimentari, mai degrabă decât o mulțime de câini sau camere CCTV. Deși acest lucru va schimba, fără îndoială,.
  • Imaginea intitulată Construiți un profitabil, pericol scăzut, închisoare gratuită în arhitectul închisorii Pasul 11
    11. Cresc închisoarea în mod organic. Opriți tot aportul pentru câteva zile dacă vă simțiți copleșiți, nu pierdeți bani de construire a unor noi blocuri de celule uriașe până când vă aflați la sau peste capacitatea dvs. (amintiți-vă să adăugați orice capacitate suplimentară pe care o aveți de la deținerea celulelor așa cum nu este acest lucru incluse în numărul afișat pe ecran). Răbdarea este cheia. Încercarea de a deveni prea mare prea repede va duce în mod inevitabil la perioade mai lungi de așteptare în timp ce construiți încet rezervele de numerar pentru a vă completa proiectul curent. Cel mai bine este să începeți un proiect până când nu îl puteți finanța pe deplin la finalizare și păstrați banii în rezervă pentru urgențele neprevăzute cum ar fi reparațiile și eliminarea tunelului.
  • sfaturi

    Nu uitați niciodată, gardul este gratuit, astfel încât construirea unui gard dublu în jurul închisorii este o modalitate excelentă de ao asigura, până când vă puteți permite un zid închisorii.
  • Acordați o atenție deosebită cerințelor camerei. Dacă nu spune în interior, nu trebuie să fie în interior, cel puțin inițial (deși puteți alege să o mutați în interior mai târziu pentru motivele estetice sau de securitate). Doar dacă nu spune "închis" Poate fi complet în aer liber.
  • De exemplu, birourile nu trebuie să fie în interior sau închise, deci nu ezitați să le lipiți în deschis pe cealaltă parte a drumului.
  • Dușurile trebuie să fie în interior, dar nu trebuie să fie închise, deci nu există niciun motiv pentru ca ei să aibă dușuri deschise de uși sunt mult mai ușor de rezolvat decât cele cu ușile, în special ușile de închisoare care necesită deschiderea unui gardian.
  • Atelierele de lucru pe de altă parte trebuie să fie închise, dar nu în interior, deci nu ezitați să le înconjurați cu garduri (gratuit) în loc de ziduri scumpe. Acest lucru înseamnă, de asemenea, prizonierii tăi "Libertate" Necesitatea pare să coboare în timp ce lucrează în ateliere.
  • Odată ce închisoarea dvs. se execută fără probleme, nu vă temeți de prizonieri de securitate maximă. Într-o închisoare bine condusă, este puțin probabil să provoace orice probleme. Ei servesc, de asemenea, fraze mai lungi decât prizonierii normali și minimți de securitate. Acest lucru vă permite să continuați să măriți capacitatea închisorii în jurul anului 200 (atunci când numărul deținuților minimali sau normali fiind eliberat în fiecare zi poate fi mai mare decât aportul).
  • Dacă numerele de prizonier par să piardă în fiecare zi, mai degrabă decât în ​​creștere, dezactivați aportul de securitate minim și normal pentru o vreme și acceptați numai securitatea maximă. Acest lucru vă va asigura că aveți un număr mare de prizonieri care vor fi cu dvs. pentru o vreme.
  • Înțelegeți ușile. Toate ușile pot fi folosite de oricine (inclusiv deținuți), diferența este cine le poate deschide.
  • Ușile de închisoare pot fi deschise numai de către gardieni. Instalarea ușilor de închisoare pe zone deținuți în mod regulat, cum ar fi cantina sau intrarea principală la un bloc de celule vor reduce drastic fluxul de prizonieri și va împiedica, de asemenea, lucrătorii să obțină acolo unde sunt necesare (de exemplu, pentru a îndepărta tunelurile sau pentru a repara rapid tunelurile sau pentru a repara obiectele sparte) , și medicii de la participarea la personalul rănit sau la prizonieri.
  • Ușile de personal pot fi deschise de orice membru al personalului, inclusiv muncitori, medici sau bucătari. Cu toate acestea, prizonierii li se permite să le folosească. Aceasta înseamnă că, de exemplu, că instalarea pur și simplu a unei uși de personal pe bucătărie sau altă zonă nu va "păstrați prizonierii, și poate, de fapt, să le ușureze să acceseze (așa cum pot fi lăsate Alți angajați folosind ușa în timp ce merg la munca lor). De asemenea, trebuie să utilizați implementarea pentru a specifica aceste zone ca personal numai dacă doriți să păstrați prizonierii.
  • Ușile pot fi deschise și utilizate de oricine, inclusiv deținuții. Cu toate acestea, ei nu vor folosi nici măcar regulați "Ușile" pentru a introduce o zonă marcată numai ca personal. Deoarece ușile obișnuite sunt mai ieftine decât ușile personalului, atâta timp cât aveți desfășurarea, ușile regulate pot fi utilizate în condiții de siguranță în zone precum bucătăria sau depozitarea dacă le-ați desemnat "Numai pentru angajați" zone.
  • Avertizări

    Anumite tipuri de camere (E.G. Spălătorie, ateliere, dulapuri de curățare) Lucrează perfect atunci când aveți mai multe, altele (E.g, cantine, bucătării) nu funcționează corect la toate. Este întotdeauna mai sigur să lăsați loc să se extindă o cameră când aveți nevoie de o capacitate suplimentară, decât să numărați să fiți capabili să construiți altul mai târziu.
  • Blocarea, bang-up-ul și shakedown ar trebui să fie utilizate cu ușurință, dacă este deloc. Ei într-adevăr infuriază prizonierii și sunt mult mai probabil să crească șansele de revoltă completă decât să prevină sau să aducă unul la capăt. Este mult mai sigur pentru micro-gestionarea situației, trimițând manual gardieni pentru a face față prizonierilor cu probleme și pentru a sparge luptele (deși acestea ar trebui să fie rare la inexistente după cele mai vechi faze ale jocului dacă urmați aceste sfaturi) decât să vă deranjați fără discriminare nu cauzează probleme.
  • Amintiți-vă, jocul este încă în alfa. Există încă bug-uri și caracteristici incomplete.
  • Dacă deținuții și personalul se blochează pe teren, veți fi nevoie să le eliberați manual. Pentru personal, este de obicei mai ușor să se aprindă și să le înlocuiască. Pentru prizonieri, va trebui să eliminați elementul sau elementele pe care le blochează și le reconstruiască. Căutarea prizonierului poate, de asemenea, să le dezvăluie, dar acest lucru riscă să facă un prizonier deja nefericit (care probabil nu a reușit să mănânce, să doarmă, duș, să schimbe, să folosească baie și să aibă orice fel de divertisment sau interacțiune familială pentru zile timpul pe care le găsiți) într-un prizonier gata de a se prinde.
  • Muncitorii pot construi într-o manieră foarte întâmplătoare uneori. Acest lucru poate fi deosebit de frustrant atunci când aveți nevoie să faceți o singură sarcină simplă înainte de a vă putea deplasa (cum ar fi instalarea unei intrări într-o clădire sau instalarea elementelor necesare într-o cameră). Angajarea unui nou muncitor și plasându-l pe locul slujbei pe care îl doriți, îl va declanșa, de obicei, îl va porni și, de obicei, va termina locurile de muncă legate în aceeași zonă înainte de a trece la orice altceva. Acest lucru poate crește eficiența, dar poate fi un mod foarte scump de a construi, mai ales la începutul jocului. Salvarea și reîncărcarea jocului poate, de asemenea, să declanșeze muncitorii pentru a trece la diferite locuri de muncă, dar nu conta pe locurile de muncă pe care le mută să fie mai utile.
  • În prezent nu există niciun motiv pentru a cerceta legal în birocrație sau de a construi o cameră de execuție, deoarece nu servesc nici un scop în jocul principal. Construirea unei sală de securitate nu servește nici un scop oficial, iar monitoarele CCTV nu trebuie să fie plasate în ele, gardienii neasignați au tendința de a se aduna în sălile de securitate, astfel încât acestea pot fi o modalitate bună de a păstra camerele CCTV și de a se asigura că gardienii neasociați sunt staționată în zone în care sunt necesare (de exemplu, plasarea unei sală de securitate lângă intrarea principală în închisoare se va asigura că există, de obicei, gardieni la îndemână pentru a lăsa oamenii în și din închisoare).
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar