Cum să putrezi o hârtie pentru ao arăta mai mult

Elevii se luptă adesea să ajungă la o lungime a paginii solicitate atunci când scrie o lucrare. Când încercați să vă faceți hârtia mai mult, rețineți că calitatea este mai importantă decât cantitatea. Folosind trucuri pentru a puf pe hârtie ar trebui să fie folosit numai ca o ultimă soluție odată ce ați pus într-adevăr un efort în sensul că hârtia dvs. este atât de puternică cât poate fi. Începând cu avans, făcând o mulțime de cercetări, și a crafting un argument coerent și cogent sunt cele mai bune modalități de a face o lucrare de hârtie.

Pași

Metoda 1 din 3:
Adăugând mai mult conținut
  1. Imaginea intitulată aruncă o hârtie pentru ao arăta mai mult pasul 1
1. Face o mulțime de cercetări. O hârtie bine cercetată este obligată să aibă mai mult conținut. Nu vă fie frică să utilizați surse în afara pentru a vă susține argumentul. Mergeți la biblioteca școlară sau la biblioteca locală pentru a căuta stive și baze de date online pentru surse referitoare la subiectul dvs.
  • JSTOR și proiectul Gutenberg sunt două resurse bune pentru scrierea academică. De multe ori școala dvs. vă va permite accesul liber la aceste site-uri. Adresați-vă profesorului dvs. pentru a vă ajuta să găsiți surse.
  • Imaginea intitulată aruncă o hârtie pentru ao arăta mai mult pasul 2
    2. Face o schiță amănunțită. Scrierea unei contururi vă permite să vă organizați argumentele și ideile într-un mod coerent. Împărțiți conturul dvs. în secțiunile pe care intenționați să îl utilizați în lucrare. De exemplu, este posibil să aveți o singură secțiune intitulată "Introducere, urmată de" primul paragraf al celui de-al doilea corp, al treilea paragraf al organismului "și" Concluzie."
  • Puneți dovezile și citatele care intenționează să le utilizați în conturul dvs. Asigurați-vă că aveți o mulțime de exemple diferite pentru a alege de la.
  • Scrierea unei schițe vă ajută să vedeți ce secțiuni sunt suficient de puternice pentru a fi extinse mai mult pentru o lungime suplimentară.
  • Imaginea intitulată aruncă o hârtie pentru ao arăta mai mult pasul 3
    3. Furnizați un contraargument. Dacă doriți să umpleți mai mult spațiu într-un mod constructiv, încercați să adăugați un contraargument. Nu numai că se extinde asupra unui contraargument care vă prelungește lucrarea, dar face de fapt lucrarea dvs. mai puternică, arătând că puteți să contabilizați diferite perspective.
  • Puteți fie să țesem contraargumentul în paragrafele dvs. de corp preexistent, fie să adăugați alineate separate pentru a le contabiliza. O modalitate bună de a introduce un contraargument este o propoziție cum ar fi: "În timp ce unii cred că consumul unei diete bazate pe plante este cheia sănătății, alții indică dieta franceză bogată în brânză și lapte ca un exemplu de abordare diferită la un stil de viață sănătos."
  • Imaginea intitulată aruncă o hârtie pentru ao arăta mai mult pasul 4
    4. Adăugați un alt paragraf al corpului. Nu vă simțiți ca și cum trebuie să fiți blocat în eseul tipic de cinci paragraf. După ce ați făcut conturul dvs., consultați dacă puteți adăuga un alt paragraf scurt sau două pentru a elabora un punct existent sau pentru a adăuga unul complet nou.
  • Dacă sunteți blocat să veniți cu o idee pentru un nou paragraf, re-citiți câteva dintre materialele dvs. sursă pentru citate care vă lovesc la fel de interesante. Odată ce ați găsit câteva, vedeți dacă puteți să aruncați un alt argument în jurul unor exemple.
  • Imaginea intitulată aruncă o hârtie pentru ao arăta mai mult pasul 5
    5. Utilizați mai mult suport. Nu doare niciodată să adauge mai multe citate pentru a vă susține argumentul. Acesta este motivul pentru care este important atunci când faceți o schiță pentru a adăuga o mulțime de diferite cotații posibile de utilizat în lucrarea dvs. Dacă vă luptați să faceți o hârtie suficient de lungă, încercați să adăugați unul dintre aceste cotațiile suplimentare este la fel de suport suplimentar și apoi adăugând câteva propoziții ale analizei proprii după.
  • Imaginea intitulată aruncă o hârtie pentru ao arăta mai mult pasul 6
    6. Căutați ajutor de la un profesor sau de un bibliotecar. Bibliotecarii de cercetare sunt mari resurse atunci când vine vorba de scrierea de lucrări. Programați o întâlnire cu un bibliotecar școlar și veți părăsi întâlnirea cu mai multe surse decât veți ști ce să faceți cu.
  • Profesorul tău va fi mai mult decât fericit să ajute dacă aveți probleme cu o lucrare. Nu fi timid! Este treaba lor să vă dau îndrumare.
  • De asemenea, puteți să întrebați un prieten la edit. Având un set proaspăt de ochi pe hârtie vă va permite să vedeți lucruri într-un mod nou.
  • Metoda 2 din 3:
    Folosind limbaj diferit
    1. Imaginea intitulată aruncă o hârtie pentru a face să arate mai mult pasul 7
    1. Înlocuiți pronumele cu substantive mai specifice. Căutați locuri în lucrarea dvs. unde substantive specifice pot fi subzită pentru pronume, cum ar fi "el", "ea", "ea" sau "ei."Încercați să utilizați numele complet al oamenilor, substantive adecvate și substantive descriptive în locul pronumelor.
    • În loc să spui "El a găsit-o", Spune "Johnny a găsit mărul."
    • Dacă vă referiți la o anumită persoană, cum ar fi George Washington, utilizați numele și prenumele sale pe toată hârtia, în loc să scurtați la "Washington."
  • Imaginea intitulată pufoșește o hârtie pentru ao arăta mai mult pasul 8
    2. Fi poetic. Utilizați o mulțime de limbaj flori. Adăugarea loturilor de adverbe și adjective vă va face propozițiile mai lungi și adesea vor îmbunătăți calitatea acestora.
  • În loc să spună "Marele Gatsby este o lucrare importantă de ficțiune," spune "Marele Gatsby este o lucrare seminală a literaturii care a influențat scriitori aspiranți de la publicarea la începutul secolului al XX-lea."
  • Utilizați cuvintele într-adevăr, foarte, și cu adevărat atunci când este posibil. Nu exagerați, totuși, profesorul dvs. este obligat să observe prea multe adverbe.
  • Imaginea intitulată aruncă o hârtie pentru ao arăta mai mult pasul 9
    3. Adăugați cuvinte suplimentare inutile. În zilele noastre, adesea trecem cu vederea anumite articole, cum ar fi extra ""s Or "A"s și cuvinte cum ar fi "deoarece", "acea", și "asa de". Adăugați aceste lucruri, vor adăuga cu siguranță câteva linii.
  • În loc să spui, "Nu am putut merge la casă, amy credea că a fost bântuit." Spune "Nu am putut merge la casă pentru că Amy a crezut că a fost bântuit."
  • Metoda 3 din 3:
    Schimbarea setărilor documentului
    1. Imaginea intitulată aruncă o hârtie pentru a face să arate mai mult pasul 10
    1. Creșteți distanța dintre linii. Cele mai multe lucrări ar trebui să fie dublu distanțate, dar este foarte dificil să spunem diferența dintre 2.0 spațiere și 2.2 Spațierea. Profesorul dvs. nu este probabil să măsoare spațierea liniei pentru a vă asigura că este exactă și folosind 2.1 sau 2.2 Spațierea poate merge mult spre a face ca hârtia să fie mai lungă.
    • Pentru a schimba spațierea în Microsoft Word, accesați fila Format, apoi faceți clic pe paragraful.
    • Odată ajuns la punctul, faceți clic pe Spațierea și schimbarea la "Multiple."Apoi, în fila" AT "scrieți în 2.1 sau 2.2.
  • Imaginea intitulată aruncă o hârtie pentru ao arăta mai mult pasul 11
    2. Schimbați dimensiunea fontului. De asemenea, puteți schimba dimensiunea fontului doar un pic pentru a face cuvintele să ia un pic mai mult spațiu pe pagină. Majoritatea cadrelor didactice doresc ziare scrise în dimensiunea 12 font, dar probabil nu vor observa dacă fontul dvs. este în loc de 12 ani.5.
  • Imaginea intitulată aruncă o hârtie pentru ao arăta mai mult pasul 12
    3. Adăugați spații suplimentare după perioade. Adăugând două spații în loc de una după perioade, vă va face hârtia mai mult și nu este o schimbare foarte evidentă.
  • Iată un exemplu de propoziție cu un spațiu după perioada: "Secolul al XX-lea a văzut multe schimbări. Nu numai că au fost două războaie mondiale, dar și creșterea industriei și a tehnologiei."
  • Aceasta este aceeași propoziție cu două spații după perioada. Diferența este abia vizibilă: "Secolul al XX-lea a văzut multe schimbări.Nu numai că au fost două războaie mondiale, dar și creșterea industriei și a tehnologiei."
  • De asemenea, puteți modifica dimensiunea fontului perioadelor la 13 sau 14. Acest lucru este valabil pentru toate formele de punctuație. Din nou, acest truc este în mare parte neobișnuit.
  • Imaginea intitulată aruncă o hârtie pentru ao arăta mai mult pasul 13
    4. Creșteți marginile. Creșterea dimensiunii marjelor la aproximativ 1.25 scade numărul de cuvinte pe pagină. Având mai puține cuvinte pe o pagină, hârtia dvs. are mai multe pagini și nu trebuie să scrieți nimic suplimentar.
  • Pentru a mări dimensiunea marjelor, faceți clic pe pictograma casetei de instrumente și accesați secțiunea intitulată "Margini de documente."
  • De acolo, setați marjele dvs. la 1.25. Această dimensiune este suficient de mare pentru a face o diferență, dar suficient de mică pentru a nu fi prea vizibilă.
  • Imaginea intitulată aruncă o hârtie pentru a face să arate mai mult pasul 14
    5. Schimbați fontul. Dacă profesorul dvs. nu necesită un font specific, există câteva opțiuni în afara Times New Roman care vă va face hârtia mai mult. O alegere bună este stilul vechi de carte, care încă pare formal, dar ocupă mai mult spațiu.
  • Nu folosiți ceva prea evident ca SAN-urile comice.
  • Imaginea intitulată aruncă o hârtie pentru ao arăta mai mult pasul 15
    6. Nu utilizați fiecare dintre aceste trucuri. Profesorul dvs. va observa dacă marjele, dimensiunea fontului și distanța au crescut, plus fontul este diferit și deodată ați devenit un poet. Când scrieți o lucrare, este mai bine să puneți efortul de a face ca lucrarea să îndeplinească cerința paginii prin cercetări aprofundate și scrierea clară și eficientă. Utilizați numai unul sau două trucuri pentru a-ți arunca hârtia dacă devine directivă. Altfel riscă să fii prins de profesorul tău și să-ți coborâți gradul.
  • sfaturi

    Vorbește-ți hârtia cu prietenii tăi. Apelați un prieten și cereți-i să vorbească despre subiectul dvs. Veți obține o perspectivă proaspătă și idei noi!

    Avertizări

    Nu plagiat. Nu furați niciodată ideile sau scrierea celorlalți pentru a vă face propria hârtie să arate mai mult. Încredere în inteligența voastră și scrieți o lucrare originală.
  • Dacă profesorul dvs. a predat o lungă perioadă de timp, probabil vor ridica unele dintre aceste trucuri. Cuvintele inutile, trucuri suplimentare de liniuță și dublu dublu trebuie să fie utilizate cu ușurință, dacă este deloc.
  • Nu amânați. Dacă vă dați suficient timp pentru a cerceta bine o lucrare și pentru a căuta ajutor din partea profesorilor dvs., veți putea scrie o lucrare de mândru, fără a utiliza nici un truc pentru a-l bate.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar