Cum de a șterge un blocaj de hârtie într-o imprimantă laser

Blocajele de hârtie într-o imprimantă laser apar atunci când hârtia care alimentează prin imprimantă este blocată. Uneori, o imprimantă va continua să împingă hârtia prin sistem, care vă lasă cu o foaie zdrobită, care conține tipărirea neuniformă și smudging. De cele mai multe ori, imprimanta se va opri în timpul ciclului de imprimare atunci când apare un blocaj, iar o lumină intermitentă sau un mesaj de pe ecranul computerului vă va avertiza problema. Ștergeți un blocaj de hârtie într-o imprimantă laser urmând pașii de diagnosticare furnizați sau prin deschiderea mașinii și tragând ușor hârtia.

Pași

  1. Imagine intitulată Șterge un blocaj de hârtie într-o imprimantă laser Pasul 1
1. Verificați ghidul de utilizare al imprimantei laser sau manualul pentru instrucțiuni. Documentația furnizată atunci când ați cumpărat imprimanta poate avea informații despre cum să ștergeți un blocaj. Urmați orice instrucțiuni care sunt furnizate.
  • Imagine intitulată Șterge un blocaj de hârtie într-o imprimantă laser Pasul 2
    2. Căutați instrucțiuni de pe imprimantă. Unele modele de imprimante laser vor furniza informații de diagnosticare în timpul unui blocaj de hârtie, cum ar fi locul unde să caute problema sau cum să trageți hârtia. Urmați orice instrucțiuni care apar pe ecranul imprimantei sau pe ecranul computerului.
  • Imagine intitulată Ștergeți un blocaj de hârtie într-o imprimantă laser Pasul 3
    3. Opriți mașina. Imprimantele laser au siguranțe care oferă căldură, deci dacă blocajul de hârtie este aproape de cuptor, permiteți imprimanta să se răcească înainte de a atinge orice.
  • Imagine intitulată Șterge un blocaj de hârtie într-o imprimantă laser Pasul 4
    4. Deschideți ușa imprimantei care vă oferă acces la hârtie. Trageți deschideți orice ușă și glisați orice tavă care se mișcă pentru a vă oferi cea mai bună vedere a locului în care a apărut gemul.
  • Imagine intitulată Șterge un blocaj de hârtie într-o imprimantă laser Pasul 5
    5. Verificați dacă hârtia este blocată. Cu ușile deschise, ar trebui să puteți vedea hârtia și unde este blocată. Priviți în interiorul întregului imprimanta pentru a vă asigura că nu există alte foi blocate sau benzi mici sau resturi de hârtie care ar fi rupt. Locațiile comune ale blocajelor de hârtie în imprimanta laser includ introducerea hârtiei și tăvile de ieșire, cuptorul, cartușul de toner și orice alt loc în care hârtia este în contact cu o rolă.
  • Apucați mânerul pe cartușul de toner și trageți-l ușor pentru a vă oferi o privire la orice hârtie care poate fi blocată în jurul acestuia. Înlocuiți cartușul de toner după ce ați șters hârtia sau asigurați-vă că nici o hârtie nu este blocată în interiorul acesteia.
  • Imaginea intitulată Ștergeți un blocaj de hârtie într-o imprimantă laser Pasul 6
    6. Scoateți foile de hârtie blocate. Țineți ușor pe hârtie și trageți-l din imprimanta laser.
  • Încercați să trageți hârtia în direcția în care se alimentează în mod normal. Tragându-l înapoi poate deteriora funcția imprimantei laser.
  • Îndepărtați toate hârtia și resturile. Nu lăsați nimic în urmă, care poate provoca blocarea suplimentară.
  • Imagine intitulată Ștergeți un blocaj de hârtie într-o imprimantă laser Pasul 7
    7. Închideți toate ușile de pe imprimanta laser și rotiți-o înapoi. Majoritatea modelelor de imprimantă laser se vor reseta automat și veți putea reintroduce ceea ce ați început.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Este posibil să existe o problemă mecanică dacă imprimanta continuă să se blocheze chiar și după ce ați eliminat toată hârtia și ați încărcat-o corect. Dacă este întreruptă o piesă sau o parte din interiorul imprimantei laser sau nu o puteți imprima, apelați la un tehnician pentru service.
  • Evitați blocajele viitoare utilizând doar un fel de hârtie din tavă la un moment dat. Asigurați-vă că hârtia nu este îndoită sau curbată în colțuri și ventilați stiva de hârtie înainte de ao plasați în tavă pentru a imprima.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar