Cum să ștergeți un blocaj de hârtie pe o imprimantă hp inkjet

Imprimantele cu jet de cerneală Hewlett-Packard (HP) vin în mai multe mărci și modele diferite. Acestea oferă documente tipărite alb-negru sau color și fotografii pentru uz casnic și birou. Când o bucată de hârtie se blochează în imprimanta cu jet de cerneală, poate apărea un gem și imprimanta va împinge o hârtie zdrobită, smulsă, fie se va opri, și va trebui să scoateți hârtia blocată. Ștergeți un blocaj de hârtie pe o imprimantă HP Inkjet prin deschiderea imprimantei și eliminând obstrucționarea.

Pași

  1. Imagine intitulată Ștergeți un blocaj de hârtie pe o imprimantă HP Inkjet Pasul 1
1. Verificați tava de hârtie. Tava de hârtie este una dintre cele mai probabile locuri pentru a obține un blocaj de hârtie. Dacă observați orice hârtie liberă în tava de hârtie, scoateți-o. Dacă o hârtie a rămas blocată în timp ce se hrănește din tavă în imprimantă, trageți-l ușor din imprimantă pentru al scoate.
  • Apăsați butonul CV-ul de pe imprimantă dacă acesta este singurul punct pe care hârtia blocată.
  • Imagine intitulată Șterge un blocaj de hârtie pe o imprimantă HP Inkjet Pasul 2
    2. Scoateți ușa de acces din spate a imprimantei cu jet de cerneală. Acest lucru vă va permite să vă uitați la imprimantă pentru a vedea unde poate fi blocată hârtia. Ar trebui să existe un buton sau o clapetă care să elibereze ușa și să vă permită să o scoateți.
  • Scoateți orice hârtie blocată în rolele din spatele imprimantei. Asigurați-vă că toată hârtia a fost eliminată, inclusiv resturi de hârtie sau piese rupte.
  • Înlocuiți ușa de acces din spate pe imprimantă. Dacă nu există altă lucrare blocată în imprimantă, apăsați butonul CVU.
  • Imagine intitulată Ștergeți un blocaj de hârtie pe o imprimantă HP Inkjet Pasul 3
    3. Ridicați capacul frontal al imprimantei cu jet de cerneală. Îndepărtați blocajele suplimentare de hârtie. Trageți orice hârtie foarte lentă, pentru a minimiza riscul deteriorării imprimantei.
  • Imagine intitulată Șterge un blocaj de hârtie pe o imprimantă HP Inkjet Pasul 4
    4. Verificați carul de imprimare pentru a vă asigura că funcționează corect. Trebuie să se poată deplasa liber dintr-o parte a imprimantei la alta.
  • Deconectați cablul de alimentare și mutați ușor carul de pe partea laterală. Nu forțați-l dacă este blocat sau închis pe ceva.
  • Rotiți rolele în interiorul imprimantei pentru 3 rotații complete cu degetele dacă căruciorul imprimantei nu se mișcă liber. Rotiți-le în direcția în sus și asigurați-vă că totul în interiorul imprimantei se poate mișca ușor, fără a fi blocat.
  • Imagine intitulată Ștergeți un blocaj de hârtie pe o imprimantă HP Inkjet Pasul 5
    5. Testați imprimanta pentru a vă asigura că imprimarea corectă și nu se va bloca din nou.
  • Reîncărcați hârtie cu jet de cerneală simplă în tava de hârtie.
  • Țineți apăsat butonul de reluare până când o pagină de testare începe să imprime.
  • Imagine intitulată Șterge un blocaj de hârtie pe o imprimantă HP Inkjet Pasul 6
    6. Apelați suportul HP pentru service dacă pagina de testare nu imprimă sau dacă continuați să obțineți blocaje de hârtie.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Citiți broșura manuală sau de instrucțiuni a utilizatorului care a venit cu imprimanta HP Inkjet. Urmați oricăror direcții găsite în carte despre cum să evitați blocajele de hârtie.

    Avertizări

    Asigurați-vă că trageți hârtia din partea frontală a imprimantei doar ca o ultimă soluție. Încercați să ștergeți blocarea hârtiei prin tava de hârtie sau pe partea din spate a imprimantei înainte de a trage din interiorul capacului frontal. Pictura de hârtie prea tare din față va cauza deteriorarea mecanică a imprimantei cu jet de cerneală HP.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar