Cum de a plia un păun origami

Peacockul este o pasăre frumoasă, cu pene, care arată elegantă și regală - și omologul său de origami este la fel. Plierea unui păun origami ar putea lua un pic de practică, dar este un proiect minunat dacă începeți doar sau dacă aveți o practică sub centura dvs. Dacă doriți să adăugați un păun delicat de origami la colecția dvs., luați hârtia origami și începeți!

Pași

Metoda 1 din 10:
Începeți cu o foaie dreptunghiulară de hârtie.
  1. Imagine intitulată Fold un păun de origami Pasul 1
1. Cea mai mare parte a hârtiei Origami este pătrată, dar veți avea nevoie de un dreptunghi. Puteți tăia o foaie de hârtie pătrată în jumătate, fie puteți achiziționa hârtie rectangulară origami. Dimensiunile nu contează prea mult - notați că cu atât este mai mică foaia de hârtie, cu atât păunul dvs. va fi în cele din urmă.
  • Alegeți orice hârtie de culoare pe care doriți! Blue este o alegere populară pentru păuni, dar puteți merge pentru roșu, roz, verde, galben sau orice culoare a curcubeului.
Metoda 2 din 10:
Pliați hârtia în jumătate de lungime.
1. Scopul este doar de a face o cremă în centru. Setați hârtia pe o suprafață plană, apoi pliați-o în jumătate. Utilizați degetele pentru a apăsa în jos pe creastă, apoi dezactivați din nou hârtia înainte de a vă deplasa.
Metoda 3 din 10:
Pliați marginile stângi și drepte spre interior de două ori.
1. Va arăta ca un avion de hârtie. Pliați colțul din stânga spre centru, apoi pliați colțul din dreapta pentru a se potrivi. Apăsați cresterea cu degetele, apoi pliați din nou ambele colțuri.
  • Veți ajunge cu o hârtie în formă de triunghi care are un punct ascuțit la un capăt.
Metoda 4 din 10:
Îndoiți hârtia în jumătate de lățime.
1. Răsturnați hârtia peste astfel încât părțile pliate să atingă tabelul. Apoi, aduceți capătul plat al triunghiului în sus pentru a satisface capătul ascuțit. Apăsați în jos pe creastă pentru a face stickul de pliere.
  • S-ar putea ajuta să împingeți în jos cu unghiul.
Metoda 5 din 10:
Pliați jumătatea plat de hârtie înapoi, apoi creați-o.
1. Creați primul Flan Fling în coada păunului tău. Apucați partea plată a triunghiului și îndoiți-o înapoi, dar lăsați-o /4 în (0.64 cm) de hârtie deasupra părții ascuțite. Apăsați cresterea în jos pentru a cimenta într-adevăr în hârtie și începeți coada.
Metoda 6 din 10:
Împingeți jumătatea din spate a triunghiului într-o formă de ventilator.
1. Timp pentru mai multe pliuri de ventilator! Alternează între pliere înainte și înapoi, făcând orizontalul să se îndoaie coada. Când ajungeți în partea de sus, apăsați pe toate pliurile în jos încă o dată pentru a le cimenta în hârtie înainte de a lăsa să plece.
Metoda 7 din 10:
Creșteți vârful triunghiului în jos.
1. Este timpul să creați ciocul păunului. Apucați vârful părții îndreptate și îndoiți-l doar puțin, suficient pentru a face un cioc mic la capul animalului tău. Apăsați cresterea în jos pentru ao menține în poziție și faceți o gură asemănătoare păsărilor.
  • Nu va arăta destul de bine în acest pas, așa că nu vă faceți griji - încă mai aveți mai mult de făcut!
Metoda 8 din 10:
Răsturnați hârtia peste și pliați vârful înapoi.
1. Marcați capul și gâtul păunului cu acest ori. Răsturnați hârtia astfel încât ciocul să vă îndreptați. Pliați partea îndreptată a triunghiului în jurul jumătății, astfel încât capul atinge doar baza coada. Apăsați înălțimea în jos pentru a diferenția între corp și gât.
  • Acest fold va ajuta, de asemenea, peacock-ul dvs. să se ridice pe cont propriu.
Metoda 9 din 10:
Pliați întreaga hârtie în jumătate de lungime.
1. Într-adevăr faceți acele pene fan. Ridicați bucata de hârtie și apăsați în jos în centrul coada cu degetul mare. Îndoiți întregul păun (corp, coadă și cap) în jumătate în jurul degetului, apoi apăsați împreună.
  • Când Peacock izvorăște înapoi, veți putea vedea animalul mai clar.
Metoda 10 din 10:
Răspândiți penele în spatele păunului.
  1. Imagine intitulată Fold un păun de origami Pasul 10
1. Acum ai terminat! Petreceți câteva minute, asigurându-vă că coada din spate se ridică drept și înaltă. Setați păunul pe masă și urmăriți-l să se ridice pe cont propriu pentru a vă admira creația.
  • Dacă păunul dvs. nu se ridică, încercați să pliați din nou hârtia în jumătate pentru a crede cu adevărat ultima ori.

sfaturi

De fiecare dată când faceți o pliere, apăsați într-adevăr greu să renunțați la creastă în hârtie.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar