Cum de a decora o scenă de naștere pentru crăciun

Sărbătorile sunt chiar la colț și ce modalitate mai bună de a sărbători Crăciunul decât cu o scenă de naștere? Configurarea scenei în sine nu este prea dificilă, dar dacă doriți să adăugați un pic suplimentar Pizazz la decor, s-ar putea să vă întrebați cum puteți face unic. Din fericire, există tone de decorațiuni adăugate pe care le puteți pune în scena dvs. de naștere fără a distrage atenția de la adevăratul sens al Crăciunului.

Pași

Partea 1 din 2:
Configurare de bază
  1. Imagine intitulată Decoreaza o scenă de naștere Pasul 1
1. Alegeți un loc plat în interiorul sau în afara pentru a vă menține nivelul scenei. În funcție de cât de mare este scena dvs. de naștere, puteți să o configurați în peluza dvs. din față, pe masa de bucătărie sau în fereastra camerei dvs. de zi. Decideți unde doriți să o configurați, apoi asigurați-vă că aveți o suprafață plană sau un teren la nivel de lucru pentru a lucra.
  • Dacă vă decideți să vă configurați scena în afara, asigurați-vă că figurinele dvs. sunt rezistente la intemperii (plasticul este cel mai bun pariu în timpul ploii și zăpezii) sau pulverizați pe un material de etanșare a rezistenței la intemperii dacă nu sunt.
  • Dacă vă configurați scena în apropierea copacului de Crăciun, asigurați-vă că trageți fusta de copac taut pentru o suprafață plană sau puneți scena pe o masă laterală mică.
  • Imagine intitulată Decoreaza o scenă de naștere Pasul 2
    2. Creați o atmosferă de hambar cu fân și alte detalii rustice. În Biblie, copilul Isus sa născut într-un loc unde dețin animale. De obicei, aceasta semnifică un hambar sau o barcă de un fel, deși ar putea însemna și o peșteră. Când ați configurat pentru prima dată scena, faceți focalizarea principală a hambarului în centru utilizând o cutie mică sau un model de hambar pentru o scenă interioară sau creând o structură mică de lemn cu fân în el pentru unul în aer liber.
  • Puteți să vă faceți propriile decorațiuni ale scenei de naștere sau puteți cumpăra un kit din cele mai multe magazine de bunuri de origine, magazine religioase sau online.
  • Dacă doriți să mergeți pe toate, ați putea chiar să faceți un peisaj complet în aer liber din carton și vopsea verde.
  • Imagine intitulată Decoreaza o scenă de naștere Pasul 3
    3. Poziționați copilul Isus, Mary și Iosif în centrul scenei. În mod tradițional, copilul Isus merge într-un iesut plin de fân (un coș de lemn de piatră). Maria se apropie de el, de obicei, îngenuncheat să-l țină, iar Iosif stă deasupra lor amândouă. Aceste 3 cifre ar trebui să fie principalul obiectiv al scenei dvs. de naștere, iar orice altceva ar trebui să fie în fundal.
  • Dacă scena dvs. este înăuntru, puteți obține sau vopsi figurinele mici pentru a reprezenta aceste trei. Dacă sunteți în aer liber, ați putea tăia siluetele din carton sau din lemn și ați vopsit-o singur. Nu uitați să le rezumat la intemperii!
  • De asemenea, ai putea să-l țină pe Maria, deținerea copilului în brațele ei.
  • Imagine intitulată Decoreaza o scenă de naștere Pasul 4
    4. Grupați păstorii într-o parte și înțelepții la cealaltă. Aceste cifre sunt opționale, dar pot adăuga mai multă dramă și realism pe scena dvs. Puneți păstorii pe o parte a centrului de hambar și a celor înțelepți pe cealaltă. Asigurați-vă că nu stau în fața lui Isus, Mary sau Iosif să-și păstreze accentul pe oamenii potriviți.
  • De obicei, păstorii și înțelepții sunt ținute în afara hambarului.
  • Imagine intitulată Decorează o scenă de naștere Pasul 5
    5. Se presară în câteva animale de hambar pentru o atingere adăugată. În timp ce Biblia nu specifică pe care animalele erau prezente la fața locului, este un pariu sigur pentru a adăuga câteva oi, măgari sau mules. Puteți aranja aceste animale în fundalul scenei pentru a adăuga mai multe autenticitate.
  • Pentru scenele de interior, folosiți păpuși mici de animale. Pentru cele în aer liber, utilizați carton sau decupaje din lemn, dacă nu sunt deja incluse.
  • Oile pot sta lângă păstori și ați putea pune un măgar sau o cămilă lângă înțelepți, deoarece probabil că au călătorit.
  • Partea 2 din 2:
    Decorațiuni suplimentare
    1. Imagine intitulată Decoreaza o scenă de naștere Pasul 6
    1. Adăugați decorațiuni naturale cu frunze de holly. Vâscul agățat într-o ușă ar putea aduce amintiri de la petrecerile de Crăciun, iar frunzele Holly pot ajuta la combinarea acestor amintiri cu scena dvs. de naștere. Alegeți câteva frunze de holly care au fructe roșii coapte, apoi le-au răspândit sub figurine sau decupaje din lemn.
    • Natural verde închis și roșu strălucitor al frunzelor de la Holly și fructele lor de padure adaugă o atingere de crismie clasică de Crăciun la scena dvs. de naștere.
    • Copacii Holly sunt înalți copaci verzi, care de obicei au frunze verzi și puncte.
  • Imagine intitulată Decorează o scenă de naștere Pasul 7
    2. Atârnă o stea peste scena de naștere pentru a reprezenta steaua lui Betleem. Biblia spune că steaua lui Betleem a călăuzit pe înțelepții în oraș când au fost pierduți. Dacă doriți să adăugați această caracteristică pe scenă, plasați o stea mare pe partea de sus a hambarului și aprindeți-o cu lumini de Crăciun alb.
  • Aceasta este o altă modalitate bună de a atrage atenția asupra scenei dvs. de naștere, mai ales dacă este afară.
  • Căutați un topper de Crăciun în formă de stea de a folosi ca steaua lui Betleem.
  • Imagine intitulată Decorează o scenă de naștere Pasul 8
    3. String lumini în jurul scenei de naștere pentru a atrage atenția asupra acestuia. Luminile de Crăciun adaugă întotdeauna o notă de sărbătoare la orice. Dacă doriți să atrageți ochii spre scena dvs., înfășurați câteva fire de lumini de Crăciun în jurul fundului ei (fiind atenți să nu bateți peste orice figurine sau decupaje). Puteți să rămâneți la lumini albe pentru un aspect mai natural sau să mergeți pentru verde, roșu sau albastru pentru o tradiție clasică de Crăciun.
  • Încercați să utilizați aceleași lumini pe care le puneți pe restul casei dvs. pentru un aspect coeziv.
  • Ați putea, de asemenea, să răspândiți luminile pe partea de sus a centrului de hambar dacă aveți suficientă!
  • Imagine intitulată Decoreaza o scenă de naștere Pasul 9
    4. Adăugați cifrele de îngeri care privesc în jos de sus pentru un aspect unic. Deși nu toate scenele de naștere includ îngerii, se potrivesc cu povestea nașterii lui Isus. Dacă aveți camera, plasați câțiva îngeri pe partea superioară a hambarului sau atârnă-le de la tavan cu o lungime de sârmă de pescuit.
  • Este posibil să găsiți ornamente înger sau îngeri de naștere opțională la un magazin de bunuri de origine pentru a utiliza pentru aceasta.
  • Imagine intitulată Decorează o scenă de naștere Pasul 10
    5. Puneți o coroană în fundal pentru a încorpora alte decorațiuni de Crăciun. Dacă vă place culorile roșii și verzi ale Crăciunului, dar nu doriți să vă distrageți de pe scena dvs. de naștere, puneți o coroană mare din pin în spatele scenei și adăugați câteva lumini mici de zână la ea. Apoi, atârnă mici ornamente de Crăciun roșu și de aur pe ea pentru o culoare subtilă de culoare pentru a evidenția scena dvs. de naștere.
  • De asemenea, puteți să vă configurați scena de naștere dedesubt sau în apropierea pomului de Crăciun, dacă aveți unul.
  • Dacă scena dvs. este în aer liber, încercați să atârnați o coroană pe casa dvs. în spatele ei.
  • sfaturi

    Odată ce aveți elementele de bază ale scenei de naștere în jos, puteți obține Crafty și Creative cu restul!
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar