Cum să evitați taxele de trecere când conduceți în new york

Tollurile din New York pot fi foarte scumpe. Taxele tind să crească în timp, și dacă aveți o navetă în fiecare zi, cheltuielile pot fi adăugate cu adevărat. Puteți găsi modalități de a evita taxele de trecere împreună, fiind deschise la rutele alternative. De asemenea, puteți reduce costul de taxe de carpooling mai des și investiți într-o trecere EZ. Explorați alternative la conducere. Puteți bicicleta sau să luați transport public pentru a ieși din plata taxelor.

Pași

Partea 1 din 3:
Evitarea totală a taxelor de trecere
  1. Imagine intitulată Evitați taxele când conduceți în Pasul 1 din New York
1. Aflați unde vă puteți aștepta la Tolls Big. În acest fel, veți ști când trebuie să fiți vigilenți în legătură cu trecerea traseului. Acest lucru este deosebit de important dacă vă obișnuiți doar cu o navetă și trebuie să știți ce drumuri să evite.
  • Există multe instrumente online pe care le puteți utiliza pentru a găsi taxe. Există site-uri care vă permit să introduceți traseul planificat care vă poate arăta orice taxă.
  • Fiți conștienți, prețurile taxelor se schimbă. Taxele pot fi mai scumpe decât postate online. Cu privire la șansa de a găsi o taxă pe care nu o puteți evita, asigurați-vă că aveți mai mulți numerar decât aveți nevoie în cazul în care taxa a crescut.
  • Imagine intitulată Evitați taxele când conduceți în Pasul 2 din New York
    2. Căutați poduri gratuite de taxare. Dacă sunteți în New York City, este posibil să aveți nevoie să obțineți între boroughs. Anumite poduri din New York au taxe hefty, deci optați pentru poduri gratuite de taxare atunci când este posibil. Următoarele poduri din New York sunt gratuite:
  • Podul Brooklyn
  • Podul Manhattan
  • Podul Williamsburg
  • Podul Queensboro
  • Imagine intitulată Evitați taxele când conduceți în Pasul 3 din New York
    3. Evitați turnul. Dacă călătoriți în oraș și utilizați Turnpike-ul din New Jersey, taxele pot fi destul de mari. Acest lucru poate fi ușor de evitat prin luarea rutelor 1 și 1/9, care sunt libere.
  • Contul de timp, cu toate acestea. Luarea rutelor 1 și 1/9 pot dura mai mult decât turnpike în funcție de trafic. Obțineți o estimare a timpului utilizând un dispozitiv GPS înainte de a vă părăsi casa.
  • Imagine intitulată Evitați taxele când conduceți în Pasul 4 din New York
    4. Explorați rute alternative. Aceasta este printre cele mai bune modalități de a evita taxele de trecere. Dacă puteți găsi un drum din spate pentru a lua, sau un drum liber de taxe, aceasta este o modalitate excelentă de a evita plata taxelor HEFTY.
  • Este posibil să puteți evita taxele de trecere până la șosea. Dacă puteți ajunge unde mergeți prin conducerea pe străzile principale și zonele rezidențiale, aceasta poate fi o modalitate excelentă de a evita taxele de trecere.
  • Imagine intitulată Evitați taxele când conduceți în Pasul 5 din New York
    5. Utilizați tehnologia pentru a sări peste taxe. Dacă nu sunteți sigur de un traseu alternativ, utilizați tehnologia. Hărțile GPS vă pot ajuta să găsiți un traseu gratuit sau un traseu cu taxe limitate.
  • Hărțile Google pot fi folosite pentru a găsi o rute gratuite în zona dvs. Puteți selecta opțiunea de a găsi un traseu fără taxe.
  • Wave, o altă aplicație GPS, poate fi, de asemenea, folosită pentru a evita taxele de trecere. Ați merge pur și simplu "Setări," atunci "Navigare" și selectați opțiunea "Evitați drumurile cu taxă."
  • Imagine intitulată Evitați taxele când conduceți în Pasul 6 din New York
    6. Asigurați-vă că ați contabilizat timp. În timp ce sărind pe drumurile cu taxă vă poate economisi bani, verificați întotdeauna traficul. Rutele care sunt gratuite libere condusă adesea prin zone rezidențiale. Traficul poate fi greu, și puteți lovi o mulțime de lumini. Dacă conduceți pentru a evita taxele, este posibil să doriți să vă dați timp suplimentar.
  • Partea 2 din 3:
    Reducerea costului taxelor de trecere
    1. Imagine intitulată Evitați taxele când conduceți în Pasul 7 din New York
    1. Carpool. Dacă conduceți într-o bandă de carpool, taxele dvs. vor fi, în general, mai ieftine. Luați în considerare carpooling-ul pentru a lucra pentru a evita plata taxelor hefty.
    • Puteți rețea cu colegi care trăiesc în zona dvs. A se vedea dacă ar fi interesați de carpooling să lucreze în mod regulat.
    • Unii oameni ridică candidați pentru a evita taxele de trecere. Ar trebui să vă abțineți de la a face acest lucru, deoarece muncitorii cu taxă pot fi suspicioși și acest lucru poate fi, de asemenea, periculos.
  • Imagine intitulată Evitați taxele când conduceți în Pasul 8 din New York
    2. Investiți într-un cont E-Z Pass și cutie. Aceasta este o plată electronică de taxare care uneori oferă rate mai ieftine decât plata taxelor direct. De exemplu, traversarea podului Verrazano fără o trecere a EZ costă 16 $. Trecând-o cu o trecere E-Z este de numai 11 USD.08.
  • De obicei, nu există cerințe specifice pentru a vă înscrie pentru o trecere E-Z. Cu toate acestea, mașina dvs. trebuie să fie înregistrată în New York.
  • E-Z Pass are o varietate de planuri de a alege de la. Răsfoiți planurile înainte de a se stabili pe unul pentru a găsi un plan care este rentabil pentru dvs.
  • Imagine intitulată Evitați taxele când conduceți în Pasul 9 din New York
    3. Feriți-vă pentru creșteri în taxele de trecere. Taxele cresc tot timpul. Chiar și cu o cutie de trecere E-Z și când luați banda de carpool, ați putea fi într-o creștere bruscă a prețului. Asigurați-vă că sunteți vigilenți atunci când treceți printr-un drum de plată. Ascultați cât de mult sunteți acuzat. Dacă taxele se ridică brusc, luați în considerare căutarea unui traseu alternativ cu taxe mai ieftine sau fără taxe.
  • Partea 3 din 3:
    Explorarea opțiunilor alternative
    1. Imagine intitulată Evitați taxele când conduceți în Pasul 10 din New York
    1. Luați în considerare transportul public. Dacă puteți lua o metrou, un tren sau un autobuz la destinație, acest lucru va fi de obicei mai ieftin decât să luați o taxă. Utilizați Google Maps sau o aplicație similară pentru a vedea cum ar arăta traseul dvs. de transport public.
    • De obicei, trebuie să obțineți un fel de trecere pentru a lua transportul public, deci uitați la tarife. Chiar dacă trecerile sunt scumpe, ele sunt de obicei mai ieftine decât să plătească o taxă în fiecare zi.
    • Asigurați-vă că ați contabilizat timp. Transportul public durează de obicei mai mult decât conducerea, așa că asigurați-vă că părăsiți mai devreme decât normal. Dați-vă timp suplimentar în cazul în care vă pierdeți un tren sau un autobuz.
  • Imagine intitulată Evitați taxele când conduceți în Pasul 11 ​​din New York
    2. Încercați ciclism, dacă este posibil. Poate fi periculos să biciclete la destinație. Cu toate acestea, dacă puteți bicicleta prin străzile laterale și zonele rezidențiale, aceasta poate fi o mare alternativă la conducere. În plus față de salvarea banilor, ciclismul este ecologic și vă poate oferi un exercițiu.
  • Imagine intitulată Evitați taxele când conduceți în Pasul 12 din New York
    3. Limitați nevoia dvs. de conducere. Există o șansă bună că conduci mai mult decât trebuie. Uită-te în moduri în care puteți evita conducerea în fiecare zi, deoarece acest lucru va duce la plătiți mai puține taxe.
  • Încercați să comandați mai mult online. Utilizați site-uri precum Amazon pentru a comanda elemente în loc de a ieși la un magazin.
  • Întrebați-vă munca despre telecomunicații. În multe locuri de muncă, nu trebuie neapărat să fiți prezenți în birou în fiecare zi. Dacă poți să te telecommute câteva zile, acest lucru va reduce banii cheltuiți pe taxe.
  • sfaturi

    Avertizări

    Când evitați taxele de trecere, verificați întotdeauna traficul în prealabil.Evitarea unui $ 6.50 de taxe nu merită să stați în trafic timp de o oră.
  • Se pare că, începând cu 2017, toate punțile către NY de la NJ au taxe - cu excepția cazului în care mergeți tot drumul în sus la Albany. Direcția opusă pare să fie liberă. Pe plan intern în interiorul NY, puteți evita taxele de trecere selectând drumurile potrivite utilizând Google Maps.
  • De obicei, 15 dolari de 5 dolari, și ceva timp în 2017 toate podurile vor deveni fără numerar - imposibil de plătit cu numerar. Ceva de vizionat dacă aveți o mașină de închiriat, deoarece poate provoca taxe suplimentare!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar