Cum să cumpăr o rochie pentru o femeie

Cumpărarea unei rochii pentru o femeie poate fi o modalitate excelentă de ao arăta că vă pasă. Dacă vă simțiți copleșiți de perspectivă, încercați să nu vă faceți griji. Prin evaluarea stilului personal, asigurându-vă că obțineți dimensiunea potrivită și alegerea unui tip de rochie care se potrivește cu gusturile ei, îi puteți da ceva ce va iubi și va fi încântat să poarte.

Pași

Metoda 1 din 3:
Evaluarea gusturilor sale personale
  1. Imagine intitulată Cumpărați o rochie pentru o femeie pasul 1
1. Observați ce tipuri de rochii poartă. Pentru a vă ajuta să vă dați seama ce tip de rochie pentru a cumpăra, acordă atenție tipurilor de rochii pe care le place să le poarte. Luați în considerare culorile, modelele și tăieturile rochiilor pe care le poartă, inclusiv formele, lungimile și gâtul.
  • Acest lucru vă va ajuta să evaluați ce tipuri de rochii poartă în diferite ocazii, precum și ce tipuri de rochii se simte confortabile. 
  • Imagine intitulată Cumpărați o rochie pentru o femeie pasul 2
    2. Ascultați îndeaproape când vorbește despre haine. Când sunteți cu femeia pe care o cumpărați o rochie, ascultați îndeaproape cum vorbește despre îmbrăcămintea ei, cumpărăturile sau când face comentarii despre lucrurile pe care le place. Sunt șanse, ea va dezvălui câteva informații foarte utile care vă vor ajuta să alegeți o rochie pe care o va iubi.
  • Să acorde o atenție deosebită dacă menționează anumite magazine sau branduri pe care le place. Acest lucru vă poate oferi o idee despre locul în care ar trebui să mergeți la cumpărături pentru rochie.
  • Imagine intitulată Cumpărați o rochie pentru o femeie Pasul 3
    3. Ia notă de tipurile de rochii pe care le privește. Când faceți cumpărături împreună, acordați o atenție deosebită când ea pare interesată de o rochie, ține o rochie pentru a privi sau încearcă pe o rochie. Luați notă de culorile, modelele și siluetele pe care le arată. Acest lucru vă poate oferi o idee despre tipurile de rochii pentru a căuta sau poate chiar să indice o rochie specială pe care o puteți cumpăra pentru ea.
  • De asemenea, puteți încerca să o luați pentru o plimbare pe lângă unele magazine de vânzare cu amănuntul pentru a vedea dacă face comentarii despre oricare dintre rochiile din ferestre.
  • Imagine intitulată Cumpărați o rochie pentru o femeie pasul 4
    4. Verificați dulapul ei pentru informații și informații despre brand. În timp ce pot exista elemente în dulapul ei pe care nu-i place sau nu purta adesea, acesta poate fi un loc bun pentru a începe să obțineți unele dintre informațiile de care veți avea nevoie atunci când mergeți la cumpărături. Dacă există branduri sau magazine, ea deține mai multe rochii, scrieți numele. Acest lucru vă va ajuta să vă oferiți câteva idei despre unde să mergeți să căutați o rochie când sunteți cumpărături.
  • S-ar putea să doriți, de asemenea, să verificați țesăturile pe etichetele rochiei ei. Unele femei preferă să poarte rochii într-o țesătură specifică. Ea ar putea avea, de asemenea, o alergie sau sensibilitate în țesături.
  • Imagine intitulată Cumpărați o rochie pentru o femeie Pasul 5
    5. Întreabă-i prietenii și familia pentru sfatul stilului. Înainte de a merge la cumpărături pentru o rochie, căutați sfaturi de la oameni care au mers la cumpărături cu ea înainte sau care sunt probabil conștienți de ce fel de rochie ar putea dori. Întreabă-i prietenii și familia despre orice fel de tăieri, modele și / sau branduri care se potrivesc stilului ei personal.
  • Metoda 2 din 3:
    Obținerea dimensiunii potrivite
    1. Imagine intitulată Cumpărați o rochie pentru o femeie pasul 6
    1. Uită-te la etichetele din hainele ei pentru a vedea ce dimensiune să cumpere. Cel mai bun mod de a determina dimensiunea ei este de a verifica etichetele pe unele dintre rochiile pe care le deține deja. De asemenea, poate fi util să scrieți dimensiunile pe care le poartă în diferite mărci și tipuri de țesături. Dimensiunile pentru femei pot diferi foarte mult de la un brand la altul, precum și un tip de țesătură la altul, deci acest lucru vă poate ajuta să vă dați o idee despre dimensiunea de care veți avea nevoie să cumpărați la diferite comercianți cu amănuntul sau în diferite stiluri.
    • De exemplu, dacă are o rochie într-o dimensiune 6 de la un brand care este fabricat dintr-o țesătură strafană, cum ar fi un amestec spandex și o dimensiune 8 într-o rochie de la un alt brand realizat dintr-o țesătură mai mică, cum ar fi 100% Bumbac, optați pentru o dimensiune 8 Dacă rochia pe care o cumpărați este mai puțin întinsă și / sau făcută de aceeași marcă ca dimensiunea 8 rochia.
  • Imagine intitulată Cumpărați o rochie pentru o femeie pasul 7
    2. Întrebați asociatul de vânzări la magazin dacă aveți nevoie de ajutor. Asociații de vânzări au, în general, cunoștințe de experți despre rochiile din magazinele lor, astfel încât probabil vor fi capabili să vă ajute să alegeți ce dimensiune să cumpărați. Încercați să le oferiți o idee despre rochii de dimensiuni pe care le poartă de obicei, astfel încât să vă poată ajuta să alegeți cea mai bună dimensiune din brandurile și stilurile pe care le au la dispoziție.
  • Dacă femeia pe care o cumpărați o rochie pentru a fi cumpărat la retailerul pe care o vizitați, este posibil să puteți solicita un asociat de vânzări pentru a căuta istoria comenzii. Acest lucru vă poate ajuta să vă dați seama ce dimensiune ar trebui să cumpărați, pe baza dimensiunilor pe care le-a cumpărat înainte.
  • Imagine intitulată Cumpărați o rochie pentru o femeie Pasul 8
    3. Optați pentru a cumpăra o dimensiune mai mare dacă nu sunteți sigur dacă o rochie se va potrivi. Deoarece dimensiunile de rochie variază între comercianții cu amănuntul și chiar între diferite țesături și stiluri de rochii, este în întregime posibil ca mărimea ei obișnuită să se potrivească în rochia specială pe care o cumpărați. Mai degrabă decât să cumpere o rochie care este prea mică, mergeți la o dimensiune este de obicei un pariu mai sigur.
  • Imagine intitulată Cumpărați o rochie pentru o femeie Pasul 9
    4. Cumpărați dimensiuni multiple dacă nu sunteți sigur ce să obțineți. Dacă nu vă puteți descoperi exact ce dimensiune pentru a obține, este posibil să doriți să luați în considerare cumpărarea rochiei în mai multe dimensiuni. Păstrați încasările astfel încât să puteți returna pe cea care nu se potrivește la o dată ulterioară.
  • Imagine intitulată Cumpărați o rochie pentru o femeie Pasul 10
    5. Asigurați-vă că puteți returna rochia. Înainte de a cumpăra o rochie, verificați politica de returnare a retailerii. În acest fel, dacă nu-i place rochia sau nu se potrivește, ea va putea să se întoarcă sau să o schimbe pentru o altă dimensiune sau stil. Dacă ați cumpărat rochia în mai multe dimensiuni, veți dori, de asemenea, să vă asigurați că puteți returna pe cea care nu se potrivește.
  • Metoda 3 din 3:
    Selectarea unui stil
    1. Imagine intitulată Cumpărați o rochie pentru o femeie Pasul 11
    1. Alegeți o rochie de înfășurare pentru un stil universal de măgulant. Dacă nu sunteți sigur ce stil de rochie de a alege, o rochie de înfășurare este de obicei un pariu sigur. Îmbrăcămintea în general au o gât mai mică, dar încă modeste, și o talie montată, dar iertătoare, făcându-i să fie degulăm pentru aproape fiecare figură.
    • Când selectați o rochie de înfășurare, asigurați-vă că lungimea rochiei este similară cu ceea ce poartă de obicei.
  • Imagine intitulată Cumpărați o rochie pentru o femeie pasul 12
    2. Du-te pentru o soare dacă cumpărați ceva pentru o vacanță. Dacă îi cumpărați o rochie pentru a purta în vremea mai caldă, o mare opțiune este o opțiune mare. Sundresele au tendința de a veni în țesături ușoare, cum ar fi un bumbac briză sau lenjerie ușoară, care sunt perfecte pentru o piscină sau o setare pe plajă.
  • Dacă merge undeva tropical, concentrați-vă pe găsirea unui sunet cu un model distractiv și / sau care vine în culori luminoase și vibrante.
  • Dacă stilul ei tinde să fie destul de simplu și elegant, vizează o summerie, dar un ton neutru, cum ar fi o clasa de lenjerie de clasă albă.
  • Imagine intitulată Cumpărați o rochie pentru o femeie Pasul 13
    3. Găsiți o rochie de cocktail simplu pentru o opțiune care este mai versatilă. Dacă doriți să cumpărați o rochie mai frumoasă, dar nu aveți o ocazie specială în minte, o rochie de cocktail simplu ar putea fi calea de parcurs. O rochie chic alb dantelă, de exemplu, poate fi ușor îmbrăcată în sus sau în jos. Pentru un pariu chiar mai sigur, alegeți o rochie neagră pe care o poate purta din nou și din nou la aproape orice ocazie.
  • Imagine intitulată Cumpărați o rochie pentru o femeie Pasul 14
    4. Alegeți o rochie de bile dacă cumpărați rochia pentru o ocazie formală. Dacă aveți planuri de a participa la o nuntă de legătură neagră, o minge de caritate sau o recepție de concurs, probabil că doriți să alegeți o rochie de bile formală. O rochie de bile este în general montată în partea de sus prin talie, cu o fustă plină și lungă în partea de jos.
  • Rochii cu bile vin cu o varietate de neckine, cum ar fi iubita, V-gâtul și fără bretele, așa că țineți cont de tipul de gât pe care ar dori ca asta să o plătească figura ei.
  • Imagine intitulată Cumpărați o rochie pentru o femeie pasul 15
    5. Cumpărați o rochie de alunecare pentru o opțiune de noapte. O rochie de alunecare este o opțiune excelentă pentru o noapte în cazul în care femeia pe care o cumpărați o rochie pentru că are un stil personal simplu, sexy. Rochiile de alunecare tind să aibă o gât mai mică, mai dezvăluită, precum și o forță de înclinare a corpului. Ca rezultat, multe femei nu sunt întotdeauna confortabile sau trase la rochii de alunecare, asigurându-vă că acest stil este în linie cu gustul ei personal înainte de a alege să cumpere o rochie de alunecare.
  • Dacă doriți să cumpărați o rochie de alunecare, dar nu sunteți sigur dacă îi place acest stil, este posibil să doriți să luați în considerare obținerea de ceva pe care ea o poate strai pe partea de sus, cum ar fi o jachetă denim sau o folie elegantă.
  • Imagine intitulată Cumpărați o rochie pentru o femeie Pasul 16
    6. Du-te pentru o rochie de cămașă dacă o cumperi ceva pentru muncă. Rochii de cămașă sunt versatile, capse adecvate de lucru pe care multe femei au cel puțin una sau mai multe din dulapurile lor. Rochii de cămașă pot fi, de obicei, purtate de obicei pe tot parcursul anului, făcându-l un cadou minunat dacă doriți să-i cumpărați ceva ce se poate purta peste și peste.
  • Pentru a tranziționa o rochie de cămașă în toamnă sau iarnă, tot ce trebuie să facă este să adauge ciorapi, cizme și un pulover.
  • sfaturi

    Pentru a vă face darul mai special, aveți înfășurat cadourile de îmbrăcăminte înainte de a le da. Mulți comercianți cu amănuntul oferă ambalaj de cadouri gratuite atunci când achiziționați rochia, făcându-vă ușor să o prezentați cu un cadou frumos înfășurat.
  • Poti de asemenea ambalaj pentru cadouri rochia ta folosind materiale unice. De exemplu, imprimați paginile din cartea preferată și utilizați imprimările pentru a înfășura caseta de rochie pentru o atingere unică și personală, care va da darului dvs. și mai multă semnificație. De asemenea, puteți adăuga enteluri, cum ar fi panglici, note și fotografii personale, pentru a face caseta de cadou de rochie într-adevăr.
  • Faceți darul dvs. și mai memorabil, planificând o modalitate specială de a prezenta rochia la ea. Dați rochia la ea la restaurantul ei preferat, într-un loc special pentru ea, sau în timpul uneia dintre activitățile sale preferate.
  • Dacă alegeți o rochie pentru a cumpăra este un pic prea copleșitoare, puteți să optați întotdeauna pentru o carte de cadou către una dintre magazinele preferate. În acest fel, ea poate alege o rochie pe care o iubește cu adevărat.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar