Cum se îmbracă ca o persoană la o școală cu un cod de îmbrăcăminte

Codurile de îmbrăcăminte școlară și cerințele uniforme pot părea ca un astfel de hassle pentru a face față - făcându-i pe toți să fie doar o copie de carbon a următoarei persoane. Dar există o mulțime de modalități de a vă susține costumele școlare și de a vă exprima în timp ce respectați încă cerințele codului de îmbrăcăminte. Dacă liceul dvs. are un cod de îmbrăcăminte strictă și sunteți îngrijorat că ați putea arăta "un tocilar" sau ca "toți ceilalți," Încă vă puteți distinge de mulțime chiar și în timp ce purtați o uniformă prin accesarea, făcând modificări mici și căutați lacune în codul de îmbrăcăminte.

Pași

Partea 1 din 3:
Învățarea codului de îmbrăcăminte
  1. Imagine intitulată rochie ca o persoană la o școală cu un cod de îmbrăcăminte Pasul 1
1. Obțineți o copie a codului de îmbrăcăminte a școlii și citiți-o cu atenție. Asigurați-vă că înțelegeți pe deplin codul de îmbrăcăminte și solicitați un administrator pentru clarificare, dacă este necesar. Nu vrei să cumperi ceva și apoi să afli că nu o poți purta la școală.
  • S-ar putea, de asemenea, să întrebați un administrator sau un profesor dacă există reguli depășite sau neinformate pe care le puteți ignora în Ghidul Codului Dress.
  • Imagine intitulată rochie ca o persoană la o școală cu un cod de îmbrăcăminte Pasul 2
    2. Căutați lacune în codul de îmbrăcăminte. De exemplu, codul de îmbrăcăminte al școlii dvs. poate spune că interzice umerii să fie expuși, dar nu interzice în mod explicit topurile rezervoarelor. Dacă este cazul, ați putea purta un rezervor drăguț peste un tricou. În acest fel, umerii dvs. nu sunt expuși și puteți purta în continuare topul rezervorului.
  • Este posibil să vi se solicite să purtați cămăși care au gulere și mâneci. În timp ce vă limitează cu siguranță, nu spune nimic despre buzunare vs fără buzunare sau butelii frontale vs tricouri polo. În acest exemplu, dacă nu vă place tricourile POLO, obțineți fronturi de butoane.
  • Codul dvs. de îmbrăcăminte ar putea necesita, de asemenea, pantofi negri sau maro, dar nu face nici o mențiune despre șireturi. În acest caz, ați putea să vă dantezi pantofii cu dăruire colorată funky care afișează personalitatea.
  • Asigurați-vă că păstrați niște îmbrăcăminte suplimentară aprobată în dulapul dvs. în cazul în care Administrația vă cere să schimbați. Nu vrei să mergi până la capăt acasă pentru a obține niște haine noi.
  • Imagine intitulată rochie ca o persoană la o școală cu un cod de îmbrăcăminte Pasul 3
    3. Organizați-vă garderoba în conformitate cu Ghidul Codului de îmbrăcăminte. Ajută la trecerea prin garderoba curentă și organizați dulapul dvs. prin ceea ce sunteți și nu aveți voie să purtați la școală. În acest fel, atunci când vă treziți dimineața, nu trebuie să amestecați prin toate hainele pe care nu le-ați permis să le purtați pentru a găsi ceea ce aveți nevoie pentru școală în acea zi în acea zi.
  • Gândiți-vă la ceea ce purtați de fapt și ce se potrivește cu codul de îmbrăcăminte. Păstrați hainele care se potrivesc în ambele categorii spre partea din față a dulapului dvs.
  • Partea 2 din 3:
    Crearea stilului propriu
    1. Imagine intitulată rochie ca o persoană la o școală cu un cod de îmbrăcăminte Pasul 4
    1. Redați cu opțiuni de culoare. O modalitate de a adăuga propria dvs. atingere personală la dulapul de îmbrăcăminte pentru codul de îmbrăcăminte este să includeți opțiuni de culoare neașteptate. Încercați să amestecați și să potriviți culorile după cum doriți, în conformitate cu codul dvs. de îmbrăcăminte.
    • Dacă codul dvs. de îmbrăcăminte necesită o cămașă de polo, dar nu indică o culoare - încercați să purtați un polo galben strălucitor, unul de neon roz sau orice altă culoare care vă exprimă stilul.
    • Deoarece jachetele nu sunt, de obicei, puternic reglementate de codurile de îmbrăcăminte, încercați să obțineți o jachetă colorată în lunile de iarnă.
  • Imagine intitulată rochie ca o persoană la o școală cu un cod de îmbrăcăminte Pasul 5
    2. Alegeți elemente cu detalii interesante. Încercați să respectați codul de îmbrăcăminte, dar și să vă extindeți, alegând articole de îmbrăcăminte care au caracteristici unice. Detaliile mici pot fi în continuare vizibile și pot arăta un pic de personalitate adăugată.
  • Luați în considerare adăugarea unui cardigan cu o față îndoită, o cămașă de buton cu butoane decorative sau o legătură cu un model interesant.
  • Imagine intitulată rochie ca o persoană la o școală cu un cod de îmbrăcăminte Pasul 6
    3. Experimentați cu tăieturi de îmbrăcăminte și se potrivește. Codurile de îmbrăcăminte reglează adesea ce fel de îmbrăcăminte de culoare și materiale pot fi făcute din (cum ar fi blugi, pantaloni, cămăși polo, etc.), dar concentrați mai puțin pe potrivire sau tăierea îmbrăcămintei. Încercați să alegeți haine care au caracteristici interesante - cum ar fi pantaloni cu crestere redusa sau cu crestere inalte, maneci scurgeri sau gaklines interesante pe tricouri.
  • Dacă școala dvs. necesită pantaloni negri, luați în considerare achiziționarea unei perechi cu picioarele cu picioare în loc de tăierea standard subțire.
  • Imagine intitulată rochie ca o persoană la o școală cu un cod de îmbrăcăminte Pasul 7
    4. Creați variații mici în stilul de cămară uniformă. Există o grămadă de moduri diferite de a purta tricouri. Le puteți pune pe ei sau le puteți lăsa neobișnuit. Puteți afișa gulerul unui polo sau cămașa de îmbrăcăminte pentru a adăuga un pic de stil.
  • De asemenea, puteți încerca să vă rulați mânecile - acest lucru funcționează pentru cămăși cu mânecă lungă sau cu mânecă scurtă.
  • Imagine intitulată rochie ca o persoană la o școală cu un cod de îmbrăcăminte Pasul 8
    5. Pin-rola pantalonii. PIN-ROLLING este o modalitate de a scurta picioarele de pantaloni și de a le fixa într-un stil mai montat. Aceasta este o metodă excelentă de a folosi pentru a arăta niște pantofi răciți sau pur și simplu făcând pantalonii să arate mai șic. Pentru a-ți rostogoli pantalonii, puneți-le în mod normal și apoi luați cusătura interioară în partea de jos a unui picior și strângeți-o cu degetele. Ar trebui să strângeți suficientă țesătură pentru a face pantalonii destul de confortabili pe pielea dvs. - deci veți lua mai multă țesătură cu pantaloni de bagaje și o țesătură mai mică cu pantaloni mai stricți. Apoi pliați țesătura înapoi împotriva gleznei, astfel încât să se suprapună.
  • În timp ce țineți țesătura suprapusă împreună, rotiți jeanul în jurul unui centimetru sau doi pentru a face o manșetă.
  • Puteți să-l lăsați așa, sau să-l rotiți încă o dată. Prindeți și pliați peste țesătură înainte de a rula manșonul a doua oară.
  • Imagine intitulată rochie ca o persoană la o școală cu un cod de îmbrăcăminte Pasul 9
    6. Purtați șosete funky. Multe coduri de îmbrăcăminte și uniforme necesită un fel de pantofi standard, dar puțini menționează reglementările referitoare la șosetele pe care le purtați. Puteți, de obicei, să împerecheați șosete distractive, colorate cu pantofii dvs., chiar dacă pantofii trebuie să fie negru sau maro.
  • Încercați șosete colorate din neon, sau șosete cu un model distractiv.
  • Doar asigurați-vă că șosetele nu au nimic ofensator asupra lor.
  • Imagine intitulată rochie ca o persoană la o școală cu un cod de îmbrăcăminte Pasul 10
    7. Ia creativ cu pantofii tăi. Pantofii sunt adesea greu de definit în codurile de îmbrăcăminte, astfel încât să puteți scăpa cu niște creativități suplimentare pe picioarele voastre. De exemplu, unele coduri de îmbrăcăminte spun că pantofii trebuie să fie închise. Acest lucru nu înseamnă doar adidași sau loafers. Dacă școala dvs. nu are reglementări stricte asupra pantofilor, obțineți ceva la modă care se evidențiază.
  • Dacă școala dvs. necesită strict pantofi maro / negru, apoi adăugați încet lucruri mici. Încercați un pantof colorat sau încercați să lipiți puțin pietre și să vedeți dacă puteți scădea cu el.
  • Imagine intitulată rochie ca o persoană la o școală cu un cod de îmbrăcăminte Pasul 11
    8. Adăugați straturi la codul de îmbrăcăminte sau uniformă. Cele mai multe coduri de îmbrăcăminte necesită să poarte uniforma, dar nu specificați că trebuie numai Purtați uniforma. Asta înseamnă că, chiar dacă trebuie să purtați pantaloni uniformi (sau alte piese uniforme), nu există nimic care să vă interzică să adăugați un pic de culoare care se îndepărtează de dedesubt.
  • Încercați să purtați ciorapi colorați sub fusta uniformă.
  • De asemenea, ați putea lua în considerare purtarea tricourilor colorate cu mâneci lungi sub cămașa dvs. uniformă pentru stratificare, păstrarea caldă și pur și simplu arătați drăguț.
  • Partea 3 din 3:
    Adăugarea de accesorii pentru a spice uniforma școlară
    1. Imagine intitulată rochie ca o persoană la o școală cu un cod de îmbrăcăminte Pasul 12
    1. Includeți îmbrăcăminte expresivă în dulapul dvs. Mai ales în timpul iernii, o eșarfă colorată poate oferi o adăugare drăguță și plină de culoare la codul dvs. uniform sau de îmbrăcăminte. Purtați cardiganuri drăguțe sau alte obiecte de îmbrăcăminte cu vreme rece, cu unele detalii care atrage atenția.
    • Puteți, de asemenea, să vă bucurați de jachete unice care exprimă stilul dvs. de stil în lunile mai reci.
  • Imagine intitulată rochie ca o persoană la o școală cu un cod de îmbrăcăminte Pasul 13
    2. Schimbați-l cu centura. Codul de îmbrăcăminte sau fără cod de îmbrăcăminte, puteți utiliza accesorii pentru a vă exprima individualitatea și stilul. Adesea, curelele trebuie să fie piele, iar dimensiunea cataramei este restricționată, dar poate să nu fie ghiduri de culoare sau ghiduri de tip cataramă. Obțineți culori sau modele luminoase care atrag atenția.
  • Mama ți-a cumpărat deja o centură brună? Lipiți glitter pe cataramă sau în alt mod încorporează-o. Dacă nu puteți adăuga nimic sau nu doriți, puteți folosi o centură neagră cu o cataramă de epocă.
  • Imagine intitulată rochie ca o persoană la o școală cu un cod de îmbrăcăminte Pasul 14
    3. Accesați cu bijuterii distractive. Dacă nu există restricții de bijuterii în codul de îmbrăcăminte, puteți purta brățări, coliere, cercei sau inele care stau în evidență și te fac să te simți special. Adăugarea de bijuterii funky și îndrăzneață vă va face să ieșiți fără a împinge ghidurile de îmbrăcăminte. Apoi puteți arăta într-adevăr original.
  • Aceasta este o modalitate excelentă de a adăuga o flare de individualism la un cod de îmbrăcăminte fără prea mult pushback de la administrație.
  • Pentru băieți, încercați să purtați un ceas răcoros ciudat sau un colier distractiv.
  • S-ar putea să luați în considerare, de asemenea, adăugarea unor butoane interesante sau pini la jachete sau rucsaci.
  • Imagine intitulată rochie ca o persoană la o școală cu un cod de îmbrăcăminte Pasul 15
    4. Obțineți cadre unice de ochelari. O modalitate excelentă de a vă sprijini stilul personal este purtând ochelari care vă ajută să vă exprimați personalitatea individuală. Luați în considerare obținerea de cadre colorate, cadre mari de boxe, cadre unic în formă sau chiar cadre cu un model pe ele.
  • Această opțiune este perfectă pentru băieți și fete pentru a adăuga un mic fler în dulapul lor.
  • Imagine intitulată rochie ca o persoană la o școală cu un cod de îmbrăcăminte Pasul 16
    5. Poartă o pungă elegantă. Vă puteți exprima întotdeauna individualismul și creativitatea prin geanta pe care o alegeți să o purtați. Codurile de îmbrăcăminte școlară rareori au restricții plasate pe ce fel de rucsacuri și pungi pot folosi elevii. Alegeți una care vă exprimă personalitatea și personalizați-o totuși doriți.
  • În cazul în care există sunteți Limitele chiar și pentru saci - puteți pune întotdeauna știfturi și astfel pe ea pentru decorare și flare.
  • Imagine intitulată rochie ca o persoană la o școală cu un cod de îmbrăcăminte Pasul 17
    6. Creați-vă creativ cu coafura. Multe coduri de îmbrăcăminte oferă câteva restricții asupra părului. În timp ce probabil că nu vă puteți vopsi culorile nebun de păr, puteți pune arcuri sau capuri de diferite culori luminoase, precum și pigtail-uri, panglici sau ceva colorat sau unic că codul de îmbrăcăminte nu restricționează.
  • Părul tău nu trebuie să fie plictisitor! Uită-te online pentru tutoriale și idei de păr. Stiluri nebunești pot fi distractive și există rareori o regulă care spune că nu poți.
  • sfaturi

    Unghiile pot fi pictate culori frumoase. Face ceva prea sălbatic și puteți avea probleme, dar există tone de umbre frumoase și pastelate, iar o manichiură franceză este întotdeauna un clasic. Dacă vă place aspectul unei manichiură franceză, dar ca și cum ați fi edgy și creativ, obțineți sfaturi colorate pe unghiile dvs.
  • Dacă aveți un cod de îmbrăcăminte extrem, obțineți modele reci ca puncte, dungi și inimi pe hainele dvs.
  • Dacă școala dvs. este plată nu-i place ca copiii să se distreze cu hainele lor uniforme sau școlare, poate adăugând un PIN colorat sau modelat pe care îl puteți decola cu ușurință dacă un administrator spune ceva despre asta.
  • Dacă sunteți o fată, utilizați știfturile de păr, coliere, brățări și multe alte accesorii pentru a vă exprima cu adevărat și vă arătați stilul. Dacă sunteți un tip, utilizați centuri, patch-uri minunate și pantofi minunați (puteți chiar să pictați pe pantofi) pentru a vă exprima și voi!
  • Verificați și vedeți dacă școala dvs. are o politică de excludere.Dacă o face, încercați să vă convingeți părinții dvs. să semneze un formular de renunțare pentru dvs.
  • Avertizări

    Unele școli vă solicită să achiziționați echipamentele uniforme de la o anumită companie. Cumpărați oricare dintre culorile pe care le simțiți cel mai încrezător și asigurați-vă că purtați dimensiuni bine montate.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar