Cum să fii minunat

A fi minunat, destul de literalmente, înseamnă a obține uimire. Awe nu este ceva ce oamenii își exprimă multe în aceste zile. Deci, pentru a fi cu adevărat minunat, trebuie să găsiți o modalitate de a inspira această reacție rară. Există o mulțime de modalități de a fi minunate, deci nu tratați ceea ce urmați să citiți ca singura modalitate de a fi minunat. A fi minunat este redefinit în fiecare zi. Poate că poți fi persoana care o ajută să o redefini.

Pași

Metoda 1 din 3:
Folosind un talent pentru a inspira uimile
  1. Imaginea intitulată Fii minunat pasul 01
1. Dezvoltă un talent. Oricare ar fi talentul tău, urmărește-l. Oamenii care devin "minunat" la ceea ce investesc mult timp în a ajunge acolo. Care a spus vreodată că a fost minunat a fost ușor?
  • Unele teorii spun că durează aproximativ 10.000 de ore de practică înainte de a putea stăpâni cu adevărat ceva. Acum, asta este o mulțime de ore și este absolut posibil să ai un talent minunat înainte de 1.000 de ore de practică. Dar oamenii care au într-adevăr un talent uimitor, care inspiră - Bill Gates, Mozart, Feliks Zemdegs - petrecut mult de timp pregătirea a fi minunată.
  • În timp ce vă practici talentul, găsiți modalități de a vă motiva. Întrerupeți-vă scopul în bucăți mici. Recompensați-vă cu timpul liber, o gustare sau un nou joc video după ce ați obținut ceea ce ați vrut să realizați.
  • Imaginea intitulată BE AWESOME PASUL 02
    2
    Se dă mare talentul tău. Ai putea fi cel mai mult uimitor Dansator sau scriitor din lume, dar nu veți inspira uimile în oameni dacă nu vă vor vedea niciodată talentul. A fi minunat, prin definiție, înseamnă să vă puneți acolo, indiferent cât de înfricoșătoare este. Cu toate acestea, amintiți-vă să nu arătați prea mult, cum ar fi bragging, de exemplu, pentru că oamenii ar putea crede că sunteți un spectacol.
  • Începeți mici. Odată într-o lună albastră, oamenii vor începe să dezvolte un talent și să aibă un succes instant. Pentru muritorii americani, de obicei durează un timp pentru ca talentul să se dezvolte. Deci, începeți mici. Lucrați până la măreție.
  • În același timp, gândiți-vă la "cea mai mare etapă" Talentul tău poate fi prezentat în. Magicienii doresc să împacheteze auditoriile în Vegas. Cântăreții doresc să aibă un singur panou # 1. Jucătorii de fotbal doresc să câștige o Cupa Mondială. Nu vă fie frică să visezi mare atunci când vă practicați talentul. Asta face parte din ceea ce te ține.
  • Imaginea intitulată BE AWESOME PASUL 03
    3. Obțineți feedback. Fie că este de la un antrenor, un părinte sau un panou, obțineți sfaturi despre ceea ce puteți face pentru a vă îmbunătăți la talentul dvs. este absolut esențial. Un poet celebru a spus odată, "Nici un om nu este o insula." Ceea ce a însemnat John Donne, că trebuie să vă bazați pe alți oameni pentru a vă ajuta. Nu poți face totul singur.
  • Întreabă întotdeauna alți experți în domenii conexe cum puteți obține mai bine. Dorința dvs. de a fi minunat este direct legată de dorința dvs. de a vă dezvolta talentul în cele mai bune rezultate pe care le poate fi. Cereți altor magicieni pentru a ajunge la actori pentru tehnici - frecventați lagăre de baschet pentru a vă dezvolta abilitățile.
  • Imaginea intitulată Fii minunat pasul 04
    4. Au un mentor. Un mentor este cineva care este experimentat în domeniul dvs. și dispus să vă dea sfaturi și să vă ajutați cu direcția pe care doriți să o luați talentul. Având un mentor este uriaș pentru cei care doresc să fie minunați din cauza unui talent - un mentor îi va ajuta să proceseze feedback-ul, să obțină noi oportunități de a arăta talentul și rețeaua cu alți oameni care ar putea continua să-i ajute.
  • Ajungeți la alți oameni care ar putea acționa ca mentor. Puteți spune ceva la fel de simplu ca "Speram că pot obține niște sfaturi din cel mai bun flutist din lume despre flautul solo din simfonia lui Tchaikovsky nr. 2. Orice ajutor ar fi foarte apreciat!"
  • Să înțeleagă ce alte oameni au ieșit din ființa unui mentor. Un mentor nu este o relație unilaterală, stăpânul care arată doar elevul cum să facă lucrurile. Mentorul primește valoare și fericire din știind că te-au ajutat să reușești, că ți-au ajutat să te modeleze într-o persoană mai dedicată, minunată. Asta e mare!
  • Arătați respectul de mentor. S-ar putea să credeți că sfatul mentorului dvs. este puțin de pe marcă, dar încercați să o respingeți. Există un motiv / el este un expert și nu sunteți. Respectați-i prin luarea sfaturilor lor foarte serios.
  • Imaginea intitulată BE AWESOME PASUL 05
    5. Aflați din eșecurile dvs. Este dat fiind faptul că atunci când se dezvoltă un talent, o să eșuezi atât de des. Dacă nu ați eșuat, nu ați fi uman. Mulți oameni renunță când nu reușesc. Dacă doriți să fiți minunat, ceea ce va trebui să faceți este să obțineți înapoi înapoi, scuturați-l și învățați din greșelile dvs., nu lăsați-i să vă păstreze jos.
  • Ia-ți eul din imagine. Nu numai că acest lucru vă va ajuta să vă scuturați mai ușor greșelile, vă va ajuta să dezvoltați o atitudine mai altruistă și mai umilă. Dacă nu ați știu deja, majoritatea oamenilor cred că oamenii care prezintă măreție, dar continuă să fie umili sunt "Mai ales minunat".
  • Metoda 2 din 3:
    Folosind personalitatea dvs. pentru a inspira uimile
    1. Imaginea intitulată Fiți minunată Pasul 06
    1
    Fi amuzant. Toate cinicii cei mai întăriți ca cineva care le poate face să zâmbească și să râdă. De aceea, amuzant este o parte imensă de a folosi personalitatea dvs. pentru a fi minunat. Partea bună și cea rea ​​despre comedie este că nu există nici o cale de a face acest lucru. Asta înseamnă că vă puteți dezvolta propriul simț al ceea ce este amuzant prin a fi total original, dar înseamnă, de asemenea, că nu există într-adevăr a "Cum-To" Manual pentru a fi amuzant.
    • Fi amuzant cu cuvintele. Puns și WordPlay sunt o modalitate foarte bună de a fi amuzant pentru că folosim cuvintele tot timpul. Luați în considerare aceste exemple de WordPlay Mare:
    • "Unele cauzează fericirea oriunde se întâmplă - alții ori de câte ori merg." - Oscar Wilde.
    • "Bărbații rar fac treceri la fete care poartă ochelari." - Dorothy Parker.
  • Utilizați comedia fizică pentru a obține râs. Comedia fizică poate include impresii de alți oameni, învățând cum să mima, sau comedie slapstick. Alegeți unul, experimentați-l și încercați să îl încorporați în rutina dvs. amuzantă.
  • Spuneți poveștile minunate. Credem că oamenii care spun povestile minunate, comedice sunt amuzante pentru că trăim pentru povestiri. Povestirile ne fac să ne simțim umani, așa că cineva care poate spune o fire grozavă de se bucură de noi. Aflați elementele de bază ale povestirii pentru a vă simți și mai mult decât ați fost deja.
  • Imaginea intitulată Be Awesome Pasul 07
    2. Fi aventuros. Fiind aventuros înseamnă oportunități de răsturnare a zilelor de întoarcere în scuzie pentru a găsi aventură. Amintiți-vă, nu trebuie să fiți Indiana Jones pentru a fi aventurous - trebuie doar să fiți dispuși să luați drumul mai puțin călătorit din când în când.
  • Călătorește în locuri noi și interesante. Călătoria nu trebuie să însemne să renunțe la o mulțime de bani sau să ia o mulțime de timp. Încercați să mergeți undeva aproape că nu ați fost niciodată. Veți afla despre noi locuri, aveți o nouă notch sub centura dvs. și veți avea șansa de a convinge localnicii acolo cât de minunat puteți fi.
  • Aflați despre lucruri neașteptate. Fiind aventuros poate însemna, de asemenea, luarea unui a călătoria minții. Acum, sună Cheesy, dar este absolut adevărat. Cei mai minunați oameni din lume călătoresc în locuri noi, interesante și îndepărtate în mintea lor, precum și în picioarele lor.
  • Nu vă fie frică să vă îndepărtați de pachet dacă este ceea ce doriți să faceți. Uneori, o persoană minunată va fi aventuroasă urmând inima sa și a pus pe cont propriu, împotriva sfatului altor persoane. Fi aventuros făcând ce tu Doriți să faceți, nu ceea ce doriți să faceți alți oameni.
  • Imaginea intitulată Fii minunat pasul 08
    3. Deblocați-vă minunat minunat. Cei mai minunați oameni nu sunt chiar conștienți de minunatele lor. Ei sunt doar, fără să se gândească prea mult la asta. Awesometatea trebuie să provină dintr-un loc în tine. Nu puteți forța niciodată.
  • Încercați să nu vă concentrați "a fi fenomenal." În schimb, concentrați-vă asupra lucrurilor care vă vor face minunat, cum ar fi dezvoltarea unei modalități de a converti anumite reciclabile în bio-diesel sau învățând cum să jucați piscină cu pucuri de hochei pe gheață. În acest fel, oamenii vor fi copleșiți de minunată înainte de a avea timp să-l întrebe.
  • Imaginea intitulată BE AWESOME PASUL 09
    4. Exprimați trăsăturile minunate prin stil. Dezvoltați un stil care este în întregime propria ta. Nu imită un stil pe care îl credeți că este șold - faceți propriul șold de stil, crezând complet în ea și niciodată să întrebați ce spun ceilalți despre asta.
  • Poate avea un accesoriu de mărci comerciale prin care toată lumea vă va recunoaște de îndată ce o văd. Utilizați-l, dar nu-l abuziți. Scuturați orice critică pe care o puteți obține de la alți oameni (probabil că sunt gelos sau nesigur) și îl purtați cu încredere.
  • Uneori, fără nici un stil este la fel de mult de o declarație. Unii oameni cu adevărat nu le pasă de modă, haine sau accesorii. O mulțime de oameni sărbătoresc acest lucru deoarece acei oameni sunt de obicei absorbiți în alte lucruri. Dacă sunteți un fel de persoană, fiți confortabil cu lipsa de stil. Nu judeca pe alții pentru a petrece mai mult timp pe îmbrăcăminte.
  • Imaginea intitulată BE AWESOME PASUL 10
    5
    Au o personalitate distractivă. Realizați că personalitatea dvs. spune mai multe despre dvs. ca o persoană că aspectul sau aspectul dvs., deși acestea pot fi importante. Fii drăguț, înțelegere, prietenos, dăruire și fermecător (atât în ​​interior, cât și în afară). Oamenii nu-i plac o persoană medie, egoistă, neprietenoasă, plictisitoare, plictisitoare.
  • Unele trăsături pe care oamenii le consideră în general "minunat":
  • Dedicare / credință. Sunteți suprem dedicați tot ceea ce începeți și sunteți credincioși unui vină.
  • Fiabilitate. Sunteți cineva care poate fi întotdeauna depins atunci când oamenii au nevoie de tine, din orice motiv.
  • Bunătate / generozitate. Sunteți dispus să dați literalmente cămășii de pe spate dacă vă puteți permite și dacă înseamnă că va face pe altcineva fericit.
  • Ambiţie. Deși obiectivele dvs. sunt înalte, nu ați trece niciodată pe cineva să le atingă.
  • Perspectivă. Puteți spune pădurii de la copaci - știți că lucrurile simple din viață - prieteni, familie, dragoste, sănătate - sunt prea adesea cele mai trecute cu vederea.
  • Principiu. Știi ce crezi și ai motive bune pentru a ține aceste credințe.
  • Metoda 3 din 3:
    Inspirat venind prin dăruire
    1. Imaginea intitulată BE AWESOME PASUL 11
    1. Fi un model de rol pentru copiii mai tineri. Puteți fi un model de rol în atâtea moduri diferite. Luați în considerare acest lucru, dacă decideți să ajutați copiii, asigurați-vă că o faceți din motive corecte. Ajutând copiii doar pentru că doriți să fiți privită ca minunat este un pic cam ca să mergeți pe o dietă pentru că doriți ca oamenii să vă placă, nu pentru că doriți să fiți sănătoși.
    • Voluntar ca profesor. Învățați copii cum să citiți, cum să efectuați matematica de bază sau cum să prețuiți exercițiile fizice. Țineți-vă răbdarea și amintiți-vă că nu fiecare copil învață material în același mod!
    • Fi un mentor unui copil. În același mod în care s-ar putea să fi avut nevoie de un mentor, copiii au nevoie de mentori. Ei doresc informații fiabile despre relații, droguri, cariere și viață. Puteți fi acea sursă de îndrumare pentru un copil pe care îl luați.
    • Timpul de timp doar pentru a ieși. Dacă sunteți fericit, pozitiv, responsabil și matur, copiii vor fi fericiți doar pentru a vă petrece cu dvs. Nu va trebui să faceți prea mult pentru a fi minunat în ochii lor. Le împrumut puțin din timpul tău și puteți găsi că pur și simplu agățat pot fi o mulțime de distracție.
  • Imaginea intitulată BE AWESOME PASUL 12
    2. Implicați în politică. Cât de des ne plângem de politică? Tot timpul. Cât de des facem ceva despre asta? Nu prea mult. Rularea pentru birou este o modalitate excelentă de a face o diferență în comunitatea dvs. prin testarea cotlet-urilor politice. Plus, cine poate spune că au fugit de fapt la birou? E destul de minunat!
  • Dacă sunteți mai tânăr, gândiți-vă să vă implicați în guvernul studenților. Este posibil să nu aibă atingerea că guvernul municipal, de stat sau federal are, dar este la fel de important pentru oamenii din jurul vostru. Veți învăța mult mai multe despre dvs. cu cât participați mai mult.
  • Imaginea intitulată Be Awesome Pasul 13
    3. Ajuta oamenii mai puțin privilegiat decât tine. Nu există nicio responsabilitate juridică de a fi caritabilă, dar ar putea exista o responsabilitate morală. Dacă ați fost ajutați de cineva din călătoria dvs. de viață sau dacă credeți în principiu, gândiți-vă să o plătiți înainte. Ajutați-l pe cei mai puțin avantajați să-și găsească drumul.
  • Conectați-vă prin grupul dvs. de biserică locală. Dacă vă faceți parte dintr-o comunitate de credincioși, întrebați membrii bisericii dvs. dacă știu cum vă puteți implica în munca de caritate. Adesea, biserica dvs. va avea programe sau informații despre modul în care oamenii obișnuiți pot ajuta cel mai bine.
  • Ia în considerare făcând un microloan. Un microloan este o sumă mică de bani (de exemplu, de 20 de dolari) pe care le împrumutați altor persoane printr-o instituție de creditare. Oamenii care primesc împrumutul sunt de obicei din țări foarte sărace - folosesc banii pentru a construi spitale, școli, generatoare sau pur și simplu la fermă. După ce au folosit împrumutul, primești banii înapoi. Este o modalitate foarte bună de a face o diferență în întreaga lume.
  • Acte aleatoare de bunătate. Țineți ușa deschisă pentru o persoană care se luptă pentru a face autobuzul - da o persoană fără adăpost restul de prânzul tău - spune-i colegului tău cât de mult îți prețuiești munca grea. Aceste acte mici de bunătate nu iau aproape nici o energie sau resurse pentru a finaliza și pot avea un impact enorm.
  • Imaginea intitulată BE AWESOME PASUL 14
    4. Implicați-vă într-o cauză în care credeți. În ce crezi? Credeți în drepturile animalelor? Implicați-vă în PETA sau o organizație similară. Credeți în combaterea încălzirii globale? Implicați-vă în soluții de energie verde. Credeți în alfabetizarea financiară de bază? Implicați-vă în economia Guerrilla. Oricare ar fi crezut, a fi minunat este totul despre a arăta lumea ce te face să bifați.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Awesometatea va veni din tine. Probabil că nu știi că e acolo. Dar este în interiorul tuturor, vă așteaptă să vă deschideți ușa și să o eliberați.
  • Nu trebuie să fii prost și periculos să fii minunat! Luarea de droguri și consumul de alcool nu vă vor face minunat. Dacă aveți cel puțin un bun simț și sunteți dispus să încercați lucruri noi, puteți face acest lucru!
  • Amintiți-vă, unii oameni vor spune că vă urăsc, dar asigurați-vă că nu vă lăsați să vă afecteze, deoarece ar putea fi doar gelosi.
  • Să fie de dragul ființei, nu de dragul celorlalți ". Cu alte cuvinte, fiți minunați pentru că doriți, nu pentru că simțiți că trebuie să păcălești minunați altora.
  • Einstein, Susan B. Anthony, Adevărul Sojourner, Bucky Fuller, și alți mari au fost minunate, dar nu multe dintre celelalte lucruri enumerate mai sus. Găsiți un lucru pe care îl iubiți, faceți-l incredibil de bine și veți fi minunat.
  • Minunat este atunci când sunteți înșivă și sunteți încrezători. Încercați lucruri noi și fiți creativi!
  • Fă ceea ce crezi - oamenii te vor respecta. Au o idee ciudată? Face o realitate.
  • Învață să vorbești o limbă străină. Oamenii se uită la cei care pot face ceea ce nu pot.
  • A fi minunat poate veni din cunoaștere. Alții se vor uita la tine pentru tine cunoașterea vastă a tuturor lucrurilor interesante.
  • Nu vă faceți griji. Inițial oamenii vă pot critica, dar mai târziu vor ști valoarea dvs.
  • Obțineți prieteni buni! Dacă prietenii dvs. nu vă respectă, ați putea avea nevoie de noi prieteni.
  • Devine popular. Este atât de ușor atunci când sunteți doar incredibil de drăguți cu oamenii și să vă ocupați de. Fi un lider, dar nu preluați întotdeauna controlul asupra împrejurimilor dvs.
  • Avertizări

    Nu mergeți în jurul valorii de întuneric despre cât de minunat sunteți. Dacă sunteți destul de minunat, oamenii o vor vedea.
  • Nu încercați să deveniți cineva pe care nu-l faceți, pentru că în timp ce ați putea câștiga admirația altora, ați putea pierde respectul de sine, ceea ce este mai rău. Dar puteți începe să faceți lucruri noi sau să schimbăm interese.
  • Nu dați multe lucruri libere altora sau altfel oamenii vor crede că sunteți minunat pentru că le dați lucruri. Nu este adevărată minunată.
  • Nu face lucruri stupide. A fi minunat nu înseamnă neapărat că trebuie să faci ceva periculos, mai ales dacă implică altcineva care nu vrea să o facă.
  • Niciodată nu copiați pe cineva pe care oamenii le bucură deja. Fii tu însuți!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar