Cum să fii frugal pe black friday

În ziua de după Ziua Recunoștinței, cunoscută și sub numele de "Black Friday", magazinele de vânzare cu amănuntul atrage clienții cu oferte speciale și reduceri profunde la cadouri pentru vacanțe. Dacă ați renunțat să faceți cumpărăturile de Crăciun, ați putea decide că ar fi o idee bună să profitați de vânzările de vineri negre și să smulgă cât mai multe elemente râvnite, după cum puteți. Dar fiți atenți - deși scopul este de a economisi bani, poate fi ușor să cadă în capcana de a cheltui mult mai mult decât ați intenționat în timpul gradului de vacanță frenetică. Din acest motiv, este important să păstrați câteva orientări în minte înainte de a vă porni la Shopping Shopping Sweight Black Friday.

Pași

Metoda 1 din 3:
Planificând înainte
  1. Imaginea denumită Fii Frugal pe Black Vineri Pasul 1
1. Stabilit cu un scop în minte. Înainte de a vă trage pe eșarfă și mănuși și să vă pregătiți să așteptați în linie timp de câteva ore dimineața, aveți o idee clară despre ceea ce faceți cumpărături și dacă merită. Dacă ați primit deja o listă de Crăciun pentru referință și încercați să verificați articolele la prețurile de negociere, vânzările de vineri negru vă pot economisi o sumă substanțială de bani. Dacă sunteți pur și simplu intoxicați de ideea de bunuri reduse, cu toate acestea, sau faceți doar cumpărături pentru a vedea ce este acolo, puteți ajunge să vă despărțiți cu mai mulți bani decât ați planificat.
  • Vânzările de vineri negre sunt cele mai favorabile cumpărătorilor atunci când pot identifica câteva lucruri de care au nevoie, pe care le pot înscrie în mod semnificativ mai puțin și cumpăr numai aceste elemente.
  • Dacă nu aveți absolut nimic, și vă simțiți tentați să faceți cumpărături pur și simplu din dragul său, puteți fi mai bine să găsiți altceva de făcut cu timpul dvs.
  • Imaginea intitulată Fii Frugal pe Black Vineri Pasul 2
    2. Previzualizați ofertele de vineri negre. În mod tradițional, anunțurile de vânzări de vineri negre au rulat în ziarul din Ziua Recunostintei. În zilele noastre, ar fi posibil să aruncați o privire la cele mai recente specialități prin intermediul site-urilor de la magazin sau chiar aplicații smartphone cu câteva zile în avans. Răsfoiți prin înregistrări timpurii pentru a vedea cum sunt prețurile la prețuri și dacă un anumit magazin are ceea ce căutați în vânzare.
  • Fiind capabil să se uite la produse și prețurile în avans vă va ajuta să calculați un buget realist de cumpărături, altul trebuie să salvați în timpul frenezii de vineri negre.
  • Treceți prin canale de renume (cum ar fi site-urile oficiale cum ar fi Macy`s și Brookstone, sau negocieri de aplicații cum ar fi Flipp și felie) pentru a garanta că vânzările pe care le găsiți sunt legitime.
  • Imagine intitulată Fii Frugal pe Black Vineri Pasul 3
    3. Priviți mărfurile înainte de ao cumpăra. Dacă ați scanat prin previzualizările vânzărilor de vineri Black și ceva ți-a prins ochiul, ia o excursie de scoind la magazin care o vinde și îi dau o privire mai atentă. În acest fel, veți putea inspecta produsul pentru calitate și vedeți dacă se potrivește cu bugetul și gusturile personale înainte de a vă angaja să o cumpărați. Unele recon de bază se vor familiariza, de asemenea, cu unde să găsească elementul înainte ca magazinul să fie depășită cu mulțimi de rotire.
  • Navigarea înainte de a face cea mai mare parte a cumpărăturilor dvs. poate oferi o oportunitate de a afla despre ofertele exclusive în magazin.
  • Elaborați un "plan de luptă", complând calea printr-un magazin pe care vă așteptați să fiți ocupați.
  • Imaginea intitulată Fii Frugal pe Black Vineri Pasul 4
    4. Limitați-vă la o mână de magazine. În loc de a se întuneca fără rost de la o vânzare la altul, veniți cu câteva magazine, în special, pentru a vizita. În interesul timpului și cheltuielilor, încercați să păstrați acest număr în jurul valorii de cinci sau șase cel mult. Stabiliți-vă pe magazinele care stochează o gamă largă de articole pentru a obține cât mai multe locații în cât mai puține locații sau magazine care oferă produse de specialitate pe care nu le puteți obține în altă parte.
  • Dacă este posibil, aveți un prieten de cumpărături pentru a merge la vânătoare cu. Cei doi vă puteți împărți și acoperiți mai mult teren, ajungeți la obiecte fierbinți mai repede și eliminând nevoia de a trece peste tot în oraș.
  • Metoda 2 din 3:
    Obținerea organizată
    1. Image denumită Fa Frugal pe Black Vineri Pasul 5
    1. Stabiliți un buget. Decideți asupra unei sume realiste pe care sunteți dispus și capabilă să cheltuiți. Nu se abate de la această figură. Veți fi mult mai atenți cu compararea prețurilor și faceți compromisuri necesare dacă știți că nu puteți depăși un total strict. Având în vedere un buget fix, ar putea, de asemenea, să vă forțeze să obțineți mai creativi despre alegerea cadourilor, ceea ce înseamnă că ați putea ajunge cu mai multe elemente decât v-ați așteptat inițial pentru aceeași sumă.
    • Asigurați-vă că finanțele primare sunt în ordine înainte de a renunța la bani pentru cumpărături.
    • Fi conservator. Este întotdeauna mai bine să cheltuiți mai puțin acum și să nu vă faceți griji cu privire la securitatea financiară mai târziu.
  • Imaginea intitulată Fii Frugal pe Black Vineri Pasul 6
    2. Faceți o listă de articole trebuie să aibă. Notați tot ceea ce știți că aveți nevoie și acordați prioritate necesităților pentru achizițiile casual înainte de a începe să vă uitați la alte lucruri. De exemplu, dacă fiica dvs. a cerut o nouă haină de iarnă și doriți să obțineți cel mai bun prieten al dvs. un toaster ca un cadou de casă, alegeți aceste articole în primul rând. După ce ați făcut cumpărături principale, puteți începe să navigați în mod liber dacă aveți câteva bani rămase de bani.
  • Dacă nu faceți cumpărături pentru nimic, gândiți-vă la ceea ce ați putea folosi personal în dulapul dvs. sau în jurul casei.
  • Notați prețul de lângă fiecare element din listă și asigurați-vă că corespunde bugetului dvs.
  • Imaginea intitulată Fii Frugal pe Black Vineri Pasul 7
    3. Compară prețurile. Nu luați anunțuri de vânzare la valoarea nominală. Puteți găsi câteva chilipiruri remarcabile pe Black Friday, dar ați putea să urmăriți un alt mai bun în altă parte. Pore ​​peste anunțuri de ziare, promoții de la Mailer, site-uri web și aplicații de cumpărături pentru a afla cine oferă ceea ce pentru cât de mult. În acest fel, veți ști exact unde să mergeți odată ce este timpul să obțineți cumpărături.
  • Din motive de afaceri, majoritatea magazinelor sunt dispuse să se potrivească cu prețuri scăzute cu concurenții, economisind bani și necesitatea unei excursii suplimentare.
  • Acordați atenție unor magazine mai puțin evidente care ar putea oferi oferte pe aceleași produse. De exemplu, puteți găsi o varietate de mărfuri de marcă de nume la farmacii, care sunt susceptibile de a fi mai puțin aglomerate decât magazinele de mall și destinații mai populare.
  • Imaginea intitulată Fii Frugal pe Black Vineri Pasul 8
    4. Colectați cupoane. Verificați poșta în jurul valorii de Ziua Recunostintei și înscrieți-vă pentru buletinele de știri pentru a primi o șansă de a primi cupoane care vă pot economisi și mai mult pe achizițiile de vineri negre. Cupoanele sunt adesea trecute, și, atunci când sunt combinate cu rate feliate pe elementele promoționale, pot ajuta la menținerea unui pic de bani în plus în buzunar. Împingeți câteva cupoane în portofel sau în cercul dvs. înainte de a vă îndrepta spre prima oprire a zilei.
  • Pentru a preveni depășirea, utilizați doar cupoane pentru numărul limitat de magazine pe care le-ați decis înainte de timp.
  • În plus față de cupoane, există site-uri web unde puteți merge la achiziționarea de carduri cadou cu discount care vă vor permite să salvați mai mulți dolari pe Black Friday Achiziții.
  • Metoda 3 din 3:
    Afișarea reținerii
    1. Imaginea intitulată Fii Frugal pe Black Vineri Pasul 12
    1. Stai acasă. O opțiune pentru cumpărăturile de vineri negre că o mulțime de oameni tind să uite că nu participă pur și simplu. Decideți dacă salvarea de 30 de dolari sau 40 de dolari merită tediul, epuizarea și stresul de a vă prelua toată ziua pentru o șansă de a face grabă nebun la mall-ul local. Amintiți-vă, timpul dvs. este valoros prea. Orele în care renunți la așteptare în linie sau de a vă lupta prin intermediul mafișilor furioși ar putea fi cheltuiți să vă bucurați de sărbătorile cu cei dragi.
    • Dacă nu puteți lăsa o afacere să vă treacă, să evitați haosul și să valorificați economiile de vineri negre făcând cumpărăturile online prin intermediul site-urilor participante. Este o situație câștigătoare.
    • Țineți minte ce este cu adevărat important în timpul sărbătorilor: căldură, confort și făcând amintiri iubitoare cu oamenii pe care îi pasă.
  • Imaginea intitulată Fii Frugal pe Black Vineri Pasul 9
    2. Evitați tentația de impuls-cumpărare. Sigur că echipamentul de cafea all-in-one / mașină de juicer / smoothie ar putea să arate nifty, dar este ceva ce ai nevoie? Dacă un element nu este pe lista dvs. și nu puteți justifica cumpărarea, continuați să vă mișcați. Ironia de vineri negre este că prețurile sunt adesea atât de scăzute încât oamenii sunt înșelați să cumpere lucruri pe care nu au nici o utilizare reală pentru. În acest fel, ei ajung să petreacă mai mult decât ar avea pe o excursie tipică.
  • Rămâneți concentrat și practicați un mic control de sine atunci când intrați în tranzacții atractive, dar inutile.
  • Având în vedere elemente și cifre concrete, cum ar fi realizarea unei liste sau stabilirea unui buget, vă poate împiedica să renunțați la bani pe achiziții suplimentare pe care le puteți regreta mai târziu.
  • Imaginea intitulată Fii frugal pe Black Vineri Pasul 10
    3. Stick la oferte anunțate. Elementele care cuprind lista dvs. de cumpărături ar trebui să vină de la Ofertele de Economii Black Friday. Întregul punct de cumpărături Black Friday este de a asigura bunuri la Markdown, astfel ignorați elementele non-vânzare pentru moment. Cu cât cheltuiți mai mult pe bunuri la prețuri regulate, cu atât veți avea mai puțin disponibile pentru a cumpăra mai multe lucruri care sfârșesc să vă salveze banii. Dacă nu sunteți atent, veți ajunge doar la rafinarea cheltuielilor adăugate care vă pun înapoi, înfrângerea scopului sărbătorii comerciale.
  • Uneori, magazinele vor face publicitate produse la prețuri care nu sunt mult mai mici decât ceea ce costă în mod obișnuit. Profitați de cele mai mari reduceri pe care le puteți și de a bypasa restul.
  • Puteți întotdeauna să vă întoarceți mai târziu și să cumpărați alte articole cu banii pe care ați salvat-o făcând cumpărături de vineri negre.
  • Imaginea intitulată Fii Frugal pe Black Vineri Pasul 11
    4. Uită-te la politica de returnare a fiecărui magazin. Țineți-vă în chitanțele dvs. în cazul în care vă decideți să aduceți ceva înapoi și să fiți conștienți de modul în care magazinele individuale gestionează returnările și schimburile. Este posibil ca tu să dai cuiva ceva ce deja au sau să ajungi acasă doar pentru a fi confruntat cu remușcări imediate ale cumpărătorului. În aceste cazuri, utilizarea de rentabilități poate pune o parte din numerarul de vacanță câștigat în mâinile dvs.
  • Stați încasările în portofel sau buzunar pentru a vă ajuta să țineți pasul cu ele sau să le depuneți într-un dosar separat înapoi acasă.
  • Unele politici de returnare pot fi supuse schimbării versiunii negre. Asigurați-vă că citiți imprimarea fină și nu pierdeți fereastra dvs. pentru a lua un element nedorit înapoi.
  • sfaturi

    Păstrați un ochi asupra vânzărilor anunțate în săptămânile care au condus la și urmând Ziua Recunoștinței pentru a vedea cât de mult puteți face cumpărături înainte și după grabă.
  • Odată ce ajungeți acasă, uitați-vă peste tot ce ați cumpărat și decideți dacă merită păstrată sau dacă există câteva elemente pe care le-ați fi dispuși să vă întoarceți.
  • Magazinele se deschid mai devreme decât oricând Black Friday. Dacă nu doriți să pierdeți, intenționați să faceți cumpărăturile cât mai devreme la miezul nopții după Ziua Recunostintei.
  • Mănâncă înainte de a vă stabili, astfel încât să nu trebuie să negociați restaurante aglomerate și terenuri alimentare în mijlocul zilei.
  • Așteptați alte sărbători comerciale, cum ar fi Cyber ​​Luni, pentru a căuta oferte pe mărfuri electronice.
  • Întoarceți obiectele nedorite pentru credit magazin. Este posibil să puteți găsi altceva pe lista dvs. fără o călătorie suplimentară sau o tranzacție.
  • Avertizări

    Păstrează-ți portofelul, saci de cumpărături și alte bunuri îndeaproape. Este comun ca hoții să-i pradă pe cumpărătorii negri de vineri.
  • Fiți atenți la ofertele "gratuite". Acestea vin, de obicei, cu planuri de plată nevocate sau alte capturi.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar