Cum să îmbrăcăm clasic pe un buget strâns

Modul în care îmbrățișați-vă are un impact mare asupra modului în care alte persoane vă vor percepe. Dressy-ul Classy vă poate ajuta să obțineți locuri de muncă, să faceți mai întâi mari impresii și să vă simțiți încrezători. Prin cumpărături pentru îmbrăcăminte versatilă, la prețuri accesibile și de a avea grijă de hainele tale, poți purta haine clasice și arată minunat fără a sparge banca.

Pași

Partea 1 din 3:
Cumpărături pe un buget
  1. Imagine intitulată Fii un hipster (băieți teen) Pasul 8
1. Magazin la Magazine de Thrift. Magazinele de expediere sunt uneori lovite sau dor, dar dacă petreceți ceva timp în căutarea prin rafturi, puteți găsi haine ușor purtate, de înaltă calitate pentru prețuri incredibile. Magazinele de chiria sunt o mare oprire pentru a căuta ambele articole de bază (haine, pantofi, rochii etc.) și accesorii înainte de a lovi mall-ul.
  • Imaginea intitulată Economisiți bani ca un pas de student 20
    2. Magazin de la Superstores. Puteți găsi piese de îmbrăcăminte clasic la prețuri accesibile prin cumpărături la lanțurile de magazine de reducere, cum ar fi țintă, Walmart și Kohl, și magazine de ieșire, cum ar fi Nordstrom Rack. De asemenea, puteți găsi bucăți accesibile, adecvate la magazine orientate spre o audiență mai mică, cum ar fi Forever 21 și H & M.
  • Evitați piesele strălucitoare, preluate sau scăzute, care sunt vizate la cumpărătorii adolescenți și să se uite în schimb pentru elementele și modelele mai simple, de bază.
  • Imaginea intitulată Economisiți bani ca student Pasul 9
    3. Nu vă bucurați de tendințe. Moda se mișcă repede, iar cel mai tare stil nou de astăzi ar putea fi total depășit în câteva săptămâni. Focalizați în loc să cumpărați piese clasice, versatile care nu vor ieși din stil.
    Sfat de experți
    Joanne Gruber

    Joanne Gruber

    Profesional Stylistjoanne Gruber este proprietarul stilistului de dulap, un serviciu de stil personal care combină editarea dulapului cu organizația. A lucrat în industriile de modă și stil timp de peste 10 ani.
    Joanne Gruber
    Joanne Gruber
    Stilist profesionist

    Alegeți piesele care nu ies niciodată din stil. Organizatorul de stilist și garderoba Joanne Gruber spune: "O bluză de mătase tipărită, ca o imprimare animală, este o piesă pentru totdeauna, și așa sunt o pereche mare de tocuri roșii. De asemenea, toată lumea are nevoie de un costum de putere în dulapul lor."

  • Imagine intitulată purta o jachetă denim (bărbați) Pasul 1
    4. Cumpărați topuri simple, confortabile. Dulapul dvs. ar trebui să includă o cămașă de culoare albă și un gât de echipaj sau un pulover de gât V - aceste elemente pot fi stratificate sau uzate separat. Căutați topuri în materiale de calitate frumoase care vor ține de-a lungul timpului.
    Sfat de experți
    Joanne Gruber

    Joanne Gruber

    Profesional Stylistjoanne Gruber este proprietarul stilistului de dulap, un serviciu de stil personal care combină editarea dulapului cu organizația. A lucrat în industriile de modă și stil timp de peste 10 ani.
    Joanne Gruber
    Joanne Gruber
    Stilist profesionist

    Dacă purtați o piesă minunată, restul costumului dvs. poate fi elementele de bază. Organizatorul de stilist și garderoba Joanne Gruber spune: "În primul rând, stocați piesele de fundație pe care vă simțiți confortabil, ca o pereche de blugi negri pe care vă iubiți cu adevărat sau o pereche de tricouri negre. Odată ce ați acoperit pe cei acoperit, puteți utiliza banii de cumpărături pe piesele de declarație pe care le puteți purta cu acele elemente de bază pentru a vă transforma întregul costum."

  • Imagine intitulată purta o jachetă denim (bărbați) Pasul 9
    5. Achiziționați pantaloni versatili și fuste. Alegeți elemente care pot fi adecvate pentru muncă, ieșind și pentru evenimente speciale. O fustă de culoare aurie închisă și o pereche bună de blugi albastru și / sau negru formează baza unui dulap clasic, flexibil.
  • Imaginea intitulată arata ca un vampir pas 8
    6. Investiți în îmbrăcămintea exterioară. Dacă se răcește în timpul iernii, trebuie să aveți îmbrăcăminte exterioară adecvată pentru a se potrivi cu dulapul tău clasic. Din nou, merită să investiți într-un material de înaltă calitate, astfel încât să puteți obține mulți ani de utilizare din ea.
  • Pentru vremea mai blândă, cumpărați un blazer negru pentru a trage împreună echipamente de afaceri sau de lucru adecvate. Puteți, de asemenea, să îl purtați în mai multe setări ocazionale, îmbrăcându-l cu un tricou și blugi.
  • Cumpărați un strat de tranșare versatilă sau peacoat pentru sezoanele mai reci.
  • Imaginea intitulată arata ca Emma Watson Pasul 2
    7. Cumpărați haine în culori solide. Tricourile și pantalonii colorate sunt extrem de versatile și apar adesea aproape identice cu cele mai upscale, branduri de designer. În timp ce cele mai bune haine colorate arată elegant și elegant, indiferent de țesături, haine ieftine, moderate, riscul de a căuta ieftin. Culorile solide sunt ușor de amestecat și Meci, Deci veți putea să faceți mai multe costume cu mai puține articole.
  • Imagine cu titlu de uzură albă 1
    8. Optați pentru potrivirea simplă, clasică și materialele. Hainele care sunt prea strânse sau superioare arată ieftin, astfel încât să cumpere haine în bucăți convenționale care se potrivesc corpului tău. În plus, căutați materiale de bumbac, tweed și lenjerie, care arată clasic și scump chiar și atunci când îmbrăcămintea însăși este accesibilă.
  • Imaginea intitulată arata nevinovată și un pic de girly pas 15
    9. Cumpărați câteva accesorii. Bijuterii, ceasuri și centuri pot ajuta la legătura împreună a costumelor clasice în timp ce vă spulberă dulapul. Să fie strategic cu privire la cumpărăturile dvs. și căutați chilipiruri la magazinele de expediere și lanțurile de discount înainte de a cheltui bani într-un loc mai frumos.
  • Investiți în accesorii versatile, de zi cu zi, cum ar fi un șir de perle, un ceas frumos și o centură.
  • Evitați să vă bucurați de bucăți de costume, cum ar fi colierele ciudate și inele de cocktail, care pot fi purtate numai în ocazii speciale.
  • Cumpărați portofele în culori solide fără înfrumusețare și margini ascuțite și solide. Acest stil apare high-end.
  • Imagine intitulată rochie ca o etapă de celebritate 10
    10. Alegeți pantofi clasici, accesibili. Puteți găsi oferte minunate despre Zappos.com, sau în lanțurile de depozitare a pantofilor cum ar fi DSW. Optați pentru pantofi off-brand. Mai ales când vine vorba de stiluri mai frumoase, cum ar fi pompele sau oxfordurile, pantofii de off vor fi mult mai puțin costisitoare, în timp ce apar aproape identice cu omologii lor de designer.
  • Partea 2 din 3:
    Îmbrăcăminte pentru hainele tale
    1. Imaginea intitulată Păstrați blugi negri de la scăderea pasului 5
    1. Utilizați un abrueră. Hainele încrețite arată ieftin, și aburându-vă hainele înainte de a le purta va ajuta să trageți împreună un aspect clasic. Puteți cumpăra vapori la prețuri accesibile online sau la Superstores, cum ar fi țintă.
  • Imaginea intitulată coase un pas cu vesta 17
    2. Înlocuiți butoanele din plastic pe haine și jachete. Puteți găsi metal, os sau mama de butoane de perle pentru prețuri scăzute la Magazine de artizanat. Schimbarea butoanelor ieftine pentru alternative elegante pot face obiecte ieftine arata upscale si clasic.
  • Imaginea intitulată Împiedicați blugi slabi de la întinderea pasului 8
    3. Spălați-vă hainele mai puțin frecvent. Supra-spălarea hainele tale va purta țesătura și se estompează culoarea. Scopul de a spăla articolele o dată la fiecare trei sau patru poartă și să încerce să curete elemente cu un burete sau o periuță de dinți în loc să le arunce în rufe atunci când este posibil.
  • Partea 3 din 3:
    Purtând costume clasice
    1. Imagine intitulată arata bine în pantaloni scurți Pasul 8
    1. Evitați hainele care trimit mesaje vulgare, nepoliticoase sau profanități. Sloganurile sau imaginile insultătoare, sugestive sau necorespunzătoare nu vor fi niciodată considerate clasice, deși unele pot fi umor.Când vine vorba de îmbrăcarea clasicului, conduceți clar orice limbă sugestivă sau nepoliticoasă.
  • Imagine intitulată Fii o fată proastă Pasul 7
    2. Nu vă expuneți corpul. Indiferent dacă este vorba de zi sau noapte, arătând o piele mică este bună - nimeni nu se așteaptă să fii acoperit în întregime - dar echilibrul pielea expusă prin acoperirea în alte zone. De exemplu, dacă veți rula o cantitate adecvată de scindare, nu purtați pantaloni scurți și optați în schimb pentru pantaloni sau pantaloni care acoperă picioarele. Nu expuneți niciodată midriff.
  • Imagine intitulată purta White Pasul 11
    3. Purtați culori neutre. Pereche negru, albastru marină sau fundul cărbunelui cu alb, bej, gri deschis sau albastru deschis pe partea de sus. Culorile neutre au un aspect matur care va ridica stilul.
  • Imagine intitulată rochie pentru un interviu (femei) Pasul 7
    4. Butoane de pereche în jos cămăși cu fuste creion. Acest aspect este profesionist și feminin. Personalizați aspectul cu o centură mică, subțire la talie și o bucată simplă de bijuterii.
  • Imaginea intitulată arata nevinovată și un pic girly pas 12
    5. Optați pentru rochii de linie. Dacă doriți să purtați o rochie, piesa A-Line este o tăietură clasică, elegantă, care este potrivită pentru muncă și după ore. A-LINE va arăta figura dvs. fără riscul de a fi prea dezvăluit.
  • Imagine intitulată purta un costum Pasul 6
    6. Tuck în cămașa și rotiți mânecile. Classitatea este în detalii. Îmbrățișarea în cămașa voastră va arăta sofisticată și va rula mânecile de pe bluză sau cămașă la o lungime mijlocie de antebraț vă va oferi un aspect frumos, terminat.
  • Imagine intitulată purta o rochie de maxi Pasul 9
    7. Purtați încălțăminte adecvată. Oxfords, pompe, apartamente de balet și cizme sunt toate alegerile minunate. Veți dori să evitați să purtați adidași, flip-flops sau pantofi care sunt vechi, murdare și spargate, deoarece aceste alegeri vă vor face costumul să arate nedorit.
  • Imagine intitulată Alegeți o fundație pentru tonurile de piele întunecate Pasul 4
    8. Completați costumul cu accesorii. Mai puțin este mai mult când vine vorba de accesorii, deci alegeți una sau două bucăți - ca un colier frumos și o centură - pentru a vă lega împreună. Pentru un aspect lustruit, coordonați culorile accesoriilor dvs. cu restul costumului.
  • Imagine intitulată Păr părul neted frizzy Pasul 13
    9. Stilul părului tău. Nu este nevoie să petreceți o perioadă enormă de timp pe o coafură elaborată, dar asigurați-vă că vă veți construi părul astfel încât să arătați curat și să puneți împreună. Spălarea și / sau periajul părului sau tragând părul înapoi într-o coadă clare va termina o privire clară.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar