Cum de a construi un începător yu gi oh! Punte

Yu-gi-oh! este un joc minunat, dar dificil, cu o alegere copleșitoare a cardurilor. Iată câteva sfaturi de construcție a punții pentru că oamenii încep să intre în joc. Cu acești pași, puteți crea o punte puternică în cel mai scurt timp.

Pași

  1. Imagine intitulată Construiți un începător Yu Gi Oh! PASUL PASULUI 1
1. Cunoașteți regulile Yu-Gi-Oh. Dacă nu sunteți foarte familiarizați cu ei, păstrați ghidul aproape de a se referi la când duel sau construiți o punte.
  • Imagine intitulată Construiți un începător Yu Gi Oh! PASUL PASUL 2
    2. Alegeți o temă pentru puntea dvs (I.E. ELero-uri elementare, dinozaur, Pyro, Exodia). Punțile concentrate în jurul unui arhetip central sau temă vor fi mai consistente și au acces la un bun sprijin, făcându-vă mai multe șanse de a câștiga. Faceți cercetări pentru a vedea ce fel de cărți sunt bune sau încercați să găsiți cărți pe care le-ați culcat în jurul valorii de care lucrați unul cu celălalt. Nu veți putea folosi arhetipuri sau cărți cu aceleași nume, chiar de pe lilieci, dar puteți utiliza cartele centrate în jurul unui atribut sau un tip, cum ar fi "Allurea întunericului" sau "Ansamblul regilor de pompieri" Pentru a susține o punte cu o majoritate de monștri ai unui atribut sau altfel. De asemenea, rețineți că unele carduri, cum ar fi "SPACE MYSIC Typhoon" sau "Rageki" pot fi folosite în fiecare punte cu succes.
  • Imagine intitulată Construiți un începător Yu Gi Oh! Pasul 3
    3. Găsiți cărțile de care aveți nevoie. Uitați-vă prin colecția dvs. și alegeți cărțile aparținând sau sprijiniți arhetipul sau cercetarea cardurilor bune online. Dacă aveți nevoie, cumpărați sau comercializați pentru unele carduri.
  • Imagine intitulată Construiți un începător Yu Gi Oh! Pasul de punte 4
    4. Alegeți câteva cărți de monstru (în jurul valorii de 15-20) care se corelează cu tema Puntelui. (I.E. Monștri dinozaur pentru o punte dinozaur.) Folosiți monștrii de efect cu efecte utile, cum ar fi bug-ul mancarului și Marele Neo-Spacian, precum și unii cu un atac bun. Statistici bune de atac pentru monștrii sub nivelul 4 sunt 1600-1800, nivelul de monștri 5-6 ar trebui să aibă cel puțin 2300, iar cele cu niveluri 7 sau mai mari ar trebui să aibă cel puțin 2500. Nu includeți mai mult de 4 sau 5 monștri de nivel înalt în punte, cu excepția cazului în care puteți să le convoiți în mod fiabil. De asemenea, amintiți-vă că punctele de atac nu sunt totul. Un monstru slab poate avea efecte devastatoare, iar un monstru puternic ar putea fi ușor distrus de o vrajă sau de capcană.
  • Imagine intitulată Construiți un începător Yu Gi Oh! Pasul 5
    5. Alegeți cardurile de vrăjitoare (10-15 cărți) care se corelează cu tema Puntelui. Asigurați-vă că ați ales Power-Ups pentru tipul dvs. de monstru. Dacă nu aveți un tip specific, atunci alegeți cele generale. Ar trebui să aveți surse bune de distrugere a vrăji / capcanei, distrugerea monstrului, căutarea și chemarea.
  • Imagine intitulată Construiți un începător Yu Gi Oh! Pasul 6
    6. Alegeți cardurile de capcană (8-12 cărți) care vă vor ajuta. Poate fi mai greu să găsești cărți de capcană care vă suportă pachetul, astfel încât să puteți merge doar pentru capcanele generice. Ar trebui să aveți surse bune de protecție împotriva atacului, negarea efectului, convocarea negației, și / sau negarea vrăji / capcană, în funcție de tipul de punte.
  • Imagine intitulată Construiți un începător Yu Gi Oh! Pasul 7
    7. Construi o punte suplimentară. Puntea suplimentară poate conține până la 15 cărți și ar trebui să o completați dacă este posibil. Adăugați cardurile de asistență arhetip, apoi obțineți monștri generici XYZ generici. Ei vor lucra în aproape orice punte, atâta timp cât aveți cel puțin 3 monștri de același nivel. Includeți monștrii sincronizați dacă aveți un tuner. Monștrii de fuziune sunt pentru punțile mai specializate.
  • Imagine intitulată Construiți un începător Yu Gi Oh! Pasul 8
    8. Dacă construiți acest pachet pentru turnee, veți dori o punte laterală. O punte laterală constă din până la 15 cărți care sunt păstrate separate de puntea principală. Între fiecare duel într-un meci (cel mai bun din trei dueluri) puteți schimba cardurile între partea dvs. și puntea principală / extra, în funcție de ceea ce vă confruntați. În cărțile care vor ajuta foarte mult împotriva anumitor meciuri, dar sunt prea situaționale pentru a pune în puntea principală. Dacă nu intenționați să jucați în turnee, nu va trebui să construiți o punte laterală.
  • Imagine intitulată Construiți un începător Yu Gi Oh! Pasul 9
    9. Examinați puntea dvs. și vedeți dacă se potrivește bine. Asigurați-vă că toate cardurile funcționează bine împreună și nu veți obține prea multe remize moarte. Încercați-l împotriva unui prieten într-un duel pentru a vedea cum funcționează. Dacă există cărți care ajută foarte mult, încercați să le maximizați în timp ce tăiați cărți nefolositoare, greu de utilizat.
  • Imagine intitulată Construiți un începător Yu Gi Oh! Pasul 10
    10. Nu uitați să încercați noi combinații de cărți, așa cum ați putea veni cu ceva bun. De asemenea, nu renunțați dacă nu pare să funcționeze. Schimbați câteva cărți și încercați din nou.
  • sfaturi

    Nu aveți prea multe de un singur tip de card (vraja, capcana, monstru).
  • Aproximativ jumătate din puntea dvs. ar trebui să fie vrăji și capcane. Cealaltă jumătate ar trebui să fie monștri.
  • O punte trebuie să conțină între 40 și 60 de cărți. Puntea dvs. ar trebui să fie de 40 de cărți sau cât mai aproape de 40 posibil. Limita este de 42. Cu prea multe cărți, va fi mai greu să atragă ceea ce aveți de fapt nevoie.
  • Dacă sunteți nou la joc, este o idee bună să începeți prin cumpărarea unui pachet de starter sau structură. Acestea vor conține punți pre-construite care conțin carduri care funcționează bine împreună, precum și o cartelă de registru. Când vă faceți mai bine la joc, puteți adăuga și înlocui cartele pentru a îmbunătăți puntea sau pentru a construi un nou. Structura punții sunt, în general, mai bune decât punțile de pornire, iar cumpărarea a trei dintre aceleași punte și combinarea lor va face mult mai bine.
  • Dacă veți participa la turnee, asigurați-vă că puntea dvs. urmează Banlists. Prietenii tăi pot să nu fie în regulă cu tine folosind carduri interzise fie.
  • Amintiți-vă că puterea de atac nu este tot ce contează. Un monstru slab, cu un efect bun, este perfect capabil să învingă un monstru puternic.
  • Dacă puteți, faceți-o astfel încât aproape fiecare carte din puntea dvs. să fie imediat redată. Tăiați cărțile cu niveluri ridicate sau condiții de convocare greu pentru carduri cu niveluri scăzute.
  • Utilizați cât mai multe monștri de efect ca posibil
  • FFFF{ displaystyle ffff}{ displaystyle ffff}E. Efectele monștrilor constituie statisticile lor în general scăzute, cu abilitatea de a vă oferi avantajul cardului față de adversar.

    • Redați cărțile de monstru și apoi niște carduri de vrăji și capcane pentru a le sprijini.
    • Nu cumpărați niciodată carduri aleatorii. Încercați să obțineți cărți care ar fi bine să construim o punte cu.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Yu-gi-oh! carduri
    • Cutie de punte, manșoane de carduri și play covor pentru a vă proteja cardurile
    • Calculator / stilou și hârtie pentru a urmări punctele de viață
    • Play Mat
    • O monedă
    • Un mor
    • Tokens
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar