Cum să faci voodoo

Voodoo este o religie practicată în Benin, Caraibe și sudul U.S. care combină multe elemente din religiile tradiționale africane și catolicismul. Există multe forme de voodoo și unele se concentreze asupra elementelor magice. Pentru a vă încerca mâna la Voodoo, faceți și manipulați propria voodoo sau vrăji de dragoste și protecție. Rețineți că rezultatele nu sunt garantate și practicând magia neagră ar putea fi riscantă.

Pași

Metoda 1 din 3:
Făcând o papusa voodoo
  1. Imagine intitulată do voodoo pas 1
1. Concentrați-vă mintea pe o anumită persoană. Papusul dvs. Voodoo trebuie să reprezinte o persoană individuală, așa că în timp ce faceți a ta, trebuie să le imaginați în mintea voastră. Voodoo depinde de o legătură între lumea vizibilă în care trăim și lumea invizibilă în care se află spiritele. Concentrați-vă pe persoana în care doriți ca păpanul dvs. să reprezinte pentru a-și canaliza spiritul de la tărâmul invizibil.
  • Imagine intitulată Do voodoo Pasul 2
    2. Găsiți o fotografie a persoanei alese și ați tăiat-o. O papusa Voodoo trebuie să reprezinte o anumită persoană și o modalitate ușoară de a face acest lucru este de a atașa o imagine a acelei persoane într-o păpușă în forma figurii umane. Colectați sau imprimați o imagine a persoanei pe care doriți să o reprezinte și să-și taie cifra voodoo.
  • Dacă nu aveți o imagine a persoanei, puteți folosi un element personal pe care îl colectați de la ei, ca o încuietoare de păr sau o bucată de îmbrăcăminte.
  • Imagine denumită voodoo Pasul 3
    3. Tăiați niște țesături pentru a se potrivi fotografiei. Veți avea nevoie de suficientă țesătură pentru a se potrivi cu aceeași dimensiune și formă a fotografiei tăiate. Puteți utiliza simțit, bumbac sau orice alt fel de țesătură pentru a vă face păpușii. Luați o pereche de foarfece și tăiați țesătura pentru a se potrivi cu forma fotografiei.
  • Utilizați fibre naturale cum ar fi bumbacul, lâna sau cânepa ca material pentru o sentiment mai autentic Voodoo Doll.
  • Imagine intitulată do voodoo pas cu pas 4
    4. Coaseți fotografia pe țesătură și umpleți-o cu umplutură. Luați imaginea tăiată și coaseți-o într-o bucată de țesătură tăiată în formă de fotografie, lăsând o deschidere în partea de jos a figurii. Umpleți păpușa cu umplutura prin adăugarea acestuia prin deschidere. Odată ce păpușă este complet umplute, coaseți deschiderea de jos închisă.
  • Puteți folosi orice material pe care doriți să-l folosiți păpușii, dar pentru o păpușă mai autentică Voodoo, utilizați materiale naturale cum ar fi mușchi sau frunze.
  • Bacsis: Dacă nu aveți o imagine a persoanei, coaseți împreună 2 bucăți de țesături tăiate în forma unei păpuși, depuneți păpușii și coaseți un element personal, cum ar fi părul, îmbrăcămintea sau un buton care aparținea persoanei la partea frontală a păpușii.

  • Imagine intitulată Do voodoo Pasul 5
    5. Vizualizați scopul pentru papusa dvs. Voodoo. După ce ați adăugat efectele personale ale persoanei la păpușă, modelul lor de energie este imprimat și fuzionat cu păpușii. Închideți ochii și stabiliți o intenție cu păpușă.
  • Indiferent dacă intenționați să vă răniți cealaltă persoană sau să le faceți să vă iubească, țineți păpușa și puteți canaliza toată energia în intenția voastră.
  • Imagine intitulată Do voodoo Pasul 6
    6. Apelați la unul dintre loul pentru a vă asigura că funcționează vraja. Concentrați-vă pe unul dintre zeitățile Loa sau Voodoo și cereți-le să vă ajute să vă asigurați că păpușarul întruchipează persoana pe care o intenționați. Întreabă-l pe LOA să vă ajute să vă îndepliniți obiectivul cu păpușa, să fiți bine sau rău.
  • De asemenea, puteți face o păpușă care conține spiritul unui lo pentru a vă servi. De exemplu, vă puteți concentra pe Ogun, Warrior Loa, în timp ce vă faceți papusa pentru a-și canaliza curajul și curajul în păpușă.
  • Mergeți la biblioteca locală sau căutați online pentru a cerceta Loa, astfel încât să puteți alege unul care corespunde cu Doliul dvs. Voodoo.
  • Imagine intitulată Do voodoo Pasul 7
    7. Botezați papusa voodoo și dați-i un nume. Etapa finală de a infuza energia unei persoane în papusa voastră Voodoo este să o boteze cu apă, să repete rugăciunea botezului și să precizeze numele persoanei în rugăciune. Puneți apa peste păpușă și repetați rugăciunea de 2 ori, făcând semnul crucii înainte de a începe rugăciunea.
  • Afișați rugăciunea după cum urmează: "Eu vă botez, (numele persoanei), tot ceea ce fac pentru această păpușă, vă fac. Amin."
  • Puteți folosi apă sfântă sau puteți binecuvânta un flacon de apă.
  • Curățați păpușa sau eliberați spiritul prin botezarea în apă sărată.
  • Metoda 2 din 3:
    Turnarea vrăjitorilor de dragoste
    1. Imagine denumită voodoo Pasul 8
    1. Puneți papusa voodoo a persoanei pe care o doriți lângă perna ta. Dacă doriți ca o anumită persoană să vă iubească, faceți o păpușă Voodoo care este infuzată cu energia lor și pune-o la lângă pernă când mergeți la culcare. Vorbiți cu Doll Voodoo și imaginați-vă că vorbiți cu persoana pe care doriți să o iubiți.
    • Practicanții Voodoo cred că sufletul persoanei vă va auzi vocea și va dori să fie cu voi.
    • Potrivit religiei voodoo, fixarea păpușii voodoo în patul dvs. va împiedica persoana pe care doriți să o aveți contact fizic cu o altă persoană.
  • Imagine denumită voodoo Pasul 9
    2. Dă-i pe cineva un ulei voodoo pentru a le face sufletul tău. Luați 1 lingură (15 ml) de ulei de gătit legume, locul 1 din genele dvs. în ea și lăsați-l să stea peste noapte. Au persoana pe care doriți să o faceți sufletul tău să-și dau degetul arătător în ulei timp de 1 minut. Aplicați uleiul de la degetul la buze și să-i sărutați. Potrivit credinței voodoo, persoana va deveni apoi sufletul tău.
  • Persoana trebuie să fie deja atrasă de dvs. pentru ca vraja să lucreze.
  • Bacsis: Spuneți persoanei că trebuie să-și scufunde degetul în ulei pentru a dovedi că nu este fierbinte, așa că nu bănuiesc nimic.

  • Imagine denumită voodoo Pasul 10
    3. Legați numele împreună pe hârtie pentru a face pe cineva atras de dvs. Luați o bucată de hârtie și scrieți persoana pe care doriți să o deveniți infatuat cu dvs. de 4 ori pe partea stângă a hârtiei. Apoi, scrieți numele dvs. de 5 ori pe partea dreaptă a hârtiei. Topiți ceara de lumânare purpurie și pictați 4 picături de ceară pe partea stângă a hârtiei și pliați hârtia astfel încât ceara să o gardă. În cele din urmă, puneți hârtia într-un vas, acoperiți-o cu apă și ardeți o lumânare roșie pe partea superioară a hârtiei.
  • Pe măsură ce ceara de lumânare roșie se topește în apă, Voodoo Credinf spune că persoana va deveni atrasă de dvs.
  • Imagine intitulată Do voodoo Pasul 11
    4. Scrieți numărul dvs. norocos în interiorul lenjeriei dvs. Numărați câte litere alcătuiesc primul și prenumele persoanei pe care o doriți. Cele 2 numere puse împreună alcătuiesc numărul dvs. norocos pentru vraja de dragoste. Scrieți numărul norocos în interiorul fiecărei perechi de lenjerie de corp pe care o dețineți.
  • De exemplu, dacă persoana pe care o doriți este numită Timothy Smith, atunci numărul dvs. norocos ar fi 75. Timothy are 7 litere și Smith are 5 litere.
  • Metoda 3 din 3:
    Efectuarea altor ritualuri
    1. Imagine denumită voodoo Pasul 12
    1. Stick-urilor colorate în papusa voodoo a unei persoane pentru a le răni. Pinii strălucitori colorați pot fi folosiți pentru a prăji o păpușă voodoo, care este legată de o altă persoană să le facă rău. De exemplu, introduceți un știft roșu în capul păpușii pentru a le face să se supună voinței dvs.
    • Introduceți ace în anumite regiuni pentru a le provoca dureri. Lipiți un știft în genunchiul păpușii voodoo pentru a face genunchiul persoanei rănit.

    Avertizare: Aveți grijă când utilizați Voodoo pentru rău. Practicanții cred că există un preț care trebuie plătit pentru tot. Este posibil să vi se solicite să suferiți să faceți modificări pentru faptele voastre rele.

  • Imagine intitulată do voodoo pas 13
    2. Abuzați o păpușă de voodoo pentru a le face rău. Scufundați păpușa în apă pentru a le face să se simtă ca și cum ar fi înec sau se luptă să respire. Utilizați o frânghie pentru a închide păpușa pentru a tortura persoana pe păpușă. Să fie creativ și să se concentreze asupra persoanei și cum doriți să sufere când vă răniți păpușa.
  • Utilizați tehnicile clasice de tortură împotriva păpușii pentru a provoca durere asupra persoanei.
  • Aveți grijă atunci când aplicați focul sau căldura pentru a răni pe cineva deoarece păpușă poate prinde foc.
  • Utilizați papusa Voodoo ca o formă de catharsis și lăsați-vă frustrările imaginându-vă diferite modalități de a da rău persoanei pe care păpușii întruchipează.
  • Imagine intitulată Do voodoo Pasul 14
    3. Transferați o afecțiune a unei persoane bolnave sau rănite la papusa lor voodoo pentru a le vindeca. Faceți o păpușă de voodoo de o persoană pe care o cunoașteți care este foarte bolnavă sau rănită. Vizualizați separarea bolii, rănirii sau bolii persoanei și transferați-o în păpușă. Apoi conduceți un cui în punctul păpușii, unde a provenit de maladiile. Urmașii voodoo cred că boala va fi conținută în păpușă.
  • Odată ce vraja este efectuată, îngropați păpușa sau puneți-o în apă în mișcare.
  • Utilizați țesături albe pentru a coase papusa voodoo.
  • Efectuați ritualul în timpul unei lunii.
  • Imagine intitulată Do voodoo Pasul 15
    4. Aruncați o vrajă de control pentru a obține pe cineva să se supună comenzilor dvs. Scrieți numele țintă pe o bucată de hârtie. Puneți o imagine a acestora de 3 ori și puneți-o în hârtie, adăugați un element personal, cum ar fi părul sau unghiile și pliați hârtia pentru a forma un pachet. Lumina 1 lumânare verde, se concentrează asupra persoanei și a apelat la Loa Simbi pentru a ajuta. Stick 1 PIN în lumânarea verde, luminează 2 lumânări verzi și lipiți un știft în fiecare dintre ele.
  • Permiteți lumânărilor să ardă complet.
  • Când ritualul este complet, luați toate elementele și oferiți-le la Loa Simbi, aruncându-le într-un corp de apă ca un râu sau un lac.
  • sfaturi

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Fotografie
    • Foarfece
    • Țesătură naturală
    • Umplutură
    • Ac si ata
    • Apă sfântă sau apă sărată
    • Pini
    • Hârtie
    • Lumanari asortate
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar