Cum de a construi un yu gi oh! Punte

Yu Gi Oh este un joc de cărți de tranzacționare foarte popular, dar poate fi greu pentru începători să construiască o punte eficientă. Există punți pre-construite disponibile pentru cumpărare, care sunt ușor de utilizat pentru începători. Dar pentru jucătorul entuziast, construirea propriului pachet este calea de a merge. Indiferent dacă sunteți un începător care creștea din cochilia lor sau un nou îndrăzneț care caută un început de cap, acest articol vă va învăța cum să vă construiți propria punte.

Pași

  1. Imagine intitulată Construiți un Yu Gi Oh! PASUL PASULUI 1
1. Achiziționați unele yu-gi-oh! carduri. Dacă aveți deja cărți, puneți-le afară, astfel încât să le puteți vedea pe toți și să le organizați cu ușurință.Este o idee bună să aveți multe cărți, astfel încât să aveți o varietate. Dacă nu credeți că aveți suficient pentru a lucra, cumpărați un staniu sau două. Acestea oferă câteva cărți dintr-o mulțime de serii pentru a alege de la. Dacă aveți deja o idee despre ceea ce căutați, puteți cumpăra single online sau la magazinul local de tranzacționare. În mod alternativ, puteți construi și testa o punte cu un simulator online, cum ar fi pe site-ul Book Dueling (rețeaua Dueling este în jos), înainte de a decide să cumpere unele carduri.
  • Veți avea nevoie de între 40 și 60 de carduri pentru a face o punte completă. Întotdeauna aveți cât mai aproape de 40 de cărți posibil pentru a diminua șansa de a obține remize rele.
  • Imagine intitulată Construiți un Yu Gi Oh! PASUL PASUL 2
    2
    Înțelegeți regulile.Asigurați-vă că cunoașteți regulile înainte de a începe. Dacă nu știți regulile Yu-Gi-Oh, puteți găsi o regulă și multe tutoriale online. Dacă cunoașteți regulile de bază, vă familiarizați cu mecanica mai complexă, cum ar fi înlănțuirea, lipsa calendarului și a conjuncțiilor.
  • Imagine intitulată Construiți un Yu Gi Oh! Pasul 3
    3. Decideți ce fel de punte doriți. Cel mai bun yu-gi-oh! punțile se concentrează în jurul unui singur arhetip: un grup de cărți cu nume similare care se sprijină reciproc. Un pachet de arhetip va fi mult mai puternic și mai consecvent decât o punte axată în jurul unui atribut sau tip, din cauza cardurilor de sinergie și de susținere. O punte ar trebui să se concentreze, de asemenea, pe un singur mecanic sau gimmick, cum ar fi sincronizarea sincronizării sau alunecarea.
  • Înainte de a vă construi propria punte, ați putea dori să vizionați sau să jucați câteva jocuri cu puntea unui prieten pentru a vă ajuta să decideți cu privire la strategiile pe care le preferați. De asemenea, puteți găsi punți bune de utilizat pe internet.
  • Imagine intitulată Construiți un Yu Gi Oh! Pasul de punte 4
    4. Adăugați cărți de monstru. Monștrii sunt cele mai importante cărți din Yu-Gi-Oh, folosite de aproape fiecare punte pentru a ataca și apăra. Aproximativ 12-18 cărți din pachetul dvs. ar trebui să fie monștri, care ar trebui să vă sprijine arhetipul sau să lucrați cu puntea dvs. Nu aveți prea mulți monștri pe care nu puteți chema - majoritatea puntei dvs. ar trebui să fie nivelul 4 sau mai jos. Utilizați numai în jurul valorii de 3-4 niveluri de nivel 5 și 6 și 1-2 nivel 7 și monștri, cu excepția cazului în care monștrii dvs. la nivel înalt sunt ușor de convocat. Utilizați monștrii de efect cu efecte utile, cu excepția cazului în care puntea dvs. se concentrează asupra monștrilor normali.
  • Imagine intitulată Construiți un Yu Gi Oh! Pasul 5
    5. Adăugați carduri de vrajă. Cele mai multe carduri de vrajă vă ajută să vă faceți piese sau să vă scoateți din pete dure. Spelurile bune de utilizat sunt: ​​carduri de susținere arhetip, căutători ca întărirea armatei sau pregătirea riturilor, distrugerea monstruului, cum ar fi Rageki sau gaură întunecată, protecția monstru, cum ar fi interzis, vraja / capcana ca un taifun spațial mistic, și diluanții de la punte, ca un goblin și oală de dualitate. Anumite punți pot folosi, de asemenea, vrăji de câmp sau vrăji ritual.
  • Imagine intitulată Construiți un Yu Gi Oh! Pasul 6
    6. Adăugați carduri de capcană. Cardurile de capcane sunt utile pentru a perturba piesele adversarului. Cele mai multe punți utilizează aproximativ 5-10 capcane, deși unele utilizări la fel de scăzute ca 3. Cardurile bune de capcane sunt cele care pot: împiedica atacurile cum ar fi forța oglindă, citații ca un avertisment solemn, neglijează activările de vrajă / ​​capcană cum ar fi wiretap, efectele neglijează cum ar fi abilitățile de descoperire sau lanțul diabolic, ca un inel de distrugere sau dispozitiv de evacuare obligatorie adversarul tău de a face piese ca goliciunea lui Vanity. Ar trebui să folosiți carduri de capcane pentru a vă menține slăbiciunile punții.
  • Imagine intitulată Construiți un Yu Gi Oh! Pasul 7
    7. Construi o punte suplimentară. Aproape fiecare punte din existență beneficiază de o punte suplimentară. Dacă aveți cel puțin 3 monștri sumă de același nivel, includeți niște monștrii generici XYZ ai acelui rang. Dacă aveți un tuner, adăugați câțiva monștri sincronizați care sunt nivelurile egale cu nivelurile combinate ale tunerului respectiv și cel mai frecvent convocat monștrii.
  • Imagine intitulată Construiți un Yu Gi Oh! Pasul 8
    8. Construi o punte laterală. O punte laterală este opțională și nu veți avea nevoie de unul dacă nu intenționați să participați la turnee. Puteți comuta cartelele din puntea laterală între dueluri în meciuri. O punte laterală este limitată la 15 cărți și conține cărți bune împotriva anumitor strategii, dar sunt prea situaționale pentru a include în puntea principală. Dacă doriți o punte laterală, construiți-o pentru a contracara punțile cu care vă confruntați, cum ar fi punțile prietenilor sau punțile la turneul dvs. local.
  • Imagine intitulată Construiți un Yu Gi Oh! Pasul 9
    9. Când vă construiți puntea, păstrați-vă mintea în minte. Înțelegeți ce carduri sunt bune la acea vreme și au strategii pentru a contracara cele mai populare punți și strategii.
  • Imagine intitulată Construiți un Yu Gi Oh! Pasul 10
    10. Odată ce ți-ai compilat puntea, testați-l și învățați punctele forte și punctele slabe ale puntei tale. Acum ar fi un moment bun pentru a face orice swap-uri de carduri și pentru a construi puntea laterală.
  • Imagine intitulată Construiți un Yu Gi Oh! PASUL PASUL 11
    11. Au coerență. Consistența este esențială. Pentru a vă desena cărțile de care aveți nevoie, trebuie să adăugați copii ale unor cărți.
  • Cu cât sunt mai multe copii ale aceluiași card pe care îl transporți, șansa mai mare este că veți atrage. Acest pas se bazează pe o punte mai mică. 40 de punți de carduri au o cantitate mai mică de cărți de 60 de punți de carduri. Dacă aveți o punte de 40 de carduri cu trei copii ale unei cărți, aveți o șansă de 1/13 de a trage în card. Aceasta înseamnă că fiecare 13 cărți ar trebui să trageți o copie a cardului.
  • Combinați acest lucru cu cărți care subțiri puntea de la căutarea sau convocarea specială împreună cu cărțile de desenare și puteți purta o punte de moarte.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Nu există nici un fel de punte perfectă. Așteptați să vă schimbați continuu și să vă îmbunătățiți puntea.
  • Asigurați-vă că puntea dvs. este consistentă și curge.Nu vrei o mână înfundată cu cărți pe care nu le poți folosi!
  • Când creați o punte, asigurați-vă că o testați și efectuați ajustările necesare. Fii creativ.
  • Cardurile de câștig instant nu sunt recomandate. Acestea sunt greu de utilizat cu succes. Dacă intenționați să le utilizați, va trebui să vă bazați întreaga punță în jurul lor.
  • Dacă sunteți începător sau nu aveți prea mulți bani, ați putea începe prin cumpărarea unei structuri sau a unui pachet de pornire.
  • Dacă căutați anumite cărți, va fi mult mai ieftină și mai rapidă pentru a cumpăra cardul individual în loc de o grămadă de pachete de rapel în speranța de ao obține.
  • Punțile bazate pe un atribut sau un tip nu sunt de obicei bune. Aproape toate punțile viabile existente sunt arhetipale.
  • Avertizări

    Nu fiecare cartela disponibilă poate fi utilizată în jocul de turnee. Să fie conștienți de ce carduri sunt permise și care nu sunt.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Yu gi oh carduri
    • Container
    • Jocul Mat (astfel încât cardurile dvs. nu vor fi murdare dacă jucați pe podea fără protectori, opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar