Cum să faci rugăciunea hindusă

Sunetul este puterea și sunetele diferite au efecte diferite asupra psihicului uman. Dacă un sunet moale de vânt prin frunze calmează nervii noștri, nota muzicală a fluxului de alergare încântă inima noastră, tunetele pot provoca uimire și frică. Declarațiile sacre sau cântarea Mantrelor Sanskrit ne oferă puterea de a ne atinge obiectivele și de a ne ridica de la nivelul obișnuit la nivelul superior al conștiinței. Ei ne dau puterea de a vindeca bolile - de la răsturnare - obțineți bogăție - dobândirea puterilor supranaturale - închinarea unei divinități pentru comuniunea exaltată și pentru atingerea statului fericit și pentru a obține eliberarea.

Pași

Partea 1 din 2:
Fundal la rugăciunea hindusă
  1. Imagine intitulată Do rugăciune hindusă Pasul 1
1. Aflați despre originea mantrelor. Mantrele sunt de origine vedic. Învățăturile Vedasului constau din diferite cântece manuale sau imnuri recunoscute de serii diferiți sau pe Rishis din mintea cosmică. Deoarece Vedele sunt impersonale și veșnice, data istorică exactă a originii mantrei cântărește este greu de sosit la. De exemplu, fiecare mantra din Vedele, Upanishads și diverse tradiții religioase (Sampradayas) în cadrul religiei hinduse încep cu OM sau AUM - sunetul primordial, sunetul care se spune că are originea în momentul creării cosmosului - numită "Big Bang".
  • "Mananaat Traayate Iti Mantrah" (Ceea ce înălțarea prin repetare constantă este o mantra.)
  • Imagine intitulată Do rugăciune hindusă Pasul 2
    2. Înțelegeți OM. Începutul și sfârșitul. Biblia (Ioan 1: 1) spune: "La început era cuvântul și cuvântul era cu Dumnezeu și Cuvântul era Dumnezeu." Filosofii vedemici moderni au interpretat această învățătură a Bibliei și au echivalat omul cu Dumnezeu. Om este cel mai important dintre toate mantrele. Toate mantrele încep, în general, se termină adesea cu OM.
  • Imagine intitulată face rugăciunea hindusă Pasul 3
    3. Aflați despre vindecare de către manttropatie. Cântarea OM a primit acum o recunoaștere pe scară largă. Mantras poate fi folosit pentru a trata tensiunea și multe alte boli dificile care urmează să vină.
  • Imagine intitulată face rugăciunea hindusă Pasul 4
    4. Chant. Există multe școli de gândire pe metodele de cântare. O mantra a fost marcată corect sau incorect, cu bună știință sau necunoscuți, cu grijă sau fără griji, este sigur că suportă rezultatul dorit pentru bunăstarea fizică și mentală. De asemenea, este crezut de multe că gloria mantrei care cântă nu poate fi stabilită prin raționament și intelect. Acesta poate fi experimentat sau realizat numai prin devotament, credință și repetare constantă a mantrei.
  • Potrivit unor cercetători, Mantra Kanting este Mantra Yoga. Mantra simplă, dar puternică, OM sau AUM armonizează forțele fizice cu forțele emoționale cu forțele intelectuale. Când se întâmplă acest lucru, începeți să vă simțiți ca o ființă completă - mental și fizic. Dar acest proces este foarte lent și necesită o mulțime de răbdare și credință nefavorabilă.
  • Partea 2 din 2:
    Efectuarea rugăciunilor hinduse
    1. Imagine intitulată face rugăciunea hindusă Pasul 5
    1. Faceți o baie pentru a vă curăța.
  • Imagine intitulată face rugăciunea hindusă Pasul 6
    2. Rochie în îmbrăcăminte ușor colorată.
  • Imagine intitulată face rugăciunea hindusă Pasul 7
    3. Lumina o diya (lampă) în timp ce cântă rugăciunea pentru ea.
  • Imagine intitulată Do rugăciune hindusă Pasul 8
    4. Cântați rugăciunile de deschidere.
  • Imagine intitulată face rugăciunea hindusă Pasul 9
    5. Chant rugăciunile și bhajanii pe care doriți să o faceți.
  • Imagine intitulată face rugăciunea hindusă Pasul 10
    6. Efectuați Aarti prin mutarea Thali (placa) cu DIYA într-o mișcare circulară.
  • Imagine intitulată face rugăciunea hindusă Pasul 11
    7. Puneți flori la Murtis.
  • Imagine intitulată face rugăciunea hindusă Pasul 12
    8. Cântați rugăciunile de închidere.
  • sfaturi

    Este important să aveți o credință totală în recitarea mantrelor. Este în primul rând prin credință cu voință puternică - că unul realizează obiectivele. Un corp de sunet și minte calmă sunt esențiale pentru chanterul mantrelor. Odată ce sunteți liberi de toate grijile și ați obținut stabilitatea în minte și corp, veți obține beneficii maxime prin recitarea mantrelor. Trebuie să aveți un obiect clar în vedere și o putere puternică va obține obiectivul dorit și apoi direcționați că va atinge obiectivul.
  • Păstrează credința!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar