Cum să aflați dacă o persoană este căsătorită

Sunteți interesat de cineva, dar doriți să vă asigurați că el sau ea nu este căsătorit? Te-ai căzut pe cap-depășit pentru o persoană care ar putea fi căsătorită? Desigur, cel mai simplu mod de a învăța adevărul este de a cere, dar există o serie de alte modalități de a vă folosi abilitățile de detectivi pentru a afla dacă cineva este căsătorit.

Pași

Partea 1 din 3:
Căutați semnele când întâlniți prima dată
  1. Imaginea intitulată Aflați dacă o persoană este căsătorită pasul 1
1. Căutați tanilina de nuntă. Verificați degetul inelului din stânga pentru linii de bronz sau indentări. Dacă există un astfel de semn, persoana poate să fi scos recent inelul său de nuntă. Unii oameni căsătoriți folosesc acest truc pentru a apărea singuri, astfel încât să poată ridica date când sunt departe. Cu toate acestea, linia de bronzie a inelului de nuntă ar putea însemna că persoana este recent divorțată sau separată.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă o persoană este căsătorită cu pasul 2
    2. Căutați semne Persoana este singură. Verificați mașina pe care o conduce persoana. Este un vagon de stație, un minivan sau un SUV? Acestea ar putea fi semne că persoana are o familie. Gândiți-vă la alte semne comportamentale de a fi singuri.
  • De exemplu, cei mai mulți tipi singuri gătesc pentru ei înșiși sau pot să mănânce foarte mult. Întreabă-l ce a gătit la cină și rețetă sau îl întreabă pentru cele mai bune locuri de mâncare.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă o persoană este căsătorită Pasul 3
    3. Ascultați îndeaproape ceea ce spun ei. Indicii la starea civilă a unei persoane pot fi găsite în ceea ce spun ei. Cât de mult au divulgat despre viața lor? Vorbesc despre cineva adesea care ar putea fi soțul / soția lor? Un lucru cheie pentru a asculta este modul în care își petrec timpul liber. Oamenii singuri au o viață foarte diferită decât cei care sunt căsătoriți sau care au familii. Cereți persoanei ce au făcut în weekend. Au ieșit cu prietenii, merg la un bar, un concert sau într-o călătorie de o zi în oraș? Sau au stat în jurul casei, au cină cu prieteni căsătoriți cunoscuți sau merg la grădina zoologică? Detaliile despre modul în care persoana își cheltuiește timpul liber poate contribui la oferirea unor indicii importante.
  • Cine vorbește persoana despre petrecerea timpului? Este întotdeauna părinții lor, frații sau veri? El sau ea petrece în fiecare weekend cu un grup de prieteni? Acest lucru ar putea indica o persoană care este singură.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă o persoană este căsătorită cu pasul 4
    4. Să acorde atenție obiceiurilor lor de socializare. Oamenii singuri au luxul de a ieși pe un capriciu, apucând băuturi după muncă sau întâlnirea la cină în weekend. Oamenii căsătoriți și care au familii nu au același tip de independență. Ei se pot întâlni ocazional cu prietenii, dar de cele mai multe ori vor merge acasă la familiile lor sau vor aduce soții lor de-a lungul lor.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă o persoană este căsătorită Pasul 5
    5. Verificați site-urile media sociale. Social media este o modalitate excelentă de a determina dacă cineva este căsătorit sau nu. Uită-te la contul Facebook, Twitter sau Instagram al persoanei. Site-uri precum Facebook Listează starea relației, iar majoritatea site-urilor media sociale permit postarea de imagini. Căutați fotografii ale persoanei cu cineva romantic. Cât de recente sunt fotografiile? Uneori oamenii părăsesc exes pe profilul lor, dar dacă este recent, ar putea fi implicați.
  • Profilul persoanei este în special goală? Are o imagine de profil? Puteți găsi fotografii ale lui și un potențial soț, împreună îngropat adânc în lista sa de fotografii? Are chiar cont de social media? Goale sau lipsa de mass-media sociale ar putea indica altceva.
  • Faceți o căutare online a numelui lui. A se vedea dacă are conturi de social media dacă nu sunteți conectat (ă) cu ei. Vedeți dacă numele său apare pe orice site web, ca un site web al companiei.
  • Partea 2 din 3:
    Folosind obiceiuri de dating pentru a detecta starea civilă
    1. Imaginea intitulată Aflați dacă o persoană este căsătorită cu pasul 6
    1. Vedeți dacă persoana plătește pentru toate datele dvs. în numerar. Dacă se pare că noul dvs. interes de dragoste pare mereu Plătiți pentru tot ceea ce faceți în numerar, poate pentru că el sau ea nu dorește soțul / soția să vadă acuzațiile pe facturile cardului de credit sau declarațiile cardului de debit. În lumea de astăzi, majoritatea oamenilor plătesc cu lucruri, în special mese, cu carduri de credit. Dacă fiecare dată este plătită în numerar, acesta ar putea fi un steag roșu.
    • Unii oameni poartă bani în jur pentru a plăti pentru tranzacții mai ieftine, cum ar fi bilete de film și mese fast-food. Alți oameni care sunt bine din punct de vedere financiar pot purta în jur de sute de dolari în numerar. Majoritatea oamenilor folosesc, în general, un amestec de carduri de debit, carduri de credit și numerar.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă o persoană este căsătorită cu pasul 7
    2. Observați dacă persoana trebuie să fie acasă cu 10 p.M. Un alt pavilion roșu pe care cineva ar putea fi căsătorit este vremurile limitate pe care le pot vedea, mai ales noaptea. Oamenii care sunt serioși în privința persoanei pe care le întâlnesc sau despre care sunt serioase în ceea ce privește relația serioasă, vor fi dispuși să prelungească data de 10 P.M. Ocazional, ar putea fi nevoie să fie acasă la o oră primă, cum ar fi în noaptea de săptămână. Cu toate acestea, weekend-urile ar trebui să deschidă programul pentru datele ulterioare.
  • Vă poate vedea doar între orele de 6 p.M. și 9:45? Dacă da, atunci ar putea fi pentru că trebuie să ajungă acasă la soția și familia într-un interval de timp rezonabil. E în regulă dacă se întâmplă asta o dată, dar dacă el mereu spune că trebuie să se întoarcă acasă din cauza unei întâlniri mari în dimineața următoare sau un zbor timpuriu, apoi poate face scuze.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă o persoană este căsătorită cu pasul 8
    3. Gândiți-vă dacă ați fost vreodată la casa celeilalte persoane. Ai fost la casa persoanei? Dacă ați fost întâlniți câteva luni și nu ați văzut casa persoanei, aceasta poate fi o cauză de îngrijorare. Ascultați pentru scuze constante, înfricoșătoare: locul lui este prea murdar sau locul tău este atât de frumos. Dacă vă întoarceți întotdeauna la locul dvs. și nu aveți nicio idee unde trăiește cealaltă persoană, atunci ar trebui să vă faceți griji.
  • Găsiți un motiv să vă întoarceți la casa lui. Dacă el refuză în mod constant să vă lase să vedeți unde locuiește, el poate fi căsătorit.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă o persoană este căsătorită Pasul 9
    4. Decideți dacă obiceiurile de telefon ale persoanei sunt anormale. Oamenii care sunt înșelătoare acționează foarte secreți când vine vorba de apelurile telefonice. Decideți dacă obiceiurile de telefon ale persoanei au sens sau dacă ar putea fi motiv de îngrijorare.
  • Primește o mulțime de apeluri telefonice în timp ce sunteți împreună că nu răspunde niciodată? Acționează nervos sau intenționat păstra ecranul departe de tine? Apelurile continuă să vină? Secrefi, comportamentul evaziv, cum ar putea indica faptul că este căsătorit. Asigurați-vă că nu confundați acest lucru cu a fi politicos. Unii oameni nu vor să răspundă la telefon în timp ce la o dată. Cu cât ești mai mult, cu atât mai confortabil ar trebui să devii unul pe celălalt. În cele din urmă, el ar trebui să răspundă la un apel, mai ales dacă le primește în mod constant.
  • Are două telefoane mobile? Uneori, acest lucru este valabil pentru oamenii de afaceri. Cu toate acestea, persoanele care trișează, de asemenea, pot avea mai multe telefoane mobile. Refuză să vă dea numărul? Luați apeluri de la numere pe care nu le vedeți niciodată în timp ce au ieșit din urechi? Acestea ar putea fi steaguri roșii.
  • Te cheamă doar când se află la magazinul alimentar, în mașină, la serviciu sau la parc? L-ai obținut vreodată când e acasă? Dacă vă sună când este departe de casă, acest lucru ar putea să-l îndrepte spre el să se strecoare să vă sune.
  • Îți primești poșta vocală de fiecare dată când suni și te sună înapoi mult mai târziu sau a doua zi la locul de muncă. Dacă îl numiți la întâmplare și el răspunde, vorbește în mod normal, se pare că este într-un apel de afaceri sau vorbește mult mai liniștit decât în ​​mod normal? Comportamentul inconsistent al telefonului ar putea indica înșelăciunea.
  • Nu-ți va da numărul de telefon de acasă. Mulți oameni au acum doar telefoane mobile, dar dacă refuză să vă dea un număr de domiciliu și să expune alte semne, poate fi un steag.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă o persoană este căsătorită cu pasul 10
    5. Vedeți dacă nu ați întâlnit niciodată pe nimeni important în viața persoanei. Dacă ați întâlnit câteva luni și nu ați întâlnit niciodată vreun prieten sau familia persoanei, atunci poate fi un steag roșu. Vorbește despre prietenii și familia lui? Știți cine își petrece timpul departe de tine? Uneori, oamenii pot ezita să introducă noi interese de dragoste pentru prietenii și familia lor. Cu toate acestea, dacă relația devine serioasă, l-ați introdus prietenilor dvs. și încă nu ați întâlnit pe nimeni, fie că nu este serios sau căsătorit.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă o persoană este căsătorită cu pasul 11
    6. Verificați modelele neobișnuite pentru a face planuri. Nu ieși niciodată în weekend. El se întoarce la fiecare dată spontană pe care o sugerați. Nu există niciodată o evadare romantică de weekend, sau când există, este, de asemenea, o călătorie de afaceri. Aceste modalități neobișnuite de a face planuri poate să-i îndrepte o viață alternativă pe care nu o poate scăpa.
  • Partea 3 din 3:
    Investigarea persoanei
    1. Imaginea intitulată Aflați dacă o persoană este căsătorită cu pasul 12
    1. Cereți persoanei. Dacă nu sunteți sigur, fiți îndrăzneți și întrebați. Acest lucru poate fi cel mai simplu și mai eficient mod de a învăța ceea ce trebuie să știți rapid. Există diferite modalități posibile de a face acest lucru:
    • Vino imediat și întrebați: "Sunteți căsătorit?" Abțineți de la întrebarea într-un ton acuzator - pur și simplu întrebați din curiozitate.
    • Cere, "Nu mi-ai spus ceva?" Vedeți ce vine persoana cu.
    • Urmăriți reacția. Este persoana care prezintă semnele de minciună? Ei își evită ochii, schimbând neconfortabil, transpirația sau devenind prea defensivă?
    • Dacă persoana spune insistă că el sau ea nu este căsătorită, atunci trebuie să vă întrebați de ce credeți că mințește. Te lupți cu problemele de încredere sau este persoana doar cu adevărat acționând? Dacă vă simțiți că ceva este oprit, atunci este posibil să trebuiască să puneți capăt relației cât mai repede. Dacă persoana face Spune că el sau ea este căsătorită, apoi nu mai pierde timp cu el sau ea. Puteți să vă supărați și să puneți câteva întrebări, dar ieșiți cât mai curând posibil - nu merită.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă o persoană este căsătorită cu pasul 13
    2. Vizitați tribunalul pentru un certificat de căsătorie. Du-te la tribunalul orașului unde a apărut căsătoria. Înregistrările publice pot fi utile pentru a afla dacă cineva este căsătorit acum sau ce istoria lor a fost în trecut. Înregistrările de căsătorie sunt publice - puteți vedea, de obicei, o copie gratuită sau pentru o mică taxă. De obicei, puteți spune chiar dacă persoana a solicitat o licență de căsătorie în trecut.
  • Veți avea nevoie de numele real al persoanei pentru a căuta înregistrările publice. Dacă numele lor este în utilizarea comună, cum ar fi Mary Smith, veți avea nevoie și de un nume de mijloc.
  • În numeroase jurisdicții, va trebui, de asemenea, să știți care stat sau provincie a fost căsătorită și căutați numai acolo.
  • Fiți conștienți de faptul că nu toate cererile de căsătorie sau licențele sunt făcute publice. Unele jurisdicții au prevederi pentru păstrarea acestor informații private. Fiecare stat și oraș diferă de ce informații sunt disponibile publicului și cum se poate obține, astfel încât să cunoască mai întâi regulile statului dvs. și al orașului.
  • În timp ce sunteți acolo, verificați și înregistrările divorțului. Doar pentru că găsiți o înregistrare de căsătorie, nu înseamnă că căsătoria este încă în existență.
  • Există site-uri web care colaborează înregistrările publice la nivel național pentru a vă permite să căutați căsătorii. Acestea tind să fie considerabil mai scumpe decât să caute înregistrări publice disponibile la nivel local, dar s-ar putea dovedi convenabil. Cântărește costul cu confortul înainte de a vă lua decizia.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă o persoană este căsătorită cu pasul 14
    3. Snoop prin lucrurile persoanei. Dacă vă loviți, atunci faceți acest lucru la costul relației dvs. Dar dacă credeți că este cel mai bun mod de a afla adevărul, atunci mergeți la el. Iată câteva modalități de a sugera prin lucrurile persoanei pentru a obține răspunsurile de care aveți nevoie:
  • Uită-te prin portofelul persoanei. Are un card de credit comun cu cineva? Sau mai puțin evident, împărtășește un card comun către PETCO, co-op locale sau o altă afacere locală cu o altă persoană? Acea persoană poate fi soțul său.
  • Uită-te prin telefonul persoanei. Există poze ale persoanei cu potențialiți soți sau copii? Dacă ați văzut biroul unei persoane, există imagini acolo?
  • Uită-te la numele de pe corespondența persoanei. Există o altă persoană care trăiește în casă? Au același nume de familie? În timp ce acest lucru poate indica pur și simplu că persoana trăiește cu fratele lor sau părinte, poate fi un motiv pentru a efectua o verificare mai profundă.
  • Verificați drumul persoanei pentru două mașini. Din nou, aceasta ar putea fi mașina unui alt membru al familiei sau al gospodăriei, așa că nu se bazează exclusiv pe acest lucru, dar ar putea fi un indiciu. Există semne de copii la casă?
  • Imaginea intitulată Aflați dacă o persoană este căsătorită cu pasul 15
    4. Căutați numărul de telefon. E simplu. Verificați online în timpul paginilor sau agendei telefonice locale pentru a găsi listarea persoanei. Căutați numărul de telefon într-un motor de căutare online. Este persoana enumerată ca trăiesc în aceeași casă ca cineva care împărtășește numele de familie, este de genul opus și nu este în mod clar un copil sau un părinte? Dacă da, atunci acesta poate fi un semn că persoana este căsătorită.
  • Aceste informații pot fi puțin depășite. Persoana ar putea fi divorțată sau separată, deoarece a fost tipărită listarea.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă o persoană este căsătorită cu pasul 16
    5. Fiți atenți la site-urile care promite divulgarea stării civile. Există zeci de site-uri web care promite să vă spună starea civilă a persoanei dacă introduceți numele, orașul și informațiile despre cartea dvs. de credit. Fiți atenți la aceste site-uri web. S-ar putea să nu fie legitim.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă o persoană este căsătorită cu pasul 17
    6
    Închiriați un detectiv. Dacă sunteți cu adevărat disperați, luați în considerare angajarea unui investigator privat pentru a face munca murdară pentru dvs. Amintiți-vă că acest lucru va costa probabil o mulțime de bani, deci dacă cauți doar un simplu "Da, această persoană este căsătorită" sau "nu, nu sunt," Probabil nu este cea mai bună idee. Pe de altă parte, există o mulțime de steaguri roșii și vă găsiți mai greu, ați putea lua în considerare banii de lucru detectivi bine cheltuiți. Cereți sfaturi de la investigatorul privat înainte de a se angaja pe acest traseu.
  • Un investigator privat poate fi util în cazul în care există preocupări cu privire la Bigamy sau un divorț care nu este încă finalizat.
  • sfaturi

    Ce gândesc prietenii tăi? Poate fi util să vă adresați prietenilor ce impresii sunt despre faptul că persoana este sau nu căsătorită. Evident, acest lucru nu este definitiv, dar poate fi luminat pentru a obține opiniile altora.

    Avertizări

    Solicitarea pe cineva nu dă întotdeauna adevărul. Poate fi utilă să luați notă de diferite semne pentru a încerca să strângeți lucrurile împreună dacă sunteți îngrijorat că persoana poate minți cu privire la starea sa maritală.
  • Dacă cealaltă persoană a fost căsătorită într-o altă țară, va trebui să știți că au trăit în altă parte (și când) și apoi să urmărească înregistrările publice ale țării respective în conformitate cu cerințele lor. Este posibil să aveți nevoie de ajutorul unui traducător dacă limba nu este una cu care vă familiarizați.
  • Atenție. Dacă cineva este căsătorit și te-a mințit, defensivitatea este un răspuns natural pentru a încerca să-l acopere. Dacă persoana răspunde defensiv și vă acuză că ați lipsit de încredere, ar putea fi o problemă de descoperit. Oamenii nevinovați nu protestează, de obicei, despre problemele de încredere.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar