Cum să găsiți cântând cântând peștera vortigaunt în jumătate de viață 2

Mulți oameni au încercat să o găsească, dar puțini au reușit. Doar jumătate șoptește și rumejele ei. Să ne confruntăm cu asta, toată lumea vrea să știe unde se află peștera ascunsă de cântând Vortigaunt este în jumătate de viață 2, dar puțini știu cum să o găsească. Puteți petrece mai multe ore căutând capitolul pericolului de apă și încă nu mai vino mai aproape de ao găsi. Dar este posibil.

Pași

  1. Imagine intitulată Găsiți cava ascunsă de cântând Vortigaunt în timpul vieții 2 Pasul 1
1. Încărcați capitolul campaniei Half Life 2 Capitolul apă și redați-l până la bătălia finală cu Hunter-Chopper, unde scade bombe și fotografiere la avionul dvs. Aceasta este spre sfârșitul capitolului.
  • Imagine intitulată Găsiți cava ascunsă cântând Vortigaunt în timpul vieții 2 Pasul 2
    2. Deplasați-vă spre poarta de apă cu butoaiele explodante din apă înainte de el, imediat după dvs Distruge Hunter-Chopper, și deschideți-l prin platforma de lângă ea. Trebuie să deschideți această poartă pentru a progresa mai departe la nivelul, astfel încât să nu puteți pierde.
  • Imagine intitulată Găsiți cântând ascunse Vortigaunt Peștera în timpul vieții 2 Pasul 3
    3. Du-te drept prin poarta cu barca ta până când vedeți două ieșiri de canalizare în peretele valei direct în fața dvs. (nu sunt departe). Ei vor fi deasupra înălțimii la sol și la umbră. Barele de evacuare din stânga vor fi îndoite în partea de jos, cu suficient spațiu pentru a intra.
  • Imagine intitulată Găsiți cântând ascunsă Vortigaunt Peștera în jumătate de viață 2 Pasul 4
    4. Parcați-vă barca de avion sub partea stângă, deschisă. Trebuie să fie destul de aproape de stâncă să sară și să urce, deși stânca a construit în lovituri de scări pentru tine să urci pe.
  • Imagine intitulată Găsiți cântând ascunse Vortigaunt Pestera în timpul vieții 2 Pasul 5
    5. Urcați prin grămadă de metal îndoit și treceți ușor în canalizare. Poate ajuta la pornirea lanternei pentru a vă aduna împrejurimile, dar nu pierdeți prea multă încărcătură, deoarece veți avea nevoie de el în curând, deoarece canalul este umplut cu slim radioactiv.
  • Imagine intitulată Găsiți cava ascunsă de cântând Vortigaunt în timpul vieții 2 Pasul 6
    6. Sprint direct pe canalizare fără oprire. Slimul toxic vă va face sănătatea, așa că fi rapid. Este posibil să mergeți prin canalizare dacă aveți o valoare completă a armurii și sănătatea, dar este mai ușor să sprintați (la sprint Țineți apăsat bara de protecție din stânga pe controlerul dvs. Xbox 360).
  • Imagine intitulată Găsiți cava ascunsă cântând Vortigaunt în timpul vieții 2 Pasul 7
    7. Virați la stânga printr-un spațiu în canalizare înainte de a ajunge la capăt. Deși este greu de văzut unde decalajul se află în lumina slabă a canalului, nu reușește să facă rândul său, va costa o sănătate valoroasă dacă sunteți blocat la sfârșitul canalizării.
  • Imagine intitulată Găsiți cava ascunsă de cântând Vortigaunt în jumătate de viață 2 Pasul 8
    8. Continuați înainte în peștera Vortigauților. Felicitări! Tocmai ați găsit peștera ascunsă de cântând Vortigaunt! El va sta în jurul unui cap crab prăjiți pe un incendiu, cântând spre el însuși și spunând gânduri filosofice. Dacă vă aflați pe Xbox 360, pur și simplu, există tot ce este necesar pentru a debloca realizarea Vorticough.
  • Imagine intitulată Găsiți cântând ascunse Vortigaunt Peștera în jumătate de viață 2 Pasul 9
    9. Verifică-ți Xbox 360 Gamerscore și statistici de realizare (dacă jucați pe Xbox 360) și veți vedea că realizarea Vorticough a fost deblocată pentru 13 GamersCore. Este reprezentat de vitigaunt cu note muzicale care vin de la ea.
  • Imagine intitulată Găsiți cântând ascunsă Vortigaunt Peștera în jumătate de viață 2 Pasul 10
    10. Colectați oricare dintre sănătatea și reîncărcarea în jur înainte de a părăsi peștera. Va trebui să spargeți înapoi modul în care ați venit din nou prin slimul radioactiv, așa că asigurați-vă că aveți suficientă sănătate și potriviți puterea de a sprinta.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Când alergați prin zgura radioactivă în canalizare, aruncarea câtorva pachete de sănătate din interior vă poate ajuta să vă completați sănătatea pe măsură ce vă sprintați.
  • Dacă nu puteți ajunge la intrarea în canalizare cu barca dvs., obțineți niște cutii din jurul valei pentru a vă stivui împotriva stâncii.
  • Avertizări

    În unele cazuri, vitiguloșul nu poate să cânte deloc, în schimb doar vorbind în mod normal, dar dacă încercați să deblocați realizarea, atunci acest lucru va conta în continuare.
  • Poate dura ceva timp și abilitate pentru a găsi peștera, așa că fii răbdător.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Xbox 360, PlayStation 3 sau PC
    • Jumătate din viață 2
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar